من با سايتتون آشنا شدم و بيشتر كارم با كامپيوتره و با خريد سخت افزار آشنايي دارم
ولي اطلاعاتم در مورد الكترونيك كمه
من رفتم وسايل زير رو از پاساژ امجد خريدم
ميكرو ATmeg8
50 تا led قرمز
20 تا مقاومت 330 اهمي
سوكت 28 پين براي ميكرو
برد 4000 سوراخ (1000 تايي پيدا نكردم)
آي سي لچ 74573 (7 عدد)
آي سي uln2803 (2 عدد)
باطري كتابي 1 دونه
بعضي ها رو زياد تر از مقدار توي آموزشها خريدم شايد بعدا لازم شه
حالا يه سري سوال برام پيش اومده
توي يكي از آموشها نوشته بود 5 تا ترانزيستور npn لازمه و من وقتي رفتم بگيرم گفتش شمارش چنده منم گفتم نميدونم و نتونستم بگيرم
حالا اين ترنزيستور شمارش چنده براي ساخت تابلو روان به كار ميره؟
اين led هايي كه كه گرفتم دوپايه داره كه يكي بلند و ديگري يه مقدار كوتاه تره
ميخواستم بدونم كدوم اينا كاتد و كدوم آند هستن؟
من هر چي سعي كردم نتونستم ميكروكنترلر رو توي سوكت 28 پين كنم و اومدم تمام پايه هاي ميكرو را يه مقدار سمت داخل خم كردم تا آخر يه مقدار داخل سوكت 28 پين بره و آخر رفتش و اتصال برقرار شد ولي ميخوام بدونم آيا بايد ميكرو حتما تا ته توي سوكت فرو بره يا نه؟
از پاساژ پرسيدم ميكرو كنترلر يو اس بي چنده گفتش 30 الي 45 تومن و منم نخريدم
توي نت گشتم ولي همه يه آموزش براي ساخت پروگرامر دارن كه براي پورت پرينتر هستش و سيستم بنده چون جديده اين پورت رو نداره
ميخواستم خودم يه دونه بسازم كه با پورت USB كار كنه
ولي نميدونم چه قطعاتي لازمه
ميشه ليست قطعاتي كه براي ساخت پروگرامر usb نياز هستش بگيد؟
يه دونه عكس از يه پروگرامر ديدم توي اينترنت كه در زير براتون گذاشتم
يه سوالي در رابطه با اين پروگرامر برام مجهوله
اين پروگرامر جلوش جاي وصل شدن به USB رو داره و درش بسته هستش و نميشه ميكرو رو توش جايگذاري كردش و پروگرام كرد
در عوض تهش يه دوتا كابل داره كه يكي 10 پين و ديگري 6 پين هستش
اين دوتا كابل براي چيه و وقتي درش بسته هستش چطوري ميشه ميكرو را پروگرام كردش؟
و اين دوتا كابل قرار كجا وصل شه؟
آيا روي برد LED بايد كابل وصل شه؟ اگر قراره وصل شه بايد چه قطعاتي رو بخرم و روي برد نصب كنم تا بشه اون كابل ها رو وصل كرد و پروگرام رو انجام دادش؟
توي آموزش هاي سايت آقاي لاچيني قسمت *****بررسی اولین مدار عملی تابلو روان***** يه عكس از يه برد LED هستش كه حرف S رو نشون ميده ، توي اون عكس از كانكتور مادگي دوتا سيم رفته به يه چيز سبز رنگ اون چي هستش و به چه كاري ميادش و مدلش چيه؟
و اينكه نوشته بودن اون كانكتور مادگي رو گذاشته اند تا ديگه هر بار ميكرو رو در نيارن و مستقيما توش تغيير بدن ، ميشه بگيد بدون پروگرمر چطوري ميشه توي ميكرو تغيير ايجاد كردش؟
اون پائين مدار هم يه قسمت آبي رنگ هستش و اون چي زيرش هست؟
من نميدونم led ها رو وقتي چيدم چطوري لحيمش كنم كه درست كار كنه
امكانش هست يك عكس از پشت يكي از مدارهاي led دارتون بذاريد تا بفهمم بايد چيكار كنم؟
بعد اينكه وقتي ساختم تابلو رو چطوري بايد به برق وصلش كنم كه كار كنه
چون با برق شهري كه نميشه چون ولتاژش بالاست
كلا اينكه چطوري برقش رو تامين كنم؟
قطعاتش رو نام ببريد به همراه مدلش
من يه دونه 2.1mm power jack خريدم براي برق رساندن ولي نميدونم براي رسيدن برق چيكار كنم و به جز اين جك آيا خازن و اينجور چيزا هم ميخوام و اگر ميخواد چي هستش؟
من يه دونه آداپتور مودم adsl هم دارم كه توي اين جكي كه خريدم ميره ولي روي آداپتور نوشته 12V - 1200mA 14.4VA ، ميخوام بدونم تبديلي چيزي هستش كه بشه از همين آداپتور استفاده كردش؟
يه دونه هم شارژر موبايل K510 دارم كه براي خروجيش اينو نوشته OUTPUT: 4.9VDC - 450mA ، ميخوام ببينم اگه بالايي نميشه آيا اين ميشه و اينكه اصلا براش جكي توي بازار هستش كه بشه روي مدار نصبش كرد و اينو بهش وصل كرد براي برقش؟
ديگه خيلي شد و سعي كردم تمام مشكلاتم رو واضح بگم كه ديگه نخواد 10 تا تاپيك بزنم و شما لطف كنيد جواب بديد
واقعا ممنون
هر كدوم از دوستان هم اطلاعاتي در مورد سوالات بالا داره دريغ نكنه و ممكنه سوال خيلي از دوستان باشه