امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقویت کننده ای تفاضلی میکرو
نویسنده پیام
naeimwtg آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
تقویت کننده ای تفاضلی میکرو
سلام بر همه استاید مخصوصا برارد ANT می یه سوال دارم و اونم اینه که میگن میکرو ها تقويت كننده ي تفاضلي دارن كه تا 200 برابر ولتاژ را تقويت مي كنه میشه یک خورده در مورد این توضیح بدین ممنون میشم به خدا
۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۲۵:۵۶
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #2
RE: تقویت کننده ای تفاضلی میکرو
>> مقایسه کننده انالوگ :

مقایسه کننده آنالوگ مقادیر ولتاژ آنالوگ موجود بر روی دو پایه خود را ( پایه مثبت (AIN0) و پایه منفی (AIN1) ) با هم مقایسه می کند .(مانند op –amp ) .

زمانی که ولتاژ موجود در ورودی مثبت بیشتر از ولتاژ موجود در ورودی منفی باشد ، خروجی مقایسه کننده (AC0) یک می شود.مقایسه کننده دارای یک پرچم وقفه مجزا است.

خروجی مقایسه کننده می تواند به عنوان تریگر ورودی CAPTURE تایمر/ کانتر یک نیز استفاده شود.

پیکره بندی مقایسه کننده آنالوگ در محیط BASCOM

دستور پیکره بندی مقایسه کننده آنالوگ در محیط BASCOM

کد php:
CONFIG ACI =ON/OFFCOMPARE ON/OFFTRIGGLE=TOGGLE,RISING/FALLING 

CONFIG ACI = ON/OFF : در زمان استفاده از مقایسه کننده باید یک باشد.(در صورت استفاده از صفر مقایسه کننده کار نخواهد کرد).

COMPARE = ON/OFF: در صورت انتخاب ON ، AC0 مستقیما به ورودی CAPTURE تایمر/کانتر یک وصل می شود.

TRIGGLE=TOGGLE,RISING/FALLINGl : نحوه روی دادن وقفه مقایسه کننده را نشان می دهد.

FALLING : یک لبه پایین رونده در خروجی مقایسه کننده باعث یک شدن پرچم وقفه مقایسه کننده و اجرا شدن برنامه وقفه خواهد شد.

RISING : یک لبه بالا رونده در خروجی مقایسه کننده باعث یک شدن پرچم وقفه مقایسه کننده و اجرا شدن برنامه وقفه خواهد شد.

TOGGLE : یک به صفر یا یک صفر به یک در خروجی مقایسه کننده باعث یک شدن پرچم وقفه مقایسه کننده و اجرا شدن برنامه وقفه خواهد شد.

۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۵۳:۴۸
naeimwtg آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 1
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
من این جوری که خوندم نوشتن این تقویت کننده های تفاضلی تا 200 برابر مقدار ولتاژ رو افزایش میدند حالا چرا این رو به من پیش نهاد کردند چون در جائی نیاز داشتم مقدار 0.00001 ولت رو با Adc بخونم برای این استفاده داره من چیزی از اختلاف ولتاژ منفی و مثبت نفهمیدم چه ارتیاطی با این موضوع داشت ؟
۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۱۸:۵۰
محمد مهندس آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #4
(۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۱۸:۵۰)naeimwtg نوشته است: من این جوری که خوندم نوشتن این تقویت کننده های تفاضلی تا 200 برابر مقدار ولتاژ رو افزایش میدند حالا چرا این رو به من پیش نهاد کردند چون در جائی نیاز داشتم مقدار 0.00001 ولت رو با Adc بخونم برای این استفاده داره من چیزی از اختلاف ولتاژ منفی و مثبت نفهمیدم چه ارتیاطی با این موضوع داشت ؟
با سلام
آقا اینتفاضلی کهشمامی گیددر میکرو هست در قسمت a/d است برای آن گذاشته شده که سنسوری که در خروجیش دوولتاژ می دهد استفاده شودولی برای کار شمامنامتحان نکردم که جواب می دهد یا نه ولی می تونید تو بسکام آدرس کانال ورودی adc رو با توجهبه جدول کانالهاکه در دیتا شیت آمدهمی تونی کانال های ورودی و اندازه ضریب را انتخاب کنی فقط یه نکته رو فراموش نکن که این تقویت کننده های تفاضلی فقط در پکیج tqfpارایه شده یعنی در بستهبندی پایه دار یا dip وجود ندارد و فقط حالتتکی دارد
۲۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۴۷:۳۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
  درخواست راهنمایی تقویت کننده ولتاژ (مبدل DC sinastar 1 2,700 ۰۸-فروردین-۱۳۹۵, ۰۱:۳۷:۱۷
آخرین ارسال: alimogmov
  میکرو و ال ای دی dostane 4 3,376 ۲۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۳۹:۰۰
آخرین ارسال: a.mehran
  [سوال] نحوه تقویت tip41c رسول21 4 6,581 ۱۵-مرداد-۱۳۹۲, ۰۵:۱۶:۵۲
آخرین ارسال: sharin
  طراحی و ساخت مدار جذب کننده موش ! MicrowaveCO 12 10,410 ۰۷-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۳۴:۰۸
آخرین ارسال: hadikh73
  مقایسه کننده در avr parsegade 3 3,819 ۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰:۲۵
آخرین ارسال: parsegade
  تقویت ارتباط بین فرستنده و گیرنده مادون قرمز meysam_sky 5 4,817 ۲۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۵۷:۲۲
آخرین ارسال: abbasalifix
  مدار تلفن کننده چجوریه؟؟؟ farshad1195 4 6,949 ۱۳-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۳۸:۳۰
آخرین ارسال: robojalal
  استفاده از مقایسه کننده داخلی میکرو SBRE77 1 2,810 ۲۱-بهمن-۱۳۹۰, ۱۱:۴۷:۴۲
آخرین ارسال: sharin
  استفاده از مقایسه کننده داخلی میکرو SBRE77 0 2,003 ۲۱-بهمن-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹:۳۶
آخرین ارسال: SBRE77

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS