امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل آکرونیس با پارتیشن های داینامیک
نویسنده پیام
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #1
مشکل آکرونیس با پارتیشن های داینامیک
سلام.
من هارد ساتای 500 گیگ دارم. 1 درایو 65 گیگ و 4 تا 100 گیگ. ویندوز هم روی c که 65 گیگ هست هست. توسط ویندوز 7 پارتیشن بندی کردم. پارتیشن های من از نوع داینامیک هستن. درسته که پارتیشن های داینامیک بیشتر برای سرور ها و ریندبندی استفاده میشن اما با توجه به امکانات بیشتر این نوع پارتیشن ها ترجیح میدم پارتیشن ها داینامیک باشن.
اما به یه مشکلی بر خوردم. برنامه acronis true image home 2010 رو نصب کردم تا از ویندوز بکاپ بگیرم که پیغام داد پارتیشن های داینامیک رو ساپورت نمیکنه.
بعد از سرچ در مورد این قضیه متوجه شدم نرم افزارهایی مثل مجیک پارتیشن هم با این قضیه مشکل دارن.
در هر صورت با توجه به توضیحاتی که در سایت آکرونیس داده شده بود پکی برای رفع مشکلش پیدا کردم. اما نمیخوام در آینده باز به این قبیل مشکلات بر بخورم.
حالا 3 تا سوال دارم.
اول این که پارتیشن های داینامیک به غیر از امکاناتی که هنگام اختصاص فضای پارتیشن میدن برتری دیگه ای دارن؟
دوم این که اصلا برای PC خانگی پارتیشن داینامیک توصیه میشه یا بیسیک؟
سوم این که این پک آکرونیس مشکل من رو حل میکنه؟ آخه هنوز دانلود نکردم.

ممنون از راهنماییتون.
۱۰-اسفند-۱۳۸۸, ۲۳:۴۴:۳۶
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل آکرونیس با پارتیشن های داینامیک
سلام.
با نصب پک آکرونیس مشکل با هارد داینامیک حل شد.
ولی میخوام بدونم برای pc خونگی داینامیک بهتره یا بیسیک.
۱۳-اسفند-۱۳۸۸, ۱۳:۵۶:۲۳
koorosh.k آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 764
( 1168 تشکر در 438 ارسال )
ارسال: #3
RE: مشکل آکرونیس با پارتیشن های داینامیک
سلام
چند خط در مورد :
دیسک های داینامیک (Dynamic Disks)

دیسک های داینامیک بیشتر در سرور ها و سیستم هایی بکار می روند که از چند هارد دیسک استفاده می کنند، مانند File Server ها (سرور هایی مخصوص نگهداری فایل و اطلاعات کاربران) . یکی از مهمترین مزیت دیسک های داینامیک نسبت به دیسک های بیسیک همیشه در دسترس بودن و fault tolerance بودن آنها است. دیسک های داینامیک یک بانک اطلاعاتی 1 مگابایتی حاوی اطلاعاتی در رابطه با تمامی دیسک های موجود درسیستم، در آخر هر دیسک نگهداری می کنند، با ذخیره کردن این اطلاعات در چند جای مختلف، کمتر زمانی دیسک های داینامیک دچار مشکل می شوند و در صورتی که آسیب ببینند شانس بیشتری برای رفع اشکال وجود دارد. دیگر مزیت دیسک های داینامیک نسبت به بیسیک عدم نیاز به ریست کردن سیستم بعد از تغییرات و تنظیم دیسک است.
در ویندوز سرور 2003 استفاده از دیسک های داینامیک برای ساختن volume ها راحت تر و سریع تر شده قبلا برای ساختن یک mirror set نیاز بود که سرور ریست بشود و مسلما تعداد ریست های زیاد برای سرور باعت تاخیر در انجام کارها و یا تولید محصولات می شود اما در سیستم عامل های جدید مایکروسافت تغییرات در دیسک های داینامیک نیاز به ریست کردن سیستم ندارد . دیسک داینامیک یک پارتیشن می سازد و به شما اجازه ی ساخت volume ها را در داخل این پارتیشن می دهد. تصور کنید که دیسک داینامیک شبیه یک Extended Partition است و شما می توانید آن را به قسمت های کوچکتری تقسیم کنید.
در دیسک های داینامیک می توانید volume های زیر را بسازید :

· Simple volume

· Spanned volume

· Mirrored volume

· Striped volume

· RAID 5 Volume

Volume دقیقا شبیه Partition در دیسک های بیسیک است، شما می توانید برای Volume یک Drive Letter تعیین و بعد از فرمت کردن از آن استفاده کنید. ساختن این نوع volume ها در دیسک های بیسیک امکان پذیر نیست و فقط می توانید در ویندوز 2003 ، 2000 و سیستم عامل های جدید مایکروسافت بعد از تبدیل دیسک به داینامیک انواع volume را بسازید. درحقیقت اگر می خواهید سیستم شما fault tolerance باشد باید حتما دیسک ها را به داینامیک تبدیل کنید

منبع و لینک اصلی مقاله :

http://www.persianforum.net/forum_posts.asp?TID=12637

حالا سوال من اينكه اگه ديسك دايناميك شد چه جوري مي شه دوباره بيسيكش كرد؟
(لطفا نگيد كه نمي شه!)

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days"!
afshin.k
۰۹-اسفند-۱۳۸۹, ۰۱:۲۲:۱۱
تشکر شده توسط : h0x00i, رسول

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پاک شدن پارتیشن محمد حسینی 7 8,495 ۰۱-دى-۱۳۸۹, ۲۲:۲۲:۲۲
آخرین ارسال: kimiafars
  پارتیشن بندی Loyal 9 7,911 ۰۳-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۵۳:۵۴
آخرین ارسال: Payman62

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS