امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد ic های صوت
نویسنده پیام
mbahmanian آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
سوال در مورد ic های صوت
سلام خدمت شما دوستان عزیز یه سوال در مورد آی سی های صوت داشتم :
اول اینکه کدوم یک از آیسی های APR و ISD رو انتخاب کنم بهتره (برای ارسال روی خط تلفن می خوام)؟
دوم اینکه من در پروتیوس این آیسی ها رو ندیدم چطور می تونم قبل از خرید آنها ، شبیه سازیشون کنم؟
سوم اینکه چگونه میشه آی سیه APRیا ISD رو با میکرو کترل کرد یعنی چگونه آدرس دهی کرد برای پخش یه قسمت از صدای ذخیره شده در آی سی و برای ضبط در یه قسمت مشخص از حافظه ی آی سی و سپس پخش آن؟

ممنون از اینکه این پست رو دیدید.Laugh

در ضمن خیلی ببخشید که سوالام از یکی بیشتر شد Exclamationآخه من با این آیسی ها اصلا کار نکردم.
۲۲-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۴۶:۳۶
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #2
RE: سوال در مورد ic های صوت
سلام
این ایسی ها توی پروتوس وجود نداره .
isd دارای 8 تا خط ادرس هیت و میشه بهشون یه دونه پورت میکرو رو متصل کرد و ادرس دهی رو انجام داد .
apr ها معمولا با پروتکل spi کار میکنن و شما باید با پروتکل spi با اونا کار کنید .
این ایسی ها دارای یک کنترل کننده داخلی هستند ، برای ادرس دهی حافظه شما باید ادرس خانه مورد نظر رو برای ایسی ارسال کنید و بعد از تایید ادرس توسط کنترلر ، داده مورد نظر رو به اون منتقل کنید .
۲۴-شهریور-۱۳۸۸, ۰۷:۰۵:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mbahmanian, t3r!p3000
mbahmanian آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
سلام
(۲۴-شهریور-۱۳۸۸, ۰۷:۰۵:۲۸)1nafar نوشته است: برای ادرس دهی حافظه شما باید ادرس خانه مورد نظر رو برای ایسی ارسال کنید و بعد از تایید ادرس توسط کنترلر ، داده مورد نظر رو به اون منتقل کنید .

می تونید راهنماییم کنی که این آدرس ها چگونه هستند و چگونه این آدرس ها مقدار زمان ضبط کردن صوت را در حافظه تقسیم بندی می کنند؟
برای ارسال صدای ضبط شده روی خط تلفن از چه مداری باید استفاده کنم؟
نرم افزاری که بتونه این آی سی ها را شبیه سازی کنه سراغ نداری؟
سپاس فراوان
۲۶-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۰۸:۵۷
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #4
نقل قول: می تونید راهنماییم کنی که این آدرس ها چگونه هستند و چگونه این آدرس ها مقدار زمان ضبط کردن صوت را در حافظه تقسیم بندی می کنند؟
سلام
این ایسی ها دارای کنجایش مختلفی هستند و ادرس های هر کدوم فرق داره ، شما میتونید ادرس هر خونه از حافظه رو توی دیتاشیت ایسی ببنید .
نقل قول: برای ارسال صدای ضبط شده روی خط تلفن از چه مداری باید استفاده کنم؟
برای کار با این ایسی شما حتما باید از میکرو استفاده کنید ، این ایسی فاقد خروجی انالوگ هست ، شما باید اطلاعات صدا که به فرم دیجتال در ایسی ذخیره شده رو با میکرو بخونید و بعد با استفاده از pwm یا مبدیل دیجتال به انالوگ اون رو پخش کنید .
نقل قول: نرم افزاری که بتونه این آی سی ها را شبیه سازی کنه سراغ نداری؟
قوی ترین نرم افزار شبیه سازی ا پروتوس هست که از این ایسی پشتیبانی نمیکنه .
اگه میخوایید ، منشی تلفنی یا ... بسازید از سری isd استفاده کنید بهتره ، خروجی این ایسی ها انالوگ هست و میشه بدون میکرو هم اونا رو راه انداخت
۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۳۲:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] سوال در مورد مدار متصل به پایه PLL من عاشق ایرانوج 1 2,007 ۲۰-تير-۱۳۹۳, ۰۹:۰۸:۱۳
آخرین ارسال: Rohalamin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS