امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش X-NetStat
نویسنده پیام
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 53
( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  آموزش X-NetStat
سلام به همه ي شما دوستان
شنيدم راهي هست به غير از راه داس كه به سادگي مي شه IP شخصي كه داري باهاش چت مي كني رو بدست آورد
اين يكي از اون نرم افزار هاي معروف و بسيار قوي هست
حالا من مي خوام بدونم چه جوري كار مي كنه
هر كاري كردم نتونستم IP مقابل رو كشف كنم
ممنون ميشم آموزش اين نرم افزار رو در اين تايپيك قرار بديد
حتي اگر نرم افزار يا روشي بهتر به نظرتون مي رسه بگيد
اما نمي خوام از دستور netstat -n در داس استفاده كنم

پيشاپيش تشكر

[تصویر:  M-H.jpg?sizeM=3]
IF Having Life Ctrl + Z . Oh My God . Only Love Can Break My Heart ! Help Me . That's All I'm Dreaming of Let's Talk About Love
دوستان محترم لطفا برای تشکر فقط بر روی دکمه تشکر کلیک کنید نه چیز دیگر ممنون
۲۴-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۱۵:۵۵
تشکر شده توسط : sokote_cheshm, mohamad _amani
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #2
RE: آموزش X-NetStat
البته با netstat نمیشه در اورد چون هر 2 نفر به سرور یاهو وصل میشن و شما ip سرور یاهو رو دریافت میکنین با انتقال فایل و اینها هم نمیشه چون فایل هم اول upload میشه رو سرور و بعد دریافت میشه البته میگن با invaite to confrance میشه ip رو در اورد ولی من چک کردم با اینکه طرف جزئ ادد لیستم بود ولی ip که من دیدم جلو 5051 با ip دوستم تفاوت داشت
چون تو ایران معمولا همه با dialup کانکت میشن شما کار خاصی نمیتونی انجام بدی جز اینکه بتونی محدودشو از رو ip بدست بیاری چون همه این دست ip ها invalid هستن
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۳۵:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : computer_prospect, ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 53
( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #3
Exclamation  RE: آموزش X-NetStat
(۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۳۵:۵۴)lord_viper نوشته است: البته با netstat نمیشه در اورد چون هر 2 نفر به سرور یاهو وصل میشن و شما ip سرور یاهو رو دریافت میکنین با انتقال فایل و اینها هم نمیشه چون فایل هم اول upload میشه رو سرور و بعد دریافت میشه البته میگن با invaite to confrance میشه ip رو در اورد ولی من چک کردم با اینکه طرف جزئ ادد لیستم بود ولی ip که من دیدم جلو 5051 با ip دوستم تفاوت داشت
چون تو ایران معمولا همه با dialup کانکت میشن شما کار خاصی نمیتونی انجام بدی جز اینکه بتونی محدودشو از رو ip بدست بیاری چون همه این دست ip ها invalid هستن

-----------------------------------------------------------------
ممنون
حالا شما نرم افزاري رو ميشناسي كه اين كارو انجام بده

[تصویر:  M-H.jpg?sizeM=3]
IF Having Life Ctrl + Z . Oh My God . Only Love Can Break My Heart ! Help Me . That's All I'm Dreaming of Let's Talk About Love
دوستان محترم لطفا برای تشکر فقط بر روی دکمه تشکر کلیک کنید نه چیز دیگر ممنون
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۳۵:۵۱
تشکر شده توسط : sokote_cheshm
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #4
نرم افزار که نه ولی یه سری script هست میتونی بزاری تو قالب سایت یا وبلاگت لینکتو بدی به اون بابا بعد که فت تو سایت یا وبلاگت ایپیش ثبت میشه برات
در مورد اینجور سایتها هم یه بحث مفصل شده فکر کنم تو بخش هک هست
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۰۸:۲۵:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #5
سلام.
اگه تو طرف اد هم باشن گاهی اوقات با پورت 5051 با nestat آیپی طرف نشون داده میشه.

یه روشیم بود به این صورت یه متن براش میفرستی. http://your ip جای یور آیپی آیپی خودتو میزنی. اگه طرف روش کلیک کنه ie برای مراجعه به آیپی شما باز میشه و آیپیش تو netstat میاد.
۲۸-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۳۸:۰۰
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 147

تشکرها : 219
( 187 تشکر در 98 ارسال )
ارسال: #6
سلام
از طریق ارسال ایمیل هم میشه !!!
اول این تنظیماتو انجام می دی
نقل قول: برای بدست آوردن آي پي از روی ايميل يک راه قانوني وجود دارد که خود ياهو اين سرويس را به کاربرانش داده.
ايميل خود را باز کنید گرينه Mail Options را انتخاب کنید سپس گزينه General Preferences دراين قسمت تغيراتي را ميتوانيد در ايميل خود ايجاد کنيد مثل from name اسم خود را در نامه هائي که ميفرستيد تغير ميدهد یا messeges per page تعداد نامه هائي که در يک صفحه نشان داده ميشود و . . . حالا در قسمت headers با انتخاب show all ميتوانيد IP کساني که به شما ايميل فرستاده اند را ببينيد و در انتها تغيرات را seve کنيد وحالا هرکس که برای شما ایمیل بفرستد آی پی او را مشاهده خواهید کرد.
بعد
باید از دوستت بخوای یه ایمیل واست بفرسته به همین سادگی.

من خودم از این روش استفاده کردم و جواب گرفتم اما امروز خواستم اینکارو انجام بدم اون گزینه headers نبودش ، منوش عوض شده بود آیا یاهو این امکانو برداشته؟[b]
الان تو هر سایتی میری بحث netstat و بدست آوردن Ip با استفاده از این روش (netstat)هست، اما آیا با این روش میشه Ip بدست آورد؟
من که شخصا هر کاری کردم نشد که نشد.
حتی با 2 تا ID آن شدم و از طریق اولی به دومی فایل ارسال کردم و بعدشم دستور netstat اما بازم Ip یاهو رو به من میده نه خودم. من فکر می کنم این روش اصلا جواب نمیده!

Exclamation
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۲۶:۰۴، توسط ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω.)
۰۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۱۷:۴۴
moli_ahmad آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
سلام ميخواستم بهت بگم چگونه ببين برنامه برو استارت و بعد برو ران و بعد تايپ كن cmdوقتي كه وارد برنامه داس شدي اين رو تايپ كنnetstat -n اين كد رو وقتي بده كه داري با طرف ميچتي با ياهو خب حالا دستور رو كه دادي تو دستورات به نبال اي پي بگردي كه جلو اون نوشته شده 5050اگه چنين كدي رو ديدي بدون كه اين كد يا همون اي پي طرف مقابل هستش تا كمك بعدي باي اگه هم در مورد هم و داس اطلاعاتي خواستي من در خدمتم اي من moli139@gmail.com باي گلم .
۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۰۴:۱۵
Fireninja غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 111
( 388 تشکر در 100 ارسال )
ارسال: #8
myBB  RE: آموزش X-NetStat
واقعا" براتون متأسفم.یک ساعت اینا باهم داشتن داد میزدن که این راه عملی نیست ، شما کجا بودی؟ این راه رو خودت امتحان کردی؟جواب گرفتی؟ یا چشم بسته تاپیک رو باز کردی و از یک وبلاگ کپی|پیست کردی؟تاپیک قدیمی بالا آوردنت به کنار ، جواب درست و منطقی ندادنت چی؟تاپیک رو نخونده جوا دادنت چی؟ مطمئنی تاپیک رو خوندی؟
نقل قول: نمی خوام از Netstat -n استفاده کنم!
امیدوارم یک ذره هم شده فکر کنید ، بعد عمل کنید!!

بزرگترین گنجینه ی هر انسان ، هوش سرشار اوست!

جایی برای با هم بودن : [تصویر:  IranVig.Jpg]
۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۴:۱۶:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
rasool661 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 50
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #9
نه نه كار نمي كنه فقط ما با وب گذر جواب گرفتم مواظب باشيد بيشتر برنامه هايي كه اين ادعا رو داند بيشترشون يا هيچكدومشون كار نمي كنه و بيشترشون هم ترجان هستن پس مواظب باشيد اخه سر اين موضوع يه بلايي سرم اومد كه نگم بهتره!
۲۰-مهر-۱۳۸۸, ۰۴:۴۹:۰۹

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS