قسمت 2
كه اموزش يكي از سايتهاي دوستان هست كه اين تايپك ادامه دارد
--------------------------------------------------------------------------------
خب دوستان ما می دونستیم db گوشیمون چنده ولی اگه یادتونه گفتم که cid رو باید با بدست آوردن اطلاعات گوشی فهمید.
پس اولین کار ما کسب اطلاعات گوشی.
لحظه لحظه هیجان انگیزی است ببینیم چی نیاز داریم.
برنامه رو که دانلود کردیم رو جلوی خودمون می ذاریم و باز می کنیم.
کابل usb گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنیم ولی موبایل وصل نمی کنیم .
گوشی رو خاموش می کنیم.
کلید
در برنامه رو فشار بدهید.
یک نوار سبز رنگ پایین برنامه شروع به حرکت می کنه حالا نوبت اتصال گوشی به برنامه هستش:
گوشی رو خاموش کنید
کلید c روی گوشی رو فشار بدید و پایین نگه دارید(مواظب باشید چون c رو می گیرید دیگه نباید گوشی روشن بشه و به حالت انتقال فایل بره)
در این لحظه کامپیوتر شما پیغام می ده یک سخت افزار جدید شناسایی کرده چیزی نیست جز : usb flash drive
مگه نه این که می خواهیم تو فایل های داخل سیستم گوشی تغییر بدیم؟ پس اون حافظه رو باید به گوشی معرفی کنیم.
سوال اینه : درایورش رو از کجا بیاریم؟
جواب : توی برنامه که دانلود کردید یه پوشه هست به نام درایور اگه جواب نداد در قسمت نظرات مدل گوشیتون رو بذارید تا براتون بذارم فایلشو.
خب الان به محض شناخته شدن درایور باید چه اتفاقی بیفته؟
برنامه اطلاعات گوشی رو می ده (دیگه دستتون رو بردارید از روی c دستتون خسته نشه!)
اگه هنوز اطلاعات رو نیاورده پس هنوز نشناخته یا اگه گوشی روشن میشه.
استفاده از اطلاعاتی که برنامه به ما می دهد :
یک نمونه ببینیم تا بعد باهم در موردش بحث کنیم :
کد:
ChipID:9900,EMP protocol:0301PHONE IS RED RETAIL PRODUCTFLASH CID detected:51Speed:921600Flash ID check:897EFlash props sent okOTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35********* CERT:REDFLASH CID:51 COLOR:RED Model:K800iMAPP CXC article: R1GB001 prgCXC1250210_GENERIC_WIMAPP CXC version: R1GB001Language Package:M_EAST_N_AFRCDA article: CDA102568/6CDA version: R5ADefault article: cxc1250490Default version: R1GB001 Operator: 000-00
این مثال یک گوشی k800 است.(بله همتون استادید سری 2020 )
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT گوشی یک محصول از رنگ قرمز (پس مناسب کار با برنامه setool2lite (
FLASH CID detecte51 : پس cid که دنبالش بودیم پیدا شد از اونجا که برنامه از 49 تا 52 پشتیبانی می کنه پس آخ جون!
IMEI:35********* : سریال گوشی که من ستارش کردم تا از گوشی پسر خاله سو استفاده نشه!
این بخش مهمه چرا که همون مبحث سریال اصل بودن و چنج و ... که بعد مفصلا با هم صحبت می کنیم فعلا سریال این قسمت رو با پشت گوشی و جعبه چک کنید ببیند یکسانه یا نه. حالا اگه نبود هم زیاد نگران نشید بعد می گم.
Model:K800i گفتم که!
MAPP CXC article: R1GB001 این همون ورژن نرم افزار گوشی که بهش firmware هم می گیم (مثل لاتینش بخونید فیرم ویر )
پس در مورد این گوشی چند بود دوستان؟ بله : r1gb001
اصلا عجله نکنید حالا ما با جناب فیرمویر کار داریم .
prgCXC1250210_GENERIC_WI : این نوع نرم افزار رو مشخص می کنه درسته فهمیدیم ورژنش رو ولی باز بین ورژن ها هم فرق هایی هست.
توضیح مهم اینه که برای گوشی های 2010 , 2012 (حالا این که 2020 بود هیچ!) این شماره که بعد از cxc اومده رو یادداشت کنید مثلا اینجا هست CXC1250210 .
وارد پوشه برنامه setool2lt بشید و در پوشه rest برید باید یک فایل هم شماره این پیدا کنید حالا اگه نباشه چیکار باید کرد یه برنامه هست که میشه با اون ساخت بعد که گفتم فایل main چیه می گم که از روی فایل main میشه فایل rest ساخت.
پس فایل rest رو هم شنیدید : یک فایل که هر کاری بخواهیم روی گوشی های 2010 و 2012 انجام بدیدم اگه توی برنامه نباشه گوشی خاموش می مونه( نه این که دیگه روشن نشه بلکه باید این فایل رو اضافه کرد و دوباره با برنامه کار کرد تا گوشی روشن بشه)
Language Package:M_EAST_N_AFR نشون می ده منطقه زبانی گوشی رو که باز هم بعد می گیم هر کدوم شامل چه زبانهایی مثلا این الان خاورمیانه و شمال آفریقاست و فارسی و عربی و فرانسوی و انگلیسی هم داره.
Default version: R1GB001 ورژن نرم افزار پیش فرض که خیلی مهم نیست چون ما بسته به میل خودم تغییر می دیم.
اینم از لوگ!
بله به کسب این اطلاعات می گوییم لوگ گرفتن از گوشی.
گوشیمون همه چیزش از db تا cid و رنگش عالی بود می رویم سراغ مرحله بعد.
آشنایی با gdfs : gdfs چیست؟
خب اول بگم من شاگرد همتون هستم و اگه اطلاعاتم نادرست و ناکافی بود حلال کنید.
gdfs رو بعضی می گن مخزن اسرار گوشی و محل نگه داری اطلاعات حیاتی.
این بخش از گوشی سونی اریکسون تنظیمات کلی سخت افزار مانند برخی کدها و مثلا این که با گوشی چقدر صحبت شده و از همه مهم تر سریال گوشی رو در خودش ذخیره کرده.
اما چون مهم ترین مبحث بحث ذخیره سازی شماره imei یا سریال گوشیه ببینیم سریال گوشی و شبکه چه طوره.
گوشی شما یک سریال داره که هیچ کس نمی تونه اون رو عوض کنه و به اون سریال otp گفته می شه این سریال رو کارخونه به گوشی اختصاص می ده و تغییر ناپذیره.
هممون می دونیم شبکه های موبایل سریال گوشی رو ردیابی می کنند و می تونند مجاز بودن یا نبودن سریال گوشی رو در شبکه تعیین کنند.
اما ایا این سریال که شبکه می خونه همون سریال کارخانه سازنده گوشیه؟
پاسخ منفی است. سریالی که شبکه چک می کنه سریال ذخیره شده در gdfs خودمونه.
پس آیا میشه سریالی متفاوت به گوشی داد؟ بله.
شبکه های موبایل مثلا همراه اول تنها گوشی هایی رو فعال می کنه که قبلا با ورود اونها از مرزهای ایران عزیز سریال اونها به مخابرات ارسال شده باشه. پس دوستان قاچاقچی ما!!! باید بیان داخل و سریال گوشی رو عوض کنند تا اینجا آنتن بده.
سریال روی جعبه همون سریال کارخونه هستش ولی سریالی که شما از داخل گوشی چک می کنید ( ستاره مربع 06 مربع ) سریالی که شبکه چک می کنه ( پس مواظب باشید کلاه سر شما نره که فروشنده بگه کارتون گوشی فقط عوض شده)
این گوشی های اینجوری نمی تونن به طور کلی نرم افزار گوشی رو خودشون توی خونه انجام بدهند و مشکل بر می خورند.
البته بعد راه هایی برای گوشی های 2010 ارائه میشه ولی 2020 ها حواسشون باشه هر وقت بهشون گفتیم بیان دوباره این مطلب رو بخونند!
پس برای تغییر سریال گوشی باید یه gdfs خام روی گوشی ریخت و سریال بهش داد.
به این کار می گویند آنلاک کردن گوشی که متاسفانه کار ما نیست و با این کابل گوشی نمی تونیم و فقط از باکس ها برمیاد.
حالا که این gdfs اینقدر مهمه پس چرا ازش یه نسخه پشتیبان تهیه نکنیم؟
روی گزینه
کلیک کنید و دوباره طبق روش قبل گوشی رو وصل کنید( c رو بگیرید و ... )
گوشی های 2010 و 2012 وقتی کاری می خواهند انجام بدهند وسط کار این پیغام رو می ده :
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
چیز سختی نمی خواد میگه کابل رو جدا کن و باتری رو خارج کن و و دوباره باتری رو سر جاش بذار و کابل رو وصل کن.
بار دوم نیازی هم نیست کلید c رو بگیرید.
سپس کلید
رو فشار بدید اصلا هم نگران نباشید به وقتش خودش فعال میشه.
فایل پشتیبان شما پس از پایان کار با نام سریال شما و پسوند bin ذخیره میشه.
فایل رو یک جای امن نگه دارید
خوب از يه جا ديگه هم كمك گرفته شد تا توضيحات مقدماتي را فهميده باشيد جلسه بعدي اموزش ريختن درايور (فلش) و و پچ ريختن هست