امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه مسئله که فکر نکنم کسی بتونه حلش کنه!!
نویسنده پیام
sadegh1rezaei آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 46
( 33 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  یه مسئله که فکر نکنم کسی بتونه حلش کنه!!
با سلام به اساتید عزیر و تبریک بابت پیشرفت مذاکرات هسته ای به همه بر بج ایران ویج
مسئله ای که بهش برخوردم اینکه یه مدار محافظ ولتاژ برق با امپ اپ درست کردمه که وقتی پنکه یا همتابی رو روشن میکنم اونا رو به عنوان خطا تشخیص میده در واقع همون نویز میزنه توش کسی راهی بلند نیست؟
کارایی هم که کردمه اینه گرند رو ستاره ای کردم
یه فیلتر emi دست کردم یه باربا خازن mkp و یه بار با خازن پلی استری 100 نانو 400v
از سلف های هلقوی 100uh استفاده کردم که جدا بودند چون روی هم نبود
البته یه نوع سلف هم که نمیدونم چند میکرو هانری بود ولی روی هم بودند استفاده کردم نوعش ydd-uu9 نوشته بود
یه خازن روی زنر 1000u گذاشتم با اون یه 10u ویه 4.7u موازی کردم یه خازن 100n مولتی لایرن هم باهوشن موازی کردم
یه vdr ام گذاشتم موازی با برق ورودی ولی هیچی تاثری نداشت
۱۴-فروردین-۱۳۹۴, ۱۳:۲۹:۲۰
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #2
RE: یه مسئله که فکر نکنم کسی بتونه حلش کنه!!
یه فریت بید هم میذاشتی
بیشتر تاثیر نویز به خاطر pcb و نوع اپ امپ هست شماتیک را بذار و مدل اپ امپ این اپ امپ ها حتی هنگامی که موبایل هم کنارشون می گیری خطا میدن

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۱۴-فروردین-۱۳۹۴, ۱۶:۰۹:۳۸
تشکر شده توسط : Ambassador, رسول, omid_phoenix, sadegh1rezaei
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #3
فکر نمی کنم نویز باشه!
شما سطح ولتاژ آستانه رو احتمالا باید بهتر تنظیم کنید. مدار طراحی شده که میکروکنترلری نیست؟
منظورتون همین محافط یخچال و ... هست؟
سطح ولتاژ برق همون فاز رو در حالت روشن و خاموش بودن وسایل دیگه بخونید و نتیجه رو بگید.
آستانه پایین رو باید بالای 170 ولت فکر می کنم بذارید.

۱۴-فروردین-۱۳۹۴, ۱۸:۱۶:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, hadikh73, Ambassador, omid_phoenix, omid_phoenix, رسول, sadegh1rezaei
alimogmov آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 36

تشکرها : 867
( 940 تشکر در 393 ارسال )
ارسال: #4

سلام و درود

در بیشتر موارد لامپهای مهتابی با "بالاست معمولی" با "مدارات ساده محافظ ولتاژ " به خوبی کار نمیکنند زیرا در لحظه گرمایش و جرقه زنی لامپ , فرکانس و ولتاژهای بالایی ساخته می شود که ممکن است در مدار کنترل اختلال ایجاد کند که با گزینش راهکارهایی این مشکل را برطرف می کنند.

در مورد بارهای سلفی مانند پنکه هم به علت وجود سیم پیچ باید دقت بیشتری در طراحی نمود. سیم پیچ ها در زمانهای قطع(یا قطع و وصل) از تغذیه ولتاژ بالایی در دو سر خود میسازد مگر اینکه مداراتی برای جلوگیری از این پدیده در نظر گرفت.

At  :at: ببینید راهکارهای زیر بکار می آیند:

At - اتصالات مدار بررسی شود و با نقشه آن مقایسه شود.

:at: - از سیم متناسب جریان بهره گرفته شود. در مورد مسیرهای برد نیز باید مراعات گردد.

At - اگر تغذیه مدار از نوع خازن سری با برق شهر است این ایراد پیش می آید برای آغاز کار مدار باید به میزان بیش از نیم تناوب برق شهر تاخیر ایجاد کنید ( بیشتر از 10 میلی ثانیه ) و اگر از رله معمولی استفاده میکنید تاخیر بیشتر گردد.

At - فیلتر و حذف امواج ناخواسته در پایه ورودی حسگر به خوبی رعایت شود. (همین طور مرجع ولتاژ)

At - اگر از "زنر" یا "تقسیم ولتاژ مقاومتی" برای مرجع ولتاژ بهره بردید یک خازن در محدوده چند صد نانو فاراد تا چند میکرو فاراد با پایه مرجع ولتاژ موازی کنید.

At - گاهی در طراحی زمین مدار (یا ولتاژ صفر) ایراداتی بوجود می آید.

At - ثابتهای زمانی مدارات فیلتر بسیار مهم است.

At - در استفاده از فیلتر EMI همانند فیلتر "پی" از دو خازن در ورودی و خروجی آن بهره بگیریم.

At - در بخش تغذیه مدار هر چه ولتاژ هموارتر و صاف باشد بهتر است.

At - و چیزهای دیگری که با دیدن نقشه و مدار ساخته شده پی به آن میبریم.( گفتار پیشین دوستان انجمن را نیز بر آن بیافزایید.)

اگر به سرانجام نرسیدید میتوانید با شبیه سازی تندتر اشکال زدایی کنید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-اسفند-۱۴۰۱, ۰۷:۴۳:۰۵، توسط alimogmov.)
۱۵-فروردین-۱۳۹۴, ۰۲:۳۰:۰۱
تشکر شده توسط : رسول, omid_phoenix, sadegh1rezaei
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #5
یه نکته دیگه اگه از رله استفاده میکنی برا روشن و خاموش کردن رله بجای ترانزیستور از اپتوکوپلر استفاده کن :)
ولی درکل تا شماتیک رو قرار ندی فک نکنم به نتیجه مطلوبی برسی

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۵:۰۹:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, omid_phoenix, sadegh1rezaei
sadegh1rezaei آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 46
( 33 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #6
مرسی از همه اساتید این مشکل رو تقریبا حل کردم حساسیت مدار نسبت ولتاژ خطای گذرا که خیلی کوتاه اند از بین بردم حالا دیگه این مسئله هم بر طرف شد
۱۷-فروردین-۱۳۹۴, ۱۶:۰۶:۰۴
alimogmov آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 36

تشکرها : 867
( 940 تشکر در 393 ارسال )
ارسال: #7
(۱۷-فروردین-۱۳۹۴, ۱۶:۰۶:۰۴)sadegh1rezaei نوشته است: مرسی از همه اساتید این مشکل رو تقریبا حل کردم حساسیت مدار نسبت ولتاژ خطای گذرا که خیلی کوتاه اند از بین بردم حالا دیگه این مسئله هم بر طرف شد
درود
آی شیطونHeart پس "عنوان ارسال" برای برانگیختن دیگران به پاسخ بود.Wink

۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۴:۰۳:۳۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS