امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كنترل از طريق اترنت
نویسنده پیام
rasool661 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 50
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #12
RE: كنترل از طريق اترنت
(۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۱۴:۳۳:۲۰)h.unique نوشته است: بیبین ، سیم دهنتو سرویس میکنه ها .
از این ماژول های رادیویی بگیر .
تو roboeq.ir ازشون هست.
از لحاظ راديويي من مشكلي ندارم چون راديويي كه ميخواهم استفاده كنم مناسبه برام اصلا نيازي بهش ندارم مشكل من چيزي ديگست فكر كنم من بد توضيح دادم.

شما اينطور در نظر بگيريد كه ما ميخواهيم از طريق پورت لن كامپيوتر همون اترنت يه كواد كوپتر رو با بردهاي arduino و Raspberry كنترل كنيم اين دو برد واسط بين كواد با كامپيوتر هست اينجا بي سيمي وجود نداره شما اينطور فرض كنيد چون بعدا يه راديو ميزارم توي كواد كه وصل ميشه به برد لن arduino يا Raspberryو يكي هم وصل ميكنم به كامپيوترم كه ارتباط بين اين دوتا برقرار ميشه

يه كواد يه فلايت كنترل داره كه بسته به مقدار كانال يه سري كانكتور داره كه وصل ميشه به گيرنده راديو كنترل حالا ما اينجا ديگه كاري به اون گيرنده نداريم چون راديو كنترلي در كار نيست حالا اين وسط بجاي اون رسيور راديو كنترل بايد از arduino يا Raspberry استفاده كنيم كه اون كانكتورها رو بهش وصل كنيم بعد اون برد رو وصل ميكنيم به پورت لن راديويي كه تو كواد گذاشتيم بعد يه برنامه بايد باشه كه بتونيم با جوي استيك كه وصل كرديم به كامپيوتر كواد رو كنترل كنيم.

حالا اينجا من نميدونم اون كانكتورهايي كه به رسيور راديو وصل ميشد چطور به اون دو برد وصل كنم
و بعد نياز به يه برنامه نويسي چيزي بايد باشه يا يه چيز اماده باشه كه رو اون دو برد اجرا كنيم و بعد از طريق كامپيوتر فرماين رو بفرستيم به اون بردها

نميدونم منظورم رو متوجه شديد؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۱۵:۳۱:۱۱، توسط rasool661.)
۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۱۵:۰۲:۲۳
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #13
(۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۱۵:۰۲:۲۳)rasool661 نوشته است:
(۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۱۴:۳۳:۲۰)h.unique نوشته است: بیبین ، سیم دهنتو سرویس میکنه ها .
از این ماژول های رادیویی بگیر .
تو roboeq.ir ازشون هست.
از لحاظ راديويي من مشكلي ندارم چون راديويي كه ميخواهم استفاده كنم مناسبه برام اصلا نيازي بهش ندارم مشكل من چيزي ديگست فكر كنم من بد توضيح دادم.

شما اينطور در نظر بگيريد كه ما ميخواهيم از طريق پورت لن كامپيوتر همون اترنت يه كواد كوپتر رو با بردهاي arduino و Raspberry كنترل كنيم اين دو برد واسط بين كواد با كامپيوتر هست اينجا بي سيمي وجود نداره شما اينطور فرض كنيد چون بعدا يه راديو ميزارم توي كواد كه وصل ميشه به برد لن arduino يا Raspberryو يكي هم وصل ميكنم به كامپيوترم كه ارتباط بين اين دوتا برقرار ميشه

يه كواد يه فلايت كنترل داره كه بسته به مقدار كانال يه سري كانكتور داره كه وصل ميشه به گيرنده راديو كنترل حالا ما اينجا ديگه كاري به اون گيرنده نداريم چون راديو كنترلي در كار نيست حالا اين وسط بجاي اون رسيور راديو كنترل بايد از arduino يا Raspberry استفاده كنيم كه اون كانكتورها رو بهش وصل كنيم بعد اون برد رو وصل ميكنيم به پورت لن راديويي كه تو كواد گذاشتيم بعد يه برنامه بايد باشه كه بتونيم با جوي استيك كه وصل كرديم به كامپيوتر كواد رو كنترل كنيم.

حالا اينجا من نميدونم اون كانكتورهايي كه به رسيور راديو وصل ميشد چطور به اون دو برد وصل كنم
و بعد نياز به يه برنامه نويسي چيزي بايد باشه يا يه چيز اماده باشه كه رو اون دو برد اجرا كنيم و بعد از طريق كامپيوتر فرماين رو بفرستيم به اون بردها

نميدونم منظورم رو متوجه شديد؟
والا راستش نه Biggrin
شرمنده Shy

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۱۷:۴۵:۴۰
تشکر شده توسط : rasool661
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #14
اینطوری خیلی شلوغ می شه ، اما مهمترین موردی که وجود دارهه اینه که این فلایت کنترل های آماده ، ورودیشون طبق داده های رادیوکنترلرهاست که از طریق پروتکل PPM ارتباط برقرار می کنن.
یعنی داده هایی رو که به سمت روبات می فرستی در نهایت باید با یه برد واسط تبدیلش کنی به پروتکل PPM و بعد برسونیش به برد فلایت کنترلر.

در مورد WIFI هم قطعی نمی تونم نظر بدم چون کار نکردم.

موفق باشید.

۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۱۸:۱۷:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : a.mehran, rasool661
rasool661 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 50
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #15
(۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۱۸:۱۷:۴۴)sharin نوشته است: اینطوری خیلی شلوغ می شه ، اما مهمترین موردی که وجود دارهه اینه که این فلایت کنترل های آماده ، ورودیشون طبق داده های رادیوکنترلرهاست که از طریق پروتکل PPM ارتباط برقرار می کنن.
یعنی داده هایی رو که به سمت روبات می فرستی در نهایت باید با یه برد واسط تبدیلش کنی به پروتکل PPM و بعد برسونیش به برد فلایت کنترلر.

در مورد WIFI هم قطعی نمی تونم نظر بدم چون کار نکردم.

موفق باشید.

ممنون
ما اصلا اينجا كاري به واي فاي نداريم
شما فكر كنيد اصلا واي فاي در كار نيست
من از طريق كامپيوترم ويندوز روشه يه كابل شبكه وصل ميكنم به برد واسط كه خودتون گفتيد(arduino يا Raspberry) كه اينجا ارتباط برد با كامپيوترم برقراره
اگه اينطور فرض كنيم ميشه بيشتر بهم راهنمايي كنيد يا يه لينك بهم بديد كه بايد چيكار كنم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۲۱:۳۸:۲۵، توسط rasool661.)
۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۲۱:۳۷:۳۳
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #16
از کجاش می خواید شروع کنید؟
بنظرم اول ببینید می تونید موج های مورد نیاز رو منطبق بر پروتکل ppm بسازید.
بعدش هم یه برد واسط اترنت انتخاب کنید و شروع کنید. (شخصا با آرداینو و رسبری کار نکردم)

۰۹-آبان-۱۳۹۳, ۰۰:۳۶:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : rasool661

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS