امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت ***
نویسنده پیام
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 110
( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #23
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت ***
ممنون از همه دوستان ....

دقتیکه من میخوام فراتر از ADC میکروی AVR هست و ارزش داره چند تومنی بیشتر براش خرج کنم ، با این تفاسیر به پیشنهاد بعضی دوستان اگر از ADC 12 یا 16 بیتی مجزا استفاده کنم فکر کنم کار دقیقتر باشه چون همه راه هایی که شما فرمودید درست ولی درصد خطای یک آی سی ADC از همه روشهای بالا باید کمتر باشه ..

حالا بحث استفاده از چه نوع ADC خارجی رو دارم ، شنیده ام از دوستان که 16 بیتی خیلی نویز پذیره و حساس و برای کار من 12 بیتی کافیه پس میرم سراغ 12 بیتی ، خوی نوع ارتباط هم مختلف هست موازی آسان ولی پایه زیاد میبره و سری مشکل و پایه کم میبره ، اگر من بخوام دوتا ADC12 بیتی موازی و یک LCD به یک میکرو مثلا مگا32 وصل کنم فکر کنم پایه کم بیاد ، پس باید سراغ نوع سری یا روش ارتباط دیگری رفت ..

حالا یکی از دوستان لطف کنه نحوه ارتباط این دو مدل ADC رو مختصر توضیح بفرماید
ممنون

هنوز وقت برای پیشرفت باقیست

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۱۱:۴۷، توسط bozonghare.)
۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۰۱:۵۱
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #24
نقل قول: با این حساب من دیگه به خودم جرأت نمیدم با شما بحث کنم . چون من در این زمینه کار نکردم و فقط یکی دو ساعت روش فکر کردم. پس هر مطلبی رو که لازم و مفید میدونید برای آقای bozonghare بذارید
من فقط می خواستم شما هم با این روش آشنابشی و ایرادات روش خودت رو هم متوجه بشی برای زمان هم خیلی مشکل ایجاد نمی کنه شما تو هر بار لوپ می تونی از ۴ تا عدد خونده شده قبلی استفاده کنی نیاز نیست هر بار ۵ بار بخونی ولی در مورد کند بودنش درسته تو پست اول هم فکر کنم گفتم

نقل قول: حالا یکی از دوستان لطف کنه نحوه ارتباط این دو مدل ADC رو مختصر توضیح بفرماید
ممنون
adc ها رو باید مراقب باشی بعضی هاشون (مخصوصا این هایی که برای صوت طراحی شدن ) با همون روش شیفت به ۱۶ بیت می رسن واصلا به درد بخور نیستن پروتوکل ها شون هم دردسری قبل از اینکه بخری حتما به فکر ارتباط با میکرو هم باش نوع موازی تقریبا هیچ کاری ندراه ولی هون مشکل تعداد پایه ها هست
یکی یادمه تو iranled یه برنامه برای ارتباط با یکی از این ADC ها گذاشته بود بگردی پیدا می شه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۰۵:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : bozonghare
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #25
خوب پس باید برم سراغ همون 12 بیتی پس این 12 پایه رو اشغال میکنه خوب ممکنه بهتر توضیح بدید من که چیزی پیدا نکردم! مثلا ADC1242 با مگا 32 ؟؟

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   ADC.rar (اندازه: 22.79 KB / تعداد دفعات دریافت: 77)

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۴۱:۳۴
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #26
من پروتئوسم ورژن پایینه نتونستم بازش کنم

در مورد مشکلی که میگین میتونین یه کاری بکنین. هر ADC رو به یه مگا 8 متصلش کنید(موازی) بعد اطلاعاتو بصورت سری به هم بفرستین
۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۴۸:۳۵
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #27
مداریکه من گزاشتم فقط آی سی های مربوطه بود ..

شما میفرمایید به دوتا مگا8 دوتا ازین ADC ها وصل بشه و بعد با هم ارتباط داشته باشند؟ و بعد تو مستره محاسبات خودمون انجام بشه درسته؟ خوب این ارتباطات چگونه است؟

۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۰:۴۵:۰۹
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #28
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۰:۴۵:۰۹)bozonghare نوشته است: شما میفرمایید به دوتا مگا8 دوتا ازین ADC ها وصل بشه و بعد با هم ارتباط داشته باشند؟ و بعد تو مستره محاسبات خودمون انجام بشه درسته؟

دقیقاً

(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۰:۴۵:۰۹)bozonghare نوشته است: خوب این ارتباطات چگونه است؟
چون فاصله ها کمه از ارتباط سریال I2C میتونید استفاده کنید. یا Uart یا ...
۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۱:۲۹:۵۷
تشکر شده توسط : bozonghare, t3r!p3000
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #29
من تا حالا ارتباط کار نکردم پس بفرمایید کدام ساده تر است و دقیقتر ؟؟؟؟

خوب فکر کنم این مدار نمونه باشه که بتونیم کریستال خارجی هم وصل کنیم و یدونه ADC هم از خود میکرو میمونه برا استفاده دیگر :

[تصویر:  jb04tegadtjh5rgkiijg_thumb.jpg]

حالا برای ارتباط چه روشی مناسبه؟ و چطور

۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۰:۵۰:۵۷
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #30
بالأخره مشکل ارتباط سریال شما حل نشد؟!من پیشنهاد می کنم حداقل یه نوعشو یاد بگیرن به دردتون میخوره. ترجیحاً Usart باشه . هم ساده تره و هم بهتر.
این روش که خیلی سادس:
اولش تو برنامه اینیبل اینتراپتز بکنیدو مقدار باودو مثلاً 9600 معرفی کنید
Tx یه میکرو رو به Rx اونیکی برای هردو میکرو وصل میکنین و با دستور printbin A مقدار A که از نوع بایته به اونیکی میفرستین. همزمان اونیکی میکرو هم با دستور ()A = waitkey منتظر رسیدن A هستش.به همین راحتی.
با پروتئوس هم میتونین امتحان کنین
۰۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۴۸:۱۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000
pentagon آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #31
سلام دوستان
شما اگر با atmega16 یا avr ها کار می کنید میتوانید با adc دیفرانسیلی کار کنید که gain آن 1x و 10x و200x است یعنی ولتاژ رو 1 یا 10 یا 200 برابر میکنه در دیتاشیتش اطلاعات بیشتری است در واقع باید با فیوز بیت های میکرو کار کنی.
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۰۲:۳۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #32
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۴۸:۱۱)ilgar نوشته است: بالأخره مشکل ارتباط سریال شما حل نشد؟!من پیشنهاد می کنم حداقل یه نوعشو یاد بگیرن به دردتون میخوره. ترجیحاً Usart باشه . هم ساده تره و هم بهتر.
این روش که خیلی سادس:
اولش تو برنامه اینیبل اینتراپتز بکنیدو مقدار باودو مثلاً 9600 معرفی کنید
Tx یه میکرو رو به Rx اونیکی برای هردو میکرو وصل میکنین و با دستور printbin A مقدار A که از نوع بایته به اونیکی میفرستین. همزمان اونیکی میکرو هم با دستور ()A = waitkey منتظر رسیدن A هستش.به همین راحتی.
با پروتئوس هم میتونین امتحان کنین

خوب برای کسیکه بلده با این اشاره شما همه مطلب رو میگیره ولی کسیکه میخواد تازه یاد بگیره نیاز به یک مطلب آموزشی کامل با مثالهای متعدد داره مثلا همین تایمر در میکروها چندین روش راه اندازی داره که آدم گیج میشه... و من هم دنبال یک مطلب یا مقاله آموزشی برای این ارتباط هستم و اگر میفرمایید usart ساده است پس باید دنبال منابع آموزش این راه باشم و با دوخط مطلب چیز زیادی دستگیرم نمیشه جز یک خروار سوال و....
حالا اگر مقاله ای یا متنی درین باره دارید با چند مثال بفرمایید همه جوره پذیراییم متشکر

۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۵:۰۶:۰۷
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #33
آقا برنامه دو تا میکرو از شما و قسمت ارتباط سریال با من .
برنامتونو برای دو تا میکرو بنویسین و اینجا بذارین من قسمت ارتباط سریالو اضافه میکنم. اینجوری هم برنامه موضوع تکمیل میشه و هم یه آموزش مقدماتی میشه واسه ارتباط سریال
۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۵۲:۰۸
تشکر شده توسط : t3r!p3000, bozonghare

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  استفاده از SIM900 برای انتقال دیتا از طریق GPRS amirtebyan 12 12,379 ۳۰-آذر-۱۳۹۸, ۱۰:۵۶:۳۷
آخرین ارسال: hadikh73
  کمک برای شرط گذاشتن برای یک فرکانس خاص sinohe 5 4,170 ۱۱-آذر-۱۳۹۳, ۰۰:۱۵:۱۸
آخرین ارسال: sinohe
  خواندن مقدار 8 بیتی ADC فروم باز 6 4,490 ۲۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۵۶:۵۱
آخرین ارسال: sharin
  ضرب دو عدد 16 بیتی در codevision ashaebani2002 0 3,147 ۰۳-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۵۲:۳۲
آخرین ارسال: ashaebani2002
  [سوال] ساختن فرکانس PWM 36KHz با تایمر 8 بیتی شماره 2 در ATMEGA8 jenab 5 7,615 ۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۰:۰۴:۰۷
آخرین ارسال: ha_60
  کمک برای ساخت چراغ برای کف ماشین با LED saeid000 21 25,206 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۳:۳۴:۳۱
آخرین ارسال: ha_60
  استفاده از پروگرامر avr-DIP برای پروگرام کردن avr-SMD salehjg 1 8,840 ۰۹-خرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۳۲:۵۲
آخرین ارسال: t3r!p3000
  استفاده از سنسورهای 8051 برای avr park 1 1,832 ۱۱-دى-۱۳۸۷, ۰۱:۲۴:۱۱
آخرین ارسال: ilgar
  کد دریافت 8 بیتی از avr (بیسیک) ahmad_r 5 3,741 ۲۲-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۳۴:۱۴
آخرین ارسال: t3r!p3000
  بهترین راه برای استفاده از USB در پروژه ها bioosun 9 4,239 ۱۸-شهریور-۱۳۸۶, ۰۱:۲۹:۰۶
آخرین ارسال: Majid_Ebru

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS