امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاه زاده ايراني
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #78

هر كدوم از دوستان كه مايلند سي دي بدستشون برسه با من تماس بگيرند.
سي دي شامل اين برنامه هاست.
j2me_wireless_toolkit-2_2-windows
j2sdk-1_4_2_07-windows-i586-p
netbeans_mobility-4_1-win
porgramer note pad 20548
و بهمراه دو فيلم آموزشي و كليه قسمتهاي ترجمه شده جزوه مربوطه.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۸-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۴۴:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #79

نقل قول: اما مثل اينكه اصلا توجهي نشد! فقط آقا هادي گفت روش كار نكن
گفتم شاید تو طول و عرض تغییری به وجود بیاد بعد دو باره کاری بشه یا مجبور بشیم چیز دیگه ای رو در نظر بگیریم
خوب این طور که آقا اشکان می گفت داره امتحانات تموم می شه (ولی تازه آقای گسترش رفته امتحان بده) پس من پیشنهاد می کنم یه تیم درست و حسابی تشکیل بدیم برای این کار
1 - CD رو باید بگیرید و حداقل فصل 4 که ترجمه شده رو بخونید
2 - میزان وقت و کار هایی که می تونید انجام بدید و دوست دارید انجام بدید رو مشخص کنید (تو یه پست که زیر اینجا می زنید) تا هم افراد دقیقا مشخص بشن و هم تقسیم کار کنیم

کار هایی که باید انجام بشه یکی ساخت پشت صفحه هست من یه برنامه نوشتم برا ی دیدن پشت صفحه و Tile های مورد نیاز رو هم ساختم فقط باید یک (یا چند تا) ماتریس بسازیم (که نماینده جایی یه که پرنس توش حرکت می کنه ) که باید بیشتر از یک مسیر ساده باشه و حداقل رد کردنش برای بازیکن کمی فکر نیاز داشته باشه
و یکی ههم نوشتن قسمت هایی مثل جنگ و ... اصول کار تقریبا انجام شده ولی هنوز هم کار زیاد داره

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۹-خرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۳۱:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #80

خسته از انتخابات و امتحانات رسيدم. :x مي‌خوام بگم چهارتا امتحان دادم! 8O سه تا امتحان ديگه دارم ولي مي‌خوام بكار ادامه بدم. الگوريتمها رو فردا مي‌ذارم رو سايت. اين كار برخلاف اصول حرفه‌اي مي‌تونه باشه. ولي مي‌ذارم كه در موردشون نظر بدين اصلاحشون كنيم. يعني اينكه بمن بگيد كار عيب داره يا نه. مي‌خوام يه اثر تحليلي توپ باشه گور پدر امتحان. :wink:
۰۴-تير-۱۳۸۴, ۱۸:۰۱:۴۳
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #81
آخي پدرم درآمد
اشكان هان و هادي جان
اولا قبل از باز كردن فايل ورد ارسالي نكات زير را مدنظر قراردهيد:
1) با ورد 98 بخوانيد. خواهش مي‌كنم. :oops:
2) ببينيد چه مرگي‌اش هست كه مثل آدم به پي‌دي‌اف تبديل نمي‌شود. :cry:
3) اينقدر به اون عكسهاي مسخره نخنديد.Amaze
4) اگر ديديد بدردبخور بود براي بقيه بروبچ هم بذاريد. :wink:
5) التماس دعا. نظر فراموش نشود. :wink:
هان اصلا چي رو فرستادم. الگوريتم كلي شاهزاده با كلي تعبير و تفسير الگوريتمهاي جزييات. كه جزييات پس از نهايي شدن متد كامل كردن برنامه منتشر مي‌شود. :wink:
كي‌ها دارن؟! اون دوتا عزيزي كه اون بالا اسمشون هست. پارتي بازي هم نيست. براي اينها فرستادم كه يه دفعه سه نكرده‌باشم دري وري گفته باشم. آخه شب امتحانه و هزارتا فكر و خيالAmaze Amaze Amaze Amaze :wink:
۰۵-تير-۱۳۸۴, ۱۹:۱۱:۳۳
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #82

من تخصص ويژه دارم كه خودم به خودم جواب بدم :evil:
اول اين گفته آدمهاي معلوم‌الحال را مي‌آورم:
نقل قول: ببخشيدا ، شما آخه خودتونم تحويلش نمي گيرين ! واي به حال ما ها !
ما يه حرفي زديم. بعد هم پس گرفتيم. مساله بزرگ ما همچنان اسپرايتها و قطعات پشت زمينه باقي‌است. من بخش اول مقاله براي تدوين الگوريتمها رو براي اشكان و هادي فرستادم.
حالا اگه اشكان خان اجازه بدهد من مشكل PDF كردن آن را حل كرده‌ام. فايل PDF را به عنوان برنامه تو سايت بزنم.
وقتي اونو زدم شما به من بگوييد چه كار مي‌تونيد بكنيد. بخصوص تو ساخت برنامه و چه پيشنهاداتي داريد. بعد كه پيشنهادات جمع شد. كه همه‌تون يه عالمه هم پيشنهاد مي‌دين :wink: من بخش دوم كه الگوريتمهاي زيرروالهاست رو مي‌زنم تو سايت. بعد هم ديگه هفته آينده شده و منم امتحانام تموم شده اين شاهزاده رو انشاالله براي تولد خودم سوم شهريور رو موبايلم آپلود مي‌كنم.Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze
بعدالتحرير:ساعت 12:35 من با اشكان خان حرف زدم. بعد هم ديدم ملت كه الگوريتم نمي‌خوننAmaze مي‌ذاريم تو سايت يه دونفر ببينن شايد يه نظري دادند يا يه اعلامي فرمودند ما هم استفاده كرديم. :wink:
پس دمتون گرم. ببينين اين پست آخري رو. يا هو....
۰۸-تير-۱۳۸۴, ۰۹:۳۶:۳۸
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #83

من اين الگوريتمت رو خوندم
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=0&thold=0
جدا عالي بود ، يه آموزش داكيومنت سازي هم هست اي مقالت.
در ضمن يه چند نكته كه ميدونم حتما بهش فكر كردي ولي گفتم بد نيست ياد آوري كنم.
1- ما داريم با موبايل بازي ميكنيم و تعداد كليدهايي كه در يك آن ميتونيم فشار بديم خيلي خيلي كمه(صفحه كليد نيست كه بشه در آن واحد مثلا 7 تا كليد رو فشار داد در حال جلو رفتن شمشير كشيد و هم جنگيدن و هم دفاع .... كليدهاي زيادي لازم داره)
2-از ديد من بعضي مواقع بايد بعضي چيزها رو فداي بعضي ديگه كرد. يعني چي فرض كن من برنامه نويسم و دارم برنامه مينويسم حالا ميرسم به جايي ميبينم يا بايد حافظه رو فدا كنم و يا خودم بشينم و كلي خط برنامه بنويسم كه مثلا يه كاري رو شبيه سازي كنم.
خوب كدوم بهتره ؟؟
بايد ديد هدف چيه آيا برنامه ارزش اينو داره كه من خودمو به زحمت بندازم و يا جاهاي ديگه برنامه مهمتره و بهتره فعلا حافظه فدا بشه و ...
بزار يه مثال ساده بزنم.
بازيهايي الان هستن كه ميگه من قدرت سه بعدي بهت ميدم و چنين و چنان ميكنم و ... خوب كسي كه ميخواد اين بازي رو داشته باشه بايد بره پنتيوم 4 با گرافيك 128 بخره(جونش درآد به من چه) چرا كه كيفيت بازي براي نويسندش بمراتب از بقيه چيزا مهمتر بوده واسه همين از بهترين گرافيك ها و عكسها هم استفاده كرده .
بنظر من بازي شاهزاده نسبت به خيلي از بازيهايي كه من تو موبايل ديدم سخت تر و با كيفيتتره و از طرفي همون الگوريتم جنگ چنان پيچيده هست(من هنوز دارم روش فكر ميكنم چون واقعا بايد سخت باشه) كه فكر كنم نياز به كلي كد داشته باشه .... پس شايد بد نباشه بعضي جاها از يه عكس بجاي كلي خط نوشتن استفاده بشه.(البته اين فقط به برنامه نويس بستگي داره)
3- حالا يه چيز ديگه كه باز عقيده منه (عقيده من اينطوريه)
بعضي مواقع نبايد خيلي خود رو مقيد به تهيه يه برنامه بسيار خفن اونم در اولين تجربه نمود.
مثلا فرض كن اشكان قرار بود بازي شاهزاده ايراني رو بده بيرون : اول سعي ميكردم يه مشت عكس تهيه كنم از مراحل مختلف (مثلا فرض 4 مرحله) بعد برنامه هاي حركت راست و چپ و بالا و پايين رو با تهيه الگوريتم مينوشتم و بعد هم ميدادم برنامه رو بيرون . حالا شاهزاده بايد ميرفت دنبال اينكه راهاي درست رو پيدا كنه و مرحله مرحله بره بالا .

۱۱-تير-۱۳۸۴, ۱۰:۳۱:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #84

اشكان خان خيلي ممنون!
گفته‌بوديد:
نقل قول: 1- ما داريم با موبايل بازي ميكنيم و تعداد كليدهايي كه در يك آن ميتونيم فشار بديم خيلي خيلي كمه(صفحه كليد نيست كه بشه در آن واحد مثلا 7 تا كليد رو فشار داد در حال جلو رفتن شمشير كشيد و هم جنگيدن و هم دفاع .... كليدهاي زيادي لازم داره)

تعداد كليدها 7 تا نيست. در هنگام حركت يك لوپ ساده نماهاي 0 تا 6 را نمايش مي‌دهد. براي شمشير زدن (حمله) كليد1 براي دفاع كليد 3 و براي نشستن و برداشتن جام و شمشير كليد 7 و كليد 9 . براي خوردن جام يا غلاف كردن شمشير كليد 5. اينها را در الگوريتمهاي جزيي مي‌نويسم.
نقل قول: فرض كن اشكان قرار بود بازي شاهزاده ايراني رو بده بيرون!

اشكان منت مي‌ذاره. :wink: البته ما هم مي‌خوايم همين كار رو بكنيم. من دوشنبه امتحانام تموم مي‌شه. بيشتر انرژي مي‌ذاريم. البته الگوريتم حركتي خيلي وقته تموم شده. و شاهزاده الان داره مي‌شله و جلو مي‌ره. :? ولي نه نماها درسته و نه حركتها به نماها مي خوره :cry:
سعي مي‌كنم تو اين هفته به همين منوال كار رو تموم كنم.
۱۱-تير-۱۳۸۴, ۱۲:۳۳:۲۸
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #85

ممنون ولي ببين ميشه بجاي شمشير كشيدن و يا غلاف كردن اينطوري هم كار كرد همينكه دشمن رو در فاصله مشخص ديدي شمشير بكش و همينكه دشمن مرد غلافش كن.(البته شايد سخت باشه ولي غلاف كردن با اين روش ساده هست-يعني دشمن كه مرد غلاف كن)

نقل قول: اشكان منت مي‌ذاره.
من چاكرم . :wink: [تصویر:  34.gif]

۱۱-تير-۱۳۸۴, ۱۵:۵۰:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #86

با عرض سلام مجدددددد!
اول بگويم كه الان شاهزاده بالا و پايين مي‌ره و به چپ و راست مي‌دود. تبليغات و گذاشتن برنامه‌اش تو سايت با مديركل روابط عمومي و اموربين‌‌الملل پروژه هادي خانAmaze Amaze Amaze Amaze Amaze
اما چه شد كه اين شد 8O
من اومدم الگوريتم بنويسم. افتاد و دندونش شكست. ديدم الگوريتم خشك و خالي خيلي خوب نيست. هادي هم گفت فايلشو بنويس ما هم نوشتيم. چند تا نكته داره:
1) مشكل بزرگ ما همچنان اسپرايت هست و هست :cry: :cry: :cry: :cry: البته اگه هادي برنامه رو گذاشت رو سايت دانلود بكنين. اسپرايتهاش الگوي خوبي خواهدبود.
2) ممكنه برنامه بهينه نباشه! خوب گيربدين ديگه! شايد هم خود هادي يه دستي ببره توش درستش كنه. ولي قدم اوله. ياحسين بعدي‌اش به همه ماها؟!!!!
۱۵-تير-۱۳۸۴, ۲۰:۵۶:۴۴
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #87

نقل قول: 1) مشكل بزرگ ما همچنان اسپرايت هست و هست :cry: :cry: :cry: :cry:
:oops: :oops: :oops: :oops:

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۵-تير-۱۳۸۴, ۲۳:۵۴:۳۲
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #88

البته مشكل ديگري هم كه داريم اينه كه آقاي گسترش اين قدر برنامه نوشته كه سرش گيج رفته به جاي اينكه برنامه رو براي من Email كنه معلوم نيست فرستاده برا كي (نمي خندم آخه آقاي گسترش بدش مي ياد)
نقل قول: البته اگه هادي برنامه رو گذاشت رو سايت دانلود بكنين.
ببخشيد ها بعد با چي اجراش كنن با همون سي دي كه هنوز نگرفتن :wink:
نقل قول: :oops: :oops: :oops: :oops:
حالا صبر كن خودم مي سازمش مي فرستم برات :arrow: 8)

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۶-تير-۱۳۸۴, ۰۸:۰۷:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question سوال-تعداد فرومهاي ايراني در اينترنت چقدر است؟ mohammadi89 5 27,133 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۱:۵۹:۱۲
آخرین ارسال: EleRam
  ايراني‌ها در ميان اوكرايني‌ها gostaresh 21 36,272 ۱۶-تير-۱۳۸۴, ۱۹:۰۲:۵۶
آخرین ارسال: King_of_Night
  امضا كنيد(براي جزاير ايراني و خليج پارس) دخالت اروپا!!!! koroshbozorg 9 7,036 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۶:۵۱:۱۳
آخرین ارسال: a_persian_boy
  به رضا زاده راي بديد. ashkan 13 6,752 ۱۲-دى-۱۳۸۳, ۱۰:۳۸:۰۵
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS