امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ويروس delf-emz
نویسنده پیام
r-ahmadi آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
ويروس delf-emz
دوستان خوبم از اينكه عضو اين سايت شدم خوشحالم.
راستش به كمك احتياج دارم . چند وقته كه كامپيوترم درگير ويروس services.exe شده البته اسم خود ويروس نيست ويروس اين فولدر و ساخته به هر حال بعد از اينكه ويروس ياب كاسپر اسكي را داشتم update مي كردم متوجه اين ويروس شدم و كل فايلهايي كه توي كامپيوترم داشتم همش رو ويروسي كرده بود بالاخره تونستم ويروس را پاك كنم. به دو روش يكي با ويروس يابم يكي ديگر هم از طريق ريجستري خلاصه باز هم ديروز ديدم كه ويروس رو هنوز دارم بازم پاكش كردم. فايلهايي هم كه مخفي شده بود برگردوندم با برداشتن تيك hide protrcted oprating system files ، به سختي ولي فقط يكي از فايلهام اصلا ً پيدا نشد و بر نگشته. تازه هر وقت كامپيوترم رو روشن مي كنم هنوز پيغامي در مورد ويروس services.exe ميده و كه هر بار ok كردم و خلاص. حالا ديروز متوجه شدم كه كامپيوترم به ويروس delf-ewz هم دچار شده فايلي كه مي سازه microsoft.exe است. با ويروس ياب پاكش كردم ولي باز هم بر ميگرده. امروز توي يكي از سايتها مسيرش رو در ريجستري پيدا كردم بايد برم اونم پاك كنم؟؟ ديگه حسابي اين ويروسها منو كامپيوترم رو اذيت كردن مي خوام حالشونو بگيرم لطفا راهنمائيم كنيد. ممنون
۰۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۱۷:۴۰
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #2
RE: ويروس delf-emz
این ویروسه که گفتی چکارا میکنه؟
کارش چیه یه توضیح میدی

۰۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۳:۵۷:۴۹
r-ahmadi آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
سلام- ويروس services.exe اين ويروس خودشو به شكل يه فولدر در مياره بعد از همه فايلهايي كه توي كامپيوتر داري يك فولدر با پسوند exe درست ميكنه كه شما اونها رو نمي بينيد بعد از يه مدتي مي بينيد كه فولدرهاتون يكي يكي نيست شده انگار توي كامپيوترتون نبوده بعد مي بيني كه Search كامپيوترتون رفته بعد مي بيني كه folder option نداريد با عوض كردن ويندوزتون هم فايلهاتون بر نمي گرده اين كار رو من انجام دادم. خلاصه بعد از اينكه ويروس كشت اونو پيدا كرد و پاكش كرديد بايد يكبار restart كرد. بعد كه كامپيوتر مياد بالا يك پيغام ميده كه اونو نشون ميده كه ويروس غيرفعال شده . ولي به نظر من هنوز پاك نشده. من همه اين كارا رو انجام دادم. بعد از اينكه ويندوز رو دوباره نصب كرديم بايد تمام فايلهايي كه پسوند exe داره را search كنيم و حتما بايد يادتون باشه كه تيك مربوط به فايلهاي مخفي رو هم بايد بزنيم. بعد از اينكه فايلها رو پيدا كرد همش رو delete كنيم اصلا نگران نباشيد تمام اون چيزهايي كه پيدا كرده و پاكش كرديم ويروس بوده ولي بعد از اينكه تمام اون فايلهاي ويروسي رو پاك كرديم مي بينيم كه همه فايلهامون هم پاك شده. نبايد نگران بشيم چون فايلها به صورت مخفي شدن. چرا اينو ميگم چون وقتي روي propertiesد رايوي مريم كه توش فايلهامون ديده نميشه فضاي اشغال شده همان فضايي رو نشون ميده كه فايلهامون توي اون درايوه. راستي ادرس ريجستري اون هم دارم ولي الان همراهم نيست كه دقيق بنويسم.
حالا بعد از مخفي شدن فايلها بايد بريم و اونها رو از حالت مخفي دربياريم كار زمانگيريه چون همه فايلها رو بايد از حالت مخفي دراورد من اين كار رو انجام دادم . بايد folder option رو باز كنيم بعد view بعد تيك مربوط به hide protected opratis system files رو برداريم تا بتونيم اون فايلها رو كه مخفي شده ببينيم. من اين كار رو انجام دادم فايلهام برگشت به جز يكي از اونها البته بايد بگم كه باز هم فايلهاي ويروسي هم بر گشت ولي ديگه غير فعال بود. به هر حال كار سختيه فكر كنم اين راه حل اصلا درست نباشه بايد دنبال راه بهتري باشم. راستي تمام آن فولدرهايي كه ساخته شده بود با پسوند exe كه پاكشون كردم توي سطل آشغالمه و نه پاك ميشه و نه اون فايلها ديده ميشه. معلومه كه اين ويروس فقط از كار افتاده هنوز كاملاً از بين نرفته. حسابي كلافم كرده.
حالا كه اين ويروس از كار افتاده ويروس جديد delf-ewz كه خودشو به شكل يك فولدر بنام microsoft.exe در آورده سر و كلش پيدا شده نمي دونم دقيقا مي خواد چيكار كنه ولي ويروس يابم به من آلارم داد و رفتم پاكش كردم ولي هنوز هم وجود داره البته هنوز توي رجيستري اون نرفتم كه حتما امشب امتحانش مي كنم.

حالا بعد از اين همه صبر و حوصله اي كه داشتيد ممنون ميشم كه كمكم كنيد.
۰۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۴:۲۸:۴۱
تشکر شده توسط : HoseinVig
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #4
شما بهتره از nod32 استفاده کنین و اونو بروز نگه دارین همه ویروسها رو پاک میکنه
۰۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۷:۳۸:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig, saeedsmk
megatron آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 94
( 171 تشکر در 91 ارسال )
ارسال: #5
با سلام.

دوست عزیز شما می تونید اول برنامه NC رو نصب کنید و بعد کامپیوتر را از راه DOS بوت کنید.

اونوقت راحت ویروس رو پاک کنید.NC برنامه قدرتمندی هست.

موفق باشید/.
۰۴-مهر-۱۳۸۷, ۱۲:۳۶:۴۶
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #6
ویروسش مثل اینکه انتی های مهم رو غیر فعال میکنه اما به avast گیر نمیده
۰۴-مهر-۱۳۸۷, ۱۵:۲۹:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation ويروس بودن لينكي در صفحه اول سايت teacher_computer 0 2,193 ۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۳۰
آخرین ارسال: teacher_computer
  آنتي ويروس نويسي arnh 2 2,190 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۵:۲۴:۰۶
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS