حذف پستها و تاپیک ها
نویسنده پیام
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 231

تشکرها : 1250
( 2634 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #34
RE: حذف پستها و تاپیک ها
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: چند وقت پیش یه مدیری اومد یه اشتباهی کرد، که مسبب اون اشتباه هم معلوم بود!
کی همچی حرفی زده ؟
با دلیل و مدرک حرف بزنید .

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۴۲:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, lord_viper
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #35
با اجازه اقا حامد.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: این که این جا حقوق کاربر تعریف شده نیست ، کاملا روشنه.
خب آقا حامد هم که گفت. بگید ببینیم این حقوق کاربر چیه و روش بحث کنیم که چرا رعایت نمیشه. مطمئن باشید اگه روی موضوعی اعضا متفق بشن مدیر هم موافقه. اصلا یه تاپیک دیگه بزنین روش صحبت کنیم.

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: ولی اینکه چه کسانی سیاست سایت رو مشخص می کنن معلوم نیست.
مثلا نقش آقای ha_60 معلوم نیست.

والا من که احساس میکنم مشخصه. جناب ha_60 که عملا همون نقش رهبری رو دارن ( البته زورشون در اون حد نیستا Biggrin ) . آقای حامد ارفعی ناظم انجمن هستن. یعنی منظم نگه داشتن انجمن. درست کردن و تصحیح قانون ها با مشورت آقا هادی. پیاده سازی قانون ها. مدیریت مدیر ها تا اونجایی که من میدونم دست ایشونه. دو نفر هم کمک دارن جناب Lord_viper و trip2008 که سعی میکنن پستای کاربر ها رو کنترل کنن و مشکلاتو برطرف کنن. که جناب trip2008 بیشتر تو بخش آزاد متمرکزن.

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: ممکنه کسانی باشن که در سایت فعالیت ندارن
البته. خب این کارا هم برای همینه که فرقی بین اونا با کاربر های دائمی وجود داشته باشه.

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: ممکنه آقای hamed-arfaee خودش بیاد حقوق کاربر رو برای ما مشخص کنه.
خب میگن دو نفر اندازه 4 نفر فکر میکنن. شما هم بگید ببینیم چی میشه

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: این ملتی که اعتراضش رو نشون داده حتما یه اشتباهاتی از مدیریت دیده.
بگید اونا رو.

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: آقای ajlajlajl هم بیاد بگه این 100 تا کاربری که در روز به سایت سر می زنن کین که اکثریت باید راضی بشه؟
والا من با آمار سایت که اون پایین میبینم گفتم.

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: اصلا کی تا حالا براتون حقوق کاربر ارزش پیدا کرده؟
من توی بقیه بخش ها غیر از بخشی که توش مدیرم کاربر عادی به حساب میام که.

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: کاربر ماییم و بقیه میان و می رن.
^^

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: در خواست من چیزی نیست که حقوق دیگران رو زیر پا بذاره.
والا من هنوز دقیق نفهمیدم درخواستتون چیه!

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: چند وقت پیش یه مدیری اومد یه اشتباهی کرد، که مسبب اون اشتباه هم معلوم بود!
مسببش رو که نمیدونم. ولی هر اشتباهی باعث میشه که آدم یه درس بگیره.

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: این نقص مدیریته که وقتی نمی تونه در مواقع حساس مدیریت کنه ، میاد امکانات کاربرانش رو محدود می کنه که دیگه چنین مشکلی پیش نیاد.
نه. این کنترله. پیشگیری.

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: در مورد گفت و گوی آزاد هم خبر و بحث سیاسی ممنوع بشه.چون تو قانون سایت اومده.
ممنوعه.

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: مدیران سایت نمی تونن از مدیریتشون سوء استفاده کنن.
اگه کسی کرده حتما تذکر بدید. مطمئنا تصحیح میکنن. اگه نکردن به آقا حامد بگین گوششونو میپیچونه.

(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: این نظر خودم بود و در دفاع و حمایت از هیچ کسی نیست. فقط می خوام ایرانویج از این وضع در بیاد.
کسی تشکر نکنه لطفا
مطمئنا. حالا چرا تشکر نکنن؟ !!

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۰:۳۴:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : far_222000, hamed_Arfaee, t3r!p3000, mahdi20, lord_viper, alaska
test2 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 6
( 65 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #36
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۴۲:۱۹)hamed_Arfaee نوشته است:
کی همچی حرفی زده ؟

شما حافظتون خیلی ضعیفه. پایین ajlajlajl یادش اومد

نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : این که این جا حقوق کاربر تعریف شده نیست ، کاملا روشنه.

خب آقا حامد هم که گفت. بگید ببینیم این حقوق کاربر چیه و روش بحث کنیم که چرا رعایت نمیشه. مطمئن باشید اگه روی موضوعی اعضا متفق بشن مدیر هم موافقه. اصلا یه تاپیک دیگه بزنین روش صحبت کنیم.

چرا تاپیک جدید باز بشه؟ می خواین دوباره بگین که بحث شخصیه؟!
فکر می کنم شما خبر ندارید ما چی می خوایم. پس واضح تر می گم:
1- حذف پست
2-ویرایش پست( بدون محدودیت)
3-پیام خصوصی
4- رعایت قانون توسط مدیران
5-احترام متقابل
مورد 5 رو نیاز نبود بگم و باید رعایت بشه. وگرنه 1- کسی که بی احترامی کرده ضرر می کنه 2- سایت آسیب می بینه
t3r!p3000 با باز کردن این تاپیک داره یه کار مثبت انجام میده. baby هم نظر خوبی داد. این طوری سایت علمی تر میشه و کاربرش هم دیگه به گزینه های 1 تا 4 نیاز نداره. تاپیک ها دیگه چتی نمیشن. هر کی هم بخواد خبر بگیره یا عکس بگیره یا هر چیز دیگه به سایت مربوطه مراجعه می کنه. friendfeed و twitter و facebook و فلیکر و بالاترین و ... هست.
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : ممکنه کسانی باشن که در سایت فعالیت ندارن

البته. خب این کارا هم برای همینه که فرقی بین اونا با کاربر های دائمی وجود داشته باشه.
منظورم کسانی بود که برای سایت تصمیم می گیرن
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : ممکنه آقای hamed-arfaee خودش بیاد حقوق کاربر رو برای ما مشخص کنه.

خب میگن دو نفر اندازه 4 نفر فکر میکنن. شما هم بگید ببینیم چی میشه
هنوز کسی نگفته 4 دیواری اختیاری

نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : این ملتی که اعتراضش رو نشون داده حتما یه اشتباهاتی از مدیریت دیده.

بگید اونا رو.
پایین تر

نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : آقای ajlajlajl هم بیاد بگه این 100 تا کاربری که در روز به سایت سر می زنن کین که اکثریت باید راضی بشه؟

شما با این کار نه منو راضی می کنی نه اون سیاه لشکر
کاربران دیگه هم ظاهرا راضی نیستن.

نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : اصلا کی تا حالا براتون حقوق کاربر ارزش پیدا کرده؟

من توی بقیه بخش ها غیر از بخشی که توش مدیرم کاربر عادی به حساب میام که.
اینو می دونم. منظورم مجموعه مدیریت بود.

نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : کاربر ماییم و بقیه میان و می رن.

^^
^^

نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : چند وقت پیش یه مدیری اومد یه اشتباهی کرد، که مسبب اون اشتباه هم معلوم بود!

مسببش رو که نمیدونم. ولی هر اشتباهی باعث میشه که آدم یه درس بگیره.
یه تاپیک جدی زده شد که می خواست یه نظر سنجی انجام بده. بعد یکی اومد همه چیز رو به بازی گرفت و مسخره بازی راه انداخت.
ببینید منی که تازه واردم، مدیر می تونه بیاد پاپوش درست کنه، متلک بندازه و ... که من توجهی نمی کنم. ولی وقتی مدیر باشی وضع فرق می کنه. مدیریت باید رسیدگی می کرد که نکرد. و مدیران درس نگرفتن. برای همین امکان این که باز چنین اتفاقی پیش بیاد هست.

نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : این نقص مدیریته که وقتی نمی تونه در مواقع حساس مدیریت کنه ، میاد امکانات کاربرانش رو محدود می کنه که دیگه چنین مشکلی پیش نیاد.

نه. این کنترله. پیشگیری.
این سیستم کنترلی قطب سمت راست داره
قطب من هم کم کم داره به محور jw نزدیک میشه

نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : در مورد گفت و گوی آزاد هم خبر و بحث سیاسی ممنوع بشه.چون تو قانون سایت اومده.

ممنوعه.

(امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : مدیران سایت نمی تونن از مدیریتشون سوء استفاده کنن.

اگه کسی کرده حتما تذکر بدید. مطمئنا تصحیح میکنن. اگه نکردن به آقا حامد بگین گوششونو میپیچونه.

انگار شما در جریان نیستین
شما بگید که من چطور به آقا حامد عزیزتون اعتماد کنم؟
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۱۴:۳۹
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 231

تشکرها : 1250
( 2634 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #37
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۱۴:۳۹)test2 نوشته است:
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۴۲:۱۹)hamed_Arfaee نوشته است:
کی همچی حرفی زده ؟
شما حافظتون خیلی ضعیفه. پایین ajlajlajl یادش اومد
تا زمانی که شما نفرمودین از کجا این اطلاعات دقیق در مورد گذشته انجمن و دلیل اتفاقات و تصمیمات رو دارین دلیلی نداره به شما جوابی داده بشه .
اول باید مشخص بشه که شما خود امین ستوده سابق هستید یا نه .
بعدا به تمام مشکلات و حیقوق شما رسیدگی میشه .

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۲۳:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, alaska
mahdi20 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 35

تشکرها : 5261
( 1763 تشکر در 452 ارسال )
ارسال: #38
مردی از خطه ی یزد نوشته است:البته. خب این کارا هم برای همینه که فرقی بین اونا با کاربر های دائمی وجود داشته باشه.

علی قطابی جون جالبیش اینجاست که تازه فهمیدن که منی که بیشتر از دو سال سابقه عضویت دارم و یه چندتایی هم پست به درد نخور، نباید اجازه داشته باشم که بتونم هر پستی را که پشیمون شدم از ایجادش رو پاک کنم. صلاحیت این رو ندارم.

خوب حامد جون ، عزیزه دله برادر. من وقتی اجازه پاک کردنه پست را نداشته باشم، متن پست را ویرایش می کنم و به جای متنش یه شکلک میذارم. (اینو گفتم که اگه بعدا لازم شد و اینکار رو کردم عقده ای نشی.)

آقای تست دو ، شما برو فعلا حقت را توی این جامعه بگیر و بعد بیا سره حقت تویه یه فضای مجازی جنگ و دعوا راه بنداز. مفتی مفتی اومدی این همه چیز یاد میگیری ، تازه طلب کار هم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟

بیخیال شین دیگه.

زشته.

سره یه سری محدودیت واسه کاربرا بحث راه انداختن. اه

[تصویر:  iran2.png]
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۸:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
test2 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 6
( 65 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #39
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۸:۵۵)mahdi20 نوشته است:
مردی از خطه ی یزد نوشته است:البته. خب این کارا هم برای همینه که فرقی بین اونا با کاربر های دائمی وجود داشته باشه.

علی قطابی جون جالبیش اینجاست که تازه فهمیدن که منی که بیشتر از دو سال سابقه عضویت دارم و یه چندتایی هم پست به درد نخور، نباید اجازه داشته باشم که بتونم هر پستی را که پشیمون شدم از ایجادش رو پاک کنم. صلاحیت این رو ندارم.

خوب حامد جون ، عزیزه دله برادر. من وقتی اجازه پاک کردنه پست را نداشته باشم، متن پست را ویرایش می کنم و به جای متنش یه شکلک میذارم. (اینو گفتم که اگه بعدا لازم شد و اینکار رو کردم عقده ای نشی.)

آقای تست دو ، شما برو فعلا حقت را توی این جامعه بگیر و بعد بیا سره حقت تویه یه فضای مجازی جنگ و دعوا راه بنداز. مفتی مفتی اومدی این همه چیز یاد میگیری ، تازه طلب کار هم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟

بیخیال شین دیگه.

زشته.

شما فکر نمی کنی این که تا دیروز می تونستی پستت رو حذف کنی ، یه پارتی بازی بود؟ کسای دیگه ای هم هستن که این حق رو دارن.
شما الان داری بحث نمی کنی؟ اگه نه پس اسمش چیه؟ یه حقی رو 1 روز ازت گرفتن حرف اومدی!
جالبه که این همه مدت همه اعتراض کردن ، شما دم نزدی که این امکانات رو داری.
در ضمن مگه نمی گن زکات علم نشر آن است؟!
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۴۹:۴۲
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #40
نقل قول: شما حافظتون خیلی ضعیفه. پایین ajlajlajl یادش اومد

والا من هنوز نمیدونم شما چی رو داری میگی Biggrin . جواب کلی بود.

نقل قول: چرا تاپیک جدید باز بشه؟ می خواین دوباره بگین که بحث شخصیه؟!
نه. چون توی یه تاپیک دیگه میشه بدون مخلوط شدن موضوعات روی یه چیز واحد بحث کرد.

نقل قول: فکر می کنم شما خبر ندارید ما چی می خوایم. پس واضح تر می گم:
1- حذف پست
خب حذف آزادانه مشکل ایجاد میکنه. مثلا من الان برم تمام پست هام رو پاک کنم. خب مطمئنا خیلی تاپیک ها ناقص میشه و خیلی هم که پست اولش برای من بوده تاپیکش پاک میشه.
فقط اینو اگه همونطور که یکی از بچه ها پیشنهاد داد اگه بشه بجای پاک شدن عدم تایید بخوره میشه این قابلیت رو گذاشت برای بچه ها.
نقل قول: 2-ویرایش پست( بدون محدودیت)
اینم مثل بالایی.همونطور که گفتن الان. نتونستم پاک کنم ویرایشش میکنم یه شکلک میزارم جاش!!!

نقل قول: 3-پیام خصوصی
خب اینم محدودیتش خوبه. مثلا یکی مثل پیمان یا تریپ یا لرد و ... رو حساب کنین. یه نفر بیاد عضو بشه و با pm ازشون سوال بپرسه. خب این یه جور مزاحمت به حساب میاد. یا یکی بیاد اسپم بده. حد اقل شما دو هفته اینجا باش. یه 30 تا پست مفید داده باش که بودونن کاربری. اونوقت ارزش پیدا میکنی و پست خصوصی هم برات باز میکنن.

نقل قول: 4- رعایت قانون توسط مدیران
گفتم. تذکر بدید. نشد به آقا حامد اطلاع بدید.

نقل قول: 5-احترام متقابل
مثل بالا. اگه موردی دیدید . تذکر بدید. نشد به آقا حامد اطلاع بدید. نشد آقا هادی.

نقل قول: منظورم کسانی بود که برای سایت تصمیم می گیرن
فک نکنم اصلا بتونن فعال نباشن. دو روز یه بار سایت به هم میریزه. سه روز یه بار دعوا میشه و ...

نقل قول:
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : آقای ajlajlajl هم بیاد بگه این 100 تا کاربری که در روز به سایت سر می زنن کین که اکثریت باید راضی بشه؟

شما با این کار نه منو راضی می کنی نه اون سیاه لشکر
کاربران دیگه هم ظاهرا راضی نیستن.
با چه کاری؟
شما هم با دلیل حرف بزنید.

نقل قول: یه تاپیک جدی زده شد که می خواست یه نظر سنجی انجام بده. بعد یکی اومد همه چیز رو به بازی گرفت و مسخره بازی راه انداخت.
ببینید منی که تازه واردم، مدیر می تونه بیاد پاپوش درست کنه، متلک بندازه و ... که من توجهی نمی کنم. ولی وقتی مدیر باشی وضع فرق می کنه. مدیریت باید رسیدگی می کرد که نکرد. و مدیران درس نگرفتن. برای همین امکان این که باز چنین اتفاقی پیش بیاد هست.
از این قضیه من خبری ندارم پس بهتره نظر ندم.

نقل قول: این سیستم کنترلی قطب سمت راست داره
قطب من هم کم کم داره به محور jw نزدیک میشه
من زیاد نمیتونم معنی متلک ها رو بهمم. رک بگید.

نقل قول: انگار شما در جریان نیستین
شما بگید که من چطور به آقا حامد عزیزتون اعتماد کنم؟

والا من تا حالا باهاشون مشکلی نداشتم. چیز خاصی هم الان تو ذهنم نیست.
مشکلی هست بگین اگه درست بود خب من هم بشم یه معترض.

میزان رای دشمن است!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۳۲:۴۵، توسط ajlajlajl.)
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۳۰:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mahdi20, hamed_Arfaee, alaska
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #41
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۸:۵۵)mahdi20 نوشته است: خوب حامد جون ، عزیزه دله برادر. من وقتی اجازه پاک کردنه پست را نداشته باشم، متن پست را ویرایش می کنم و به جای متنش یه شکلک میذارم. (اینو گفتم که اگه بعدا لازم شد و اینکار رو کردم عقده ای نشی.)

دقیقا من بخاطر همین موضوع 20٪ اخطار گرفته بودم (اونم بدون تاریخ انقضاء) به جرم اسپم !!
---
اخطار سومم رو عرض میکنم (مدیران میتونن ببینن) /

نقل قول: آقای تست دو ، شما برو فعلا حقت را توی این جامعه بگیر و بعد بیا سره حقت تویه یه فضای مجازی جنگ و دعوا راه بنداز. مفتی مفتی اومدی این همه چیز یاد میگیری
lord گرامی یه جمله یه جا نوشته بود از یه کشیشی که رو قبرش نوشته بود که گفته بود :
میخواستم دنیا رو عوض کنم - دیدم نمیشه
بعد خواستم کشورم رو عوض
بعد شهر ; محله ; ..
که آخرش گفته بود دم مرگ متوجه شدم که اگه از اول خودمم رو عوض میکردم
میتونستم خانوادم رو بعد محله رو بعد ... عوض کنم .

الان که تو همین سایت کوچیک دوستانی که مدیرن (که قدرت دارن) ; اینجور میکنن ; ادعای آزادی هم میکنن ; نمیخوایی اونی که اون بالاست هر کاری دلش بخواد بکنه ؟؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۳۴:۲۷، توسط babyy.)
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۳۲:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi20, t3r!p3000
mahdi20 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 35

تشکرها : 5261
( 1763 تشکر در 452 ارسال )
ارسال: #42
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۴۹:۴۲)test2 نوشته است:
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۸:۵۵)mahdi20 نوشته است:

بیخیال شین دیگه.

زشته.

شما فکر نمی کنی این که تا دیروز می تونستی پستت رو حذف کنی ، یه پارتی بازی بود؟ کسای دیگه ای هم هستن که این حق رو دارن.
شما الان داری بحث نمی کنی؟ اگه نه پس اسمش چیه؟ یه حقی رو 1 روز ازت گرفتن حرف اومدی!
جالبه که این همه مدت همه اعتراض کردن ، شما دم نزدی که این امکانات رو داری.
در ضمن مگه نمی گن زکات علم نشر آن است؟!

من اعتراضی ندارم.

سایتم هم ماله من نیست.

هر کاری دلشون می خواد بکنن.

به من چه.

من فقط می خواستم به دوستم آجیلی جون بگم که همه ی محدودیت ها هم درست نیست.

اون پستی که علی تریپ دادش در اومده بود که من پاک کردم، یه سری چرت و پرت در زمینه زناشویی بود، که دیدم درست نیست، منم پاکش کردم.
تا حالا پست مفیدی ندادم که بخوام پاک کنم ، مرض هم ندارم.

به هر حال. از قدیم گفتن، صلاح مملکت خویش خسروان دانند.Whistle

[تصویر:  iran2.png]
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۴۲:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #43
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۴۲:۰۶)mahdi20 نوشته است: من فقط می خواستم به دوستم آجیلی جون بگم که همه ی محدودیت ها هم درست نیست.
درسته هر محدودیتی درست نیست. ولی بدون محدودیت هم درست نیست. همه که مثل شما گل نیستن آقا مهدی.
من روی اون محدودیت هایی که اعتراض داشتن توضیح دادم. اگه مخالفین بگید چرا.
حذف رو قبول دارم که بعضا لازمه. که اونم چون فعلا ضررش ممکنه بیشتر از منفعتش باشه برداشتن تا آقا حامد یه فکری برداره.
هر کاری مثل حذف و ... داشتید دیدید واجبه فعلا سر تریپ خراب شید.

میزان رای دشمن است!
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۵۹:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mahdi20, alaska
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #44
من یه راه حل برای test2 دارم که هم مشکل ما حل بشه هم خودش
اینکه بره تو یه فروم دیگه عضو بشه البته اول قوانینش رو بخونه ببینه حقوق کاربراها رعایت می شه یا نه اگه خوب بود عضو بشه
من هم کلا پست هاشو نخوندم چون خیلی چیز به درد بخوری نبود به بقیه هم پیشنهاد می کنم بی خود خودشون رو برای خوندن این پست ها خسته نکنن

و اما بقیه دوستان
بعضی وقت ها کاری نمی شه کرد من هم دوست ندارم که پیغام خصوصی بسته بشه یا کاربرا محدود بشن ولی بعضی سوء استفاده می کنن که دردسر می شه حالا یکم کناربیاین با این مسئله ببینیم چی می شه Biggrin
البته اگه راه حل خوبی دارین بگین بد نیست البته امکانات مارو هم حساب کنید که بتونیم انجامش بدیم

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۰۹:۰۲:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, mahdi20, sarv, t3r!p3000, hamed_Arfaee, alaska

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کاهش تعداد پستها veyskarami 22 16,284 ۰۲-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۱۱:۴۰
آخرین ارسال: WhiteNoise

پرش به انجمن: