امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كدم پايگاه داده بهتره و چند سوال ديگه
نویسنده پیام
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #1
كدم پايگاه داده بهتره و چند سوال ديگه
سلام
1- ازبين اكسس و sql و ديگر پايگاه هاي داده كدوم يك بهتر است (براي يك نرم افزار كه قرار در اينده تعداد چند هزار صفحه متن وارد اون بشه (متن ها شامل اسم و ادرس و .... هست )
2- اگه ميشه يه توضيح جامع در مورد پايگاه داده بديد( همه جا در مورد ارتباط ... توضيح داده شده ) ميخوام بدونم چه جوري كار ميكنه
3-ايا نرم افزار vb وsql متن باز هست ؟
4-ميشه پايگاه داده اي رو كه توسط نرم افزار پر مي كنيم ، بعدا در هاست به كار ببريم ، با همون اطلاعات ؟
با تشكر از پاسخ هاي شما
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۲۶:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

موضوع‌ها: 68

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 422 ارسال )
ارسال: #2
RE: كدم پايگاه داده بهتره و چند سوال ديگه
1. Microsoft SQL Server بهتره برای کار شما! کار کردن باهاش آسونه ولی Access آسونتره!
2. سوالت واضح نیست، دقیقتر بگی جواب می دم
3. خیر، خیر
4. با کمی تغییر بله!

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۴۰:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1nafar
vblove آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 0
( 19 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #3
(۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۲۶:۳۰)1nafar نوشته است: سلام
1- ازبين اكسس و sql و ديگر پايگاه هاي داده كدوم يك بهتر است (براي يك نرم افزار كه قرار در اينده تعداد چند هزار صفحه متن وارد اون بشه (متن ها شامل اسم و ادرس و .... هست )
2- اگه ميشه يه توضيح جامع در مورد پايگاه داده بديد( همه جا در مورد ارتباط ... توضيح داده شده ) ميخوام بدونم چه جوري كار ميكنه
3-ايا نرم افزار vb وsql متن باز هست ؟
4-ميشه پايگاه داده اي رو كه توسط نرم افزار پر مي كنيم ، بعدا در هاست به كار ببريم ، با همون اطلاعات ؟
با تشكر از پاسخ هاي شما

سلام

شما با توجه به نیاز برنامه بانک رو انتخاب کن
در کل با sql کمتر به مشکل بر می خوری و امنیت بالایی داره و برای شبکه
کارت رو راحت کرده
البته کار کردن با اکسس راحت تره

۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۴۳:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #4
سلام
با تشکر از پاسخی که دادید .
ایا پایگاه داده ی متن باز (رایگان ) وجود نداره ، برنامه نویسی مثل ویژوال بیسیک چی ؟
نقل قول: 2. سوالت واضح نیست، دقیقتر بگی جواب می دم
میخوام طرز کار رو بدونم ، مثلا توی برنامه های حساب داری نام شرکت ها و نام مشتری ها و.... همه در دیتا بیس ذخیره میشه ، درسته ؟ ...
من میخوام بدونم این نامها در کجا ذخیره میشه (ایا فایل خاصی ایجاد میشه )؟ چه جوری ذخیره میشه ؟ و چه جوری اونا رو فراخوانی میکنیم ؟ ( البته این سوالات خیلی مهم نیست ).
نقل قول: شما با توجه به نیاز برنامه بانک رو انتخاب کن
در کل با sql کمتر به مشکل بر می خوری و امنیت بالایی داره و برای شبکه
کارت رو راحت کرده
البته کار کردن با اکسس راحت تره
من یه نرم افزار ساده میخوام بنویسیم و کاری به شبکه و.... ندارم (نرم افزار فقط یک کاربر داره )
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۱:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

ارسال: #5
(۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۱:۵۴)1nafar نوشته است: ایا پایگاه داده ی متن باز (رایگان ) وجود نداره ، برنامه نویسی مثل ویژوال بیسیک چی ؟
در مورد این موضوع خبر ندارم، ولی با توجه به اینکه هر روز به طرفداران متن باز اضافه می شه، احتمالاً وجود داره!
راستی! نوشتی "متن باز (رایگان )"! لزوماً نرم افزار های متن باز رایگان نیستن و کلاً رایگان بودن و متن باز بودن هیچ ارتباطی به هم ندارن.

(۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۱:۵۴)1nafar نوشته است: میخوام طرز کار رو بدونم ، مثلا توی برنامه های حساب داری نام شرکت ها و نام مشتری ها و.... همه در دیتا بیس ذخیره میشه ، درسته ؟ ...
من میخوام بدونم این نامها در کجا ذخیره میشه (ایا فایل خاصی ایجاد میشه )؟ چه جوری ذخیره میشه ؟ و چه جوری اونا رو فراخوانی میکنیم ؟ ( البته این سوالات خیلی مهم نیست ).

درسته! بله فایل خاصی وجود داره! توی اکسس، شما به این فایل مستقیماً وصل می شین ولی توی SQL، شما از طریق سرویس ها و Provider ها به دیتابیس وصل می شین.
اطلاعات درون هر دیتابیس به شکل خاصی ثبت می شن. ولی شما برای برنامه نویسی احتیاجی به دونستن این موضوع نداری. شما با استفاده از دستورات، دیتا رو ثبت می کنی.
فراخوانی اون ها هم همینطوره! شما با استفاده از دستورات، اطلاعاتت رو فراخوانی می کنی.

(۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۱:۵۴)1nafar نوشته است: من یه نرم افزار ساده میخوام بنویسیم و کاری به شبکه و.... ندارم (نرم افزار فقط یک کاربر داره )
با این جمله ای که می گی، نظرم داره به سمت اکسس برمی گرده!!!

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۱۸:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #6
شما که نگفتی دقیق چی میخواید. پایگاه داده هایی که من میشناسم رو مشخصاتیش که شما میخواید رو من مینویسم. ببینید کدومش بیشتر رد کارتونه.
1-MS Access
حجم کار کم (منظورم از کم فکر نکنید چارصد تا رکورده ها. Biggrin . منظورم اینه که دیتابیسش 2GB بیشتر نمیره) و سرعت نسبتا کم .فقط تحت ویندوز. و هاست ویندوز. کاربری آسان. امکانات متوسط.
2- MS SQLServer
یکی از دیتابیس های بزرگ. برای حجم کار زیاد ( مثلا این تا بالای صد هزار ترابایت میره ) و سرعت زیاد. فقط تحت ویندوز و هاست ویندوز. کاربری یکم سخت. امکانات زیاد
3-MySQL
کار با حجم بالا و سرعت بالا. تحت ویندوز و لینوکس و سه چهار تای دیگه هم میره Biggrin .هاستش هم همینطور. فقط نصبش به نظرم سخته. کاربریش زیاد سخت نیست. امکانات متوسط
4-SQLite
برای کارهای کوچیک تا متوسط( تا حدود 30 ترابایت میکشه ). روی ویندوز و لینوکس و هر جک و جونوری که فکرشو بکنید کار میکنه. هاست هم همینطور. سرعت بالا ( بعضی جاها از MySQL هم جلو میزنه). کاربری تقریبا آسان. امکانات کم.

البته دیتابیس های کله گنده دیگه ای هم هستن مثل Oracle و PostgreSQL ولی من هنوز افتخار آشناییشونو نداشتم Biggrin

اینایی که گفتم همونطور که گفتم اکسس و MSSQL رو میشه فقط برد روی هاست ویندوز. MySQL رو دقیق نمیدونم ولی احتمالا با کمی درد سر رو هاست ویدوز هم میشه برد. SQLite هم که همه جا قابل انتقاله. دو تا آخری هم خبرشون ندارم.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۲۳:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #7
MySQL که متن بازه؟ و مجانی. SQLite هم همینطور + کداش کاملا آزاده. Access پولیه. MS SQLServer هم express ش مجانیه باقیش پولی.( یعنی برای استفاده فکر نکنم پول دادن بخواد(ولی به هر حال تحت ویندوزه))
vb6 که سرتا پاش پولیه. تحت دات نت. خود دات نت آزاده ولی محیط VS پولیه در حد تیم ملی. ولی محیط های دیگهای مثل MonoDev هست(برای C# و VB) براش بصورت مجانی یا زبونهای دیگه. برای ++C و C که محیط مجانی ریخته تو نت. زبونی دیگه الان به ذهنم نمیرسه.

روش کار. از اون چهار تا. SQLServer و MySQL سرویسیه و Access و SQLite تحت فایله. شما زیاد کار با اینا نداری. البته بسته به زبونه. مثلا توی vb6 برای Access خیلی راحتی. SQLServer یه کم مکافات داره. MySQL رو نمیدونم چطوریه. تحت .NET . تحت خود دات نت Access و SQLServer خیلی راحته. MySQL هم با یکمی مکافات میشه.
تحت C و C++ که من فقط با SQLite کار کردم باقیشو نمیدونم. SQLite با همهشون کار میکنه. php هم MySQL و SQLite و SQLServer رو پشتیبانی میکنه.
بسته به محیط هم داره. تحت ویندوز. تحت لینوکس. یا هر دو.
در کل خیلی بسته داره Biggrin. شما دقیق بگو چی میخوای تا معلوم بشه

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۳۸:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #8
سلام
اول از تمامی دوستان تشکر میکنم ، بابت پاسخ های سریع و خوب .
توی اینترنت تعداد زیادی دیتاشیت فارسی برای میکرو و سنسور و.... وجود داره . (+ اطلاعات ناقص )
پیش خودم فکر کردم (بعضی وقت ها فکر میکنم ) که یه نرم افزار بسازیم مثل eca vrt dvd اما رایگان و به زبان فارسی .
همون طور که میدونید نوشتن این نرم افزار خیلی ساده هست (البته برای شما اساتید عزیز ) . من میخوام ضمن نوشتن این نرم افزار با کمک شما ، مقداری هم با vb اشنا بشم و.....

مواردی که باید به دیتا بیس وارد بشن :
1- نام قطعه
2-تصویر قطعه
3-توضیحات مربوط به قطعه
4-ادرس و شماره تلفن کارخانه سازنده
5-لینک سایت مرتبط (برای دانلود دیتاشیت اصلی یا اطلاعات بیشتر )
6-و ......
حجم دیتا بیس نهایتا 5 گیگ خواهد بود ( فکر کنم 100 سال طول میکشه تا به این حجم برسه )
دیتابیس باید قابلیت جایجایی داشته باشد ( مثل دیتا بیس نرم افزار رو از این کامپیورت به اون کامپیوتر منتقل کنیم )
دیتا بیس باید بتونه از طریق اینتر نت ابدیت بشه .
چیز دیگه ای فعلا به نظرم نمیرسه با تشکر
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۳۶:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

ارسال: #9
بهترین راه استفاده از SQLite هستش. هم حجم های خوبی رو قبول می کنه و هم قابل انتقال هست. البته Access هم قابل انتقاله ولی خیلی داغون و کم سرعته. به درد ذخیره عکس هم اصلاً نمی خوره.
نرم افزار و اگه خواستی بنویسی حتماً به شکلی بنویس که Replication رو ساپورت کنه تا حجم آپدیت ها بالا نره!

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۳۱:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #10
سلام
در صورتی که من SQLServer رو انتخاب کنم ، در هنگام نصب نرم افزار نیاز به نصب SQLServer هم میباشد ( بر روی یک سیستم دیگر )؟
پایگاه داده ساخته شده با SQLServer قابل انتقال نیست ؟
۰۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۴۳:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

ارسال: #11
اگه نرم افزارت تحت شبکه هستش، باید روی Server نصبش کنی ولی روی Client ها نمی خواد.
اگه نرم افزارت Local هست که باید روی اون کامپیوتر نصب بشه.

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۰۸-مرداد-۱۳۸۸, ۰۸:۵۶:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] کنترل مقدار نوع داده که از تکس باکس فرم دریافت می شود eppagh 2 3,307 ۰۲-مرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۵۴:۰۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  مشکل ارتباط adodc با پایگاه داده access siana_k1980 6 6,094 ۰۱-بهمن-۱۳۹۱, ۱۲:۰۵:۳۲
آخرین ارسال: shey2nak
  ایجاد پایگاه داده در وی بی mohammad29 0 2,164 ۱۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۲۸:۴۲
آخرین ارسال: mohammad29
Question [سوال] ارسال و دریافت داده ها از وینساک با ساکس sinaavakh 1 2,911 ۱۷-شهریور-۱۳۹۰, ۰۹:۰۱:۰۸
آخرین ارسال: ha_60
  برنامه من رو سيستمهاي ديگه كار نميكنه! Mohandese_Javan 8 6,411 ۲۷-مرداد-۱۳۹۰, ۱۸:۵۲:۵۶
آخرین ارسال: rap0661
  خطا در پايگاه داده FRM 1 2,585 ۳۱-تير-۱۳۹۰, ۰۲:۴۷:۰۷
آخرین ارسال: Shayani
  ارتباط با داده ها از طریق اینترنت reza_vb6 4 4,856 ۰۱-فروردین-۱۳۹۰, ۲۲:۴۹:۵۴
آخرین ارسال: mohadeseh123re
  درباره ی شی list view و کاربا پایگاه داده RAMA2009 0 4,024 ۲۱-اسفند-۱۳۸۹, ۲۳:۰۱:۴۰
آخرین ارسال: RAMA2009
  کنترل مقدار ارسال و دریافت داده از اینترنت vz67 0 2,376 ۱۴-بهمن-۱۳۸۹, ۱۶:۴۹:۲۲
آخرین ارسال: vz67
  مشکل mask با پایگاه داده main 1 1,754 ۲۰-اسفند-۱۳۸۸, ۱۱:۵۸:۵۴
آخرین ارسال: main

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS