امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسابقات كارگاهي رايانه
نویسنده پیام
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
مسابقات كارگاهي رايانه
سلام از دوستان هر كدوم از سوالات زير رو ميدونن خواهشن برام بنويسن اينا مربوط به مسابقات كارگاهي رايانه هست.

اولي اكسل هست (گسترش جان كجايي؟!)
[تصویر:  ask1.gif]
اين 4 تام بيسيك:
[تصویر:  ask2.jpg]
[تصویر:  ask3.jpg]
در ضمن يه سوال ديگه؟!
آيكن مربوط به MyComputer رو به تصويري از دسكتاپ تغيير دهيد؟! 8O
ممنون
۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۲۰:۱۳:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 0
( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #2

يه روش خيلي باحال برا اين اخرين سوال :!: خودم كشفش كردم Biggrin
رو ماي كامپيوتر راست كليك كن بعد كريت شورت كات بعد حالا ماي كامپيوتر رو پاك كن بزار اون شورتكات بمونه اسمشم عوض كن بعد روش راست كليك كن بعد از قسمت ايكون هر آيكوني ميخواي روش بزار :o
۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۰:۴۴:۳۹
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #3

كامي جان سلام
آقا اميدوارم كه سلامت باشي .
راستش من نمي خوام بگم كه اين سوالها چيزهاي جالبي نيستند اما خوب به نظر من بيشتر از اينكه شما بخواي كامپيوتر بدوني بايد رياضي بدوني . پياده سازي اين الگوريتم ها نبايد با چندتا حلقه يا ساختمان داده معمولي كار سختي باشه فقط قسمت سختش اونه كه چطور الگوريتمش رو نوشت !
بايد بدونيد كه علوم كامپيوتر يا نرم افزار با رشته رياضي كاربردي يا رشته رياضيات و محاسبات تفاوت داره و تفاوتش اينه كه شما در رشته نرم افزار براي روز بايد برنامه بنويسي اما تو اون رشته هاي ديگه بايد به حل مسله بپردازي !
توي دانشگاههاي معتبر دنيا اين رشته ها كاملا جداست اما تو مملكت ما قاطي پاتي !! :x
اينم لينك دانشگاه آكسفورد انگلستان :
http://www.admissions.ox.ac.uk/courses/
( خوب رشته ها رو ببين !)
اگه نتونستي اين برنامه ها رو بنويسيشون نگران نشو چون اين جور مسايل توي دنياي نرم افزار به پر و پاي آدم نميپيچه !
موفق باشي

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۲۰:۰۹:۰۸
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #4

تازه اين سوالا در برابر سوال هاي المپياد خيلي آسونه ! يه كتاب گرفتم ، سوال هاي المپياد توش هست ، اصلا نمي فهمم چي نوشته ! 8O

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۲۰:۲۰:۰۹
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #5

amirjan نوشته است:تازه اين سوالا در برابر سوال هاي المپياد خيلي آسونه ! يه كتاب گرفتم ، سوال هاي المپياد توش هست ، اصلا نمي فهمم چي نوشته ! 8O

اميرجان دقيقا درسته ! سوالهاي المپياد كامپيوتر كار همه كس نيست ! فقط كار افرادي هست كه تو دوتا درس كاملا رياضي و دانشگاهي با نام ( تئوري گرافها ) و ( ساختارهاي گسسته )‌ استاد و خبره هستند ( يعني فرمول هاي كنكوريش رو هم بلدن Amaze Amaze ) ! :?
من چند وقت پيش توي يكي از اين وب سايتهاي المپياد رفتم و ديدم بله المپياد كامپيوتر يعني المپياد رياضي گسسته ! اگه ميخواي معما هاي رياضي طرح و حل كني بايد از اين شاخه از رياضي خوشت بياد . :roll:
من خيلي از اين دو درس لذت ميبرم ولي متاسفانه يا خوشبختانه علوم كامپيوتر رو به كامپيوتر محض ( يا همون كامپيوتر رياضي چپون شده 8O Amaze ) بيشتر ترجيح ميدم چون تو اون دومي نون و آب و دات نت و Application و ...... نيست ! Amaze Amaze Amaze

انشالله وقتي رفتي پيش دانشگاهي با درس گسسته بيشتر آشنا ميشي البته اون كتاب گسسته پيش خيلي مبتدي هستش !

اميدوارم هر كس كه توي اين زمينه هم تلاش ميكنه موفق باشه ! :wink:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۲:۰۵:۰۹

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS