امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخني با همه دوستان سايت.
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #12

amirjan نوشته است:اينجاست كه اگه همون موقع كه گسترش عزيز ، بحث ترجمه ماشيني رو مطرح كرد ، روش كار ميكرديم ، تا الان تموم شده بود . اونوقت خيلي راحت ميتونستيم ، همه رو ترجمه كنيم .
خيلي ممنون! ولي گناه گردن من بود. من تعلل كردم و جا داره يكي درقي بزنه تو اين گوشم. :oops:
ولي دمم گرم. اسم توپ يعني همين گسترش Amaze اصلا يه سرچي تو سايت بكنين ببينيد چندبار اين اسم تكرار شده است. :wink:
اما حرفي كه من در مورد ايران ويج دارم يه چيز ديگه‌است.
1)اگر اشكان خان مقاله رو تو سايت بذاره مي‌بينيد. سايت اصلي GNU همان http://www.gnu.org است كه از انبوهي از مقالات شكل گرفته‌است. در اين انبوه مقالات ترجمه بيشتر مقالات به بسياري از زبانها هست و جاي فارسي واقعا خالي است. :cry: اضافه كردن زبان فارسي يك پروسه نسبتا طولاني را مي‌طلبد كه از دست يك نفر به تنهايي بر نمي‌آيد. البته يه سايت http://www.fsf.ir هم هست كه از اوپن سورس فقط عكس گاوميش‌اش رو داره.Amaze باعث تاسف است كه اينها با خود رو از سايت اصلي جداكردند. اصلا در سايت اصلي فارسي نيست؟! :cry:
2)من از اين سايت سايتهاي بسياري رو پيدا كردم. يكي از اونها http://sourceforge.net/index.php اين سايت سايت ليست پروژه‌‌هاي اوپن سورس است كه اكنون در حال كارند. خيلي باحاله مگه نه :wink: كافي است كه پروژه موردعلاقه‌تون رو پيدا كنيد و با مدير پروژه‌شون تماس بگيرين و شروع كنيد مثل يه آدم حسابي و خيلي با كلاس كار كردن. من خودم يه پروژه نصفه نيمه رو با گروه CivQuest شروع كردم. اونها دارند يك بازي مي‌نويسند. كار خودم گرافيكيه و خرحمالي اساسي :cry: ولي اگه بهتر از اونها كدنويسي بلديد. اينقدر آدم باحال تو اين گروهها هست كه باورتون نمي‌شه؟! :wink: بيش از حد هم چيز ياد مي‌گيريد. پيشنهاد اصلي من هم همينه. ايران‌ويج محور بشه و پروژه‌هاي ناتمام لاونها رو پردازش كنه و پروژه‌هاي مشت‌اشو ليست كنه. بروبچ برند از درست و حسابي كار كردن لذت ببرن.
3) يه پيشنهاد ديگه هم دارم كه بعدازظهر مي‌زنم تو همين مكان؟! :wink: :wink: Amaze Amaze
۱۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۰:۲۲:۲۰

پیام‌های داخل این موضوع
سخني با همه دوستان سايت. - توسط - ۰۴-اسفند-۱۳۸۳, ۱۳:۱۲:۴۷,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۴-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۰۳:۴۸,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۴-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۳۵:۲۸,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۴-اسفند-۱۳۸۳, ۱۶:۰۵:۵۰,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۵-اسفند-۱۳۸۳, ۰۱:۵۰:۰۸,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۵-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۳۶:۳۸,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۰۰:۳۵:۴۰,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۱۳:۴۴:۰۱,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۵۴:۴۱,
[بدون عنوان] - توسط - ۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۱۵:۰۵:۲۲,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۰-اسفند-۱۳۸۳, ۲۲:۵۴:۱۵,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۰:۲۲:۲۰
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۱:۴۷:۳۶,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۹:۳۵:۴۱,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۲-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۳۴:۴۵,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۳-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۴۸:۴۳,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۴-اسفند-۱۳۸۳, ۰۶:۴۵:۰۳,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۴-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۳۰:۴۱,
[بدون عنوان] - توسط - ۱۵-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۴۵:۱۲,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
myBB [فوری] لطفا راهنمایی کنید دوستان mohammad komail 0 1,878 ۰۳-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۲۷:۵۰
آخرین ارسال: mohammad komail
  سايت باحال ميخواي بيا تو mehdij 5 7,353 ۱۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۱۵:۴۲
آخرین ارسال: babyy
  چگونه امتياز سايت خودمان را در گوگل افزايش دهيم؟ Rink8 1 3,547 ۰۲-آبان-۱۳۸۷, ۱۵:۴۱:۵۳
آخرین ارسال: lord_viper
  ايجاد بخش زبان شناسي در سايت : amin 8 6,483 ۰۷-دى-۱۳۸۴, ۱۹:۱۹:۱۱
آخرین ارسال: amin
  مربوط به مدير اصلي سايت bssoftware 0 1,968 ۰۵-دى-۱۳۸۴, ۱۳:۳۰:۴۱
آخرین ارسال: bssoftware
  ايميل هاي سايت من ميره به bulk ياهو electro-learning 4 4,261 ۲۵-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۰۸:۰۵
آخرین ارسال: armin_b00ter
  بخشي جديد در سايت .... vahid2000 1 2,332 ۱۵-آذر-۱۳۸۴, ۱۸:۳۴:۰۹
آخرین ارسال: vahid2000
  دوستان کرکر به این برنامه من یک نگاه بیندازند m-m 5 4,048 ۱۳-آذر-۱۳۸۴, ۰۵:۵۴:۱۲
آخرین ارسال: m-m
  دوستان به این برنامه یک نگاه بیندازند مخصوصا کرکر ها m-m 1 2,069 ۱۰-آذر-۱۳۸۴, ۰۹:۴۸:۱۳
آخرین ارسال: ashkan
  قوانين جديد سايت smart_slims 8 6,998 ۲۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۳۴:۴۷
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS