امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چت باکس علمی ایران ویج
نویسنده پیام
salehjg آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 133

تشکرها : 9560
( 8557 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #1607
RE: چت باکس علمی ایران ویج
سلام

یه سوالی به ذهنم رسیده...

این رگولاتور هایی که پایه ی on/off دارن، اینا موقعی که خاموش میشن، خروجی شون دقیقا چطوری میشه؟

یعنی مثلا پایه ی خروجی به زمین وصل میشه؟

یا میره به حالت آمپدانس بالا؟(همون hi-z .... )

مثلا خروجی 2 تا از این رگولاتور ها رو به هم وصل کنم، بعد یکیش روشن بمونه و اون یکی خاموش باشه، چه اتفاقی میوفته؟
۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۰۶:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #1608
نقل قول: ولتاژ که پایین نمیاد!
باتری اگر کاملا هم خالی بشه باز هم همون ولتاژ رو داره و در واقع این جریان هست که دیگه به مدار شما نمیرسه! دلیل کم نور شدن ال ای دی نرسیدن جریان کافی بهش هست نه ولتاژ کافی!

حالا وقتی جریان تموم شد دیگه چی رو باید اهدا کنه؟
باتري زير بار باشه و نتونه جريان بدهه ، سطح ولتاژش مي يفته ، بعضي نوع باتري ها هم سطح ولتاژشون مي زان شارژ بودنش رو نشون مي دن(البته معمولا زير بار) ولتاژ باشه مي تونه جريان باشه ، مي تونه نباشه ، اما عكسش محاله ، ولتاژ و جريان با هم هستن ، همون led احتياج به يه اختلاف پتانسيل سر آند و كاتدش دارهه ... .

مسلم خان مدار نيازي به تغيير ندارهه ، اما احتمالا بايد چند LED سري كني ، خودت امتحان كن و تست بزن ، نهايت چندتا led مي سوزوني.

۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۱۳:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, salehjg, Ambassador, ترانسپورتر, babyy
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13641
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #1609
(۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۱۳:۴۳)sharin نوشته است: باتري زير بار باشه و نتونه جريان بدهه ، سطح ولتاژش مي يفته ، بعضي نوع باتري ها هم سطح ولتاژشون مي زان شارژ بودنش رو نشون مي دن(البته معمولا زير بار) ولتاژ باشه مي تونه جريان باشه ، مي تونه نباشه ، اما عكسش محاله ، ولتاژ و جريان با هم هستن ، همون led احتياج به يه اختلاف پتانسيل سر آند و كاتدش دارهه ... .

مسلم خان مدار نيازي به تغيير ندارهه ، اما احتمالا بايد چند LED سري كني ، خودت امتحان كن و تست بزن ، نهايت چندتا led مي سوزوني.
این سیم پیچی که استفاده شده چیه؟چند دوره؟ چطوریه؟
از اون جایی که خیلی علاقه به زبان انگلیسی دارم هوش نمی کنم چی نوشتهBiggrinBiggrin

۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۱۸:۵۹
تشکر شده توسط : Ambassador, ترانسپورتر
ترانسپورتر آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 61

تشکرها : 4435
( 3658 تشکر در 1648 ارسال )
ارسال: #1610
(۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۱۳:۴۳)sharin نوشته است:
نقل قول: ولتاژ که پایین نمیاد!
باتری اگر کاملا هم خالی بشه باز هم همون ولتاژ رو داره و در واقع این جریان هست که دیگه به مدار شما نمیرسه! دلیل کم نور شدن ال ای دی نرسیدن جریان کافی بهش هست نه ولتاژ کافی!

حالا وقتی جریان تموم شد دیگه چی رو باید اهدا کنه؟
باتري زير بار باشه و نتونه جريان بدهه ، سطح ولتاژش مي يفته ، بعضي نوع باتري ها هم سطح ولتاژشون مي زان شارژ بودنش رو نشون مي دن(البته معمولا زير بار) ولتاژ باشه مي تونه جريان باشه ، مي تونه نباشه ، اما عكسش محاله ، ولتاژ و جريان با هم هستن ، همون led احتياج به يه اختلاف پتانسيل سر آند و كاتدش دارهه ... .

اصلا توی ی جاهایی مثل اتومبیل و اینا از آمپرمتر برای اندازه گیری میزان شارژ باتری استفاده می کنن... اون موقع چجوری ولتاژ و آمپر با هم هستن؟
۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۵۱:۴۶
saber.k آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 176
( 89 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #1611
(۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۵۷:۲۹)saber.k نوشته است: یه منبع خوب که پروژه ها و مثال های سطح بالایی برای AVR در محیط bascom داشته باشه نیازمندیم :)

کسی کتاب یا منابعی نمیشناسه؟
تو اینترنت باشه یا نیاز به خرید کتاب فرقی نداره!
۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۱۲:۰۹
ترانسپورتر آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #1612
ی کتاب دو جلدی هست از نشر آفرنگ(نویسنده مهندس سید مهدی حسینی)

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۵۰:۵۳
تشکر شده توسط : babyy, saber.k, Ambassador, hadikh73
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #1613
نقل قول: این سیم پیچی که استفاده شده چیه؟چند دوره؟ چطوریه؟
از اون جایی که خیلی علاقه به زبان انگلیسی دارم هوش نمی کنم چی نوشته
پيوست چند پست قبلي مسلم خان رو بخوني توش توضيح دادم.
حدود 10 دور سيم دور هسته فريت مي تابوني، به تزويجش بايد دقت كنيد.يه مدار ديگه هم دارهه كه 2 ترانزيستورهه هست.

نقل قول: اصلا توی ی جاهایی مثل اتومبیل و اینا از آمپرمتر برای اندازه گیری میزان شارژ باتری استفاده می کنن... اون موقع چجوری ولتاژ و آمپر با هم هستن؟
طرز كار شارژر باتري كلا به اين صورت هست كه در سطح ولتاژ خاصي ، ميزان جريان شارژ رو اندازهه گيري كنه و وقتي از يه حدي جريان شارژ كمتر شد ، مسير شارژ بايستي قطع بشه و اعلام مي كنه كه باتري شارژ شدهه ... .
منافاتي ندارهه.

در دنياي واقعي چيزي تحت عنوان منبع جريان نداريم ، ( البته جدا از منابع آينه جريان و كاسكود و ... منظورمه ، بحث اونها چيز ديگست. ) اما منبع ولتاژ دارم.

تا بين 2 نقطه اختلاف ولتاژ نباشه ، اختلاف پتانسيلي در مدار نداريم و در نتيجه جرياني در مدار جاري نمي شه.
كلا باتري كارش اينه كه در مدار اختلاف مي ندازهه و اختلاف پتانسيل درست مي كنه تا جريان بتونه جاري بشه.
به عبارت ساده تر ، اگر بخواي آبشار ببيني ، بايد آب از يه ارتفاعي رها بشه و روي زمين بريزهه ، اينجا ، اختلاف سطح زمين معادل باتري در مدار هست.
اگر اختلاف سطح نداشته باشي ، آبشار ديگه معني نمي دهه ...

۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۳۰:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, ترانسپورتر, babyy, Ambassador
saber.k آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 89 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #1614
(۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۵۰:۵۳)ترانسپورتر نوشته است: ی کتاب دو جلدی هست از نشر آفرنگ(نویسنده مهندس سید مهدی حسینی)
خیلی ممنون
بسکام یا کدویژن؟
۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۳۱:۱۳
تشکر شده توسط : ترانسپورتر
ترانسپورتر آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #1615
(۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۳۰:۰۲)sharin نوشته است:
نقل قول: این سیم پیچی که استفاده شده چیه؟چند دوره؟ چطوریه؟
از اون جایی که خیلی علاقه به زبان انگلیسی دارم هوش نمی کنم چی نوشته
پيوست چند پست قبلي مسلم خان رو بخوني توش توضيح دادم.
حدود 10 دور سيم دور هسته فريت مي تابوني، به تزويجش بايد دقت كنيد.يه مدار ديگه هم دارهه كه 2 ترانزيستورهه هست.

نقل قول: اصلا توی ی جاهایی مثل اتومبیل و اینا از آمپرمتر برای اندازه گیری میزان شارژ باتری استفاده می کنن... اون موقع چجوری ولتاژ و آمپر با هم هستن؟
طرز كار شارژر باتري كلا به اين صورت هست كه در سطح ولتاژ خاصي ، ميزان جريان شارژ رو اندازهه گيري كنه و وقتي از يه حدي جريان شارژ كمتر شد ، مسير شارژ بايستي قطع بشه و اعلام مي كنه كه باتري شارژ شدهه ... .
منافاتي ندارهه.

در دنياي واقعي چيزي تحت عنوان منبع جريان نداريم ، ( البته جدا از منابع آينه جريان و كاسكود و ... منظورمه ، بحث اونها چيز ديگست. ) اما منبع ولتاژ دارم.

تا بين 2 نقطه اختلاف ولتاژ نباشه ، اختلاف پتانسيلي در مدار نداريم و در نتيجه جرياني در مدار جاري نمي شه.
كلا باتري كارش اينه كه در مدار اختلاف مي ندازهه و اختلاف پتانسيل درست مي كنه تا جريان بتونه جاري بشه.
به عبارت ساده تر ، اگر بخواي آبشار ببيني ، بايد آب از يه ارتفاعي رها بشه و روي زمين بريزهه ، اينجا ، اختلاف سطح زمين معادل باتري در مدار هست.
اگر اختلاف سطح نداشته باشي ، آبشار ديگه معني نمي دهه ...
اصلا بحث ما چی بود؟Biggrin
(۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۳۱:۱۳)saber.k نوشته است:
(۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۵۰:۵۳)ترانسپورتر نوشته است: ی کتاب دو جلدی هست از نشر آفرنگ(نویسنده مهندس سید مهدی حسینی)
خیلی ممنون
بسکام یا کدویژن؟

هر دو ، البته بعضی هاش فکر کنم فقط باید کدویژن باشه ، البته این چاپی که من دارم قدیمی هست شاید توی ویرایش ها و چاپ های جدید تغییرش داده باشن..
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۰۲:۵۶، توسط ترانسپورتر.)
۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۵۸:۵۰
تشکر شده توسط : hadikh73, saber.k, babyy, Ambassador
saber.k آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 89 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #1616
اینجا کسی تاحالا با ماژول MPU6050 کار کرده؟
۲۳-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۱۲:۴۱
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #1617
دوستان ما یه سرو داینامیکسل داریم هیچ اطلاعاتی درموردش نداریم نه ID اون نه سرعت ارتباط!
الان از صفر باید سرعت رو تغییر بدم و هی ID رو تغییر بدم تا بالاخره جواب بده؟ دهنش سرویس!
نرم افزار نیست این کارو بکنه؟ خودم باید بنویسم؟! بازم دهنش سرویس!

(۲۳-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۱۲:۴۱)saber.k نوشته است: اینجا کسی تاحالا با ماژول MPU6050 کار کرده؟
فکر کنم اولین پست پرتال در همین مورد باشه!

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۳۴:۲۹، توسط behzady.)
۲۳-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۳۲:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, saber.k

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 132 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS