امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبدیل pwm به سینوسی
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #12
RE: تبدیل pwm به سینوسی
شما اون pwm رو باید به سینوسی تبدیل کنی (یعنی نصبت صفر و یک ها باید جوری باشه که بعد از عبور از فیلتر سینوسی بشه) بعد بدی به ترانس که نیاز به فیلتر هم نداره خودش کار فیلتر رو انجام می ده
ترانس یک کیلوولت پیچیدنش کار هر کسی نیست کار کردن با اون هم همینطور مراقب باش

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۲-خرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۰۱:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mohammad_mz
akand1111 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #13
می خوام با استفاده از pwm ولتاژ تا حدود 20کیلوولت و جریان در حدود میلی آمپر رو کنترل کنم یعنی در واقع یک منبع قابل کنترل که ولتاز اون تا 20کیلوولت قابل افزایش باشه من طرحم اینه که ابتدا pwm روتولید کنم بعد اون رو تبدیل به انالوگ کنم بعدبااستفاده از ترانس اون رو تا حدود 200 ولت افزایش بدم و درآخر بااستفاده از مدارات چندبرابر کننده ولتاژ به ولتاژهای در حد کیلو ولت برسم حالا من این موج pwm رو ساختم که میتونم با دو کلید duty cycle اون رو تغییر بدم اما نمی دونم چطور باید pwm رو به آنالوگی تبدیل کنم که بشه با ترانسفورمر اون رو افزایش داد در واقع مشکل من تبدیل pwm به آنالوگ یا سینوسی یا هرچیز دیگه است به راهنماییتون خیلی نیاز دارم فرصت هم خیلی کم دارم مرسی.
۱۲-خرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۲۸:۲۴
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #14
سلام شما اگه همون موج pwm با ترانزیستو تقویت کنی و بدی به یه ترانس افزاینده ترانس خودش به خاطر پسماندای مغناطیسی اونو تغریبن به سینوسی تبدیل میکنه و ولتاژ هم زیاد میکنه فقط میمونه مسله فرکانس که باید توست تولید کننده pwm کنترلش کنی اگه فرکانس پایین احتیاج داری مجبوری از همون هسته آهنی استفاده کنی ولی اگه محدوده فرکانس مهم نیست میتونی از هسته فریت استفاده کنی که کارت خیلی سبک و ارزون میشه (البته خیلی هم راحت نیست ) بعد میتوی با کنترل pwm چیزی که میخوای به دست بیاری

داده پردازان سریر سیستم
۱۲-خرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۳۶:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #15
ببینید این مدار تبدیل مربعی به سینوسی می تونه باشه. ولی من فکر میکنم مشکل اساس این نیست. بلکه مشکل اصلی بالا بردن توان یا جریان خروجیه
لطفاً در بخشهای مختلف تاپیک نزنین. فروم شلوغ میشه. اگه بچه های انجمن پاسخی برای سوالها داشتن حتماً ارائه میدن. این مساله رو از بحث های قبلی میشه فهمید

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   1.zip (اندازه: 10.54 KB / تعداد دفعات دریافت: 158)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۲۶:۰۱، توسط ilgar.)
۱۲-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۲۱:۰۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000, maxn@morteza
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #16
نکنه می خوای ترانسهای لامپهای Xray رو بسازی؟
یه نفر به من همین رو پیش نهاد داد می گفت پول خوبی هم داره من گفتم کار من نیست
این چیزی که می خوای اگه خروجیش ۱۰۰ma باشه توان می شه ۲KW که توان خیلی بالاییه اون چیز هایی هم که نوشتی روش های مختلف این کار هست اوهایی که از PWM استفاده می کنن دیگه چند برابر کننده ولتاژ تا اونجا که می دونم تو خروجی ندارن و برای چند برابر کننده ها هم به ولتاژ مثلا یک کیلوولت نیاز داری تا مثلا ۱۰ برابرش کنی نه ۲۲۰ رو ۱۰۰ برابر
برای PWM باید از ترانس های هسته فریت استفاده کنی و دردسر زیاد داره البته می تونی برای ساخت موج سینوسی هم ازش استفاده کنی و با ترانس معمولی هم انجام بدی ولی اونم دردسر داره
شما اول یه ۲ تا پروژه راحت تر درست کن بعد برو سراغ این توی مدارات های ولتاژ حتی یک بار هم نمی تونی اشتباه کنی م\ر اینکه بیشتر از یک بار بتونی زندگی کنی

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۳-خرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۱۲:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
reza555 غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 3779
( 3261 تشکر در 1342 ارسال )
ارسال: #17
دوست عزیز
اگر بگی چکار میخوای بکنی دوستان در انجمن خیلی بهتر میتونن کمکت کنن

زندگی مدیریت فرصت هاست.
۲۶-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۴۴:۰۶
a_gilani_82 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #18
سلام
کسی میدونه که آیا میشه اینورتر موج مربعی رو به سینوسی تبدیل کرد؟
آیا فیلتری به صورت آماده هست که در خروجی  اینورتر موج مربعی بگذاریم و تبدیل به سینوسیش کنیم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۱۷:۵۸:۲۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تبدیل اعداد نشون داده شده روی سون سگمنت به عدد saeedsmk 2 1,761 ۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۲۱:۵۹:۳۵
آخرین ارسال: 1نفر
  کمک درباره تبدیل برق 220 به ولت به 0 تا 5 ولت با روش تقسیم مقاومتی .::saman::. 8 5,987 ۰۵-مرداد-۱۳۹۴, ۰۷:۳۲:۲۲
آخرین ارسال: sharin
  آیا میشه با میکرو موج سینوسی درست کرد؟ sinohe 24 19,954 ۰۲-فروردین-۱۳۹۴, ۱۴:۱۳:۰۳
آخرین ارسال: sam20322
  [پروژه] تبدیل usbبه سریال توسطatmega8 a.mehran 0 1,864 ۱۵-شهریور-۱۳۹۳, ۱۹:۲۵:۱۲
آخرین ارسال: a.mehran
  [سوال] مشکل در محاسبه ی توان سیگنال سینوسی ورودی به میکرو ارمان الک 0 1,529 ۲۲-تير-۱۳۹۳, ۱۸:۳۴:۴۶
آخرین ارسال: ارمان الک
  [سوال] درخواست تبدیل کد هگز به خط بیسیکام Ali.mashaei 10 7,830 ۲۱-تير-۱۳۹۳, ۱۸:۱۶:۱۰
آخرین ارسال: babyy
  کتابخانه تبدیل تاریخ میلادی به شمسی hadikh73 5 5,642 ۳۱-فروردین-۱۳۹۳, ۱۴:۴۶:۳۶
آخرین ارسال: Ambassador
  تبدیل پایه کریستال به ورودی یا خروجی رسول 6 5,814 ۲۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۵۲
آخرین ارسال: رسول
  تبدیل 24V DC به 5V DC برای تشخیص میکرو nex2004 46 37,979 ۰۱-بهمن-۱۳۹۲, ۱۱:۵۸:۰۳
آخرین ارسال: EBKA
Sad [سوال] تبدیل BYTE به دیگر متغیرها و بلعکس amoosa 2 4,068 ۲۳-اسفند-۱۳۹۱, ۱۷:۵۷:۵۶
آخرین ارسال: sharin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS