امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يك پيشنهاد موثر
نویسنده پیام
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 53
( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  يك پيشنهاد موثر
سلام به همه عزيزان :
من تصميم گرفتم هر كسي از دوستان كه در حال انجام پروژه با زبان #C هست در كامل كردن پروژه به آن كمك كنم . يعني تا جايي كه اطلاعات دارم و از دستم بر مي آيد در اتمام پروژه يارش باشم .( بعضي از كد ها رو من بنويسم و بعضي ديگر رو اگر كسي مايل بود كمك كنه )
نظرتون چيه بچه ها ؟
هم به كمك هم يه پروژه نوشتيم هم خيلي چيزا در حين انجام آن ياد مي گيريم .
يا اصلا اگرهم كسي پروژه نداره بيايد يه پيشنهاد ساخت نرم افزاري بديم كه در بازار نياز هست و به كمك هم انجام بديم .
لطفا نظرات خود را بدهيد !
پيشاپيش ممنون .

[تصویر:  M-H.jpg?sizeM=3]
IF Having Life Ctrl + Z . Oh My God . Only Love Can Break My Heart ! Help Me . That's All I'm Dreaming of Let's Talk About Love
دوستان محترم لطفا برای تشکر فقط بر روی دکمه تشکر کلیک کنید نه چیز دیگر ممنون
۰۳-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۴۷:۵۳
تشکر شده توسط : sokote_cheshm
sokote_cheshm آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 56
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2
Cool  RE: يك پيشنهاد موثر
(۰۳-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۴۷:۵۳)computer_prospect نوشته است: سلام به همه عزيزان :
من تصميم گرفتم هر كسي از دوستان كه در حال انجام پروژه با زبان #C هست در كامل كردن پروژه به آن كمك كنم . يعني تا جايي كه اطلاعات دارم و از دستم بر مي آيد در اتمام پروژه يارش باشم .( بعضي از كد ها رو من بنويسم و بعضي ديگر رو اگر كسي مايل بود كمك كنه )
نظرتون چيه بچه ها ؟
هم به كمك هم يه پروژه نوشتيم هم خيلي چيزا در حين انجام آن ياد مي گيريم .
يا اصلا اگرهم كسي پروژه نداره بيايد يه پيشنهاد ساخت نرم افزاري بديم كه در بازار نياز هست و به كمك هم انجام بديم .
لطفا نظرات خود را بدهيد !
پيشاپيش ممنون .

قبول اما هر چي بخواي تو بازار هست . ديگه چيزي نمونده ما بخوايم بسازيم . بچه هاي اين فروم هم فعال نيستن . به كي دل بستييييييييييييي ؟
۰۳-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۵۲:۰۸
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #3
Exclamation  RE: يك پيشنهاد موثر
نقل قول:
قبول اما هر چي بخواي تو بازار هست . ديگه چيزي نمونده ما بخوايم بسازيم . بچه هاي اين فروم هم فعال نيستن . به كي دل بستييييييييييييي ؟

سلام به تو دوست عزيز :
sokote_cheshm گرامي -> چرا بچه هاي اين فروم فعال نيستن ؟ بر عكس . اين فروم تمام كاربرانش فعال و كاري هستند .
دوست گرامي خيلي چيز ها هست كه هنوز ساخته نشده و نياز شديد كاربران مي باشد . لطفا كمي با چشم باز به محيط زندگي و جامعه ي خود بنگر . براي شما مثال نمي زنم . مي زارم تا خودت كمي فكر كني شايد به نتيجه روشني رسيدي !
بازم ممنون از اينكه توجه داشتي و نظر دادي .

IF Having Life Ctrl + Z . Oh My God . Only Love Can Break My Heart ! Help Me . That's All I'm Dreaming of Let's Talk About Love
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۰۰:۰۰، توسط computer_prospect.)
۰۳-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۵۹:۱۴
تشکر شده توسط : sita_rampail
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #4
RE: يك پيشنهاد موثر
با سلام.به نظر من ایده ی خوبیه.به نظر من در حین انجام پروژه خیلی چیزها رو یاد می گیریم؛منم پایه امClap

ببخشید که فعالیتم کمه ! درس و .... اجازه نمی دن
۰۳-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۲۹:۴۶
تشکر شده توسط : computer_prospect
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #5
(۰۳-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۲۹:۴۶)kasrakhan نوشته است: با سلام.به نظر من ایده ی خوبیه.به نظر من در حین انجام پروژه خیلی چیزها رو یاد می گیریم؛منم پایه امClap
سلام به آقا كسرا :
خب فقط فكر كنم تعدادمون كمه . اگر بچه هاي ديگر هم لطف كنند آمادگي خودشونو اعلام كنند ما شروع مي كنيم .
تا بچه هاي ديگر هم به ما ملحق بشن بيايد درباره ساخت يك برنامه بزرگ پيشنهاد جمع كنيم . بهترين پيشنهاد براي پروژه رو انتخاب مي كنيم و Start مي زنيم . من از علي آقا ( ajlajlajl ) و Programmer و Mamad2003 هم دعوت مي كنم به ما ملحق بشن . چون به حضورشون جداً نيازه .040
بازم از شما دوست عزيز كه به اين تاپيك توجه داشتي سپاسگزارم .

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-تير-۱۳۸۸, ۱۲:۰۳:۲۷، توسط computer_prospect.)
۰۳-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۴۸:۱۲
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #6
منم هستم تقریبا ولی من VB کارم بابا.
یه پیشنهاد. کنترل های گرافیکی بسازید. مثلا دکمه و ...

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۰۳-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۵۹:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #7
(۰۳-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۵۹:۵۸)ajlajlajl نوشته است: منم هستم تقریبا ولی من VB کارم بابا.
یه پیشنهاد. کنترل های گرافیکی بسازید. مثلا دکمه و ...
سلام خدمت تمام دوستان :
آقا انتخاب زبان خيلي مهم است . اگر مي خوايد با VB كار كنيم بگيد اما من در نظر داشتم با #C كار كنيم . حالا باز بررسي مي كنم .
ساخت كنترل پيشنهاد خوبي است اما شايد كار زياد بزرگي نباشه من يه پيشنهاد بزرگ مي خوام كه بعد از ساختش تمام دوستاني كه وقت گذاشتن بتونن رو اين برنامه سرمايه گذاري كنن . مثلا اين گروهي كه برنامه رو دروست كردن همشون يه سهمي از ساخت اين برنامه داشته باشن . البته هر جور صلاح هست انجام مي ديم شايد بعضي از دوستان اين پيشنهادي كه دادم رو قبول نكنن. مي تونه ساخت كنترل بخشي از اين پروژه باشه .
در ضمن حتما بايد اعضاي اين پروژه انتخاب بشن بعد هر بخشي رو به عهده يكي مي زاريم و بعد سوالات اينجوري زياد ميشه . هم ياد مي گيريم هم يه چيزه حرفه اي درست كرديم . بچه ها الان فرصت خوبي هست براي اين كار . بياين كار رو بين المللي كنيم . ساخت برنامه با هممون و بين المللي كردنش با من . پس بايد كار بزرگ باشه . من (مهدي ) و برادرم هادي جان حضور فعال خودمون رو اعلام مي كنيم . بچه ها اين كار اگه با الگوريتم خوبي پياده سازي بشه . مي گيره ها . پس بيايد همكاري كنيد . البته از آقا كسرا و علي جان خيالم راحت .
خب من منتظر يه پيشنهاد بزرگ هستم البته پيشنهاد علي جون عالي هست اما مي تونه بخشي از كار باشه نظرتون چيه ؟
زود بيايد تصميم گيري كنيد كه وقت هم طلاست هم كم .
پيشاپيش از همتون سپاسگزارم .

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۳۲:۳۸، توسط computer_prospect.)
۰۳-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۱۵:۲۹
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #8
خب در مورد موضوع پروژه باید تصمیم گیری شه، اما به نظر من زبان C# باشه؛به نظر من C# خیلی از VB سرتره؛چون استاندار تره و بر پایه c++ و java ساخته شده و ...Wink

ببخشید که فعالیتم کمه ! درس و .... اجازه نمی دن
۰۳-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۳۱:۵۰
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #9
نقل قول: خب در مورد موضوع پروژه باید تصمیم گیری شه
كسرا جان خب يه نظر بده ببينيم شايد نظر شما انتخاب شد ! همه بايد در همه چيزش به هم كمك كنيم.
نقل قول: اما به نظر من زبان C# باشه؛به نظر من C# خیلی از VB سرتره؛چون استاندار تره و بر پایه c++ و java ساخته شده و ...Wink
كسرا جان هم #C خوبه هم VB مهم اينكه شما و دوستان ديگه با كدومش راحت ترين . اما منم با نظر شما موافقم . #C در بعضي از شركت هاي اروپايي بيشتر طرفدار داره اما ميگم جفتشون خوبن . يكدفعه كسايي كه با VB كار مي كنند فكر نكنن ما جسارت كرديم نه به خدا جفتشون خوبه .

۰۳-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۳۸:۴۹
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #10
017 سلام به همه دوستان :
آقا يه فكر جالب -> اصلا ما بيايم اين برنامه اي كه حالا مد نظرمون هست رو به 2 زبان بنويسيم (مي تونيم ياد بگيريم كه چه جوري ميشه در يه برنامه هم از VB هم از #C استفاده كرد )
چون ديدم علي آقا با VB راحت تره گفتم خب ما بيايم از اين موقعيت استفاده كنيم .
نظرتون چيه ؟
پيشاپيش ممنون .

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-تير-۱۳۸۸, ۰۶:۱۶:۵۳، توسط computer_prospect.)
۰۴-تير-۱۳۸۸, ۰۶:۱۳:۰۱
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #11
نقل قول: من يه پيشنهاد بزرگ مي خوام كه بعد از ساختش تمام دوستاني كه وقت گذاشتن بتونن رو اين برنامه سرمايه گذاري كنن
باور کنید ایده های نوی زیادی هست. یکی از دوستانم ایده های جالبی میداد که به خاطر درگیر بودن تو کنکور گفتمش فعلا بیخیال.
برنامه های خیلی ساده ای میگفت که ارزششون به 100 هزار تومن هم نمی رسید ولی چون مشتری زیاد هست براشون قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود. شاید راضی نباشه ایده هاش رو لو بدم ولی یه راهنمایی میکنم:
به هر مغازه ای که کامپیوتر داره نگاه کنید و ببینید کدوم کارها رو با دست (و حتی با نرم افزار) به تعداد انجام میده!
این کار ممکنه توسط یک نرم افزار قدرتمند انجام بشه اما چون کاربر به تعداد دفعات اون کار رو انجام میده مسلما از برنامه ای که یک نمونه بگیره و بقیه کارها رو خودش انجام بده استقبال می کنه.

پس یکی از اقدامات شما برای تعیین موضوع پروژه باید جستجو باشد.

۰۴-تير-۱۳۸۸, ۰۷:۱۳:۳۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation نظر سنجي تاپيك (يك پيشنهاد موثر ) computer_prospect 28 17,024 ۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۱۸:۳۳
آخرین ارسال: hamidsina

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS