امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توسعه بازي‌هاي موبايل حال آينده؟!
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #1
توسعه بازي‌هاي موبايل حال آينده؟!
نوشته بيل دي-پيشگام فن‌آوري‌هاي سان
مجيد گسترش- ايران ويج

بازار بازي‌هاي ويديويي روز به روز گسترش مي‌يابد. در سال 2001 اين بازار رقمي معادل 28 ميليارد دلار بوده‌است كه سهم بازي‌هاي موبايل تز اين بازار فقط 7 ميليون دلار بوده ولي پيش بيني مي‌شود از بازار 30ميلياردي سال 2006 سهم بازي‌هاي موبايل به 6/3 ميليارد دلار افزايش يابد.(Global Video Market)
من اين ارقام را به استاد خود نشان دادم سري تكان داد و گفت ما را ببين كه ميلياردها دلار سر نفت خرج مي‌كنيم. و آنها از نرم‌افزار چنين درآمدي حاصل مي‌كنند. هدفم تكرار آن بحث قديمي نيست. كمي بيانديشيم هميشه ايران اينگونه نخواهد ماند و كسي آنروز برنده است كه به اين چالش جهاني پيوسته باشد.
در سال 2002 فقط 7 ميليون در جهان با بازي‌هاي تخت موبايل بازي مي‌كردند. پيش بيني مي‌شود در سال 2007 اين رقم به 2/71 ميليون نفر بالغ گردد.(IDC )
يعني در عرض 5 سال تعداد دارندگان موبايل رشدي 1000 درصدي مي‌يابد. بازار بزرگي است مگرنه؟!
اين بحث را ادامه مي‌دهيم. :wink:
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۷:۵۴:۱۶
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

فكر كنم بازي موبايل نوشتن بمراتب از بازي مربوط به پي سي آسونتر باشه بدليل سه بعدي نبودن و ...
من هستم و باهاتم. پيش به سوي بازي موبايل.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۷:۵۸:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

ظرف 10 سال آينده شايد ديگه كامپيوتر بشه مثل تلفن ثابت يعني تو خونه ها باشه ولي موبايل چطور كار تلفن ثابتها رو خراب كرد كار كامپيوتر رو هم خراب ميكنه . يعني 10 سال ديگه كسي كه برنامه نويسي ميخواد بكنه بايد حتما برنامه نويسي موبايل رو بلد باشه.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۴:۳۰:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS