امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يك نظر سنجي-پول! مساله اين است؟!
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #1
يك نظر سنجي-پول! مساله اين است؟!
پول! مساله اين است؟!

در اين مدت اين سوال را بسيار با خودم تكرار و هجي كرده‌ام. چند وقت است بخش اصفهاني ايران‌ويج دنبال اين مهم براه افتاده‌است. پول درآوردن كار سختي است. خيلي سخت. البته اگر بخواهي مثل آدمهاي درست و حسابي پول دربياوري ولي اگر بخواهي سر ملت كلاه بگذاري و شارلاتان بازي دربياري فوق‌العاده ساده‌است؟!
اما امروز چرا اين حرفها را مي‌زنم. چندي است با هادي‌خان دنبال ايجاد يك كسب و كار حسابي افتاده‌ايم و به خود اجازه داده‌ايم خود را بخش اصفهاني ايران‌ويج بناميم. البته بين خودمان. در اين مدت بيشتر به سايت همينطور سر زده‌ام. حتي ايميلهايم را چندي است كه نمي‌رسم چك كنم. كار و درس و پروژة درسي‌ام و پروژه‌اي كه براي خودم جديدا تعريف كرده‌ام واقعا مرا به خود مشغول كرده‌است ولي هنوز اين پول است كه هيچوقت دست مرا نمي‌گيرد.
يكشنبه هفته پيش دوباره اشكان خان را ديدم. به او گفتم كه ايرانويج جوانم كرده‌است. به او گفتم هر چند وقت يكبار حس مي‌كنم كه دوباره جوان شده‌ام. دوباره همان دانشجوي روز اولي هستم كه در تالار 2 يا 3 شريف سر كلاسهاي دكتر تابش ادامه خوابهاي شب پيش‌اش را مي‌ديد.
اشكان خان ناراحت بود. خيلي ناراحت، خيلي بد است كه آدم از مردم انتظار داشته باشد ولي مردم اصلا حاليشان نباشد كه او از آنها چه مي‌خواهد. اشكان از من مي‌پرسيد، چرا بچه‌ها براي سايت بيش از يك قوطي حل مشكلات اهميت نمي‌دهند. چرا دنبال برنامه‌هاي كاربردي نيستند. چرا به اين آگهي‌هاي من در مورد برنامه‌هاي كاربردي جز گسترش بي‌سواد و چندتا آدم جو گرفته كه فوري از زير كار در مي‌روند،كس ديگري پيگيري نمي‌كند. :evil:
راستي چرا به نوشتن برنامه‌هاي كاربردي علاقه‌‌اي نداريم و نداريد. اشكان مي‌گفت نكند سايت را زود زده‌ام. نكند براي ايران انتظار ورود به بازار نرم‌افزارهاي كاربردي خيلي زود است.
من تا اين حرف را شنيدم فوري مخالفت كردم ولي بعد با خودم گفتم نكند اشكان خان راست مي‌گويد. ولي وقتي به اينجا برگشتم و با دوست عزيزم خودم هادي بحثها كردم، كمي موضوع برايم روشن‌تر شد. :idea:
ما چرا دنبال نرم‌افزار كاربردي و نرم‌افزار نويسي حسابي نمي‌رويم:
1) تنبلي، يكي از دلايل مهم اين امر است. ما برنامه‌ريزي درستي در زندگي خود نداريم. بسياري از ما- البته شما همگي خوبيد من خودم را مي‌گويم- دنبال يك آب باريكه هستيم كه مفت و مجاني همنطور پول از آن سرش بيايد و بريزد توي جيب ما. ممكن است صداي همه‌تان را دربيارم، ولي از همه شما مي‌خواهم كه يك آمار كوچك از تعداد خطوط برنامه‌اي بدهيد كه در هفته گذشته به هر زبان برنامه‌نويسي نوشته‌ايد. من خودم شخصا 140 خط J2ME بيشتر ننوشته‌ام. برنامه زياد نوشته‌ام ولي آنچه كه به نتيجه رسانده‌ام بيشتر از 140 خط نيستم. 8O مي‌بينيد كه چقدر تنبلم. البته ممكن است صدايتان درآيد و بگوئيد ما پروژه‌هاي بزرگي داريم كه چند ماه به درازا مي‌كشد. در مورد آنها هم چند خط بدان اضافه كرده‌ايم. چند ماكروي آن را اصلاح كرده‌ايد و يا ويرايش نموده‌‌ايد؟ با خودتان روراست باشيد. مطمئنم از 140 خط من بيشتر است. مطمئن هستم كه شما به مراتب از من پركارتريد. ولي ممكن است بگوئيد ما درس و زندگي و كار داريم. قريب به اتفاق همه‌تان در خانه كامپيوتر داريد و حداقل يك محيط برنامه‌نويسي ويژوال را داريد. حداقل‌اش اين است كه آفيس داريد و آنهم يك محيط ويژوال خوب دارد VBA را مي‌گويم، مگر نه؟! :wink:
در شبانروز چقدر مي‌خوابيد. سرعت نوشتن يك برنامه در يكساعت چقدر است؟يعني در يك ساعت چند خط دستور مي‌نويسيد؟ البته خط برنامه يا دستور معيار خوبي نيست خودم هم مي‌دانم ولي اين آمار را به من بدهيد، تا به هم خيلي چيزها را يادآوري كنيم؟! 8)
2) پول! از نرم‌افزار در ايران پولي در نمي‌آيد برايتان متاسفم. خيلي‌ها اين حرف را به خود من زده‌اند و متاسفانه راست هم مي‌گويند. ولي MS DOS يادتان مي‌آيد روي يك ديسكت كوچك جا مي‌گرفت كه طبيعتا براي همه امكان كپي گرفتن آن بود، نه؟! راستي از نرم‌افزار پول در نمي‌آيد؟ اگر تاكنون تجربه نرم‌افزار كاربردي داشته‌ايد، برايم بگوئيد. بگوئيد چقدر وقت گذاشته‌ايد آنرا نوشته‌ايد و چقدر درامد داشته‌است و بعد از چه مدتي آنرا هك يا كرك كرده‌اند؟
اگر جواب اين دوسوال مرا بدهيد من جواب خوبي برايتان خواهم داشت؟! پس بشتابيد. مطمئنم جواب دادن به اين نظرسنجي از برنامه نوشتن راحتتر است؟! :wink:
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۲:۲۱:۱۹
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #2

آقا گسترش ، منظورت با هم سن و سالهاي من هم بود ؟

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۳:۴۴:۴۳
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #3

سلام
حقيقت تلخه
ولي تو ايران نميشه از نرم افزار پول در آورد به جز دو مورد!
1- برنامه هاي هك
2- برنامه هايي كه مشابه خارجيش نباشه. دقيقتر بگ مثل OCR براي كاراكترهاي فارسي يا مثل مترجم مثلا پديده كه نسخه جديدش رو با قيمت گروني ميفروشه.

به هر حال من الان دارم دس ميخونم و سال بعدم كنكور دارم! :? و تا حالا تجربه برنامه نويسي جدي و كابردي رو نداشتم 8) تازه از تابستون هم قراره كامپيوتر رو بپيچم بزارم انبار! :roll:
در ضمن اين حرفو خيلي قبول دارم (البته باقيش رو هم قبول دارم ها!)
نقل قول: اشكان از من مي‌پرسيد، چرا بچه‌ها براي سايت بيش از يك قوطي حل مشكلات اهميت نمي‌دهند. چرا دنبال برنامه‌هاي كاربردي نيستند. چرا به اين آگهي‌هاي من در مورد برنامه‌هاي كاربردي جز گسترش بي‌سواد و چندتا آدم جو گرفته كه فوري از زير كار در مي‌روند،كس ديگري پيگيري نمي‌كند
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۴:۲۰:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #4

kamran11958 نوشته است:تا حالا تجربه برنامه نويسي جدي و كابردي رو نداشتم 8)
من هم همين طور .

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۷:۲۲:۲۴
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #5

amirjan نوشته است:آقا گسترش ، منظورت با هم سن و سالهاي من هم بود ؟
منظورم همه هستند. آخه تو هند و چين همه و همه كار مي‌كنند. مگه نه؟! :wink:
تو جوابتون نترسيد بهم فحش بديد. اين كار برام حياتيه؟! اجازه گرقته‌ام كه براي پروژه و همه چيز ديگه از امكانات سايت استفاده كنم. شما هم استفاده كنيد. مي‌خوام بدونم مشكل ما چيه. مي‌شه حل‌اش كرد يا نه؟! چطوري بازاريابي و بازارسازي كنيم و اين كمك همه رو مي‌طلبد. به همه بگيد جواب بدند. حياتيه؟!!!
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۷:۲۴:۳۶
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #6

جناب گسترش من ميخواستم يه چيز ديگه رو عرض كنم !!
اولا دانشجوياني مثل من كه بايد كتابهاي كت كلفت و بي مصرف دانشگاهي رو شب تا صبح ورق بزنن و شب و روز تو كالج باشن و جواب دانشگاه رو بدن صد در صد نمي تونن هيچي بشن !! حالا شما به فارسي خوندين حالا ما ميخواييم به انگليسي بخونيم كه ميشه غوز بالا غوز !!
حتي سرعت دست من رو كي برد اومده پايين و دارم احساس مي كنم كه دارم تو كارم افت شديدي مي كنم اما هيچ غلطي نمي تونم بكنم ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
من اصلا وقت نمي كنم برنامه بنويسم ..... تازه اگه وقتي هم پيدا بشه صرف شستن ظرف و لباس و جم و جور خونه ميرسه !
من خودم هم اصابم خورده خورده و اگه كسي بهم فحش بده من دعاش مي كنم ! Biggrin
لااقل شما يه سال واسه كنكور خوندين بعدش ديگه آزاد بودين برعكسش ما 4 سال در گيريم چون اينجا با ايران خيلي متفاوته !!

:idea: :idea:
مشكل ما ايراني ها اينه كه اتحاد نداريم يعني يه تيم درست و حسابي برنامه نويسي تو ايران پيدا نميشه . خوب معلومه اگه من و شما بخوايم بشينيم يه برنامه گردن كلفت بنويسيم كه صد سال طول ميكشه !
تو ايران همه واسه خودشون برنامه مينويسن و پراكندگي كار خيلي بالاست . اينه كه نمي زاره صنعتي توي يه كشور پيشرفت كنه !

من خودم از روز اول مي دونستم هيچي نمي شم تا حالا هم هيچي نبودم و تا بعد هم هيچ خري نميشم ! ما از هرچي بدمون اومد نصيبمون شد ! :cry: :evil:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۸:۱۱:۳۱
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #7

Mamad2003 نوشته است:جناب گسترش من ميخواستم يه چيز ديگه رو عرض كنم !!
اولا دانشجوياني مثل من كه بايد كتابهاي كت كلفت و بي مصرف دانشگاهي رو شب تا صبح ورق بزنن و شب و روز تو كالج باشن و جواب دانشگاه رو بدن صد در صد نمي تونن هيچي بشن !! حالا شما به فارسي خوندين حالا ما ميخواييم به انگليسي بخونيم كه ميشه غوز بالا غوز !!
حتي سرعت دست من رو كي برد اومده پايين و دارم احساس مي كنم كه دارم تو كارم افت شديدي مي كنم اما هيچ غلطي نمي تونم بكنم ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
من اصلا وقت نمي كنم برنامه بنويسم ..... تازه اگه وقتي هم پيدا بشه صرف شستن ظرف و لباس و جم و جور خونه ميرسه !
من خودم هم اصابم خورده خورده و اگه كسي بهم فحش بده من دعاش مي كنم ! Biggrin
لااقل شما يه سال واسه كنكور خوندين بعدش ديگه آزاد بودين برعكسش ما 4 سال در گيريم چون اينجا با ايران خيلي متفاوته !!

:idea: :idea:
مشكل ما ايراني ها اينه كه اتحاد نداريم يعني يه تيم درست و حسابي برنامه نويسي تو ايران پيدا نميشه . خوب معلومه اگه من و شما بخوايم بشينيم يه برنامه گردن كلفت بنويسيم كه صد سال طول ميكشه !
تو ايران همه واسه خودشون برنامه مينويسن و پراكندگي كار خيلي بالاست . اينه كه نمي زاره صنعتي توي يه كشور پيشرفت كنه !

سخن آخر :
من خودم از روز اول مي دونستم هيچي نمي شم تا حالا هم هيچي نبودم و تا بعد هم هيچ خري نميشم ! ما از هرچي بدمون اومد نصيبمون شد ! :cry: :evil:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۸:۱۲:۴۳
afshin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

( 11 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #8

والا منظورتون از برنامه کاربردی چیه ؟؟؟

اگه منظورتون فتوشاپ و 3D max Amaze و ( حتی یه Winamp ساده ) ........ هست که ما هنوز خیلی از دنیا عقبیم .... :cry:
با وجودی که اینهمه استعداد داریم به خیلی از دلایل که فقط یکیش پوله .... حالا حالا ها در عقب ماندگی خودمون
قوطه وریم .... علتش هم خیلی چیزاست !!!

محمد که تو هند که پیشرفت نرم افزارش صد برابر ماست داره درس میخونه ...یکی که تو ایران داره درس میخونه
بگه تو دانشگاههای ما چی دارن درس میدن ؟؟؟
هیچکدوم از درسای ما به صورت کاربردی تدریس نمیشه ... از ریاضی کاربردی گرفته تا حتی برنامه نویسی و خیلی از درسای تخصصی ....

حالا گیرم که یکی خارج از مباحث دانشگاه خواست خودش کار کنه و خودش پیشرفت کنه ... که چی ؟؟؟

بازار کارش تو ایران کجاست ؟؟؟ آخرش که خواست تو یه شرکت استخدام بشه اول از همه ازش میپرسن :
" با نرم افزار Word بلدی خوب کار کنی ؟؟؟؟ " ........
یعنی اینهمه طراحی الگوریتم و برنامه نویسی و هوش مصنوعی و ...... خوندی واسه چی ؟؟؟
که با Word کار کنی ؟؟؟

حالا اومدیم و خودت سرمایه هم گذاشتی یه شرکت هم تاسیس کردی ... چند تا آدم خیلی باسواد هم گذاشتی
سر کار ( کار آفرینی کردی!! ) و خودت شدی آقای خودت ... و به فرض هم از تمام معلوماتت استفاده کردی و
یه سری نرم افزار کاربردی هم تولید کردی !!!
اینهمه وقت و سرمایه و نیروی انسانی هم گرفتی به کار و یه CD دیکشنری آریانپور دادی بیرون که کاملترین و
بهترین بود .... چند تا CD دیکشنری آریانپور قفل شکسته میخوای بزارم جلوت ؟؟؟

کی از این شرکت خصوصی حمایت میکنه ؟؟؟ کی دلش به حال سرمایه و وقت و نیروی انسانی تو میسوزه ؟؟؟ :?:

اینجوریه که میگی ... خاک بر سرم ... اینهمه درس خوندم حتی این رو هم یاد نگرفتم که سرمایه رو تو کار فرهنگی و تولیدی و ........ نمیزارن !!!!!!!!!! سرمایه رو بزار تو دلالی و خونه سازی و ............... :cry:

آره آقا گسترش عزیز ... مشکل یکی و دو تا نیست ... خانه از پایبست ویران است !!!! :?
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۱:۲۲:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #9

گسترش جان خوندم مطلب رو و ازت ممنونم . من فعلا جوابي به اين بحث نميدم تا دوستان نظر بدن.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۷:۴۸:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #10

منم گفتم يه چيزي بنويسم كه نوشته باشمAmaze
اولا نوشتن يه برنامه خفن يه تيم خفن مي خواد با يه پول خفن كه بدي به اين تيم كه ما تقريبا هردو شو نداريم
دوما برنامه هاي هم هستند كه يه شركت براي يه قسمت از كار هاش بهش نياز داره و مثلا توسط يكي دو نفر طي يك ماه قابل نوشتنه ولي اگه پول توش باشه كه به ما نمي دن (پارتي مي خواد اعتبار مي خواد و ...) اگه كار به درد نخوري باشه مي رسه به ما تازه اونم كسي كه سراغ مي ياد مي خواد پول نده بايد چند ماه وقت بزاري تازه مي خواد سي هزار تومان بده Amaze اخه يكي نيست بگه گل لقد كردن كه درآمدش بيشتره حالا فرض كنيم كه دويست هزار تومان هم براي يه برنامه اي كه دوماه طول مي كشه گرفتي اگه ديگه ولد كرد تا صد ساله ديگه هر مشكلي كه پيش بياد بايد حل كني بعضي از مواقع هم يه نظري مي ده كه بايد هرچي نوشتي بريزي دور دوباره بنويسي
خلاصه نمي دونم يه كار تميز بگيريد كيه كه از پول بدش بياد
البته كلمه بگيريد هم تو جمله قبلي اصلا قشنگ نيست ولي من كه عقلم به جايي نرسيد
يه سوال شركت فيليپس كجاييه؟ آمريكايي نباشه.(يكي نيست بگه چه ربطي به اين بحث داره)

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۹:۰۷:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #11

نميدونم ميدونيد يا نه تو ايران غير از خود نويسنده برنامه هيچكي ديگه برا برنامت ارزش قاپل نيست :!: باپر كنيد برنامه نويس هايي كه ما داريم هيجاي دنيا نداره الان ميتونم ده ها نفر رو نشونتون بدم كه تك نفره برنامه مينويسن و برنامه هاشون هم اگه از يه كار تيمي بيشتر نباشه كمتر هم نيست :!: هيجا نميتونين همچين ادمايي پيدا كنيد خوب حالا كي از اينا پشتيباني ميكنه يك نفر پيدا كن تازه فرض كن اون يك نفر من حالا من تو با اين شرايط كپي رايت تو ايران چه قلطي ميتونم بكنم :idea: تازه همه از اين وضع راضين چون با يه 500 تومن ناقابل صاحب يه نرم افزار فوق العاده خوب ميشن فرضا 3دي مكس صاحبش اين مزيت رو داره كه از ايران خبر نداره و الا آتيش ميگرفت ببينه پول نرم افزارش پول دوتا پفك هستش شما نميگيريد :!:
من اصلا خودمو مثال ميزنم من تازگيا يه برنامه نوشتم برا كافي نت كه 3-4 روز 2-3 ساعت روش وقت گزاشتم اول خواستم فروشي كنم ديدم صبر زياد ميخواد كه من وقتشو ندارم بعد گفتم بيخيال سورسشم مجاني ميكنم :idea: و كردم گفتم حالا كلي آدم حال ميكنه باهاش مارو هم يه دعايي ميكنن خوب من دارم اينو مفتي ميدم كسي نيست منو پشتيباني كنه خوب معلومه هيچكي مفتي نمياد ببري مغازه ها هم چي ميشه ميگن باشه ميفروشيم يه 10 تومن 15 تومن هم به تو ميديم اينجاست كه آدم قرمز ميشه ميخواد بگيره خفشون كنه كه آخه ابلح تو كه اصلا نميدوني من اينو با چي نوشتم واسه چي روش قيمت ميزاري :?: :?:
آخه وقتي نميدوني من چقدر مخمو بكار انداختم چقدر فشار آوردم تا اينو بنويسم واسه چي اصلا درباره اين نظر ميدي
شايد شما هم مثل اولاي كار كه ميخواستم شرو كنم بگيد اين كه كاري نداره يه وين ساك بقيش حله ولي اگه حله خودت بشين بدون اينكه بسورس نگاه كني سعي كن همچين برنامه اي بنويسي اگه تو 2 روز تونستي تمومش كني ميگم واقعا استادي :idea:
-------------------------------------------------
حالا از همه اينا بگزريم ميخوام اون يه تيكه كه آقا گسترش گفت برنامه كاربردي بسازيم بجاي اين همه پي اس مي اس ساختن (البته روشن نگفت كه دوستان ناراحت نشن)
آقا گسترش جون شما بعد از يه عمر برنامه نويسي كردن استاد شدي و نميدونم با وي بي كار كردي يا نه ولي خاصيت وي بي يه جوري همه رو همون اول جذب خرابكاري هايي كه ميشه باهاش كرد ميكنه اصلا خود من برنامه هاي منو نگاه كن از اول بيا بالا ميبيني ويروس -تروجان - و اين اواخر هم سورس پي اس رو گزاشتم كه ديگه يعني من با اين كار ندارم بعد از اون دو تا برنامه گزاشتم اونم كاربردي پس ميبيني كه برنامه كاربردي هم تو سايت هست بقيه هم
بتدريج دقيقا همينطوري ميشن ولي چون من و يكي دو تا از دوستان از قديما تو اين سايت هستيم زودتر شروع كرديم حالا آقا اشكان شما هم اگه يه خورده صبر كني زگوره حلوا خواهي ساخت وصلام شد تمام :!: :arrow: Biggrin
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۱:۰۹:۰۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نظر سنجي! kamran11958 5 3,720 ۰۳-بهمن-۱۳۸۳, ۰۸:۵۵:۱۷
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS