امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال داده های فارسی از VB به اکسس - فوری
نویسنده پیام
dead.kitten آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 30
( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  ارسال داده های فارسی از VB به اکسس - فوری
سلام به همه دوستان

من مشکلی با ذخیره سازی اطلاعات فارسی درون txtbox های دریافتی از کاربر در پایگاه داده ی اکسس دارم .
متن به صورت فارسی در باکس متنی تایپ میشه اما به فارسی در پایگاه داده ذخیره نمی شه . چه طور می شه این مشکل رو رفع کرد ؟
ممنون میشم کمک کنید

از منظر عشق رنگ عالم سبز است من عاشقم و رنگ جهانم سبز است در شهر خبر رسیده از بوی بهار رویای همه، زیاد یا کم، سبز است چشمم پر تصویر سیاهی است ولی... روح من از آن روز که زادم سبز است! ابلیس اگر چه در بهشت است هنوز غم نیست، که سرنوشت آدم سبز است! هر چند که از باد خزان می لرزیم اندیشه این شاخه سر خم سبز است با این همه ظلمی که سیاهی کرده است تردید ندارم که خدا هم سبز است!
۰۵-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۳۰:۱۹
dead.kitten آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 30
( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #2
RE: ارسال داده های فارسی از VB به اکسس - فوری
دوستان جواب این سوال رو پیدا کردم :

ببینید Vb به طور اتوماتیک charset رو به ansi تبدیل می کنه . و ansi هم به همون زبان کامپیوتر (سیستم عامل) برای برنامه های unicode برمی گرده . بنابراین اگر زبان روبه فارسی تغییر بدیم مشکل حل میشه. حالا من که اینا رو می دونستم چرا مشکلم حل نمی شد و می پرسیدم ؟ به خاطر اینکه پس از ست کردن زبان فارسی سیستم رو hibernate کرده بودم تا الان به جای shut down یا restart ... خلاصه که حل شد.

از منظر عشق رنگ عالم سبز است من عاشقم و رنگ جهانم سبز است در شهر خبر رسیده از بوی بهار رویای همه، زیاد یا کم، سبز است چشمم پر تصویر سیاهی است ولی... روح من از آن روز که زادم سبز است! ابلیس اگر چه در بهشت است هنوز غم نیست، که سرنوشت آدم سبز است! هر چند که از باد خزان می لرزیم اندیشه این شاخه سر خم سبز است با این همه ظلمی که سیاهی کرده است تردید ندارم که خدا هم سبز است!
۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۳۶:۲۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جستجوی فیلد در اکسس reza87 4 6,716 ۰۹-دى-۱۳۹۳, ۱۰:۳۰:۲۴
آخرین ارسال: MILADRAHI97
  حذف داده تکراری mohsen0025 4 4,137 ۰۸-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۶:۳۳
آخرین ارسال: mohsen0025
at مشخص بودن اتصال به پایگاه داده sql sepahbod 6 6,680 ۱۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۷:۲۵:۵۰
آخرین ارسال: sepahbod
  روش تغییر پسورد پایگاه داده Access از طریق VB sayberiya 1 6,443 ۳۰-بهمن-۱۳۹۰, ۰۰:۲۲:۰۷
آخرین ارسال: vahidazad
  مشکل : فوری programmer-it 3 3,170 ۱۶-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۳۳:۲۸
آخرین ارسال: Di Di
Rolleyes لیست باکس (فوری)؟؟؟؟؟ naser13 2 3,513 ۲۲-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۴۲:۲۴
آخرین ارسال: naser13
  کسی روش ارتباط با پایگاه داده sql server 2000 با کنترل adodcرو بلده m_vb66 1 4,048 ۱۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۷:۴۱:۳۳
آخرین ارسال: sohaib
Cool استفاده از اشیاء ADO و DataGrid برای کار با پایگاه داده ها EleRam 3 18,894 ۰۲-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۳۷:۰۰
آخرین ارسال: fakhredin
  چگونه اطلاعات سیستم امتحانات اموزش و پرورش را به اکسس ببریم bakhtyarsystem 6 8,930 ۰۱-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۴۶:۵۹
آخرین ارسال: bakhtyarsystem
myBB بالا رفتن سرعت در برنامه نویس پایگاه داده فاطمه وطن دوست 2 3,022 ۱۸-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۴۴:۴۸
آخرین ارسال: m_vb66

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS