امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره ( لطفا راهنمایی کنید )
نویسنده پیام
isz.k120 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  مشاوره ( لطفا راهنمایی کنید )
به نام خدا
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوستان و کارشناسان عزيز و گرامي .

ببخشد چون تازه عضو سايت شده ام و زياد با قوانين و و انجمنهاي تخصصي آشنايي ندارم ممکنه موضوعي که ميخوام

مطرح کنم مرتبط با انجمن شما نباشه، و از شما ميخوام لطف کنيد منو تا جايي که ميشه راهنمايي کنيد .
موضوعي که با شما دوستان ميخوام در ميون بذارم خيلي خيلي برام مهمه و براي همين از شما دوستان بهترين و جامع

ترين راهنمايي و مشاوره رو اگه مزاحمتون نيستم ميخوام .
معرفي خودم : من دانشجوي کارشناسي نرم افزار کامپيوتر و 20 ساله از استان فارس هستم .

و اما مشکل : مشکل من اينه که به هيچ گونه زبان برنامه نويسي تسلطي ندارم ( يعني اصلا بلد نيستم ) و براي يکي

کسي که ميخوام مهندسي کامپيوتر بگيره واقعا زشته که نتونه حداقل يه برنامه چند خطه هم بنويسه .
مشکل من ياد نگرفتن يا نداشتن علاقه به برنامه نويسي نيست بلکه خيلي هم دوست دارم که برنامه نويسي رو ياد

بگيرم اما يکسري مشکلات و موانع سر راه اين يادگيريه که نميذاره .

و موانع سر راه : به ما تو دبيرستان زبانهاي ( بيسيک،ويژوال بيسيک،پاسکال،) رو ياد دادند ولي مشکلاتي مثل (

نداشتن استاد خوب،نداشتن انگيزه کافي و نداشتن تلاش و تمرين کافي ) نذاشتند که ما برنامه نويسي رو ياد بگيريم . و

تو دوره کارداني هم زبانهاي ( c، جاوا و ASP ) رو ياد دادند که بازهمون مشکلات قبلي + داشتن ديد منفي نسبت به

برنامه نويسي ( اينکه من نميتونم برنامه نويسي رو ياد بگيرم ) مانع يادگيري بودند .
حالا هم تو کارشناسي که همش برنامه نويسيه به مشکلي جدي برخورد کردمو بدون تسلط بر برنامه نويسي اميدي به

ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر وجود نداره .

من بارها تلاش کردم که برنامه نويسي رو ياد بگيرم اما باز هم نشد که نشد . دليلشم اين بار اضافه شدن موانعي جديد

مثل ( چگونگي شروع، کدوم زبان و کدوم کتاب برنامه نويسي و از کجا ) به موانع قبلي بود .

خوب حالا بر خلاف قبل انگيزم براي يادگيري برنامه نويسي خيلي خيلي رفته بالا ( به خاطر دلايلي مثل : بازار خوب

زبانهاي برنامه نويسي، حل مشکلات برنامه نويسي براي ادامه تحصيل ، ساخت نرم افزار، هکر شدن ، ويروس

نويسي و .... ) و فقط مونده انتخاب يه زبان برنامه نويسي خوب با يه کتا خوب + تلاش زياد.
خوب تا اينجا مشکل اين بود که چرا برنامه نويسي رو ياد نگرفتم و از اين به بعد مشکل اينه که نميدونم از کجا و

چگونه و کدوم زبان برنامه نويسي بايد شروع به يادگيري
کنم .
سه چهار ماهه که دارم با خودم کلنجار ميرم که از کدوم زبان برنامه نويسي و از کدوم کتاب و چگونه و از کجا شروع

کنم .

تصميم : من اومدم گفتم براي يه بار هم که شده ميخوام برنامه نويسي رو با جديت و تلاش و انگيزه کافي و بطور

کارشناسي با استفاده از تجربه ديگران در اين کار از طريق مشاوره براي چگونگي يادگيري ياد بگيرم .
و با کمي جستجو در اينترنت با سايت خوب شما آشنا شدم و خيلي هم خوشحالم که چنين سايتي براي آدمايي مثل من هم

وجود داره . و ازشما و سات خوبتون نهايت تشکر رو دارم .

خوب من از شما دوستان و کارشناسان محترم تقاضا ميکنم با توجه به نکاتي که بالا گفتم و نکات پايين هر کمکي از

دستتون برمياد از من دريغ نکنيد . و به من بهترين مشاوره و راهنمايي رو بکنيد .

توجه : لطفا اگه ميشه نکات زير رو هم مدنظر قرار بدهيد :

1-چون من دانشجو و تو شهر خودمون هم نيستم پس فقط به طور غير حضوري و با کتاب ميتونم برنامه نويسي رو ياد

بگيرم . کتاب الکترونیکی هم به درد من نمیخوره من زیاد با کامپیوتر سر وکار ندارم . و فقط از کامپیوتر های

دانشگاه میتونم استفاده کنم .
2- اگه ميشه براي من يک برنامه ريزي کلي چند ساله بريزيد که من بتونم چند زبان برنامه نويسي پر کاربرد رو بطور

کامل ياد بگيرم که بتونه آينده شغلي رو هم تضمين کنم.
3- لطفا بگيد با کدوم زبان و کتاب و چگونه شروع کنم .

ببخشيد سرتون رو درم آوردم چه کار کنم دله نميشه کاريش کرد .
آخي راحتم شدم هر چي تو دلم بود رو ريختم بيرون
.
ممنون از سايت خوبتون که آدم ميتونه هر چي تو دلشه رو بريزه بيرون .
به اميدوار روزي که بتونم زحمات و راهنمايي ها و مشاوره هاي با ارزشتون رو جبران کنم
فعلا خداحافظ .
۱۳-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۳۹:۲۰
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشاوره ( لطفا راهنمایی کنید )
سلام من کارشناس نیستم اما میخاستم بگم :
نقل قول: به ما تو دبيرستان زبانهاي ( بيسيک،ويژوال بيسيک،پاسکال،) رو ياد دادند ولي مشکلاتي مثل (

نداشتن استاد خوب،نداشتن انگيزه کافي و نداشتن تلاش و تمرين کافي ) نذاشتند که ما برنامه نويسي رو ياد بگيريم . و

تو دوره کارداني هم زبانهاي ( c، جاوا و ASP ) رو ياد دادند که بازهمون مشکلات قبلي + داشتن ديد منفي نسبت به

برنامه نويسي ( اينکه من نميتونم برنامه نويسي رو ياد بگيرم ) مانع يادگيري بودند .
نداشتن مدرس خوب ، و درس ندادن بعضی چیزا مانع یادگیری آدم نیست.
من خودم توی بد ترین امکانات توی خرمشهر دوره دبیرستانمو طی کردم که کلا توی هنرستانمون رشته ساختمان ، حسابداری ، کامپیوتر بود ، واسه ما کامپیوتریا 3 دو تا مدرس بود که یکیش رشتش زبان انگلیسی بود یکیشونم عمران بود و برای اینکه به ما درس بدم تنها یه دوره دیده بودن ، از امکانات هم بخام بگم یه کارگاه داشتیم با 14 کامپیوتر (جمعیت کلاس 36 نفر بود) یعنی بعضیاشونم خراب بودن یعنی 3-4 نفر یه کامپیوتر داشتن اونم پنتیوم 3 کارگاه شبکه هم نبود. کلا به ما یه کیو بیسیک یاد دادن یه پاسکال اما من خودم به دلیل علاقه زیادی که داشتم خودم میرفتم دنبال برنامه نویسی توی همون دوره دبیرستان واقعا با پاسکال همه کار میکردم در صورتی که ذره ایشو اونا بمون یاد ندادن کم لطفی هم نکنم یکی از مدراسامونو خیلی دوست دارم همیشه انگیزه در من ایجاد میکرد دستشو میبوسم .
خلاصه توی همون سالا خودم رفتم دنبال ویبی ویبی هم کار کردم و اونم یاد گرفتم .
بعد از اونم دنبال دات نت بودم اما دنبال که جرقه بودم تا یاد بگیرم تا اینکه توی دانشگاه اون جرقه زده شد و الخمد الله از اون بی امکاناتیها راحت شدم و وارد یه جایی شدم که خوب یاد گرفتم .توی دانشگاه به ما vb.net و C#.net و ASP.NET و HTML و c++ یاد دادند و الحمد الله تا الان هم کم نیاوردم و هر کاری خواستم بکنم کارم لنگ نمونده و همه اش رو بخاطر تمرین و علاقه خودم میدونم چون توی اون شرایطی که من بودم فقط آدم تلف میشد(هم دوره ایهام هستن دیگه که توی اون هنرستان بودن) .

حالا اگه میخای وارد بازار بشی با ویبی هم که آشنا هستی مستقیم برو سراغ c# ، سی شارپ رو یاد بگیری کافیه البته + SQL server 2000 یا 2005
این دو تا رو بلد باشی برای بازار کافیه .

۱۴-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۳۹:۵۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000
mvig آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 609
( 298 تشکر در 104 ارسال )
ارسال: #3
RE: مشاوره ( لطفا راهنمایی کنید )
آقا منم ميخوام ياد بگيرم.ولى 13 سالمه!
چه خاكى بايد تو سرم بريزم؟!

من ميخوام vb.net،c#.net و ++c و HTML و PHP رو ياد بگيرم.
همشون رو هم در اختيار دارم.ولى بلد نيستم.
اينهمه استاد اينجاست،يكى بگه چيكار كنم؟

سيد محمد سادات كيايى
[تصویر:  emunderline.png]
۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۲:۰۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
myBB [فوری] لطفا راهنمایی کنید دوستان mohammad komail 0 1,878 ۰۳-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۲۷:۵۰
آخرین ارسال: mohammad komail
  مشکل ویندوز دارم لطفا جواب بدید ramin.joudi 2 3,185 ۰۸-آذر-۱۳۹۲, ۱۹:۵۷:۵۵
آخرین ارسال: ramin.joudi
  [سوال] مشاوره خرید سیستم جدید ترانسپورتر 28 20,568 ۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۲:۱۴:۴۵
آخرین ارسال: kimiafars
  راهنمایی در زمینه کاری Brida 8 6,433 ۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۱۱:۲۴
آخرین ارسال: godvb
  راهنمایی برای خرید notebook Amir_johari 5 4,685 ۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۳۷:۳۴
آخرین ارسال: Amir_johari
  لطفا يكي هم من را دعوت كنه ماري رز 3 3,232 ۰۹-خرداد-۱۳۸۶, ۰۴:۳۱:۱۱
آخرین ارسال: CRazYFULL
  کمک کنید Kaveh18 1 2,046 ۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۲۰:۰۴:۱۲