امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشکالات متعدد احتمال ویروسی شدن!!!!
نویسنده پیام
azsob آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
Sad  اشکالات متعدد احتمال ویروسی شدن!!!!
باسلام. چندوقتی است چندوقتی است که درمورد نرم افزارهای مختلف سیستمم پیغام خطامیگیرم( البته dapمدتها بودکه ازکارافتاده بود)پیغام خطایowerdvd....IE.....و....یاپیغامie xplore.exe-applicationError.........یاپیغامDrwatson postmortemDeabugger........قبلاضدویروس MCAfeeروی سیستمم نصب بودان را حذف کردمnod23راجایی درموردش خواندم نصب کنم چون نرم افزار دانلودdapخراب شده بودفعلا getbotرابرایدانلود موفق شدم باوجودمشکلات کامپیوترم نصب کنم وازطریق ان فقط موفق شدم ایکونnod23راروی دسکتاب قراربدم امانه موفق شدم ان راازطریق برنامه ها بازکنم ونه میتوانم ان رانصب وبه کارش بگیرم مرتب هم پیغام خطاهای مختلف میگیرم حالاgetbotهم حذف کردم وdapرامجدد نصب کردم!!!!!!!مسئلم اینه که من میخوام قبل ازنصب ویندوزیه ضدویروس نصب کرده پاکسازی کنم.میترسم این نرم افزارهایکه چندوقتیه خیلیاشون پیغام خطا میدن مشکل سازبشن.مثل پیغامهایIEکه خیال دارم قبل ازهراقدام به جای اون فایرفاکس نصب کنم .رصلاح می دانیدلیست نرمافزازهادرکنترل پنل رابراتونارسال کنم هرکدام راکه صلاح دیدید حذف میکنم.ممنون
۲۲-مهر-۱۳۸۷, ۱۶:۴۲:۱۵
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #2
RE: اشکالات متعدد احتمال ویروسی شدن!!!!
چند وقته این ویندوز رو نصب کردین؟
یه دور ویندوزعوض کنین ممکنه مشکل از ویندوزتون باشه
۲۲-مهر-۱۳۸۷, ۱۸:۱۳:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Rink8
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #3
RE: اشکالات متعدد احتمال ویروسی شدن!!!!
حتي اگه از ويروسم باشه بازم بايد ويندو رو عوض كنيد وبلافاصله يه آنتي ويروس از روس سي دي ( نه آنتي كه قبلا روي

هارد ديسكتون داشتيد ) نصب كنيد و كل سيستم رو اسكن كنيد.

۲۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۴۳:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
azsob آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
Toungue  RE: اشکالات متعدد احتمال ویروسی شدن!!!!
باسلام مجدد.پیداست سوالم رابادقت نخوانیدااین پاسخهاجواب من نیست من خیلی وقته که به این نتایج رسیدم الان اشکالم چیزیاچیزهایی است که مطرح کردم !!!!!!!!!!!!!!!شماخودتون پیشنهادچنین سوال وجوابهایی رامیدیدحالاهم یاجواب ندیدیااگه میدیددرست بدیدنه ازروی بی حوصلگی وبیمیلی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مسئلم اینه که من میخوام قبل ازنصب ویندوزیه ضدویروس نصب کرده پاکسازی کنم.میترسم این نرم افزارهایکه چندوقتیه خیلیاشون پیغام خطا میدن مشکل سازبشن.مثل پیغامهایIEکه خیال دارم قبل ازهراقدام به جای اون فایرفاکس نصب کنم .رصلاح می دانیدلیست نرمافزازهادرکنترل پنل رابراتونارسال کنم هرکدام راکه صلاح دیدید حذف میکنم.ممنون. بله این بودمشکل من توی این قسمت میتونیدراهنماباشیدیک کلام اره یانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکالات متعدد احتمال ویروسی شدن!!!!

باسلام. چندوقتی است چندوقتی است که درمورد نرم افزارهای مختلف سیستمم پیغام خطامیگیرم( البته dapمدتها بودکه ازکارافتاده بود)پیغام خطایowerdvd....IE.....و....یاپیغامie xplore.exe-applicationError.........یاپیغامDrwatson postmortemDeabugger........قبلاضدویروس MCAfeeروی سیستمم نصب بودان را حذف کردمnod23راجایی درموردش خواندم نصب کنم چون نرم افزار دانلودdapخراب شده بودفعلا getbotرابرایدانلود موفق شدم باوجودمشکلات کامپیوترم نصب کنم وازطریق ان فقط موفق شدم ایکونnod23راروی دسکتاب قراربدم امانه موفق شدم ان راازطریق برنامه ها بازکنم ونه میتوانم ان رانصب وبه کارش بگیرم مرتب هم پیغام خطاهای مختلف میگیرم حالاgetbotهم حذف کردم وdapرامجدد نصب کردم!!!!!!!مسئلم اینه که من میخوام قبل ازنصب ویندوزیه ضدویروس نصب کرده پاکسازی کنم.میترسم این نرم افزارهایکه چندوقتیه خیلیاشون پیغام خطا میدن مشکل سازبشن.مثل پیغامهایIEکه خیال دارم قبل ازهراقدام به جای اون فایرفاکس نصب کنم .رصلاح می دانیدلیست نرمافزازهادرکنترل پنل رابراتونارسال کنم هرکدام راکه صلاح دیدید حذف میکنم.ممنون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۵۱:۰۹، توسط azsob.)
۲۳-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۴۵:۴۷

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS