امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای نوشتن یه برنامه کوچیک
نویسنده پیام
silverm آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
Cool  کمک برای نوشتن یه برنامه کوچیک
سلام
من میخواستم یه برنامهای رو بنویسم که وقتی یه فایل exe رو توی چت به یه نفر فرستادم و اون هم فایل منو گرفت (میدونم که الان 90 درصد فایل های اجرایی رو نمی گیرن) با باز کرن فایل یه عکس از دسکتاپ بگیره و بعد همونجا عکسو برای من سند کنه یعنی تو همون پنجره چت عکسو برام سند کنه

قسمت گرفتن عکس رو بلدم
اگه میشه فقط کدی بدید که با پنجره چت یاهو بشه این کار رو کرد
۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۵۲:۱۶
تشکر شده توسط : MAJID_1371
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک برای نوشتن یه برنامه کوچیک
سلام دوست من.

به قول فکر کنم آقای Di Di مدیر یکی از انجمن ها اگر برای نوشتن کمک میخواهید ما در خدمتیم شما شروع کن ما کمکت میکنیم.
اگر هم کد آماده میخواهید چه مبلغی رو حاظر هستید بپردازید؟

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۱۶:۰۹:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : MAJID_1371
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #3
نقل قول: به قول فکر کنم آقای Di Di مدیر یکی از انجمن ها اگر برای نوشتن کمک میخواهید ما در خدمتیم شما شروع کن ما کمکت میکنیم.
اگر هم کد آماده میخواهید چه مبلغی رو حاظر هستید بپردازید؟
این بد بخت یه راهنمایی می خواست شما زود زدی تو بازار تجارت جهانی (قلب)
عزیز پنجره مسنجر یا هر برنامه ای که از طریق کشیدن فایل روی صفحش فایل رو شناسایی می کنه یا با شی old در vb هستند یا با یک سری توابع api که توابعش رو یادم نیست. ولی می تونید این قسمت رو برای پنجره شبی سازی کنید .یک سرچ بزنید در مورد drag and drop و توابع api مربوط بهش . البته دو تا کار دیگه هم میشه کرد یکی بیای با کد پنجره رو پیدا کنی بعد منوش رو باز کنی بعد پنجره لود فایل رو باز کنی توش آدرس فایل رو بدی و بعد هم دکمه ok رو بزنی .یا اینکه بیای. نه این رو ولش کن این دیگه خیلی مسخره میشه.ولی به نظر من همون drog and drop و توابعش بهتره.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۱۶:۲۱:۰۹، توسط mohamadpk.)
۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۱۶:۲۰:۱۶
تشکر شده توسط : lolohacko, MAJID_1371
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #4
نه آقا محمد اولش که نوشتم خودتون شروع کنید ما هم کمک میکنیم نگفتم که 100% باید بخریش.
هر چند به نظر من Send عکس از طریق مسنجر اشتباه هست چون توی پنجره مربوطه ارسال فایل نمایش داده میشه و حتی قربانی میتونه اونو لغو کنه.و مشکل دیگه بعضی یاهو مسنجرها اینه که فایل رو درست ارسال نمیکنند.

به نظر من بهتره یه FTP مجانی از یکی از این سرور مجانی ها بگیره و مثلا هر 5 دقیقه یه عکس از صفحه نمایش بگیره و کمپرس کنه و به FTP ارسال کنه.اینجوری میتونه وارد بازار تجارت جهانی هم نشه چون این کار ساده تر هست.نه؟

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۱۶:۳۰:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mohamadpk, MAJID_1371

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] نوشتن توضیح در فانکشن Add-in eppagh 4 3,633 ۱۳-مرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۱۷:۲۸
آخرین ارسال: babyy
  [سوال] فرق کد نوشتن در Class و Modul چیست؟ eppagh 3 3,189 ۰۹-مرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۵۴:۵۷
آخرین ارسال: babyy
  نوشتن فایل باینری mahdi321 2 2,758 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۰:۳۹:۴۰
آخرین ارسال: mahdi321
  نیاز به دستور برای اجرای چکر برنامه Proxifier از طریق cmd hamidsystem 4 4,085 ۰۸-فروردین-۱۳۹۳, ۱۶:۱۳:۰۱
آخرین ارسال: hamidsystem
  آموزش ساخت ستاپ برای برنامه Iron_Fist 48 58,427 ۲۵-دى-۱۳۹۲, ۱۵:۲۶:۳۴
آخرین ارسال: javad917
  آموزش دکمه ورو برای برنامه های تحت ویژوال بیسیک ovimez 5 5,790 ۲۶-آذر-۱۳۹۲, ۰۰:۳۲:۴۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ساخت ستاپ جاسوسی برای برنامه های وی بی RAMA2009 20 15,277 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۱۵:۵۰
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r
Question نحوه نوشتن برنامه؟ honarju 4 5,432 ۰۱-اسفند-۱۳۹۱, ۲۳:۰۱:۰۷
آخرین ارسال: honarju
  [سوال] خواندن و نوشتن یک فایل باینری به حالت اولیه one hacker alone 2 2,685 ۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: one hacker alone
  راهنمایی برای چند مورد در برنامه نویسی VB6 Rain_Saeid 14 11,460 ۱۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۰۸:۲۰
آخرین ارسال: vigraz

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS