نقل قول: نقل قول: قرار هم نبود ربطی به فریم ورک دات نت داشته باشه اگه دقت کنی نوشتم "کار هایی که مایکروسافت در این راستا انجام میده" از قبیل راه اندازی بنیاد کد پلکس در راستای انحصار طلبی بیشتره نه پیوستن به دنیای بزرگ نرم افزار آزاد .
شما مثل اینکه فقط جمله اول لینکی دادم خوندی ...
نقل قول: به نظر من و خیلی ها هر کاری مایکروسافت در این راستا انجام میده بازم در جهت انحصار طلبی هست
شما همچین گفتی به نظر من و خیلی ها ، گفتم اونجا حتما اعضای open Source کامیونیتی شلوار مایکروسافت را کشیدن رو سرش ! ؛ در صورتی که یک بنده خدایی یک پستی داده و یکی دیگه هم کامنت گذاشته !
جدی کامنت هم گذاشتن ؟ آخه اون موقع که من دیدمش کامنت هم نداشت
والا ما که اولش با تعریف و تمجید از مایکروسافت شروع کردیم. ولی نمی دونم چرا شما تصورت اینطوریه و جبهه گرفتی . نه ، واقعیت رو باید گفت . منم میگم. مایکروسافت انصافا کارای خوبی انجام داده ، کارایی که در مورد solution هاش انجام داده رو لازم نیست دوباره تکرار کنم، ولی خوب،بیشترش در جهت انحصار طلبی خودش بوده. دلش برای من و شما نسوخته. اون لینک رو هم دیدم شما از لینک خوشت میاد ، یه سرچ کوچیک زدم، یکی برات پیدا کردم، گذاشتم .همین . دیگه به شلوار مایکروسافت چی کار داری
نقل قول: نقل قول: کلک جالبیه برای در رفتن از محدودیت های مایکروسافت به شرطی که باعث سنگین شدن محصول نهایی نشه (که میشه) .
کلک نیست ! عین راهکاره ارائه شده توسط خودشونه ، فقط بجای اینکه صراحتا بگن آقا بیا کدها را کپی کن ، تلویحاً اعلام کردن
وقتی باعث سنگین شدن محصول نهایی بشه یعنی کلکه دیگه . من میخوام توی یه قسمت یه تغییر کوچیک بدم ، باید بیام کل اون قسمت رو کپی کنم توی پروژم و به قول شما بریزمش توی یه namespace و الی آخر... ما میگیم کلک ، شما بگو "راهکار"
نقل قول: نقل قول: من بازم نفهمیدم چرا ناول از سال 2004 نتوسته هنوز محیطی رو ارائه کنه که دقیقا کارکرد دات نت و vs رو روی ویندوز داشته باشه . (اگر همه چیز انقدر شفافه که شما میگی)
خوب چیزی که اغلب افرادی که از برنامه های open source استفاده میکنن ، نمیتونن درک کنن ، تیمهای تولید کننده این برنامه ها اغلب برنامه نویسهای داوطلب هستند (اینهم لینک ) و داوطلب بودن یعنی اینکه پولی در بین نیست و همونطور که متوجه هستید ، پول عامل راه انداز پروژه های جدی هست و وقتی که نباشه ، مثل اینه که با یک اره کند بخوای یک درخت بزرگ را قطع کنی !! ،یک درخت با حرف زدن و من منم کردن قطع نخواهد شد !
"پروژه های جدی"
من دیگه نمی دونم پروژه "جدی"تر از هسته سیستم عامل هست یا نه، چون اونو که دنیای آزاد از پسش بر اومده و هنوزم داره توسعه پیدا میکنه. آیا موفقیت چنین پروژه ای "حرف زدن" و "منم منم" کردنه ؟! کم لطفی میفرمایید.
نقل قول: نقل قول: شما چرا هی بحث رو می کشونی سمت روش های طراحی ؟ مگه من گفتم نباید از RUP استفاده کرد ؟ یا گفتم php توی این قضیه ضعفی داره ؟
اینکه من میگم php دستوراتش ساده تر و راحتر برای یادگیریه ، ربطی به top-down نگاه کردن به قضیه داره ؟!
کاش حداقل اون لینکی که دادم رو باز می کردید و می دیدید که KISS کلا یه فلسفه و قاعده کلی هست. (نه یه روش مدلینگ مسئله)
چون توی همون صفحه کیسی که شما لینکشرا دادی ، همون خطهای آخر ، اگر خوانده باشید ، گفته :
کد:
Instruction creep and function creep are examples of failure to follow the
KISS principle in software development. This is known as "Creeping Featurism"
و instruction creep و function creep وقتیکه زبانی که داری باهاش کار میکنی ، قابلیتهای object oriented را نداشته باشه ، یا کامل پشتیبانی نکنه ، خواه نا خواه پیش میاد !
کاش به همین دقتی که لینک هایی که میدم رو میخونی (البته جاهایی که به نفعتونه) ، حرف های خودم رو میخوندی. (برم حرف هامو یه جا آپلود کنم ، لینکش رو بفرستم فکر کنم بهتر باشه) باز بحث رو بردی سمت روش طراحی . ما داشتیم در مورد روش توسعه حرف میزدیم که من فلسفه KISS (دقت کنید؛ فلسفه. نه روش توسعه) رو مطرح کردم ؟ داشتیم سادگی دستورات php رو بررسی می کردیم. منم گفتم دستورات php سادست .
شما پروژه هاتو manage شده طراحی کن ، داکیومنت شده جلو ببر ، هیچ وقت دچار creepy شدن نمیشی . توی کد زدن دستورات ساده و کوتاه به کار ببر (نمونش php) ، از RUP هم استفاده کن. اینا با هم منافاتی دارن ؟شما هنوز توی object-oriented بودن php شک داری ، اونوقت من "مشکل بنیادی" دارم؟
نقل قول: انتخاب سلیقه ای هست ، ولی آدم اگر بخواهد انتخاب خودش را به عنوان پیشنهاد به کسی عرضه کنه ، باید دلایل و اسناد محکمی بیاره تا طرف اگر سلیقه اش با سلیقه آدم یکی نبود ، صرفاً بخاطر حرفهای اون شخص تصمیم نگیره ! - من نمیگم سلیقه من خوبه یا سلیقه شما ، تنها به این مسئله معتقدم که باید روشن حرف زد تا بقیه توی تصمیم گیری هاشون دچار سردرگمی نشوند !
والا من دیگه روشن تر از این بلد نیستم حرف بزنم که شما احیانا گمراه و سردرگم نشی . کل حرف من اینه: php همون محصولی رو ارائه میکنه که دات نت می کنه . منتها بی شیله پیله ، ساده تر و جمع و جور تر و البته سریع تر . دیگه این یه چیز مشهودیه . سند خاصی نمیخواد. کافیه یه بار جفتشون رو امتحان کرده باشی.
نقل قول: نقل قول: پس حتما یه سر به ورژن های جدید تر بزن.
گفتم بحث مربوط به editor و IDE ربطی به مقایسه ی زبان ها نداره و ادامه ندیم اما برای اینکه حرف خودتو به کرسی بنشونی...
اگر ربط نداره پس چرا مطرح می کنید ؟ در ثانی من که خودم گفتم این ویژگی های تنبلانه همچین چیز واجبی هم نیست. دیدم شما روی حرف خودت پافشاری کردی، فقط از باب اینکه به قول دوست خوبمون جناب pashmaloo دیگران گمراه و سردرگم نشن گفتم بری ورژن های جدید رو ببینی که auto-complete هم دارن . که گویا شما باز بهانه جدید پیدا کردید . باشه، عیب نداره ، ما دیگه ادامه نمیدیم.
نقل قول: یه قدم جلوتر میریم.ما برای خانواده ی .NET حتی توی لینوکس هم IDE داریم که خیلی هم قدرتمنده,monoDevelop رو می گم.فکر کنم حتما باهاش کار کردی،اگه هم نکردی یه نگاهی بهش بنداز،اینم openSource
آره مونو رو قبلا یه
نگاهی بهش انداختم . برای همین هم درمورد اینکه چرا هنوز امکانات vs رو نداره ، انتقاد کردم . که آخرش هم جوابی غیر از "پول" نشنیدم . مشکل جای دیگست...
من فکر میکنم این بحث داره تبدیل به یه بحث تعصبی میشه. دوستان طوری از مایکروسافت صحبت می کنن که آدم خیال میکنه احیانا فامیل استیو بالمری چیزی هستن. گویا عاشق شرکتی هستن که ازشون متنفره. سالانه مایکروسافت چقدر "پول" خرج میکنه که شما برنامه هاشو ندزدی؟ همین vs ای دارید استفاده می کنید هزینش رو دادید ؟ ویندوز رو چی؟
ha_60 نوشته است:واقعا محدودیت های میکرو سافت رو نمی بینید یا اینکه این محدودیت ها اذیتتون نمی کنه؟
آخه میدونی، یه وقت هست یه نفر خوابه ، میزنی پشتش، بیدار میشه ، یه وقت هم هست یه نفر خودشو به خواب زده. اونو دیگه کاریش نمیشه کرد.
اینم جمله اول و آخر : انتخاب توی این مسئله سلیقه ای هست . php یا asp.net ؛ مسئله این نیست!