امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tr-Keylogger
نویسنده پیام
BlackCode آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 2
( 12 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #1
Tr-Keylogger
سلام
به دليل مشكل در ارسال ايميل كه گاهي وقتها به وجود مياد من تركيبي از يك تروجان و كيلاگر نوشتم كه كي لاگر بعد از اجرا شدن در سيستم قرباني IP Address رو به صورت پي ام ياهو مسنجر ارسال مي كنه و من از تريق كلاينت به سيستم قرباني وصل مي شم و كليدها رو دريافت مي كنم. اين كيلاگر روي سيستم خودم كاملا كار مي كرد و هيچ مشكلي نداره. اما توي سيستم چند نفري كه آلوده شدن كار نكرد. از طرفي توي سيستم يكي از همين افراد برنامه همونطور كه انتظار داشتم با پيغام خطاي تقلبي اجرا شد و مشكل كمبود فايل DLL نداشت اما پي ام نفرستاد. به نظر شما مشكل كار كجاست ؟ كسي تا حالا چنين تجربه يا مشكلي براش پيش اومده؟ در ضمن من هر چي سورس ايميل سندر توي سايت ديدم يك مشكلاتي داشت. اگر كسي سورس سالم ايميل سندر داره لطفا اينجا قرار بده.
براي استفاده از كيلاگر بايد اول روي Create Server كليك كنيد بعد ID خودتونو در قسمت yahoo id بنويسيد تا اي پي براي شما از طرف آيدي كيلاگر (revolt_mbk) ارسال بشه. بعد از ايجاد سرور بايد به اون كانكت بشيد كه توي Help توضيح دادم.
سرور ساز كيلاگر در نسخه آزمايشي در فايل ضميمه شده.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   serCrt.rar (اندازه: 164.87 KB / تعداد دفعات دریافت: 129)
۳۰-شهریور-۱۳۸۷, ۱۶:۳۷:۰۷
yeketaz آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 123

تشکرها : 520
( 1050 تشکر در 294 ارسال )
ارسال: #2
RE: Tr-Keylogger
فایل اجرایی چرا توی ضمیمه گذاشتی؟؟؟؟ Angry Angry Angry

آنتی ویروس هم اونو می گیره!!!! کی اینو نوشتی ؟

ما که دیگه توی ایران ویج پیر شدیم 040 کم کم باید جامون رو بدیم به جوونا 028
۳۰-شهریور-۱۳۸۷, ۱۹:۲۰:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
BlackCode آفلاین
تازه وارد

( 12 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #3
يعني چي كي نوشتم؟ فايل اجرايي رو گذاشتم كه اگر دوستان تست كردن و كيلاگر روي سيستم قرباني درست كار كرد من رو مطلع كنند كه بفهمم برنامه مشكل اساسي نداره. مي توني انتي ويروستو غير فعال كني. بعد برنامه رو اجرا كني.
۳۱-شهریور-۱۳۸۷, ۰۱:۱۸:۳۷
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 44

تشکرها : 958
( 1525 تشکر در 501 ارسال )
ارسال: #4
نه دیگه کمک میخا ی سورس بزار

گر نیک و بد نزد خدا یکسان بدی در ابتلا --با جبرئیل ماه رو ابلیس هم سیماستی
۳۱-شهریور-۱۳۸۷, ۰۱:۲۷:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh
yeketaz آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #5
آنتی ویروس رو غیرفعال کنم؟؟؟؟؟؟ Amaze Amaze Amaze Amaze

به نظر من یه ویروس نویس حرفه ای باید همیشه یک آنتی ویروس قدرتمند و بروز روی سیستمش نصب باشه

این بدافزاری رو هم که شما نوشتی شانسیه!یعنی باید شانست بگه روی سیستم طرف آنتی ویروس نباشه Whistle

تازه توی این دوره و زمونه که دیگه نمی شه به چشمامون هم اعتماد کرد و از بس هی می گن

ویروس توی اینترنت زیاده هر بچه ای که پشت کامپیوتر می شینه می دونه که هرفایلی که اومد دستش

رو نباید باز کنه(مخصوصا که حالا دیگه هر فایلی می تونه ویروسی باشه) Confused

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-شهریور-۱۳۸۷, ۱۱:۳۸:۵۹، توسط yeketaz.)
۳۱-شهریور-۱۳۸۷, ۱۱:۳۶:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, Scorpion
BlackCode آفلاین
تازه وارد

( 12 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #6
شما انتظار داريد من سورس رو بذارم؟ من اين سوال روپرسيدم كه از تجربه ديگران استفاده كنم كه آيا همچين مشكلي براشون پيش اومده يا نه؟ در ضمن اگر من مي خواستم سيستم شما رو ويروسي كنم خب اين همه سايت پربازديد هست مي تونستم به جون اون سايت ها بندازم نه اينكه اين همه بيام سوالمو توضيح بدم كه شما خودتون يك فايل ضميمه شده ويروسي رو دانلود و بعد اسكن كنيد!! منظور من از غير فعال كردن آنتي ويروس اين بود كه اگر مي خواين از اين كيلاگر استفاده كنيد و سرور بسازيد بدون مانع كارتون رو انجام بديد. درضمن اگر شما ويروس نويس حرفه اي هستيد بايد كنجكاويتون براي آناليز ويروس ها بيشتر از ايني بود كه توي جوابتون نشون داديد. من ويروس هاي روي سيستمم اگر توسط آنتي ويروس قوي مثل كاسپرسكي شناسايي نشه با برنامه هاي امنيتي كه خودم نوشتم اونو كنترل مي كنم و به آنتي ويروس زياد اعتماد نمي كنم. مي تونم يكي از ويروس هامو براتون بذارم كه بهتون قول مي دم هيچ آنتي ويروسي شناساييش نمي كنه. اگر مي خوايد بگيد آپلود كنم.(20kb) در اين مواقع هم دست به گريبان آنتي ويروس مي شيد؟ شما فرض كنيد كه مي خوايد يك كيلاگر مثل مرتال كمبت رو دانلود كنيد. همين. من به شما گفتم كه اين فايل آلوده نيست. بقيه اش با خودتون.

BlackCode
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-مهر-۱۳۸۷, ۰۴:۰۴:۴۲، توسط BlackCode.)
۰۱-مهر-۱۳۸۷, ۰۲:۲۵:۱۰
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #7
جناب blackcode منضور دوستان از اینکه میگن سورس رو بگزارید اینه که شما از رو ظاهر یک ماشین که نمیتونین مشکلشو تشخیص بدین باید یه نگاه به داخلش هم بندازین ممکنه مشکلی در سورس شما وجود داشته باشه تو این سایت هم اگه بگردین سورس پس شندر و کیلاگر زیاده(کسی سورس شما رو قورت نمیده)
هدف کمک به شماست دوست عزیز
موفق باشید
۰۱-مهر-۱۳۸۷, ۱۲:۱۱:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : yeketaz
yeketaz آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #8
من نگفتم ویروس نویس حرفه ای ام ولی تمامی Virus Maker هایی که تا حالا نوشتم آنتی ویروس نمی گیرتشون

اگه هم نمی خواستید سورس بذارید پس چرا توی این انجمن پست دادید می رفتید توی تبلیغات اینا معرفی می کردید

تازه ما نمی تونیم اعتماد کنیم که مثلا هرکی گفت این ویروسی نیست ما هم استفاده کنیم

بعد این حرف شما درست نیست که می گید فرض کنید دارید کیلاگر مرتال کامبت رو دانلود می کنید یه جور مثل اینه :

مثلا من ویندوز رو بدم به کسی بعد بگم فرض کن داری لینوکس نصب می کنی !!!!

۰۱-مهر-۱۳۸۷, ۱۴:۵۴:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 44

تشکرها : 958
( 1525 تشکر در 501 ارسال )
ارسال: #9
اشکالی نیست