امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوختن فیوز شیشه ای پاور کامپیوتر
نویسنده پیام
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 11
( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #1
سوختن فیوز شیشه ای پاور کامپیوتر
با سلام.عزیزان فیوز شیشه ای پاور کامپیوتر(پاور از نوع قدیمیه که کلید خاموش روشن نداره و روی برد بیزر هم نداره) سوخته بود،فیوز رو تعویض کردم ولی به محض زدن دوشاخه به پریز  فیوز جدید ترکید و مینیاتوری ساختمون پرید.مجددا فیوز شیشه ای رو عوض کردم و قطعات رو چک کردم دوتا دیود RL205 ورودی مدار نیز سوخته بودن که تعویض کردم و در قسمت خروجی خازن 2200uf نیز ترکیده بود که تعویض شد همچنین ترانزیستور 2SC3150 نیز سوخته .حال 
ایا به جای 2SC3150 میشه از  ترانزیستور D13007  استفاده کرد ؟در ثانی به نظرتون ایا ممکنه قطعه دیگه ای معیوب شده باشه؟
با تشکر فراوان
۱۷-بهمن-۱۳۹۷, ۰۳:۵۳:۲۴
saeedsmk آفلاین
مدیر بخش کرک و کامپیوتر

موضوع‌ها: 74

تشکرها : 677
( 1179 تشکر در 348 ارسال )
ارسال: #2
RE: سوختن فیوز شیشه ای پاور کامپیوتر
سلام خوب هستید 
آیا این این ترانزستور قسمت highvoltage  یا سینک اوله ؟
اگر هست بجای آن می تونید استفاده کنید اما ممکنه بازم بسوزه قسمت های دیگه مثل ای سی دریور و مقاومت های 2.2 و 3.3 و c945 و بقیه رو هم تست کنید و برای روشن کردن پاور بعد از تعمییرات همیه یک لامپ 100 وات باهش سری کنید که اگر پاور مشکل داشت فیوز مینیاتوری نپره و بجاش لامپ روشن شه 
امیدوارم کمک کنه

در دنياي كه مرگ شكارچي ان است بايد شكارچي بود - تعليمات دون خوان نوشته كارلوس كاستاندار
۱۷-بهمن-۱۳۹۷, ۱۲:۲۳:۴۴
تشکر شده توسط : 1نفر, hooman_rock, hadikh73, alimogmov
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #3
(۱۷-بهمن-۱۳۹۷, ۱۲:۲۳:۴۴)saeedsmk نوشته است: سلام خوب هستید 
اگر هست بجای آن می تونید استفاده کنید اما ممکنه بازم بسوزه قسمت های دیگه مثل ای سی دریور و مقاومت های 2.2 و 3.3 و c945 و بقیه رو هم تست کنید و برای روشن کردن پاور بعد از تعمییرات همیه یک لامپ 100 وات باهش سری کنید که اگر پاور مشکل داشت فیوز مینیاتوری نپره و بجاش لامپ روشن شه 
امیدوارم کمک کنه

ممنون از شما.از ترانزیستور C5027 بجای c3150 میشه استفاده کرد؟
۱۷-بهمن-۱۳۹۷, ۲۱:۳۸:۲۸
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #4
(۱۷-بهمن-۱۳۹۷, ۱۲:۲۳:۴۴)saeedsmk نوشته است: سلام خوب هستید 
امیدوارم کمک کنه

ممنون از شما.از ترانزیستور C5027 بجای c3150 میشه استفاده کرد؟ در ضمن روی برد مقاوت 2.2  و 3.3 وجود نداره.ترانزیستور C 945 رو هم تست کردم سالمه.ای سی درایور همون Lm339N یا S494p ?
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-بهمن-۱۳۹۷, ۲۱:۵۸:۲۰، توسط hooman_rock. دلیل ویرایش: عدم ارسال تصویر و ویرایش متن )
۱۷-بهمن-۱۳۹۷, ۲۱:۴۷:۵۹
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13642
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #5
سلام
من تجربه ی تعمیر پاور زیاد دارم، به نظرم دیگه ارزش تعمیر نداره چون خرجش زیاد میشه و اینکه برد سوییچینگ کلا "خره" تعجب - بهینه شده برای ورژن جدید مخصوصا این برد ک قسمت ولتاژ ورودی مشکل داره
قابل تعمیر هست ولی خیلی زمان بر و هزینه بره
شما باید دیود پل تمام خازن های ورودی رو عوض کنی و سه تا ماسفت ورودی و تمام دیود های قسمت ورودی رو چک کنی،
تجربه به من نشون داده که استفاده از ترازیستور مشابه دردسر داره پس بگرد شماره خودشو پیدا کنی
مارک پاور چیه؟

۱۸-بهمن-۱۳۹۷, ۱۲:۵۵:۰۹
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #6
همه دیودها رو عوض کردکردم.به جای C3150 ترانزیستور C5027_R جایگزین کردم.الان پاور رو به برق میزنم لامپ سری خاموشه.ولی با اتصال سیم سبز و مشکی فن کار نمیکنه و اینکه فقط سیم مشکی و بنفش 5 ولت و مشکی و سبز 3.9 ولت دارن ولی بقیه سیمها ولتاژی ندارن.در ضمن با اتصال بنفش و زرد فن کار میکنه..مدل پاور هم  STAR  VP_B 2002 هست
۱۸-بهمن-۱۳۹۷, ۱۷:۳۸:۵۵
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

ارسال: #7
الان مشکل خرابی شما بر طرف نشده و خاموش شدن لامپ  سریع به دلیل بر طرف شدن اتصال کوتاه هستش
کلا در پاور ها ولتاژ استند بای (سیم بفنس) از یه منبع دیگه تامین میشه و این کاملا عادیه که سیم بنفش برق داره
احتمال زیاد خرابی پاور، بخاطر خرابی اسیلاتور هستش ولی بازم چیزی صددرصد مشخص نیست در این شرایط خاص باید برد رو از نزدیک ببینم تا تشخیص بدم
سیم فن مستقیم به سیم زرد وصله و زمانی که شما زرد رو به بنفش وصل میکنید ولتاژ برق از زرد بر میگرده و فن روشن میشه
درکل بازم میگم که بیخیال شید از هیچ نظر به صرفه نیست

۱۸-بهمن-۱۳۹۷, ۱۸:۱۸:۳۵
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #8
استاد به نظر شما اینکه سیم سبز و مشکی رو به هم میزنم و پاور سوئیچ نمیکنه .مشکل از کدوم قطعه ست؟هدفم پیدا کردن عیب این برده و هزینش مهم نیست 
با تشکر
۲۰-بهمن-۱۳۹۷, ۱۹:۴۸:۱۵
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

ارسال: #9
یه عکس از برد پاور تون بدید

۲۰-بهمن-۱۳۹۷, ۲۰:۵۶:۱۳
saeedsmk آفلاین
مدیر بخش کرک و کامپیوتر

موضوع‌ها: 74

تشکرها : 677
( 1179 تشکر در 348 ارسال )
ارسال: #10
سلام خوب هستید 
آیا شماتیک پاورتون اینه؟
http://danyk.cz/s_atx01u.png

در دنياي كه مرگ شكارچي ان است بايد شكارچي بود - تعليمات دون خوان نوشته كارلوس كاستاندار
۲۱-بهمن-۱۳۹۷, ۰۰:۱۶:۵۸
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #11
(۱۸-بهمن-۱۳۹۷, ۱۲:۵۵:۰۹)hadikh73 نوشته است: سلام
من تجربه ی تعمیر پاور زیاد دارم، به نظرم دیگه ارزش تعمیر نداره چون خرجش زیاد میشه و اینکه برد سوییچینگ کلا "خره" تعجب - بهینه شده برای ورژن جدید مخصوصا این برد ک قسمت ولتاژ ورودی مشکل داره
قابل تعمیر هست ولی خیلی زمان بر و هزینه بره
شما باید دیود پل تمام خازن های ورودی رو عوض کنی و سه تا ماسفت ورودی و تمام دیود های قسمت ورودی رو چک کنی،
تجربه به من نشون داده که استفاده از ترازیستور مشابه دردسر داره پس بگرد شماره خودشو پیدا کنی
مارک پاور چیه؟

(۲۱-بهمن-۱۳۹۷, ۰۰:۱۶:۵۸)Moo dsmk نوشته است: سلام خوب هستید 
آیا شماتیک پاورتون اینه؟
http://danyk.cz/s_atx01u.png

با سپاس این عکس برد پاوره.2 تا ای سی دراییور رو هم عوض کردم ولی پاور استارت نمیکنه.وقتی پاور رو از برق میکشم و دوسر خازن های قسمت اولیه مدار(330 uf ) رو به هم میزنم جرقه ای نمیزنه

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۲۲-بهمن-۱۳۹۷, ۰۵:۰۹:۰۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] روشن شدن ناخواسته کامپیوتر salehjg 8 6,154 ۲۳-دى-۱۳۹۵, ۰۱:۵۳:۱۳
آخرین ارسال: babyy
  برای کنفرانس درس «معماری کامپیوتر» چی پیشنهاد میکنید؟ omid_phoenix 5 3,565 ۰۶-آبان-۱۳۹۳, ۱۲:۳۷:۰۵
آخرین ارسال: sharin
  چگونه از طیق اینترنت به درایو کامپیوتر راه دور دست پیدا کنیم؟ koroshbozorg 7 15,122 ۱۱-دى-۱۳۸۷, ۱۳:۱۸:۵۸
آخرین ارسال: Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS