امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود فایل و فشرده سازی در سی پلاس
نویسنده پیام
mirage0411 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 60
( 22 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #1
دانلود فایل و فشرده سازی در سی پلاس
سلام.
من یک برنامه ای رو می نویسم که توش نیاز دارم از یک ادرسی یک فایلی رو دانلود کنم . محیط برنامه نویسیم تو کدبلاکز هست و در ویندوز هفت و برنامه هم کلا برای ویندوز نوشته میشه .

برای دانلود فایل من از کتابخونه های curl , URLDownloadToFile استفاده کردم اما تو هر دو مشکل دارم .
تو کتابخونه curl که اصلا نمی تونم تو پروژه ها استفاده کنم . کدبلاکز اصلا نمی شناسه . کلی آموزش و گروه تلگرامی پرسیدم  راهنمایی کردن اما جواب نداد . اون گذاشتم کنار .

استفاده از URLDownloadToFile هم آسون هست ولی مشکل اصلیم urlmon.h هست که اولا تو خوده کدبلاکز نیست این کتابخونه رو هم نمی شناسه . از dll نمی خوام استفاده کنم چون نیاز به رجیستری هست . دوستان گفتند برای حلش از windows sdk استفاده کنم که اونم برای ویندوز 7 نصب انلاین هست و تو قسمت رجیستری خطا میده .

تو winsocket هم گویا فقط برای ftp هست که چون url ام اینترنتی هست قابل استفاده نبود .

در کل یک راهنمایی می خوام برای اینکه یک فایلی رو از اینترنت دانلود کنم و طوری باشه که تو سیستم های مختلف ( ایکس پی تا ده ) قابل اجرا باشه بدون نیاز به dll یا ... که کاربر نصب کنه .( متاسفانه منبع خوبی برای برنامه نویسی شبکه و اینترنت برای سی پلاس در ویندوز نیست )

سوال بعدیم :در استفاده از یک کتابخونه برای فشرده سازی و اکسترکت کردن فایل zip هست . libzip استفاده کردم اما باز هم کدبلاکز این کتابخونه یا توابعش رو نمی شناسه .

سوال آخر : من تو کدبلاکز کدی که می زنم فرقی نداره تو چه ویندوزی اجرا بشه (ایکس پی و ... ) و با چه نسخه ای ( 32 یا 64 بیتی ) اما وقتی تو ویژوال استدیو یا ... کد میزینم با اینکه ریلیز تو 32 میزارم اما اجرا نمیشه و هنگام اجرا خطایی میده که میگه این برنامه برای این نسخه از ویندوز (32 بیتی ) نیست . آیا راه حلی دارید که بشه در ویژوال استدیو فایل رو در نهایت طوری کامپایل و ساخت که برای هر دو نسخه 32و64 بیتی قابل اجرا باشه .
۲۲-تير-۱۳۹۶, ۲۳:۰۱:۱۹
nImaarek آفلاین
badtrip

موضوع‌ها: 61

تشکرها : 310
( 317 تشکر در 108 ارسال )
ارسال: #2
RE: دانلود فایل و فشرده سازی در سی پلاس
نقل قول: تو کتابخونه curl که اصلا نمی تونم تو پروژه ها استفاده کنم . کدبلاکز اصلا نمی شناسه . کلی آموزش و گروه تلگرامی پرسیدم  راهنمایی کردن اما جواب نداد . اون گذاشتم کنار .

یعنی چی نمیشناسه ؟ اگه کتابخونه فایل dll داره تو کدت ازش استفاده کن با LoadLibrary و ...

نقل قول: از dll نمی خوام استفاده کنم چون نیاز به رجیستری هست

مگه قراره که رجیستر بشه؟ شما راجع به استفاده از dll یه مطالعه بکن..

نقل قول: در کل یک راهنمایی می خوام برای اینکه یک فایلی رو از اینترنت دانلود کنم و طوری باشه که تو سیستم های مختلف ( ایکس پی تا ده ) قابل اجرا باشه بدون نیاز به dll یا ... که کاربر نصب کنه .( متاسفانه منبع خوبی برای برنامه نویسی شبکه و اینترنت برای سی پلاس در ویندوز نیست )

مطمنی منبع نیست ؟ تعجب - بهینه شده برای ورژن جدید
Windows Socket Programming in C

خب چرا مثلا یه تیکه کد vbscript نمینویسی ؟ یا مثلا از explorer.exe استفاده نمیکنی ؟
کد:
C:\windows\explorer.exe http://somewhere.com/filename.ext

یا حتی از netcat استفاده کن برای انتقال فایل یاااااا اصلا بشین کدشو بخون ببین چطوری بدون dll و غیره دانلود میکنه...

راستی تو ویندوز برای برنامه نویسی با سی اشتباه بزرگی که با vs کد نمیزنی... لبخند - بهینه شده برای ورژن جدید
۲۳-تير-۱۳۹۶, ۰۱:۳۵:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mirage0411, salehjg, babyy, 1نفر
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #3
@nimark :  خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  چرا اعصاب نداری؟ خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

-----------------
@mirage411 :
اول از همه یه توضیح کوتاهی بدم؛ در لینوکس برای کامپایل برنامه های c یک کامپایلری هست بنام gcc ,یا g++ ؛ 
خیلی هم قدرتمند هست؛ واسه همین اومدند یک نسخه از اون رو که با ویندوز سازگار هست درست کردند؛ اسمش رو گذاشتند mingw ؛ (نوع های دیگه مثل cygwin هست که اونا فرق داره؛)

حالا چرا اینو گفتم؟ اینو گفتم تا به این برسم که codeblock که داری ازش استفاده میکنی؛ در واقع خودش به تنهایی یدونه ادیتور هست مثل notpad , . . .  ؛ و روش یدونه mingw هم گذاشتند واسه وقتی که هیچ کامپایلری روی سیستمتون نیست؛ باهاش بتونید برنامه ها رو کامپایل کنید و . . .

پس شما وقتی از codeblock استفاده میکنید؛ در واقع دارید از نوع خاصی از کامپایلر استفاده میکنید که در اصل واسه لینوکس هست ولی بهینه شده برای ویندوز؛ و هر وقت هم یه چیزی لینوکسی رو واسه ویندوز پورت میکنند خیلی مشکلات میاد وسط ..

پس اگه میخوایی باز هم با codeblock کد بزنی یکم باید مشقت تحمل کنی خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

----
مراحل کلی کار:
وقتی توی لینوکس میخواییم کتابخونه جدید از سورس نصب کنیم؛ اول اون رو دانلود میکنیم؛ بعد پیشنیازهاش رو نصب میکنبم؛ و بعد خود کتابخونه رو make میکنیم؛ تمام این مراحل رو هم باید شما انجام بدید

اول از همه باید مسیر Mingw رو به path سیستم اضافه کنید؛ پوشه migw توی پوشه codeblocks هست

کد php:
c:\...\CodeBlocks\MinGW\bin 
مسیر شما فرق میکنه؛ نمیدونم شما کجا نصب کردید

روی mycomputer کلیلک راست کنید, Propert؛ از منو چپ avanced stsyem settings ؛ و بعد enviroment caribales .. و از کادر پایینه path رو پیدا کن, روش دوتا ضربه بزن؛ یدونه ( ; )  بزن و آدرس بالا رو به آخرش اضافه کن؛  و ok ok ok

----
بعد از اینکه به path اضافه کردید یدونه cmd باز کنید و توش بنویسید gcc و اینتر بزنید؛ اگه  اررور داد که باید فایل وروردی رو بهش بدید یعنی درست انجام دادید؛

این مراحل رو انجام بدید تا بعدش بریم سراغ نصب curl

من تونستم کامپایل کنم؛ واسه اینکه تست کنید روی تمام ویندوز ها اجرا میشه برنامه رو دانلود کنید و اجراش کنید

وابستگیاش این ها هستند که روی تمام ویندوز ها هست:

کد php:
        ntdll.dll => /c/Windows/SYSTEM32/ntdll.dll (0x76da0000)
        kernel32.dll => /c/Windows/system32/kernel32.dll (0x76b20000)
        KERNELBASE.dll => /c/Windows/system32/KERNELBASE.dll (0x751a0000)
        ADVAPI32.DLL => /c/Windows/system32/ADVAPI32.DLL (0x76750000)
        msvcrt.dll => /c/Windows/system32/msvcrt.dll (0x76010000)
        sechost.dll => /c/Windows/SYSTEM32/sechost.dll (0x75f90000)
        RPCRT4.dll => /c/Windows/system32/RPCRT4.dll (0x761b0000)
        wldap32.dll => /c/Windows/system32/wldap32.dll (0x752f0000)
        WS2_32.dll => /c/Windows/system32/WS2_32.dll (0x76c00000)
        NSI.dll => /c/Windows/system32/NSI.dll (0x76ee0000
* برنامه برای دانلود فایل هست؛ اینطوری اجراش کنید:
کد php:
m.exe iranled.com 

و فایل page.out رو واستون ایجاد میکنه که میحتویات صفحه اول سایت توش هست

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   m.zip (اندازه: 184.8 KB / تعداد دفعات دریافت: 76)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-تير-۱۳۹۶, ۰۷:۵۶:۳۲، توسط babyy.)
۲۴-تير-۱۳۹۶, ۰۷:۴۸:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, mirage0411, nImaarek
mirage0411 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 60
( 22 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #4
ممنون از هر دو عزیز .

نقل قول: یعنی چی نمیشناسه ؟ اگه کتابخونه فایل dll داره تو کدت ازش استفاده کن با LoadLibrary و ...
این متد نمی دونستم  که تو سرچ هام دیدم  و اینکه میخواستم فقط یه فایل باشه و چندین فایل نباشه . (البته برای اینم میشه از یسری برنامه و پکر استفاده کرد که ادغام میکنن ولی جوانی و جویای نام )

نقل قول: مگه قراره که رجیستر بشه؟ شما راجع به استفاده از dll یه مطالعه بکن..
تو استفاده از urlmon تو stackover نوشته بود که اگه این خطا تو برنامه ای رخ داد شما این کتابخونه رو ندارید و باید دانلود و رجیسترش کنید .از اونجا می گم .

نقل قول: Windows Socket Programming in C
برای اینم ممنون . تو سایتهای فارسی یه منبعی رو معرفی میکنن که بعد دانلود میبینی نوشته برای لینوکس و برای ویندوز باید تغییر بدید .

نقل قول: خب چرا مثلا یه تیکه کد vbscript نمینویسی ؟ یا مثلا از explorer.exe استفاده نمیکنی ؟
در مورد اینم ممنون . هم از vbs و هم از پاورشل و ... میشه استفاده کرد که خیلی کمک میکنه . بیشتر می خواستم کدهام تو سی و یکپارچه باشه ولی اینا خیلی گزینه های خوب و کاملی رو در اختیار میزارن.

نقل قول: راستی تو ویندوز برای برنامه نویسی با سی اشتباه بزرگی که با vs کد نمیزنی...
آره دقیقا . ولله کدبلاکز ادیتور خیلی خوبی هست و تقریبا برنامه های کامپایلیش هم کم حجم تره و اینکه بعد کامپایل فایل اجرایی تو ویندوزهای مختلف از لحاظ ورژن و نسخه قابل اجراست . اما متاسفانه تو ویژوال 2015 که نصب کردن ( نصبش حدودا 8 ساعت طول کشید و برخی خطاها رو میده و کامل نیست گویا ) این امکان نیست و برنامه اجرایی فقط تو ویندوز خودم اجرا میشه و تو ماشین مجازی و نسخه و ورژن دیگه خزاهای مختلفی میده برای همین گذاشتم کنار . ولی باید ویندوز 10 رو نصب کنم و ویژوال رو نصب کنم و از اون استفاده کنم .
سپاس

نقل قول: پس اگه میخوایی باز هم با codeblock کد بزنی یکم باید مشقت تحمل کنی
ولله برخی اوقات یه مشکلاتی به یر ادم میاد که ساعتها وقت میزاره ولی بعدش میبینه از کدبلاکز هست . برای همین کم کم این ادیتور رو می خوام بزارم کنار .مهرم حلال جونم آزاد !

نقل قول: بعد از اینکه به path اضافه کردید یدونه cmd باز کنید و توش بنویسید gcc و اینتر بزنید؛ اگه  اررور داد که باید فایل وروردی رو بهش بدید یعنی درست انجام دادید؛

این مراحل رو رفتم و هر از گاهی مستقیم از کامندلاین gcc کامپایل میکنم و مشکلی نداره . ولی کتابخونه های مانند urlmon تو خوده gcc نبود اما پیش فرض تو خوده ویژوال هست .

نقل قول: من تونستم کامپایل کنم؛ واسه اینکه تست کنید روی تمام ویندوز ها اجرا میشه برنامه رو دانلود کنید و اجراش کنید

تست کردم جواب داد و صفحه اول گوگل رو آورد . تو این کتابخونه curl بنده دو تا مشکل دارم . یا اینکه اصلا این کتابخونه رو از قسمت اینکلود نمیشناسه که برای این مورد من پروژه بردم اصلا تو قسمت دایرکتوری curl . وقتی هم که curl رو از قسمت اینکلود میشناسه به توابع و پارمترهای زیر مجموعه اش مثلا easyها خطا میده . یعنی چون تو خوده این کتابخونه هم یه سری کتابخونه های دیگه هم هست مثلا همین easy و ... برای اینا مشکل ساز میشه .
در کل فک کنم 70درصد مشکلاتم با اومدن به ویژوال حل بشه .
بازم ممنون و خیلی ممنون .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-تير-۱۳۹۶, ۱۶:۳۶:۴۱، توسط mirage0411.)
۲۴-تير-۱۳۹۶, ۱۶:۳۳:۵۱
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 1546
( 2836 تشکر در 593 ارسال )
ارسال: #5
از توابع کتابخونه خود ویندوز استفاده کن:

کد:
#include <iostream>
#include <string.h>
#include <stdio.h>
#include <Windows.h>
#include <WinInet.h>

#pragma comment(lib, "wininet.lib")
#define UserAgent ("Mozilla/5.0")
using namespace std;

string GeURLSource(const char *Url)
{
    string strOut;
    HINTERNET hSession = NULL;
    HINTERNET hFile = NULL;
    DWORD dwBytesRead = 0;

hSession = InternetOpenA(UserAgent, 1, NULL, NULL, 0);
    if(!hSession)
    {
        return "";
    }

hFile = InternetOpenUrlA(hSession, Url, NULL, NULL, INTERNET_FLAG_RELOAD | INTERNET_FLAG_DONT_CACHE, NULL);
    if(!hFile) 
    {
        //can't connect to host
        InternetCloseHandle(hSession);
        return "";
    }

do {
        //buffer 8KB
        char buffer[8192];

//downloading...
        InternetReadFile(hFile, (LPVOID)buffer, sizeof(buffer), &dwBytesRead);
        strOut.append(buffer, dwBytesRead);
    } while (dwBytesRead);

InternetCloseHandle(hFile);
    InternetCloseHandle(hSession);

return strOut;
}

void main()
{
    string result = GeURLSource("http://blabla.com/myFile.zip");
    system("pause");
}

اگه کامپایلرت Microsoft Visual C++ هست تو تنظیمات پروژه میتونی‌ فایل نهایی رو stand alone کنی‌ که دیگه بدون نیاز به کتابخونه رانتایم مایکروسافت تو تمام نسخه‌های ویندوز اجرا می‌شه، ضمنا کتابخونهای دیگه رو هم می‌بایست به صورت استاتیک کامپایل کنید البته اگر این کارها رو هم انجام ندید جای نگرانی نیست فقط باید فایل‌های کتابخونه داینیمیکی که استفاده می‌کنید رو کنار فایل اجرایی برنامتون قرار بدید و برنامتون بدون مشکل تو تمام نسخه‌های ویندوز اجرا خواهد شد

نقل قول: آره دقیقا . ولله کدبلاکز ادیتور خیلی خوبی هست و تقریبا برنامه های کامپایلیش هم کم حجم تره و اینکه بعد کامپایل فایل اجرایی تو ویندوزهای مختلف از لحاظ ورژن و نسخه قابل اجراست . اما متاسفانه تو ویژوال 2015 که نصب کردن ( نصبش حدودا 8 ساعت طول کشید و برخی خطاها رو میده و کامل نیست گویا ) این امکان نیست و برنامه اجرایی فقط تو ویندوز خودم اجرا میشه و تو ماشین مجازی و نسخه و ورژن دیگه خزاهای مختلفی میده برای همین گذاشتم کنار . ولی باید ویندوز 10 رو نصب کنم و ویژوال رو نصب کنم و از اون استفاده کنم .
نیاز نیست ویژوال استودیو رو به صورت کمپلت نصب کنید میتونید فقط آپشنهای که نیاز دارید رو موقع نصب تیک بزنید
حجم خروجی‌ هیچ ربطی‌ به IDE نداره!
اگر تنظیمات پروژه رو درست انجام بدید مشکلی‌ برای پرتابل بودن برنامه وجود نداره

به هر حال پیشنهاد می‌کنم برای راحتی‌ استفاده از کتبخونها و تنظیمات پروژه میتونی‌ IDE که استفاده میکنی‌ رو به Qt Creator و کامپایلر Microsoft visual c++  تغییر بعدی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-مرداد-۱۳۹۶, ۰۸:۱۴:۰۳، توسط CRazYFULL.)
۰۵-مرداد-۱۳۹۶, ۰۸:۱۱:۰۸
تشکر شده توسط : babyy, nImaarek, mirage0411
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #6
CRazYFULL   تعجب - بهینه شده برای ورژن جدید تعجب - بهینه شده برای ورژن جدید تعجب - بهینه شده برای ورژن جدید تعجب - بهینه شده برای ورژن جدید

استاااد سلااااااام قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید  اینطرفا! روشنی دوباره ای بخشیدید به سایت قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید
۰۵-مرداد-۱۳۹۶, ۰۸:۳۲:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 1546
( 2836 تشکر در 593 ارسال )
ارسال: #7
ببخشید ناظم را گم کردم غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید  میبینم که حامد رو سر به نیست کردی نشستی رو صندلیش کودتا چی
۰۵-مرداد-۱۳۹۶, ۰۹:۱۱:۳۱
تشکر شده توسط : babyy
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #8
(۰۵-مرداد-۱۳۹۶, ۰۹:۱۱:۳۱)CRazYFULL نوشته است: ببخشید ناظم را گم کردم غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید  میبینم که حامد رو سر به نیست کردی نشستی رو صندلیش کودتا چی

خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  درصدد هستم هادی اعظم رو هم برکنار کنم و دامنه رو تصاحب کنم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  ارادت داریم قربان؛ دلمون واسون تنگ شده بود؛ دیدم نوشته crazyfull کلی ذوق کردم
۰۵-مرداد-۱۳۹۶, ۰۹:۵۳:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : CRazYFULL

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس کد محاسبه جذر یک عدد در سی پلاس پلاس Ghoghnus 0 628 ۱۱-خرداد-۱۴۰۰, ۲۳:۵۹:۳۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
  مثال ناتریکس با سی پلاس پلاس Ghoghnus 0 775 ۰۳-دى-۱۳۹۹, ۱۴:۵۶:۳۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] دانلود فایل با سی پلاس mirage0411 3 3,861 ۱۹-آبان-۱۳۹۵, ۰۰:۴۳:۰۹
آخرین ارسال: babyy
  [فوری] چندتا سوال فوری برنامه سازی c++ panabadi 5 7,823 ۲۲-آذر-۱۳۹۳, ۱۰:۳۱:۴۸
آخرین ارسال: lord_viper
  کمک در پیاده سازی یک فرمول در C++ mohebian_amin 3 3,450 ۱۷-آبان-۱۳۹۳, ۱۹:۵۱:۱۲
آخرین ارسال: aKaReZa75
  [فوری] کمک در جدا سازی آرایه و رشته imanhelmi 1 2,897 ۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۸:۴۱:۵۲
آخرین ارسال: vigraz
Question [سوال] تحلیل و توضیح کد سی پلاس پلاس haricanboy 3 3,593 ۲۸-آذر-۱۳۹۲, ۱۶:۰۶:۲۹
آخرین ارسال: haricanboy
Rolleyes دانلود سوالات برنامه نویسی بیستمین دوره ی مسابقات علمی کاربردی(++VB6,C) javaweb 0 2,628 ۱۸-شهریور-۱۳۹۲, ۰۹:۵۹:۴۰
آخرین ارسال: javaweb
  محيط برنامه نويسي ويژوال سي پلاس پلاس چيست؟ nanosi 1 2,507 ۰۳-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۰۶:۰۴
آخرین ارسال: lord_viper
  [سوال] شبیه سازی فوتبال tishab 4 4,433 ۱۴-خرداد-۱۳۹۱, ۰۰:۳۴:۰۵
آخرین ارسال: tishab

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS