امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نصب برنامه سیمبیان
نویسنده پیام
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

موضوع‌ها: 139

تشکرها : 974
( 1780 تشکر در 620 ارسال )
ارسال: #1
نصب برنامه سیمبیان
سلام!
رو گوشی 5800 چطوری میشه برنامه سیمبیان نصب کرد ؟! تا حالا فقط دو تا برنامه تونستم روش نصب کنم !!
هرچی برنامه سیمبیان میگیرم موقع نصب یه ارور Certificate میده !! باید چیکار کنم ؟
اصلا ابن گوشی برنامه هاش با بقیه برنامه های سری 60 فرق داره ؟ اون دو تا هم که نصب کردم مخصوص 5800 بود !

به راه بادیه رفتن، به از نشستن باطل ------------- اگرچه وصل نیابم، بقدر وسع بکوشمRolleyes
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۳۷:۳۴، توسط محمد حسینی.)
۱۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۳۶:۵۷
uones آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 40
( 126 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #2
RE: نصب برنامه سیمبیان
دوست عزیز این گوشی چون نسل جدید گوشی های نوکیا است کمی با نصب برنامه ها مشکل داره که من یه پیشنهاد برات دارم ...یه بار گوشی رو با کد *#7370# ریست کن مشکلت حل میشه من خودم هم همین کار رو با گوشیم کردم که درست شد .و برای برنامه هام باید از سری 60v.5 استفاده بکنی.017

دانلود فایل های با حجم۶۲ مگابایت www.rapidgo.net
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۱۵:۱۹، توسط uones.)
۲۸-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۱۲:۴۸
تشکر شده توسط : t3r!p3000
aaj1991 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 6 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #3
RE: نصب برنامه سیمبیان
سلام عزیزم برو به سایت http://cer.opda.cn/en/ بعد تو قسمت register ثبت نام کن بعداز ثبت نام واردlogin شو وگوشیت رو ثبت کن و در انتها فایل های keyو cerو freesinger.sisx رو دانلود کن freesinger.sisx رو نصب کن تو قسمت options -> settings -> sign sert ادرس فایل cer و تو قسمت sign key ادرس فایل key رو وارد کن بعد وارد صفحه ی اصلی شو و به وسیله ی add task برو به ادرس فایل مورد نظر و از قسمت options ->add ->sign sis فایل را وارد صفحه ی اصلی کن و از options ->go نرم افزار رو ساین کن و در همان پوشه ی فایل اصلی فایل با پسوندsigned رو نصب کن
۰۹-اسفند-۱۳۸۹, ۱۹:۳۴:۳۶
تشکر شده توسط : h0x00i, رسول, Rio

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS