امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم مهم : بدون استثنا همه وارد بشيد .
نویسنده پیام
alivali2 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #12
سلام به ايران و ايران ويج
اشكان جان پست بوكستو الان ديدم هر كمكي بخواهي ميكنم با آيدي من تماس بگير بگو كاملا چي ميخواهي طرح وبت خداست ولي من چنتا طرح برات پست ميكنم خودت قسمت ها رو اضافه كن همه جارو برات مشخص ميكنم در ضمن هر كمكي باشه بازم برات انجام ميديم
قربانت علي2
آيدي من تو ياهو
26926
و
king-210
هست خوش حال ميشم آف بزاري.......
۱۳-تير-۱۳۸۳, ۰۰:۰۰:۳۴
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #13

قربانت يه اف هم به آي ديت زدم به كينگت ، ببينم بلاخره ميشه برنامه نويسا جمع شن برنامه نويسي رو تو ايران استادش كنيم.
۱۳-تير-۱۳۸۳, ۱۲:۳۰:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #14
آقا دمت گرم
آقا اشكان سلام
من يه چند روزي نبودم و اين كامنتو نديده بودم
به خدا خيلي سخته ميدونم يكي بياد پول بزاره وقت بزاره خلاصه هرچي داره بزاره و آخرش اوني بشه كه نبايد بشه
ببين آقا اشكان ما كه مسلمان هستيم و دم از علي ميزنيم همين امام علي(ع) ميفرمايد هر
كس يك كلمه بمن ياد دهد مرا بنده خود كرده اشكان جان علي كسي نبود كه لازم باشه چيزي از كسي ياد بگيره بابا بخدا اين حرفو واسه امثال من زده .
به هرحال اونايي كه دوست دارن و خواهند داشت تا آخرش باهات هستن در ضمن ما كه ايراني هستيم و ادعاي فرهنگمون ميشه چطور مييتوانيم به يك عزيز زرتشتي كه مذهبش ريشه ديرينه در تاريخ اين ديار دارد توهين كنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا قسم چند بار ميخواستم ازت خواهش كنم يه قسمت تو سايت بزاري و در آن در مورد زرتشت مفصل توضيح بدي ولي گفتم شايد ناراحت بشي اما حالا ميگم
بابا امثال دكتر حسابي و شهيد چمران و دكتر شريعتي و ديگر بزرگان ميرفتن در تمام اديان حتي اونايي كه من دراورديه تحقيق ميكردند و از هر كدام حداقل يه چيزي ياد ميگرفتند و در زندگي استفاده ميكردند چرا ما اينطوري نباشيم
بازم ميگم خيلي ميخوامت و تا جايي كه بتونم در خدمتت هستم در ضمن ما كلي برنامه نويس و هكر توپ داريم مشخصات اونايي كه قصد هك كردن سايت را داشتند يا دري بري گفتند را اگر ميتوني بدست بيار بده به عزيزان يه حالي بهشون بدن ما هم حالي ببريم
البته من خودم در زمينه هك صفرم و هيچي نميدونم و لي به بچه هاي اين سايت ايمان دارم
۱۷-مرداد-۱۳۸۳, ۰۴:۵۳:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #15

بيخيال علي جون(يه نمه هم اشتپ شده)يه نامه هم يكي از بروبچ زده اگه خواست خودش اينجا پست بزنه يه سري راه حل ارايه كرده بنظر من بد هم نيست اگه اونها رو اينجا بزنه بد نيست شايد راهي باشه واسه پيشرفت بروبچ سايت و خود سايت. از خودش ميخوام اگه فك ميكنه بد نيست يه سري راه حلش رو اينجا بزنه فقط يه گوشه از حرفش رو من ميزنه تا بدونه منظورم كيه .
نقل قول: خوب است که اينجا را پاتقی برای برو بچه های دانشجويان مهندسی کامپيوتر تبديل کنيم. با توجه به اينکه قدرت کامپيوتری اين مملکت در دستان مهندسان کامپيوتر است،
نقل قول: مهندسی نرم افزار چيزی نيست که با توابع ای پی آی بدست آيد و بديهی است که کار شما (البته ما ونه صرفا شما- يعنی ما + شما) در بدست آوردن اعتماد شرکت ها خيلی سخت است ولی با راهکاری که عرض کردم شايد قدری آسانتر شود.
۱۷-مرداد-۱۳۸۳, ۰۹:۲۲:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #16

سلام اشكان جون
من يه چند روزي نبودم ، اينارو نديده بودم. ولي حالا بهت ميگم كه هر كاري از دستم بربياد برات انجام ميدم . منه اول دبيرستاني هر كاري بتونم برات انجام مي دم . به دوستام اين سايت رو معرفي ميكنم و ... خلاصه هر كاري كه بتونم . چون واقعا به اينجا مديونم . قبل از اينكه با اينجا آشنا بشم از برنامه نويسي هيچي سر در نمي آوردم ، فقط يه كم فلش بلد بودم (قسمت ActionScript) همين و بس . ولي وقتي با اينجا آشنا شدم خيلي چيزا حاليم شد. فهميدم VB چيه ؟ VC چيه ؟ ... .
به نظر من ما ميتونيم از شركتهاي مختلف پروژه هايي رو بگيرم و براشون انجام بديم. (حالا اولش ممكنه نشه ) ولي بعد از دو سه تا پروژه ميفهمن كه اگه برنامه نويس مي خوان، فقط بايد بيان اينجا .
به اميد اون روز

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۳:۱۲:۴۴
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #17

سلام!
ببين من اهل تعريف بيخود نيستم ولي اين سايت خيلي عاليه و از وقتي كه باهاش آشنا شدم(زمستون) خيلي پيشرفت داشتم خيلي چيزا ياد گرفتم و يه مقدار كمي به دوستان چيز ياد دادم!
حالا من نمي دونم مشكل شما چيه
اولا من به خاطر اينه كه تازگي پست نزدم حسابي مشغول بودم(سايتي كه ساختن) خداييش خيلي سخت بود و اصلا فرصت نكردم!
حالا كه اون تموم شد حسابي ASP رو استادش كردم و به قولي پخته شدم!! و از اين به بعد سورسهاي ASP هم ميزارم!!
در ضمن نظر براي من زياد اهميت نداره مهم اينه كه دوستان يه چيزي ياد بگيرن خواه نظر بدن يا ندن!!!
در ضمن براي اين سايت خيلي تبليغ كرددم!!
خوب اول از همه تو هرسايتي ميرم اولين حرفم معرفي اين سايته!!!و بعدش به چند تا شركت هم معرفي كردم و هر كسي هم ازم سورسي ميخواد ميگم بره به ايرانويج ميزارم براش!!Amaze Amaze Amaze حالا ديگه خداييش بيشتر از اين نميتونم كاري كنم ولي خيلي برات تبليغ ميكنم!!!حتي يه فاميلمون استاده توي يه دانشگاه بهش گفتم كه اين سايت رو به دانشجوها معرفي كنه!!!
به هر حال موفق باشي ...--->به زودي با همكاري دوستان سايت رو پويا و فعال ميكنيم!
۱۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۳:۱۸:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
afshin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

( 11 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #18
اشکان جون خیلی دوست دارم
سلام آقا اشکان گل ...
:wink: درد و دل تو رو خوندم ... دلم کباب شد ...
به خدا درک میکنم که اینهمه زحمت که میکشی چقدر سخته و با وجود اینهمه مشکلات باز هم ادامه دادن و بی خیال
همه چیز نشدن چقدر مهمه و آدم بزرگی رو می طلبه ....
واقعا" دستت درد نکنه ... سایت هم که احتیاج به تعریف نداره !!!!
من خودم از این سایت خیلی چیزا یاد گرفتم ... و چند بار هم برای این سایت پست زدم ولی بعد از یک مدت کوتاه خوردم
به کنکور کاردانی به کارشناسی و دیگه وقت نشد چیزی بزارم تو سایت ...
هر چند که با همه این گرفتاریم ... هر روز به سایت سر میزدم و سعی می کردم برای هر برنامه ای که میدیدم یه نظر بزارم
که همینجوری مفت خوری نکرده باشم و حداقل باعث تشویق دوستان باشم ...
به هر حال من دقیقا" یک هفته دیگه کنکورم رو میدم و سرم یک کم خلوت تر میشه و هر کاری که از دستم بر بیاد واسه
این سایت و واسه خودت اشکان جون انجام میدم ... نه که فقط حرف زده باشم ... خداییش هر کاری که بتونم و بلد باشم
انجام میدم ... اگر هم هیچ کاری از دست من بر نمیومد ... حد اقل شاید بتونم موجب دلگرمی شما دوستان بشم
ولی در مورد اینکه کسی فحش واست مینویسه ... خوب اشکان جون شاید بعضی ها تو خونشون فقط فحش شنیدن
و کسی به فکر تربیتشون نبوده ... خوب همچین کسی که جز فحش یاد نگرفته ... میخوای چی بنویسه ؟؟؟
در آخر هم باز دوباره از زحماتت تشکر میکنم ... و بخاطر این ایده های جدید و فکر های بکری که به سرت میزنه بهت تبریک میگم و امیدوارم با کمک همه بچه ها بتونی این فکر ها رو بخاطر خود بچه های ایرانویج عملی کنی !!!!
به امید دیدار .... فعلا" خدانگهدار ..........
۱۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۳:۳۷:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #19

والا دوستان من رو شرمنده كرديد (بقول معروف شرمنده اخلاق ورزشكاريتون :oops: ) منظور من از صحبت هاي بالا بيشتر درد و دلي بود و يخورده هم سرم بد جور شلوغ شده و كمتر به سايت ميرسم(بدبختي بدجورم معتاد اين سايت شدم ، يه روز نبينم شبش خوابم نميبره) ولي از همه اين حرفا گذشته دوستان خيلي بهم لطف داريد بخدا يه همچين رفقايي كم يابه و ناياب ، ميدونم همهتون زحمت كشيديد به حد فراوون (بخدا شرمنده تك تكتون هستم ).
ولي هدف اصلي من از اين سايت اين بود كه دوستان برنامه نويس اينقدر محجور نباشن ، اينقدر از خيلي چيزها بخاطر علاقشون نزنن .
بايد يه چيزي رو قبول كرد : هركس يه استعدادي داره .،(اه اسم ميبرم منظورم يه شخص خاص نيست نوعي صحبت ميكنم) مثلا كامران خيلي راحت ميتونه ASP رو ياد بگيره اين نشون ميده خيلي هنرمنده و پشتكارش هم زياده ولي شايد نتونه خيلي روابط خوبي داشته باشه ، يا مثلا من خودم اگه روابط خوبي داشتم الان شايد رييس يه شركت بودم نه يه كارمند معمولي :? البته ناشكري نيست نميخوام بگم ميخواستم اينطوري باشم كه اگه بودم الان رفقايي مثل شما نداشتم ، حالا هم نميخوام اونطوري بشم ، ولي يه چيز هست ، من توي زندگي خيلي وقتا ميبينم يه جوون با استعداد چطور استعدادش به باد ميره ، چطور كاري ميكنن كه طرف ببخشيد ذليل بشه ، نمونه ميگم خودم به چشم ديدم : توي يه شركت (وابسته به صنف چاپ) من يه زماني مشاوره نرم افزاري ميدادم يه پسره بود خيلي زحمت كش و با استعداد ولي ديپلمه (جنگ و شرايط بد اقتصادي خانواده مجال درس خوندن رو ازش گرفته بود) چقدر سريع كار ياد ميگرفت و با توان خيلي بالا كار ميكرد ، حتي فاكس پرو رو ظرف 4 هفته واقعا ياد گرفت و برنامه هايي كه اونجا راه اندازي ميشد واقعا بدون همت اون باور كنيد اصلا راه نميفتاد ولي اين بابا چاپلوس هم نبود واسه همين با زرنگي انگشت ميزاشتن روي نقطه ضعفش و اجازه پيشرفت رو ازش ميگرفتن ولي در عين حال ببخشيد بقول خودشون خر حمالي :cry: هم ميكرد واقعا جاي تاسف بود واسه من خيلي سعي كردم كمكش كنم(بخاطر كاري كه ميكردم يه نمه حرفم برش داشت) ولي خيلي راحت ميگفتن بچه پرو هستش نبايد بهش راه بديم چون رودل ميكنه :x . با زحمت اون سيستم دفترداري و فروش راه افتاد ولي بقيش رو من با يه ترفندي نزاشتم وارد بشه چون نميخواستم هي خرحمالي بده (حتي پاداش هم بهش نميدادن در صورتي كه بقل دستيش فقط بخاطر چاپلوسي كلي پول و وام ميگرفت) كار بطور كامل خوابيد ديگه انجام نشد ولي بازم كسي حاضر نشد به اين بدبخت ميدون بده فقط هي وعده پشت وعده بود كه بهش ميدادن تا فقط واسشون كار كنه :x :cry: :evil:
من بعد از اينهمه مدت يه نتيجه گرفتم : فهميدن و با فهم بودن و استعداد خيلي به سواد و معلومات نيست ببخشيد اينو ميگم قصدم توهين نيست ولي اين هم يه واقعيته شايد يه بيسواد خيلي خيلي از يه پرفسور بيشتر بفهمه و انسانتر باشه.من درس خوندم ولي جدا ميگم از كسايي مثل مهدي ويروس و اميرجان و ايماجران و كامران و مجيد متال و همين عليولي2 و توكسيك و يمين و همين ممد گل كه جاش خاليه خيلي چيزا ياد گرفتم .
فهميدم مثلا ممد اهل كار از روي دانش و علميه.
اميرجان و ايماجران تحليلگرهاي خوبي ميشن چون نكته سنجن(از برنامه هاشون كاملا مشهوده)
كامران پشت كار خوبي داره و اهل كاره(جدا آفرين)
مهدي ويروس و مجيد متال خيلي باسوادن و اگه پاش بيفته خيلي كار ميتونن بكنن(بقول معروف يلين)
داش علي ولي هم كه من جدا بعضي جاها كف بر ميشم .
توكسيك خيلي تيزه و نكته سنجه- يمين شيطونه ولي اهل كاره از كار جديد نميترسه .(لينوكس)
حالا قبول داريد الان اين سايت يه مشت بروبچه هاي قدر جمع شدن كه ميتونن دنيا رو بتركونن ولي در واقع بخاطر عدم برنامه نيروشون هرز ميره.
راستي علي 110 هم يادم رفت استاده حداقل باعث شد بحث بالا كه فراموش شده بود دباره جون بگيره. يه دوست جديد هم پيدا كرديم كه خيلي دلم ميخواد بياد تو بحث شركت كنه بخصوص از اون ايميلش خيلي خوشم آمد.
اين حرف ادامه داره ولي بقيش فردا.
۱۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۸:۵۱:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #20

من تازه عضو شدم و نمي دونم چي به چيه ولي هر كاري كه بگب و از دستم بر بياد ميكنم
ميگم يه شماره سيبا بذار همه بچه هاي عضو به صورت داوطلبانه و به عنوان همياري كمك كنند

مخلص همه بروبچ

موفق باشيد

سيد وحيد مرتضوي زاده
۲۱-شهریور-۱۳۸۳, ۰۲:۲۲:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #21

سلام اشكان جان
به اون حرفا اهميتي نده . منم موقعي كه سايت زدم . برام كم ايميل هاي فحش نيومد اما فقط ميخنديدم بهشون و اصلا اهميتي نميدادم و كارم رو ادامه ميدادم و موفق هم شدم .
شما براي اين سايت زحمت زيادي كشيدي. شايد فراموش كرده باشي اما من جزو نفراي اولي بودم كه به سايتت سر ميزدم . هيچ وقت يادم نميره چه انتقادي از سايتت كردم براي اولين بار. آخه سايتت اون موقع نوك نبود . خودت دستي طراحيش كرده بودي و لينكاشو تو ايران كليك ميزاشتي (اون موقع من مدير اونجا بودم) منم كلي از طراحي سايتت انتقاد كردم و توپيدم به سايتت .. :wink: تو هم گفتي اولشه و........ حق با تو بود ! اون موقع اولش بود! اما الان خيلي فرق كرده و زحماتت نتيجه داده پس در راحت همچنان مصمم باش ما هم هواتو داريم .
اينجا رو ببين :
http://www.mideastclick.com/forums/showt...adid=29800
حتما تعجب ميكني اينجا رو از كجا پيدا كردم . .... همش خاطرست :)
(قابل توجه دوستان آقا اشكان از همين يه تاپيك تو ايران كليك شروع كردند :wink: )

حالا منم هر كمكي از دستم بر مياد انجام ميدم .
من reseller دارم . اگر هاست خواستي بگو واست رديف ميكنم عزيز....

تشكر
نبي

۱۰-آذر-۱۳۸۳, ۱۴:۲۱:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #22

ممنون ، نبي جان بلاخره بعضي وقتا آدم خسته ميشه و ميگه ديگه . در هر صورت سايت تو ايران فعلا نتنها چيزي نداره بلكه كلا هزينه هست (هزينه ماليش اهميتش در برابر وقتي كه ميزاري و خودتو مقيد به پاسخ ميكني خيلي كمه) ولي چه كنم نميشه ساكت نشست.
راستي اين لينكت عجب چيزيه Amaze منو برد به 1.5 سال پيش حال كردم ، يادش بخير چه چيزايي كه ميگفتم و ميگفتن .
راستي يادته بهم گفتي سايت كار درست بزن همون منو به فكر انداخت يه سايت بزنم(ولي مگه به اين سادگيها هست سيستم عضو گيري و بلاك بندي و ماجول و ديتا بيس و ...) ولي جدا با زحمت آقا نويد(فارسي نوك رو ميگم) زحمت من به يكدهم رسيد ، اميدوارم هركجا كه هست خوب و خوش و سرزنده باشه.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۰-آذر-۱۳۸۳, ۱۶:۵۰:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در وارد شدن به یک پوشه ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 4 6,369 ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۹:۳۶:۲۶
آخرین ارسال: Loyal
  DVB چيه و آيا ميتوان بدون مخابرات اينترنت داشت ashkan 20 26,505 ۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۲:۳۸:۰۳
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  پول دار شدن صد در صد بدون هیچ گونه سرمایه گذاری حتی یک ریال aie_saber 2 18,575 ۲۹-فروردین-۱۳۸۴, ۱۲:۱۰:۳۶
آخرین ارسال: mehdvirus
  كنكوري هاي كارشناسي ارشد نرم افزار وارد شوند NabiKAZ 17 16,025 ۲۳-اسفند-۱۳۸۳, ۱۳:۳۱:۴۵
آخرین ارسال: Mamad2003
  با اين كد صبح زود از خواب پا بشيد Mohamad_VB 13 8,703 ۱۸-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۰۷:۰۲
آخرین ارسال: ha_60
  سطح عملو(ترو خدا وارد شيد واسه ايران ويج حياتيه) yamin 9 6,334 ۱۷-شهریور-۱۳۸۳, ۱۰:۱۳:۰۰
آخرین ارسال: Toxic_Program
  مهم تمام عزيزاني كه برنامه هاي مهم نوشته اند وارد شويد yamin 9 6,167 ۰۷-شهریور-۱۳۸۳, ۲۰:۵۵:۰۶
آخرین ارسال: v-mashmoolie
  اپن سورسيا وارد شيد yamin 0 1,657 ۰۶-شهریور-۱۳۸۳, ۱۲:۰۰:۲۴
آخرین ارسال: yamin
  نصب ويندوز xp بدون هيچي اتوماتيك 4shir 5 3,748 ۲۲-مرداد-۱۳۸۳, ۰۳:۱۴:۵۰
آخرین ارسال: kiarashkasra

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS