امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
اشکالات متعدد احتمال ویروسی شدن!!!!
|
نویسنده |
پیام |
azsob
تازه وارد
موضوعها: 1
تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
|
RE: اشکالات متعدد احتمال ویروسی شدن!!!!
باسلام مجدد.پیداست سوالم رابادقت نخوانیدااین پاسخهاجواب من نیست من خیلی وقته که به این نتایج رسیدم الان اشکالم چیزیاچیزهایی است که مطرح کردم !!!!!!!!!!!!!!!شماخودتون پیشنهادچنین سوال وجوابهایی رامیدیدحالاهم یاجواب ندیدیااگه میدیددرست بدیدنه ازروی بی حوصلگی وبیمیلی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مسئلم اینه که من میخوام قبل ازنصب ویندوزیه ضدویروس نصب کرده پاکسازی کنم.میترسم این نرم افزارهایکه چندوقتیه خیلیاشون پیغام خطا میدن مشکل سازبشن.مثل پیغامهایIEکه خیال دارم قبل ازهراقدام به جای اون فایرفاکس نصب کنم .رصلاح می دانیدلیست نرمافزازهادرکنترل پنل رابراتونارسال کنم هرکدام راکه صلاح دیدید حذف میکنم.ممنون. بله این بودمشکل من توی این قسمت میتونیدراهنماباشیدیک کلام اره یانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکالات متعدد احتمال ویروسی شدن!!!!
باسلام. چندوقتی است چندوقتی است که درمورد نرم افزارهای مختلف سیستمم پیغام خطامیگیرم( البته dapمدتها بودکه ازکارافتاده بود)پیغام خطایowerdvd....IE.....و....یاپیغامie xplore.exe-applicationError.........یاپیغامDrwatson postmortemDeabugger........قبلاضدویروس MCAfeeروی سیستمم نصب بودان را حذف کردمnod23راجایی درموردش خواندم نصب کنم چون نرم افزار دانلودdapخراب شده بودفعلا getbotرابرایدانلود موفق شدم باوجودمشکلات کامپیوترم نصب کنم وازطریق ان فقط موفق شدم ایکونnod23راروی دسکتاب قراربدم امانه موفق شدم ان راازطریق برنامه ها بازکنم ونه میتوانم ان رانصب وبه کارش بگیرم مرتب هم پیغام خطاهای مختلف میگیرم حالاgetbotهم حذف کردم وdapرامجدد نصب کردم!!!!!!!مسئلم اینه که من میخوام قبل ازنصب ویندوزیه ضدویروس نصب کرده پاکسازی کنم.میترسم این نرم افزارهایکه چندوقتیه خیلیاشون پیغام خطا میدن مشکل سازبشن.مثل پیغامهایIEکه خیال دارم قبل ازهراقدام به جای اون فایرفاکس نصب کنم .رصلاح می دانیدلیست نرمافزازهادرکنترل پنل رابراتونارسال کنم هرکدام راکه صلاح دیدید حذف میکنم.ممنون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۵۱:۰۹، توسط azsob.)
|
|
۲۳-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۴۵:۴۷ |
|
تشکر شده توسط : |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان