امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با «بازی» در «باز»های دیگران سرک بکشید
نویسنده پیام
goooooogle آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 0
( 50 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
با «بازی» در «باز»های دیگران سرک بکشید
یک ماه از به راه افتادن سرویس گوگل باز، گذشته است، سرویسی که در دل جی‌میل قرار دارد و فعالیت‌های آنلاین یک کاربر را یکپارچه می‌کند و به اشتراک می‌گذارد.

خواندن گاه و بیگاه بازهای دوستان در «باز» جالب است، اما اگر بخواهیم بدانیم که دوستان و اصلا کل کاربران «باز»، در مورد یک چیز چه نظر دارند و یا چه چیزهایی را در مورد آن موضوع به اشتراک گذاشته‌اند، باید چه کار کنیم؟

مثلا خیلی جالب می‌شد که می‌توانستیم در حین بازی برگشت منچستر و میلان در لیگ قهرمانان اروپا، نظرات کاربران باز را در مورد این بازی بخوانیم! خیلی خوب می‌شد که می‌توانستیم در حین تماشای اسکار و پیشی گرفتن کاترین بیگلو از جیمز کامرون «باز»هایی در این مورد بخوانیم و…

در شرایطی که گوگل، هنور برای باز، سرویس جستجویی ارائه نداده است، سایت خوب buzzzy می‌تواند به شما کمک کند.
[تصویر:  ewgfsegdsdg.jpg]

در حین یک ربع ساعت پیش، من کلیدواژه‌های مختلفی را در buzzzy جستجو کردم و این سایت را بسیار مفید دیدم.

منبع : یک پزشک

من امشب کلمه چهارشنبه سوری رو سرچ کردم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-اسفند-۱۳۸۸, ۰۸:۴۲:۴۲، توسط goooooogle.)
۲۶-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۳۰:۲۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, HoseinVig

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بازی های کوچکی که بوسیله HTML5 ساخته ایم. alilg 2 3,130 ۱۲-آبان-۱۳۹۳, ۱۷:۵۷:۴۷
آخرین ارسال: alilg
  بازی آنلاین babyy 5 4,549 ۲۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۲۵:۲۹
آخرین ارسال: helma
  سرویس جدید بی پایان - دیگران شما را چگونه می بینند ؟ arashrj 0 2,492 ۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۰۱:۴۱:۰۱
آخرین ارسال: arashrj
  لیست بازی هایی که با فلش طراحی کردم. alilg 1 3,029 ۲۶-بهمن-۱۳۸۹, ۱۹:۱۲:۲۷
آخرین ارسال: alilg
  بازی ساز mamadgha 1 2,380 ۲۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۷:۱۶:۳۱
آخرین ارسال: mvig

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS