امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم نمایش ایکن deep freeze
نویسنده پیام
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 183

تشکرها : 2946
( 2592 تشکر در 1223 ارسال )
ارسال: #1
عدم نمایش ایکن deep freeze
باسلام دوستان بعداز اینکه برنامه خاک بر سر ! deep freeze نصب کردم نه ایکن خرس کنار ساعت نمایش داده میشه و نه با کلید میانبر
ctrl+alt+shift+f6
دیپ فریز اجرا نمیشه که بتونم غیر فعالش کنم چکار باید انجام بدم؟

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۱۰-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۲۲:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
javad917 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 51
( 142 تشکر در 57 ارسال )
ارسال: #2
RE: عدم نمایش ایکن deep freeze
(۱۰-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۲۲:۵۳)aleas نوشته است: باسلام دوستان بعداز اینکه برنامه خاک بر سر ! deep freeze نصب کردم نه ایکن خرس کنار ساعت نمایش داده میشه و نه با کلید میانبر
ctrl+alt+shift+f6

سلام این روش رو امتحان کنید ولی پسورد رو باید داشته باشید

Hold down Alt, Ctrl, and Shift keys. While holding these keys down, push the F6 key and the Deep Freeze password menu appears. Enter the Deep Freeze password and select ok. Choose Boot Frozen, select Apply and Reboot, and click ok. Click Yes at the next screen [confirmation window], and the computer will reboot.  When the computer restart, the Deep Freeze icon in the system tray [solid white bear] indicates Deep Freeze is enabled. Modifications made to the local machine will not be saved when Deep Freeze is enabled.

کلید های alt + ctrl + shift رو بگیرید؛ وقتی کلید ها رو گرفتید f6 رو بزنید ؛ با اینکار منوی پسورد دیپ فروی ظاهر میشه؛ پسورد رو بنویس و ok کن ؛ Boot Frozen رو انتخاب کن و گزینه apply and reboot رو بزن و ok کن و در پنجره ی بعدی که ظاهر میشه yes بزن؛ که با اینکار کامپیوتر ریست میشه،  بعد از اینکه سیستم ریست شد و بالا اومد آیکون دیپ فریز رو توی سیستم ترای میبینی که فعال شده بقیه اش هم نمیفهمم چی میگه (ارایه شده توسط babyy BiggrinBiggrin)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۹۶, ۰۸:۲۵:۲۰، توسط babyy.)
۱۲-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۲۳:۴۳
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر, aleas
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #3
(۱۲-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۲۳:۴۳)javad917 نوشته است:
(۱۰-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۲۲:۵۳)aleas نوشته است: باسلام دوستان بعداز اینکه برنامه خاک بر سر ! deep freeze نصب کردم نه ایکن خرس کنار ساعت نمایش داده میشه و نه با کلید میانبر
ctrl+alt+shift+f6

سلام این روش رو امتحان کنید ولی پسورد رو باید داشته باشید

Hold down Alt, Ctrl, and Shift keys. While holding these keys down, push the F6 key and the Deep Freeze password menu appears. Enter the Deep Freeze password and select ok. Choose Boot Frozen, select Apply and Reboot, and click ok. Click Yes at the next screen [confirmation window], and the computer will reboot.  When the computer restart, the Deep Freeze icon in the system tray [solid white bear] indicates Deep Freeze is enabled. Modifications made to the local machine will not be saved when Deep Freeze is enabled.

کلید های alt + ctrl + shift رو بگیرید؛ وقتی کلید ها رو گرفتید f6 رو بزنید ؛ با اینکار منوی پسورد دیپ فروی ظاهر میشه؛ پسورد رو بنویس و ok کن ؛ Boot Frozen رو انتخاب کن و گزینه apply and reboot رو بزن و ok کن و در پنجره ی بعدی که ظاهر میشه yes بزن؛ که با اینکار کامپیوتر ریست میشه،  بعد از اینکه سیستم ریست شد و بالا اومد آیکون دیپ فریز رو توی سیستم ترای میبینی که فعال شده بقیه اش هم نمیفهمم چی میگه (ارایه شده توسط babyy BiggrinBiggrin)

سلام ممنونم ولی مشکل اینه بعد از نصب Deep Freeze  کلا هیچ آیکن خرسی کنار ساعت نمایش داده نمیشه و اینکه با کلید های alt + ctrl + shift  هم این نرم افزار اجرا نمیشه

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۰۰:۱۲:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
javad917 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 51
( 142 تشکر در 57 ارسال )
ارسال: #4
(۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۰۰:۱۲:۰۳)aleas نوشته است: سلام ممنونم ولی مشکل اینه بعد از نصب Deep Freeze  کلا هیچ آیکن خرسی کنار ساعت نمایش داده نمیشه و اینکه با کلید های alt + ctrl + shift  هم این نرم افزار اجرا نمیشه

سلام هم زمان با اون سه دکمه باید F6 رو هم بزنید . ایکون هم به علت موارد ایمنی و جلوگیری از دسترسی سایر کاربران نمایش داده نمیشه
من این نرم افزار رو حدودا" 2 سال پیش باهاش مشکل داشتم والان جزئیات کار خیلی یادم نیست . لینک های ذیر شاید بتونه کمک کنه "

از سایت سازنده
[/url]
دانلود منوال نرم افزار

[url=http://www.faronics.com/en-uk/document-library/document/deep-freeze-enterprise-user-guide_en-uk]How to Uninstall Deep Freeze
۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۲۷:۰۴
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #5
ممنون روشی گفتین جواب نداد دگه رو مخ بود کلا ویندوز عوض کردم

۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۴۰:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #6
(۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۴۰:۱۲)aleas نوشته است: ممنون روشی گفتین جواب نداد دگه رو مخ بود کلا ویندوز عوض کردم

کار خوبی کردی

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۸-آذر-۱۳۹۶, ۱۰:۱۱:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] سیاه شدن صفحه نمایش !خواهش میکنم فوری arezoobandar 1 2,751 ۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۱:۲۷:۲۸
آخرین ارسال: omid_phoenix
  معرفی سایتی برای نمایش سرعت واقعی اینترنت moam 4 11,705 ۱۱-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۸:۵۵:۴۷
آخرین ارسال: fea1845
  نمایش صفحه به صفحه دستورهای Help , tree , type ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 3 3,486 ۱۳-آبان-۱۳۸۷, ۲۲:۰۱:۰۰
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS