امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ثبت ايران ويج در كتاب ركوردهاي گينس
نویسنده پیام
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #11

با سلام
راستش شرمنده ها ولي كلي قاطي كرده بودم ولي حالا خالي شدم و مخم كار ميكنه .
( ميخواستم بگم منم مخ دارم ) براي همين هم يك پيشنهاد دارم كه شايد بشه روش كار كرد .
براي ارسال برنامه به سايت بهتره يك جدول در بانك ايجاد كنيم و در آن كلمات كليدي موجود در سايت را بريزيم . منظورم از كلمات كليدي موجود در سايت را با مثال شرح ميدم .
مثلا الان n تا برنامه داريم كه مربوط به فرمهاي شفاف ميباشد كه متاسفانه همشون يكي هستند . خوب يكي از اين كلمات كليدي (فرم شفاف) هستش.البته به انضمام خود كلمات ( فرم ) و ( شفاف ) . حالا بنده كه تصميم دارم براي بار هزارم همين برنامه را ارسال كنم .اگر عنوان برنامه را چرت و پرت ننويسم و حتما مربوط به برنامه باشه پس قطعا از يكي از اين كلمات كليدي ذكر شده استفاده خواهم كرد درسته ؟ تا اينجاشو داشته باشيد تا بعد .خوب بخش ارسال برنامه به سايت را به صورت زير تغيير خواهيم داد . كاربر ابتدا زبان و گروه را انتخاب ميكند و در همين فرم عنوان برنامه را نيز وارد ميكند و فرم را ارسال ميكند . پس از ارسال فرم يك تابع تقريبا ساده مياد و عنوان را براي داشتن كلمات كليدي كنترل ميكند . اگر حتي يك كلمه هم يافت شود پس احتمالا برنامه تكراري هستش . ( دقت كنيد گفتم احتمالا نه قطعا ) حالا ما تمام كلمات كليدي موجود در عنوان ارسالي را داريم .در اينجا ميآييم تمام برنامه هاي قبلي كه حاوي اين كلمات كليدي هستند را براي كاربر ليست ميكنيم و خيلي محترمانه خواهش ميكنيم كه با دقت ليست را كنترل كنند و اگر تكراري هستش بر سر ما منت بنهند و از ارسال برنامه صرف نظر كنند . اما اگر با وجود اينكه عنوان حاوي كلمات كليديه ولي برنامه تكراري نيست كاربر بر روي كليدي كه او را به مرحله بعد راهنمايي ميكند كليك كند و در مرحله بعد فرم مربوط به آپلود برنامه و تصوير ظاهر شود و تمام . حالا اگر برنامه ارسال شد تابع ديگري ميآيد و كلمات كليدي موجود در عنوان و كلمات عاميانه و پر كاربرد را حذف ميكند . حالا كلمه يا كلماتي كه باقي موندن كلمات كليدي جديد هستند . جدا كردن كلمات باقيمانده نيز كه خيلي ساده است . حالا كلمات كليدي جديد در بانك ثبت ميشود و تمام . البته اگر اين ايده را به صورتي بهينه كرد كه بتوان فهميد كه قطعا برنامه تكراري هست آنگاه احتياجي به ليست كردن هم نيست و كلا اجازه ارسال فايل را به كاربر نخواهيم داد . حالا اگر كاربري در اثر سهل انگاري يا از روي عمد سه بار برنامه تكراري ارسال كند عضويت وي لغو خواهد شد . البته همين الان هم بهتره كه دستي به سروگوش سايت كشيد و تمامي برنامه هاي تكراري را حذف كرد و به هيچ كس هم نبايد بر بخوره كه چرا مال من حذف شد ولي مال مملي موند . با اين كار هم بانك خلوت ميشه و هم فضاي مصرفي كم ميشه و هم كارايي سايت بالا ميره .
اوه اوه چقدر نظر دادم و اظهار فضل كردم . بسه ديگه بابا بهت رو دادن پر رو شدي ها .در گربه بازه حياي ديزي كجا رفته كه شده دونه اي يه عالمه تومن . ديزي خوردنم شد مال مايه دارا Amaze
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۹:۳۸:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
ثبت ايران ويج در كتاب ركوردهاي گينس - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۷:۰۵:۳۹,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۱۰:۰۶,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۴۲:۳۰,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۴۲:۳۲,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۰:۴۰:۲۸,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۱:۰۲:۱۳,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۲:۱۵:۵۵,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۴:۱۴:۴۷,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۴:۳۷:۱۷,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۸:۳۳:۰۷,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۹:۳۸:۱۳
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۲۱:۵۷:۱۶,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۰۱:۱۵:۱۱,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۰۸:۲۶:۰۴,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۰:۳۲:۱۹,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۰:۴۷:۲۴,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۱:۳۲:۰۳,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۶:۲۴:۰۱,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۶:۳۶:۱۱,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۱۴:۰۴,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۲۲:۴۱,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كتاب در مورد ASP.NET Mohamad_VB 0 2,312 ۱۹-آذر-۱۳۸۴, ۲۰:۵۶:۳۳
آخرین ارسال: Mohamad_VB
  كتاب ... ha_60 10 6,326 ۱۶-آذر-۱۳۸۴, ۱۲:۱۳:۵۰
آخرین ارسال: amin
  ايران ويج تولدت مبارك a_persian_boy 10 7,333 ۲۱-شهریور-۱۳۸۴, ۱۵:۱۸:۳۲
آخرین ارسال: ashkan
  سعود تيم ملي ايران به جام جهاني kamran11958 10 6,874 ۲۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۰۴:۰۵
آخرین ارسال: kasrakhan
  اشتباه كردم باگ تو ايران ويج پيدا كردم. Boydread 0 2,064 ۲۴-فروردین-۱۳۸۴, ۰۰:۵۵:۴۱
آخرین ارسال: Boydread
  هك شده ايران ويج توسط WWW.kachal667.Net Boydread 10 7,691 ۲۳-فروردین-۱۳۸۴, ۱۹:۳۲:۰۳
آخرین ارسال: amirjan
  جشن نوروز در ايران باستان koroshbozorg 0 2,334 ۲۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۰۷:۳۰
آخرین ارسال: koroshbozorg
  جشن سوري در ايران باستان(جشن چهار شنبه سوري) koroshbozorg 6 6,618 ۱۵-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۳۸:۰۹
  كندي سايت ايران ويج. ashkan 12 7,820 ۱۹-آذر-۱۳۸۳, ۱۴:۳۲:۲۹
  كي نقشه ايران داره؟؟؟ Mohamad_VB 9 5,554 ۲۵-مهر-۱۳۸۳, ۱۴:۵۶:۲۹
آخرین ارسال: Mohamad_VB

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS