امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاه زاده ايراني
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #111

اي بابا شركت چي! كشك چي پشم چي؟! اين هادي هم با اين كاراش :evil: بعضي‌ها زبون دارن :evil: لااله الاالله :evil: ببينم شما كسي كه پوست بكنه قلفتي سراغ ندارين. ما پوست يه الكترونيك كار زبون دراز رو مي‌خوايم بكنيم :twisted: Amaze Amaze Amaze
اما اشكان خان اگه اشتباه نكنم بد جايي فايلها رو ريختي. اگه اين فايلي‌يه كه با نت بينس نوشتن. بايد تو نت بينس بازش كني تازه به عنوان يك پروژه . :wink: 8)
بگو چه كرده‌اي؟ درستش مي‌كنيم.
دوم اينكه داريم انتقال دادن فايلهارو به موبايل امتحان مي كنيم. با يواس پي و اينفرارد و كوفت وزهرمار و با آشغال ترين نرم‌افزارهاي دنيا ساخت شركت مستطاب نوكيا :wink: Amaze Amaze به شدت گير حجم و رزولوشن و آت و آشغاليم و حافظه‌هاي كم روي سري 40 :cry: سرمون خلوت بشه گزارش كل‌اشو مي‌ريزيم رو سايت؟!
حالا من اين هادي رو ببينم؟! :evil: راستي تلفن قصابه رو كجا نوشتم :wink: تو ميكروسافت با آدمهاي دهن لق چيكار مي كنن :twisted:
۰۹-مرداد-۱۳۸۴, ۱۲:۵۵:۵۷
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #112

توعكس هست كجا ريختم. تو شاخه wkt22\apps\ ريختم و توسط همين برنامه كه اسمش تو عكس هس تا ميام بازش كنم ايراد ميگيره در صورتي كه مثالهاي خودشو باز ميكنه بدون مشكل .
ولي يه چيزي من ديدم تمام مثالهاي خود اين برنامه يه فولدر توشون هست به نام bin ولي ايني كه شما تو سايت گذاشتين همچين فولدري توش نيست اصلا.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۹-مرداد-۱۳۸۴, ۱۳:۵۵:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #113

ashkan نوشته است:توعكس هست كجا ريختم. تو شاخه wkt22\apps\ ريختم و توسط همين برنامه كه اسمش تو عكس هس تا ميام بازش كنم ايراد ميگيره در صورتي كه مثالهاي خودشو باز ميكنه بدون مشكل .
ولي يه چيزي من ديدم تمام مثالهاي خود اين برنامه يه فولدر توشون هست به نام bin ولي ايني كه شما تو سايت گذاشتين همچين فولدري توش نيست اصلا.

من كه گفتم اين رو هادي با NetBeans نوشته. شما بايد بريد تو NetBeans و اونو به صورت يك Project بازكنيد.يه كمي طول مي‌كشه ولي NetBeans محيط قشنگ و فوق‌العاده‌اي داره ولي كنده خيلي خيلي كند. براي همينه كه خود من از Toolkit خود سان استفاده مي كنم با پروگرامرز نوت‌پد؟! ولي NetBeans يك IDE توپه براي خيلي از كاربردها. بخصوص براي جاوا! هادي عاشق اونه و من به شدت ازش مي‌ترسم. چيكار كنم پير شدم مگه نه :cry: :cry: :wink:
۰۹-مرداد-۱۳۸۴, ۱۷:۱۴:۵۷
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #114

نقل قول: حالا خوبه 0 شد ، منفي نشد !
آخه نمره منفي نداره ولي حالا جواب مسابقه رو بدم مثل اينكه ديگه شركت كننده نداره فكر كنم اول شدي Amaze
اون صفحه با Excel ساخته شده بود اين اكسل آقاي گسترش همه چي داره حتي VB
نقل قول: راستي آقا هادي اين مشكل منه عكسش رو ببين
اين داره دنبال فايل Jar ميگرده حتما كمپايل نشده اجرا مي كنين البته با نت بينز هم بايد باز بشه ولي اگه شمام مثل آقاي گسترش از نت بينز خوشتون نمي ياد مي تونين از Copy و Paste استفاده كنين توي فيلمها توضيح دادم يك پرژه جديد باز كنين و فايلهاي سورس رو توش كپي كنين و عكسها رو

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۰-مرداد-۱۳۸۴, ۱۰:۱۳:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #115

با همين NetBeans سعي ميكنم بازش كنم.

۱۰-مرداد-۱۳۸۴, ۱۴:۴۲:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #116

آقا ديگه روم نميشه تو روي اين تايپيك نيگا كنم :oops: :cry: :idea: :arrow:
باور كنين كه نمي تونم فعلا سي دي ها رو دريافت كنم ولي به محض روشن شدن وضعيتم و همچنين دريافت سي دي ها نهايت كمك رو بكنم !
راستي در مورد اسپرايت هم بايد بگم كلي زور زدم اما از مال شما بهتر نشد بدتر هم شده :cry: :oops:
راستي بعد از گذشت اين همه روز اگه وضعيت پروژه تون تغييري كرده خوشحال ميشم بيان كنيد :arrow:
۱۰-مرداد-۱۳۸۴, ۱۹:۵۷:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #117

نقل قول: آقا ديگه روم نميشه تو روي اين تايپيك نيگا كنم
نه بابا اين حرفها چيه.
واما پروژه يه مدتيه فقط داريم زور مي زنيم بريزيم رو گوشي كه به قول آقاي گسترش Do ديروز هم كه براي گير كردن به در و ديوار آقاي گسترش روش كار مي كرد كه اين هم انگار Do ولي من نديدم يعني قرار بود برام بفرسته كه نرسيده شايد تو راه
واما اسپرايت خيلي حرف داره روي اين قسمت خيلي دوباره كاري كرديم قرار نيست يكي از اول بسازي هميني كه آماده كرديم خيلي كار داره حتي كوچيك كردنش هم به اين سادگي ها نيست شما اعلام آمادگي بكن اسپرايت رو مي دم دستت با كلي تو ضيحات مي فهمي كار راحتي نيست
البته به پروژه منو و ... هم اضافه كرديم ولي در دست ساخته. اما روي گوشي خيلي قشنگه آدم كيف مي كنه مخصوصا اگه كار خودش باشه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۱-مرداد-۱۳۸۴, ۰۹:۳۵:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #118

من ديروز راهش انداختم . برنامه عالي شده بيست بيست(تو خود نمره بيستي)
قشنگ بود فقط حركت هاي شاهزاده با تصوير زمينه همخواني نداشت-مثلا بالا و پايين رفتنش و يا چپ و راست شدنش وقتي ميرسه به يه پرتگاه بايد بيفته ولي نميفتاد و به راهش ادامه ميداد. مشكل بايد تو تشخيص مكان شاهزاده فعلي بايد باشه احتمالا نقته اي رو كه شاهزاد بهش ميرسه رو نميتونيد شناسايي كنيد.

۱۱-مرداد-۱۳۸۴, ۱۱:۵۳:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #119

اشكان خان نسخه‌اي كه روي سايت بوده قديمي‌ايه. البته خيلي هم با اوني كه ما داريم فرق نمي‌كنهAmaze آقا اسپرايت و كواليشن كردن(بخوانيد برخورد با در وديوار) مشكل اصلي است. انشاالله امروز و فردا حل مي‌شه. قراره اين مشكل رو يه تابع جديد حل كنه كه يك متغير اينتجر مي‌ده. مي‌دونيد چيه؟! اسپرايت ما خيلي حركتاش متنوع هست و طول و عرض‌اش همينطور كم و زياد مي‌شه. بنابراين اندازه استاندارد جنازه شازده(الهي من نباشم) براي شازده ايستاده خيلي زياده 8O (البته قربون قد وبالاش برم با اون عمامه‌اش) بنابراين يك اندازه فيت فيت براي كل نماها نمي‌شه درآورد :cry:
داريم تلاش مي‌كنيم. ولي نمي‌دونيد يكي از بزرگترين لذايذ عالم اينه كه بريزيش رو گوشي كيف مي‌كني اساسي :wink: Amaze Amaze Amaze Amaze
۱۱-مرداد-۱۳۸۴, ۱۲:۲۸:۳۸
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #120

gostaresh نوشته است:مي‌دونيد چيه؟! اسپرايت ما خيلي حركتاش متنوع هست و طول و عرض‌اش همينطور كم و زياد مي‌شه. بنابراين اندازه استاندارد جنازه شازده(الهي من نباشم) براي شازده ايستاده خيلي زياده 8O (البته قربون قد وبالاش برم با اون عمامه‌اش) بنابراين يك اندازه فيت فيت براي كل نماها نمي‌شه درآورد :cry:
داريم تلاش مي‌كنيم. ولي نمي‌دونيد يكي از بزرگترين لذايذ عالم اينه كه بريزيش رو گوشي كيف مي‌كني اساسي :wink: Amaze Amaze Amaze Amaze
... يه كلام هم از مادر عروس بي معرفت ، مسخره ، بي مزه :
تو فلش يه دستور داشتيم به نام hitTest من تو بازي هام از اون استفاده مي كردم ، اگه از همون بشه استفاده كرد ،‌ديگه مشكلي نبايد باشه ؟!!!؟ :roll:
کد:
Description
Method; evaluates the instance specified by my_mc to see if it overlaps or intersects with the hit area identified by the target or x and y coordinate parameters.

Usage 1: Compares the x and y coordinates to the shape or bounding box of the specified instance, according to the shapeFlag setting. If shapeFlag is set to true, only the area actually occupied by the instance on the Stage is evaluated, and if x and y overlap at any point, a value of true is returned. This is useful for determining if the movie clip is within a specified hit or hotspot area.

Usage 2: Evaluates the bounding boxes of the target and specified instance, and returns true if they overlap or intersect at any point.

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۱-مرداد-۱۳۸۴, ۱۵:۰۵:۰۴
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #121

خوب بزارين بگم فعلا من چي كارا كردم !
والا قرار بود سر قرا ايران ويجي ها اشكان جان سي دي جا وا رو برام بيارن ولي اون روز نشد هم ديگه رو ببينيم ! ولي از اونجايي كه ديدم خيلي بي كارم رفتم اين نت بينس رو از سايتش بگيرم ! حدود 50 مگا بايت بود 8O پدرم در اومده بود از ساعت 11 تا 2.5 نصفه شب دانلود مي كردم سر 99٪ اينترنتم ته كشيد ! Amaze Amaze :? :( :cry:
از اونور اومدم سورس رو با همين نوت پد بخونم بازم بعضي از فايل ها رو نتونستم باز كنم !! :? :(
وقتي ديدم ههيچ كاري از ذستم تا به حال بر نيمده اومدم كه روي اون تابع كواليشن كار كنم ! ولي خب به خاطر اين كه اين نرم افزار ها رو ندارم نمي دونم دقيق مشكلتون چيه ! اصلا نمي دونم تا به حال اين مشكل رو حل كردين يا نه ! براي هيمن اومدم اينجا ازتون يه گزارشي در باره كل پروژه بگيرم و اون مشكلتون ! شايد تونستم كمكي بكنم !
اقا در يه كلام بگم :
مي خواستم يه زارش ديگه از كل پروژه تون بگين و اون مشكلتون !
۲۳-مرداد-۱۳۸۴, ۲۳:۳۲:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question سوال-تعداد فرومهاي ايراني در اينترنت چقدر است؟ mohammadi89 5 27,133 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۱:۵۹:۱۲
آخرین ارسال: EleRam
  ايراني‌ها در ميان اوكرايني‌ها gostaresh 21 36,272 ۱۶-تير-۱۳۸۴, ۱۹:۰۲:۵۶
آخرین ارسال: King_of_Night
  امضا كنيد(براي جزاير ايراني و خليج پارس) دخالت اروپا!!!! koroshbozorg 9 7,036 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۶:۵۱:۱۳
آخرین ارسال: a_persian_boy
  به رضا زاده راي بديد. ashkan 13 6,752 ۱۲-دى-۱۳۸۳, ۱۰:۳۸:۰۵
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS