امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نبرد ۶۰ ميليارد دلاری در بازار نرم افزار
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت
******

ارسال‌ها: 1,553
موضوع‌ها: 80
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۲

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #1
نبرد ۶۰ ميليارد دلاری در بازار نرم افزار
[تصویر:  _40956581_microsoft_ap203.jpg]
رقابت در بازار جهانی ۶۰ ميليارد دلاری نرم افزار های اداری به اندازه محصولات شرکتهای رايانه ای پيچيده است و حالا غولهای بزرگ برای تسلط بر آن پنجه در پنج همديگر انداخته اند.
در يک طرف شرکت "اوراکل" قرار دارد که دومين شرکت رايانه ای بزرگ جهان بعد از مايکروسافت است. اوراکل بخاطر بانکهای اطلاعاتی و مدير بی پروای خود، لری اليسون، معروف است.

در طرف ديگر، "سپ" ايستاده است که سومين نرم افزار ساز بزرگ جهان تلقی می شود و دفتر مرکزی آن در فرانکفورت آلمان واقع شده است. اين شرکت ظاهرا گمنام است ولی نرم افزارهای آن نبض بسياری از شرکتهای جهان را کنترل می کند.

حدود ۲۶ هزار شرکت در بيش از ۱۲۰ کشور جهان از محصولات سپ استفاده می کند. اين شرکت در سال ۲۰۰۴ بيش از دو و نيم ميليارد دلار سود برد. اما اوضاع سخت و بازار پراکنده است.

هنينگ کاگرمن، رييس سپ که بيشتر شبيه يک پرفسور آشفته فيزيک است تا مدير تجاری، می گويد اين شرکت می تواند نيمی از نيازهای بازار ۶۰ ميليارد دلاری نرم افزار را برآورده سازد.

اصلاحات ساختاری اخيردر سپ که يک اسراييلی ۳۶ ساله به نام شای آغاسی را به رياست توسعه فناوری اين شرکت رساند، با هدف دستيابی به نيمه ديگر بازار صورت گرفته است. اين توليد کننده نرم افزار اميدوار است محصولاتش بتواند نيازهای صنايع تخصصی و کسب و کارهای کوچک و متوسط را برآورده سازد.

[تصویر:  _41005391_kagermann203_2afp.jpg]
آقای کارگرمن می خواهد که شرکت سپ به بازارهای تازه وارد شود

استراتژی مشابه

مشکل در اينجاست که استراتژی شرکت اوراکل نيز بسيار مشابه سپ است. اين غول آمريکايی بيشتر پول خود را از راه توليد نرم افزارهای مديريت حجم زياد اطلاعات ( از جمله وب سايت خبری بی بی سی) به دست می آورد.

اوراکل سخت می کوشد در عرصه های جديد، مانند سپ، مشتريان تازه ای بيابد. در سال ۲۰۰۴ فروش ساليانه اين شرکت به بالای ده ميليارد دلار و سودش به دو ميليارد و هفتصد ميليون دلار بالغ شد.

اما به نظر می رسد کاسه صبر اوراکل از اين رقابت فزاينده لبريز شده است. اين شرکت آمريکايی به منظور تقويت سهمش در بازار نرم افزار رقيب کوچکتر خود "پيپل سافت" را به مبلغ ده ميليارد و سيصد ميليون دلار خريد.

اوراکل همچنين برای عقب راندن رقيب آلمانی خود شرکت "رتک" را که سازنده نرم افزار برای فروشگاه ها است، ۶۴۰ ميليون دلار خريد.

سپ در عوض شرکتی را خريد که به مشتريان پيپل سافت خدمات می رساند. هدف اين شرکت آلمانی جذب اين مشتريان به طرف خود، بجای اوراکل بود.

ايان اسميت، مدير عامل اوراکل در بريتانيا می گويد: "ما به مشتريان قول داده ايم تا ده سال آينده نه تنها از محصولاتشان پشتيبانی خواهيم کرد بلکه آن را توسعه خواهيم داد."

آقای کاگرمن هيچ دوست ندارد شرکتش با اوراکل مقايسه شود، ولی سخت تلاش می کند مشتريان پيپل سافت را با وعده های خاص مانند پشتيبانی از محصولاتشان تا سال "۲۰۱۰ يا ۲۰۱۱" جذب کند.

وی که در طول ساعات کار حاضر نيست از بيم احساس تنبلی چيزی بخورد، می گويد: "من خوشبين هستم که مشتريان زيادی به سپ علاقه دارند."

[تصویر:  _41005483_ellison203ap.jpg]
لری الیسون برای حذف رقبای شرکتش اوراکل، آنها را می خرد

ادغام با مايکروسافت

آقای کاگرمن همچنين می خواهد شرکتش موفقيت خيره کننده خود در بيش از پنج سال پيش را تکرار کند. در سال ۱۹۹۹، نرم افزار R۳ سپ ۹۰ درصد درآمد اين شرکت را تامين می کرد. امروزه اين رقم به ۵۰ درصد رسيده است.

رييس اين شرکت آلمانی می گويد: "می خواهم تا پنج سال ديگر ۵۰ درصد درآمد ما از محل نرم افزاری به دست آيد که امروز وجود ندارد.

البته بسياری از رقبا هستند که می خواهند عرصه را بر اوراکل و سپ تنگ تر کنند و الگوی تجاری آنها را به زير سوال ببرند.

يکی از اينها مايکروسافت است. بزرگترين توليد کننده نرم افزار ساليان سال کوشيده است سلطه خود بر بازار نرم افزارهای اداری را حفظ کند، ولی به موازات پيشرفت اوراکل و سپ، رويارويی اين غولها اجتناب ناپذير به نظر می رسد.

مگر اين که مايکروسافت طرح سال گذشته خود برای ادغام با سپ را احيا کند. آن موقع آقای کاگرمن و سهامداران بنيانگذار اين شرکت آلمانی پيشنهاد شرکت متعلق به بيل گيتس را محترمانه رد کردند.

چنانچه برنامه های آنها برای ايجاد عرصه تازه در بازار نرم افزار شکست بخورد، شايد آنها ناگزير به تجديد نظر شوند.


لينك خبر :
http://www.bbc.co.uk/persian/business/st...ttle.shtml

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۷-فروردین-۱۳۸۴, ۱۳:۵۱:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 1,105
موضوع‌ها: 24
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #2
 
جالب بود !
به هر حال هر شركتي نمي تونه بگه كه من تا ابدالدهر مي خوام غول دنيا بمونم ! بالاخره يه روزي همه ي اين هايي كه الان روي كارن مرج ميشن ( چه بخوان و چه نخوان ) خدا رو چه ديدي ، شايدم يه روزي يه شركتي به نام ايران ويج غول نرم افزار دنيا شد ! :arrow:

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۷-فروردین-۱۳۸۴, ۱۹:۴۱:۰۱
ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت
******

ارسال‌ها: 1,553
موضوع‌ها: 80
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۲

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3
 
خدا رو چه ديدي شايد يه روزي شد :wink: البته اونم نشه مهم نيست الان با داشتن دوستاني مثل تو بهترين سايت برنامه نويسيه تو ايران.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۸-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۴۷:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چه قطعاتی بگیرم ، از بازار بی خبرم HoseinVig 9 6,154 ۱۲-شهریور-۱۳۸۷, ۰۰:۱۴:۵۲
آخرین ارسال: Scorpion

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS