امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند سوال در مورد dao
نویسنده پیام
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #12

smart_slims نوشته است:كامران رو چه حساب مي گه اشكان از من بزرگتره ؟ مگه تو مي دوني من چند سالمه ؟
اولا واقا مشخص شد كه شما همتون از دم چاكرم مخلصم نوكرم آقا اشكان تشيف داريد
بزاريد بگم اين سايت با چه هدفي تاسيس شده
در درجه اول موسس اين سايت هدفش فراگير شدن اين سايت و در مرحله بعدي كسب درامد از طريق اونه
انگيزه دوم هم كه من براي مدير اين سايت مي بينم صرفا يك افتخار بزرگ براي خودش كه مثلا مالك اين سايته
كامران حرفهاي تو همه بي منطق و بر اساس حمايت از اشكان بود كافيه يه بار ديگه اون چيزي را كه نوشتي بخوني
بعدش هم شما كه اصلاح طلبان را احمق مي دوني بهتره فقط يه نگاهي به شعار سايت بندازي
اي كاش بجاي اينكه اينترنت براي بعضي ها فيلتر مي شد بعضي ها از همون عقل كمي هم كه داشتن استفاده مي كردن
عزيز رو طريقه حرف زدنت ميگم كه آقا اشكان از شما بزرگتره! :evil:
ضمنا دركت در همين حده كه فكر ميكني
نقل قول: شما همتون از دم چاكرم مخلصم نوكرم آقا اشكان تشيف داري
ضمنا اين سايت واسه اين تاسيس شده كه 2 نفر مثل تو يه منبع فارسي واسه برنامه نويسي داشت باشن ضمنا اين سايت سالانه واسه اقا اشكان هزينه داره
فكر ميكني اين جمله مسخرت منطقي هست؟
نقل قول: اون 6 تا ستاره مسخرتم بنداز تو سطل آشغال
ديگه فك كنم كافي باشه :twisted:
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۲:۲۹:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #13

جواب دادن به اينجور آدمها خيلي هم درست نيست. اينها احتياج به وقت و صبر دارند. وقتي كه زمان گذشت. خودشون اصلا ديگه يادي از اين حرفها نمي‌كنند.
فقط از ايشون مي‌خوام براي دو ماه روزي دو بار تو سايت گشت بزنن اما پست نزنن. برنامه دانلود كنن و گفتگوها رو پيگيري كنند. بعد از دو ماه شروع كنند پست زدن. حتما حالشون بهتر مي‌شه :wink:
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۳:۱۰:۴۸
smart_slims آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #14

kimia نوشته است:سلام
من غالبا توي اينجور بحث ها خيلي شرکت نمي کنم ولي يه حرفي زدي که خيلي دردم اومد .
گفتي :
«بزاريد بگم اين سايت با چه هدفي تاسيس شده
در درجه اول موسس اين سايت هدفش فراگير شدن اين سايت و در مرحله بعدي كسب درامد از طريق اونه »

مرد مومن زشت نيست؟ اشکان چندين ساله که اين سايت رو راه انداخته و تمام هزينه سايت هم بر گردن خودش هست. زشته اين حرف!

و بعد اينکه گفتي :
«انگيزه دوم هم كه من براي مدير اين سايت مي بينم صرفا يك افتخار بزرگ براي خودش كه مثلا مالك اين سايته»

خوب عزيز من اين حرف شما هم غير منطقي است. مگر ما از «اشکان» چيزي مي دانيم که مثلا معروف شود و بخواهد به خودش افتخار
کند و فخر بفروشد. يه بنده خدايي،که ما ازش هيچ چيزي نمي دونيم، و فقط مي دونيم که اسم پسر کوچکش «اشکان» هست اومده با هزينه
خودش اين سايت رو راه انداخته. اين آقا کي هستش؟ اسم واقعي و فاميلي اش چيه؟ نمي دونم! فکر هم نمي کنم که ما بقي بچه ها بدونند.
خوب چنين آدم گمنامي چطوري مي خواهد افتخار کنه و به ديگران فخر بفروشه؟

انتقاد خوبه. گلايه هم خوبه. ولي خوب منطقي. من خودم هم هر گاه از آقا اشکان گلايه اي دارم با ايميل به ايشان مي گويم! ما
نوکر چشم و گوش بسته ايشون نيستيم. چند تا دوستيم به به آقا اشکان «اعتقاد» داريم.

در پناه خدا

شما مي گي كه چون كسي اسم و فاميلش را نمي دونه پس نمي تونه از سايت بهره برداري
تبليغي واسه خودش بكنه ولي من مي گم بهره برداري از اين سايت به عنوان يك افتخار در محيط اجتماع وجود داره نه در محيط خود سايت
بريم ببينيم بقيه چي گفتن :roll:
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۴:۲۵:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
smart_slims آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #15

kamran11958 نوشته است:
smart_slims نوشته است:كامران رو چه حساب مي گه اشكان از من بزرگتره ؟ مگه تو مي دوني من چند سالمه ؟
اولا واقا مشخص شد كه شما همتون از دم چاكرم مخلصم نوكرم آقا اشكان تشيف داريد
بزاريد بگم اين سايت با چه هدفي تاسيس شده
در درجه اول موسس اين سايت هدفش فراگير شدن اين سايت و در مرحله بعدي كسب درامد از طريق اونه
انگيزه دوم هم كه من براي مدير اين سايت مي بينم صرفا يك افتخار بزرگ براي خودش كه مثلا مالك اين سايته
كامران حرفهاي تو همه بي منطق و بر اساس حمايت از اشكان بود كافيه يه بار ديگه اون چيزي را كه نوشتي بخوني
بعدش هم شما كه اصلاح طلبان را احمق مي دوني بهتره فقط يه نگاهي به شعار سايت بندازي
اي كاش بجاي اينكه اينترنت براي بعضي ها فيلتر مي شد بعضي ها از همون عقل كمي هم كه داشتن استفاده مي كردن
عزيز رو طريقه حرف زدنت ميگم كه آقا اشكان از شما بزرگتره! :evil:
ضمنا دركت در همين حده كه فكر ميكني
نقل قول: شما همتون از دم چاكرم مخلصم نوكرم آقا اشكان تشيف داري
ضمنا اين سايت واسه اين تاسيس شده كه 2 نفر مثل تو يه منبع فارسي واسه برنامه نويسي داشت باشن ضمنا اين سايت سالانه واسه اقا اشكان هزينه داره
فكر ميكني اين جمله مسخرت منطقي هست؟
نقل قول: اون 6 تا ستاره مسخرتم بنداز تو سطل آشغال
ديگه فك كنم كافي باشه :twisted:
خوب چون كامران خان ديگه از مواضع تندش دست كشيده ما هم ديگه چيزي نمي گيم
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۴:۲۷:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
smart_slims آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #16

gostaresh نوشته است:جواب دادن به اينجور آدمها خيلي هم درست نيست. اينها احتياج به وقت و صبر دارند. وقتي كه زمان گذشت. خودشون اصلا ديگه يادي از اين حرفها نمي‌كنند.
فقط از ايشون مي‌خوام براي دو ماه روزي دو بار تو سايت گشت بزنن اما پست نزنن. برنامه دانلود كنن و گفتگوها رو پيگيري كنند. بعد از دو ماه شروع كنند پست زدن. حتما حالشون بهتر مي‌شه :wink:
آقاي گسترش !!!!!! شما كه معتقدي جواب دادن به امثال من كار اشتباهي هست اولين نفر خودت اشتباه كردي كه به من جواب دادي
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۴:۳۰:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #17

smart_slims نوشته است:
gostaresh نوشته است:جواب دادن به اينجور آدمها خيلي هم درست نيست. اينها احتياج به وقت و صبر دارند. وقتي كه زمان گذشت. خودشون اصلا ديگه يادي از اين حرفها نمي‌كنند.
آقاي گسترش !!!!!! شما كه معتقدي جواب دادن به امثال من كار اشتباهي هست اولين نفر خودت اشتباه كردي كه به من جواب دادي
همون ديگه ! جواب دادن نديدي ، تو اصلا چيزي هم ميبيني ؟! بر خلاف اسمت اصلا با هوش نيستي ، چون آدم عاقل و باهوش اگه يه همچين جواب هايي رو ميديد ،‌راشو مي كشيد و ميرفت :wink:
خيلي راحت ميشه اين چرت و پرت هاتو پاك كرد ،‌ولي حيفه ! حيفه بزار همه اين حماقت تو رو ببينن . اصلا برام مهم نيست چه جوابي قراره بدي ، چون خودت چهار روز ديگه ميفهمي كه در اشتباه بودي ، مثل خيلي هاي ديگه ، فكر كردي تو اولين نفري هستي كه دهنتو باز ميكني هر چي از توش مياد بيرون رو بدون اينكه به هيچي توجه كني ميگي ؟! برو ، برو يكم فكر كن ، فكر ! :wink: با ابن حرف هات داري ، يه كاري ميكني كه تو رو با اون احمقي كه صفحه اول سايت اون شر و ور هارو نوشته ....

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۴:۵۴:۵۲
esnaashari آفلاین
تازه وارد

( 5 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #18

اين سوال دي اي او من به كجاها كشيده شد :(
اي كاش سوال نكرده بودم :oops:
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۵:۰۷:۰۱
smart_slims آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #19

در درجه اول بايد در جواب به امير بگم
1 - شناسه هر فرد صرفا اسم اونه نه چيزه ديگه !!! ( اگه اينجوري حال مي كني آره من اصلا خنگم )

2- اصلا هيچ كدوم از حرفهاي تو بر اساس منطق نبود اصلا فك نكنم كه خودتم فهميده باشي چي گفتي من به تو توصيه مي كنم در درجه اول يكم بري حرف زدن را ياد بگيري بعد بياي نظر بدي

3 - من به تو 3تا راه توصيه مي كنم تا بتوني موفق باشي 1 - صبر كني تا يكم بزرگتر شي بعد بياي
توي اينجور جاها اظهار نظر كني 2 - اون عكست را مشخص مي كنه نوجواني 13/14 ساله بيشتر نيستي بر داري 3 - سعي كني كمتر صحبت كني كه كمتر سوتي بدي كه فك مي كنم اين يكي از همش برات بهتره

در ضمن من نمي گم كه نميشه حرفهاي من را پاك كرد ولي اگه اين كار را بكنيد به همه اثبات مي شه كه در اين سايت آزادي وجود نداره
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۶:۱۵:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #20

smart_slims نوشته است:در درجه اول بايد در جواب به امير بگم
1 - شناسه هر فرد صرفا اسم اونه نه چيزه ديگه !!! ( اگه اينجوري حال مي كني آره من اصلا خنگم )

2- اصلا هيچ كدوم از حرفهاي تو بر اساس منطق بود اصلا فك نكنم كه خودتم فهميده باشي چي گفتي من به تو توصيه مي كنم در درجه اول يكم بري حرف زدن را ياد بگيري بعد بياي نظر بدي

3 - من به تو 3تا راه توصيه مي كنم تا بتوني موفق باشي 1 - صبر كني تا يكم بزرگتر شي بعد بياي
توي اينجور جاها اظهار نظر كني 2 - اون عكست را مشخص مي كنه نوجواني 13/14 ساله بيشتر نيستي بر داري 3 - سعي كني كمتر صحبت كني كه كمتر سوتي بدي كه فك مي كنم اين يكي از همش برات بهتره
Amaze Amaze
1- واي خدا !! اين داره به من ميگه منطقي حرف بزنAmaze ، آخه بدبخت گفتم كه هيچي رو نمي بيني ! كافي بود يه نگاه به نوشته هاي ديگه مينداختي ، مي فهميدي كي منظقي حرف ميزنه و كي منطقي حرف نمي زنه :wink: ببين چند تا آدم گنده تر از خودت بهت گقتن بي منطق !
2- در مورد شناسه هم ، بازم چشاتو باز نكردي ! شناسه اسمي كه آدم رو باهاش شناسايي ميكنن ! بهت توصيه ميكنم ، يه دور ديگه كتابهاي ادبيات دوره راهنمايي رو يه مطالعه بكني !
3- در مورد حرف زدن هم از جناب عالي ياد گرفتم ! گفتم كه چشاي كورتو باز كن ، نوشته هاي خودت رو حداقل يه بار بخون --> "برو روتا كم كن" ، "به عمل كار برايد به سخنداني نيست"،"تشيف داريد " و ... ، آخه آدم مشوش تو برو خودت رو درست كن ! در ضمن نصايح با ارزشت رو برو به امثال خودت بگو !
البته بابابزگ اين حرفها رو تو هيچ اثري نداره ،‌آخه تو خنگي !Amaze Amaze
نقل قول: آره من اصلا خنگم

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۶:۵۴:۱۸
smart_slims آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #21

بله ..........................
ديگه اگه تا حالا هم خيلي مشخص نبود الان ديگه تا بلو شد كه اينا كم آوردن و افتادن به فحش دادن و مسخره كردن و مذخرف گفتن و در حاشيه حرف زدن
امير فك نكنم من اولين كسي باشم كه اين را بهت مي گم ولي واقا برات متاسفم چون علاوه
بر اينكه قيافت مثل اسكولا مي مونه عقل درسا حسابيم نداري
( خدا با خلقت رفسنجاني ر يده ......... اين آدم نه قيافه داره نه چيزي بارشه و نه اين كه آدم خيلي خوبيه ) حالا حكايت اين رفيق ما هم مثل رفسنجاني مي مونه Amaze
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۷:۱۹:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #22

من ديگه نميخوام چيزي بگم چون ديگه داري به بيراهه ميري :x
ضمنا تروخدا حيف نيست اين فروم رو با اين بحث هاي مسخره اشغال ميكني! به جاي اينا بايد دو تا سوال جواب بود!
۲۰-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۵۹:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  یک سوال در مورد ADSL ترانسپورتر 36 18,919 ۰۹-خرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۲۴:۱۸
آخرین ارسال: ترانسپورتر
Question [سوال] سوال در مورد multi monitor salehjg 5 5,609 ۲۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۳۰:۱۴
آخرین ارسال: abbasalifix
  سوال در مورد ذخيره اطلاعات sarv 3 4,744 ۲۰-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۱۳:۵۱
آخرین ارسال: Rink8
  سوال در مورد اکسل park 0 2,769 ۱۴-بهمن-۱۳۸۷, ۱۸:۴۴:۰۲
آخرین ارسال: park
  سوال در مورد کارت گرافیک ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 7 6,774 ۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۰:۳۷:۴۷
آخرین ارسال: avini
Exclamation سوال در مورد پلیس جایم اینترنتی MidNight 9 6,987 ۳۰-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۲۹:۵۰
آخرین ارسال: MidNight
  سوال در مورد اوت لوك kkr124 5 4,045 ۰۴-فروردین-۱۳۸۴, ۲۲:۵۹:۵۷
آخرین ارسال: kkr124
  چند تا سوال كه ممكنه سوال شمام باشه behzad-khazama 4 4,293 ۰۳-آبان-۱۳۸۳, ۰۹:۰۹:۲۳
آخرین ارسال: ashkan
  يه سوال در مورد GameMaker gostaresh 3 2,788 ۰۳-آبان-۱۳۸۳, ۰۸:۲۴:۴۴
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS