امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت یک Ide یا محیط توسعه نرم افزار
نویسنده پیام
grimm غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 290
( 255 تشکر در 108 ارسال )
ارسال: #12
RE: ساخت یک کامپایلر
(۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۳۷:۴۰)alefpe نوشته است: grimm، بسیار سپاس بخاطر این راهنمایی ها.
ممنون از تذکرتون بخاطر پست های متوالی. انجمن مناسب برای پرسیدن این گونه سوال ها کجاست؟
ممنون از راهنمایی تون برای html.
من سعی می کنم این روش که شما می گید کوتاه هست رو امتحان کنم.
بله دقیقا دنبال برنامه ای مشابه اکلیپس هستم. جدا ممنونم.

ببینید هدف من درست کردن یه برنامه اموزشیه که علاوه بر دیدن فلیم( که خیلی ساده و عادیه) کاربر بتونه کد هم بنویسه. بعد برنامه کد رو بررسی می کنه. اول که نتیجه اجرای کد رو نشون میده اما در پنجره خود برنامه. و دوم این برنامه با بررسی نتیجه اجرای کد، در صورت نیاز یا کاربر رو راهنمایی می کنه یا بهش می گه که درسته و می تونی بری سراغ تمرین بعدی.
حالا اسم این رو بخش از برنامه رو باید بذارم IDE؟
سپاس بی پایان از کمک هاتون
فکر میکنم باید اینجا میپرسیدید.
برای اشنایی با Ide اینجا را بخوانید.

سخت ترین بخش این پروژه همان انالیز و عیب یابی کد میباشد که متاسفانه اگاهی های زیادی در این باره ندارم.
تنها راهنمایی که میتوانم به شما بکنم این است که در باره RE پژوهش کنید.

پیروز باشید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۲:۵۲:۲۲، توسط grimm.)
۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۵۴:۵۵
تشکر شده توسط : alefpe
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #13
با سلام
اگه میخواهید فقط کدها رو تحلیل کنید باید یک parser بنویسید که کدها رو سطر به سطر بخونه انالیز کنه -تفکیک کنه و بعد چک کنه
در ضمن دیدن فیلم هیچ ربطی به کد نویسی یا برنامه نویسی نداره کامپایلرها-پارسرها-مفسرهای متن باز زیادی رو اینترنت هست میتونین از یکی از اونها ایده بگیرین

توکتاب اموزش سی پلاس پلاس اقای قمی فصلهای اخرش ساخت یه مفسر ساده رو توضیح داده با کد میتونین از اون ایده بگیرید کتابشم رو اینترنت هست

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۳:۴۷:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mhpc2009, alefpe, grimm
alefpe آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 12
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #14
(۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۵۴:۵۵)grimm نوشته است:
(۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۳۷:۴۰)alefpe نوشته است: grimm، بسیار سپاس بخاطر این راهنمایی ها.
ممنون از تذکرتون بخاطر پست های متوالی. انجمن مناسب برای پرسیدن این گونه سوال ها کجاست؟
ممنون از راهنمایی تون برای html.
من سعی می کنم این روش که شما می گید کوتاه هست رو امتحان کنم.
بله دقیقا دنبال برنامه ای مشابه اکلیپس هستم. جدا ممنونم.

ببینید هدف من درست کردن یه برنامه اموزشیه که علاوه بر دیدن فلیم( که خیلی ساده و عادیه) کاربر بتونه کد هم بنویسه. بعد برنامه کد رو بررسی می کنه. اول که نتیجه اجرای کد رو نشون میده اما در پنجره خود برنامه. و دوم این برنامه با بررسی نتیجه اجرای کد، در صورت نیاز یا کاربر رو راهنمایی می کنه یا بهش می گه که درسته و می تونی بری سراغ تمرین بعدی.
حالا اسم این رو بخش از برنامه رو باید بذارم IDE؟
سپاس بی پایان از کمک هاتون
فکر میکنم باید اینجا میپرسیدید.
برای اشنایی با Ide اینجا را بخوانید.

سخت ترین بخش این پروژه همان انالیز و عیب یابی کد میباشد که متاسفانه اگاهی های زیادی در این باره ندارم.
تنها راهنمایی که میتوانم به شما بکنم این است که در باره RE پژوهش کنید.

پیروز باشید.

ویکی پدیای انگلیسی رو خوندم.(فارسی اش خالیه). ببینید اگه نتیجه اجرا رو بشه به صورت یک رشته دراورد، بقیه اش دیگه کاری نداره تو یVB. و الان بزرگ ترین نکته و مشکل من اینه. و اصلا سوال اینه. آیا میشه چنین کاری کرد؟ یعنی نتیجه اجرا هر چی باشه، اگه ارور اگه یک مقدار صحیح، اون رو به صورت String در اورد. میشه چنین کاری کرد؟
ممنون از پاسخ هاتون
۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۲۱:۳۰
alefpe آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #15
(۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۳:۴۷:۱۵)lord_viper نوشته است: با سلام
اگه میخواهید فقط کدها رو تحلیل کنید باید یک parser بنویسید که کدها رو سطر به سطر بخونه انالیز کنه -تفکیک کنه و بعد چک کنه
در ضمن دیدن فیلم هیچ ربطی به کد نویسی یا برنامه نویسی نداره کامپایلرها-پارسرها-مفسرهای متن باز زیادی رو اینترنت هست میتونین از یکی از اونها ایده بگیرین

توکتاب اموزش سی پلاس پلاس اقای قمی فصلهای اخرش ساخت یه مفسر ساده رو توضیح داده با کد میتونین از اون ایده بگیرید کتابشم رو اینترنت هست

سلام
من نمی خوام کد رو تحلیل کنم. می خوام نتیجه اجرای کد رو به صورت رشته در بیارم. تا بعد تحلیلش کنم و نگفتم که دیدن فیلم ربطی به کد نویسی داره. کلیت برنامه ای که مد نظرم هست رو اعلام کردم.
ببینید الان سوال من اینه که میشه نتیجه اجرای کد رو به صورت رشته دراورد؟ و حالا سوالم رو این طور هم می پرسم، ایا برای ذخیره کردن نتیجه اجرای کد به صورت رشته نیازی به ساخت یک مفسر هست؟
ممنون بخاطر پیشنهاد کتاب آقای قمی.
۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۳۳:۳۳
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #16
اگه میخوای کدو تحلیل کنی باید پارسر بنویسی مفسرها و کامپایلرها هم همین کارو میکنن

۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۰۱:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alefpe آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #17
(۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۰۱:۴۳)lord_viper نوشته است: اگه میخوای کدو تحلیل کنی باید پارسر بنویسی مفسرها و کامپایلرها هم همین کارو میکنن

سلام
من می دونم پارسر چیه و چه می کنه.
اما نکته اینه که من نمی خوام کد رو تحلیل کنم.
من می خوام نتیجه اجرای کد به صورت رشته در بیاد.
فکر می کنم این موضوع با تحلیل کد فرق داره. درسته؟
پس لطفا اگه میشه در این زمینه من رو راهنمایی کنید.
ممنون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۱۰:۰۲، توسط alefpe.)
۰۶-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۰۹:۱۷
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #18
گزینه اول:
خب تا کدی که تو تکست باکس مینویسین اجرا نشه نمیتونین خروجی اونو به صورت رشته نشون بدید.
سوال:
شما کدتون مثلا یک انتگرال رو حل میکنه و جواب 1 میده به خروجی خب شما چه برسی و تحلیلی میخواهید روی این خروجی انجام بدید؟
شما اولا مفهوم نیست یعنی چیزی که تو پست اول نوشتین با چیزی که الان دارید میگید فرق داره
دوما این پروژه رو استاد به شما داده یا خودتون برداشتین اگه استادتون داده توضیحاتی که به همراه پروژتون بوده رو اینجا قرار بدید؟

۰۷-خرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۰۱:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : alefpe, grimm, mhpc2009
alefpe آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #19
(۰۷-خرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۰۱:۲۶)lord_viper نوشته است: گزینه اول:
خب تا کدی که تو تکست باکس مینویسین اجرا نشه نمیتونین خروجی اونو به صورت رشته نشون بدید.
سوال:
شما کدتون مثلا یک انتگرال رو حل میکنه و جواب 1 میده به خروجی خب شما چه برسی و تحلیلی میخواهید روی این خروجی انجام بدید؟
شما اولا مفهوم نیست یعنی چیزی که تو پست اول نوشتین با چیزی که الان دارید میگید فرق داره
دوما این پروژه رو استاد به شما داده یا خودتون برداشتین اگه استادتون داده توضیحاتی که به همراه پروژتون بوده رو اینجا قرار بدید؟

گزینه اول رو متوجه شدم. بله می خوام اون کد رو شبیه اکلیپس که grimm
گفتند اجرا کنم.
بله بعد از چند سوال اول متوجه شدم سوالی که در پست اول نوشتم اشتباه بوده.
اما مگه فرقی داره من روی اون رشته می خوام چکار کنم؟ مهم اون رشته است. درسته؟ اصلا تا حالا کسی این کار رو کرده؟ امکان چنین کاری به طور کلی هست؟
جواب سوال دومتون هم این هست که خودم برداشتم.
و در اول کار فکر نمی کردم اینقدر موضوع پیچیده باشه.
و متاسفانه الان دیگه راهی برای تغییرش ندارم.
ممنون از توجه و کمکتون
۰۷-خرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۲۸:۳۳
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #20
(۰۷-خرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۲۸:۳۳)alefpe نوشته است: گزینه اول رو متوجه شدم. بله می خوام اون کد رو شبیه اکلیپس که grimm
گفتند اجرا کنم.
خب IDE مخفف Integrated development environment هست یعنی محیط توسعه یکپارچه .که از مجموعه چند ابزار(ویرایشگر کد-کامپایلر یا مفسر-اشکالزدا(دیباگر)و..)بوجود میاد که هر کدوم کار خودشونو انجام میدن
نقل قول: بله بعد از چند سوال اول متوجه شدم سوالی که در پست اول نوشتم اشتباه بوده.
اما مگه فرقی داره من روی اون رشته می خوام چکار کنم؟ مهم اون رشته است.
درسته؟
رشته رشته هست چه اهمیتی داره(یک شعر باشه یا یک کد)مثلا شما کد ی که تو ویژوال استودیو مینویسین صرفا یک رشته هست تا وقتی که کامپایلش نکنین که برنامه ای بدست نمیاد
نقل قول: اصلا تا حالا کسی این کار رو کرده؟ امکان چنین کاری به طور کلی هست؟
کلا کامپایلرها کدها رو تبدیل به زبان ماشین میکنن که تو سیستم عامل اجرا بشه یعنی تبدیل به دستورات اسمبلی (سطح پایین)و زبان ماشین میشن تا برای کامپیوتر قابل فهم باشه وگرنه سی پی یو قادر به فهم
int a=null نیست بلکه move a eax رو میفهمه اون هم به زبان ماشین

پایتون یک زبان اسکریپتی هست که دارای مفسر هست مفسرها کدهای شما رو تفسیر میکنن یعنی درون یک ماشین مجازی خط به خط اجرا میکنن و نتیجه رو به خروجی میفرستن
شما پلاگین پایتون رو که میبینین رو vs نصب میشه به همراه خودش مفصر اون و خیلی چیزهای دیگه رو نصب میکنه که vs با استفاده مفسر کدهای درون تکست باکس شما رو اجرا و خروجی رو از مفسر گرفته و به شما نشون میده
نقل قول: جواب سوال دومتون هم این هست که خودم برداشتم.
این تجربه ای میشه برای شما
پا اندازه گلیم

یک سری افراد کدهایی رو برای c# نوشتن که یک چنین کارهایی انجام میده میتونین اونها رو دانلود استفاده کنید و یا با استفاده از Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider و System.CodeDom.Compiler میشه یک کد درون تکست باکس رو در زمان اجرا و در حافظه کامپایل و اجرا کنید.

۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۴۴:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alefpe آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #21
(۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۴۴:۲۹)lord_viper نوشته است:
(۰۷-خرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۲۸:۳۳)alefpe نوشته است: گزینه اول رو متوجه شدم. بله می خوام اون کد رو شبیه اکلیپس که grimm
گفتند اجرا کنم.
خب IDE مخفف Integrated development environment هست یعنی محیط توسعه یکپارچه .که از مجموعه چند ابزار(ویرایشگر کد-کامپایلر یا مفسر-اشکالزدا(دیباگر)و..)بوجود میاد که هر کدوم کار خودشونو انجام میدن
نقل قول: بله بعد از چند سوال اول متوجه شدم سوالی که در پست اول نوشتم اشتباه بوده.
اما مگه فرقی داره من روی اون رشته می خوام چکار کنم؟ مهم اون رشته است.
درسته؟
رشته رشته هست چه اهمیتی داره(یک شعر باشه یا یک کد)مثلا شما کد ی که تو ویژوال استودیو مینویسین صرفا یک رشته هست تا وقتی که کامپایلش نکنین که برنامه ای بدست نمیاد
نقل قول: اصلا تا حالا کسی این کار رو کرده؟ امکان چنین کاری به طور کلی هست؟
کلا کامپایلرها کدها رو تبدیل به زبان ماشین میکنن که تو سیستم عامل اجرا بشه یعنی تبدیل به دستورات اسمبلی (سطح پایین)و زبان ماشین میشن تا برای کامپیوتر قابل فهم باشه وگرنه سی پی یو قادر به فهم
int a=null نیست بلکه move a eax رو میفهمه اون هم به زبان ماشین

پایتون یک زبان اسکریپتی هست که دارای مفسر هست مفسرها کدهای شما رو تفسیر میکنن یعنی درون یک ماشین مجازی خط به خط اجرا میکنن و نتیجه رو به خروجی میفرستن
شما پلاگین پایتون رو که میبینین رو vs نصب میشه به همراه خودش مفصر اون و خیلی چیزهای دیگه رو نصب میکنه که vs با استفاده مفسر کدهای درون تکست باکس شما رو اجرا و خروجی رو از مفسر گرفته و به شما نشون میده
نقل قول: جواب سوال دومتون هم این هست که خودم برداشتم.
این تجربه ای میشه برای شما
پا اندازه گلیم

یک سری افراد کدهایی رو برای c# نوشتن که یک چنین کارهایی انجام میده میتونین اونها رو دانلود استفاده کنید و یا با استفاده از Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider و System.CodeDom.Compiler میشه یک کد درون تکست باکس رو در زمان اجرا و در حافظه کامپایل و اجرا کنید.

ممنون از توجه تون.
ممنون میشم مودبانه تر صحبت کنید.( اشاره به پا اندازه گلیم)
اما من چند بار دیگه هم این موضوع رو گفتم.
من IDE نمی خوام. من کامپایلر (و نیز مفسر و دیباگر و ...) هم نمی خوام. من می خوام نتیجه اجرای یک کد رو به صورت رشته ذخیره کنم. من هم می دونم که واسه رشته فرقی نداره که چی توش باشه.

من فقط می خوام نتیجه اجرای کدی که پنهان از چشم کاربر اجرا شده است رو به صورت رشته ذخیره کنم.

میشه همین رو توضیح بدید. ممنون می شم حالا که حذف می کنید و مسیر رو تغییر می دید، موضوع رو هم لطفا تغییر بدید. چون من نمی خوام IDE درست کنم. می خوام نتیجه اجرای یک کد که مخفی اجرا شده (که احتمالا در مرحله اول به زبان پایتون نوشته میشه) به صورت رشته ذخیره کنم.
۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۴:۰۱:۵۱
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #22
RE: ساخت یک Ide یا محیط توسعه نرم افزار
مهندس شما که به صورت مخفی اجراش میکنین خب وقتی اجراش میکنین پس نتیجه خروجیشم دارید تو یه مسیج باکس به کاربر نمایش بدید

https://msdn.microsoft.com/en-us/library...10%29.aspx
کد ذخیره یک رشته تو فایل

۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۵۹:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  100 اصل در تولید و توسعه نرم‌افزار lord_viper 0 3,476 ۱۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۷:۳۱:۲۲