امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه استفاده از ir2112
نویسنده پیام
student123 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 16
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
Question  نحوه استفاده از ir2112
سلام به همگی.
چطوری میشه به صورت نرم افزاری با میکرو dead time درست کرد؟ من یه pwm درست کردم. نحوه ی استفاده از ir2112 چه جوریه؟من شکل موجی که درست کردم به هردوی Hin و Lin دادم مگه نباید در خروجی دو شکل موج داشته باشم که دومی not و دارای dead time باشه؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۲۸:۳۸، توسط behzady.)
۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۲۵:۲۲
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #2
RE: نحوه استفاده از ir2112
لطفا موضوع پست ها رو درست انتخاب کنید همه ی موضوع هایی که فرستادید فقط نوشتید کمک یا سوال!
----
شما باید PWM رو به SD بدید که برای قطع و وصل موتور استفاده بشه
در مورد LIN و HIN باید بگم هیچ ربطی به هم ندارن یعنی شما هر کدوم رو یک کنی خروجی مربوط به اون فعال میشه
پس اگر HO و LO رو به یک طرف موتور وصل کنید و اون ها رو باهم صفر و یک کنید باعث اتصالی میشه
شما هم زمان باید یکی از این ورودی ها رو فعال کنی یا باید با گیت منطقی این کارو بکنی یا توی میکرو حواست باشه

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۳۸:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, WhiteNoise, student123
student123 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
(۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۳۸:۲۹)behzady نوشته است: لطفا موضوع پست ها رو درست انتخاب کنید همه ی موضوع هایی که فرستادید فقط نوشتید کمک یا سوال!
----
شما باید PWM رو به SD بدید که برای قطع و وصل موتور استفاده بشه
در مورد LIN و HIN باید بگم هیچ ربطی به هم ندارن یعنی شما هر کدوم رو یک کنی خروجی مربوط به اون فعال میشه
پس اگر HO و LO رو به یک طرف موتور وصل کنید و اون ها رو باهم صفر و یک کنید باعث اتصالی میشه
شما هم زمان باید یکی از این ورودی ها رو فعال کنی یا باید با گیت منطقی این کارو بکنی یا توی میکرو حواست باشه

سلام
من زیاد وارد نبودم ولی از این به بعد باشه.
"شما هم زمان باید یکی از این ورودی ها رو فعال کنی یا باید با گیت منطقی این کارو بکنی" یعنی کدوم ورودی ها؟ و
چطوری میشه به صورت نرم افزاری با میکرو dead time درست کرد؟
۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۰۵:۰۳
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #4
(۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۰۵:۰۳)student123 نوشته است: چطوری میشه به صورت نرم افزاری با میکرو dead time درست کرد؟
DeadTime برای چی نیاز دارید؟ اگه برای آیسی می خواید خودش درست می کنه و نیازی به کار اضافه نداره
نقل قول: "شما هم زمان باید یکی از این ورودی ها رو فعال کنی یا باید با گیت منطقی این کارو بکنی" یعنی کدوم ورودی ها؟ و
LIN و HIN

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۰۵:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, WhiteNoise, student123
student123 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #5
"DeadTime برای چی نیاز دارید؟ اگه برای آیسی می خواید خودش درست می کنه و نیازی به کار اضافه نداره"
میخوام پالسایی که درست کردم به ماسفت بدم.ولی این آیسی که خودش درست نمیکنه؟؟؟اگر میکنه چجوری؟و من باید چیکار کنم تا از یه pwm دو تا شکل موج داشته باشم که یکی دارای dead time باشه؟
۱۶-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۰۰:۵۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] سوال در مورد نحوه لحیم کاری با وان لحیم PRO 3 4,419 ۲۳-اسفند-۱۳۹۴, ۱۶:۲۶:۵۵
آخرین ارسال: faribrz636
  [سوال] نحوه تولید گاز CO2 چه جوریه ؟ علیدلی 6 9,806 ۲۷-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۴۱:۰۶
آخرین ارسال: علیدلی
  اموزش نحوه تست ماسفت 1nafar 1 9,320 ۰۳-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۰۹:۵۸
آخرین ارسال: nasersamad

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS