امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يك پيشنهاد راجع به سايت
نویسنده پیام
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #1
يك پيشنهاد راجع به سايت
خدمت دوست عزيز جناب آقاي اشكان
با سلام
در مورد اون مطلبي كه تو سايت نوشته بودين من قبول دارم كه ما فقط حرف مي زنيم و موقع عمل كاري ازمون
بر نمياد . ولي خوب من سعي كردم كه حداقل كاري كه از دستم بر مياد يعني يه نظر كلي در مورد سايت انجام بدم. باور كنيد اگر بتونم كاري ديگه اي بكنم اصلاً دريغ نخواهم كرد .
هيچ تعارفي نمي كنم . سايت شما از نظر زيبايي خيلي عاليه ، من يه دوستي دارم كه طراح هستن . اين آقا هم سايت شما رو ديده و يك نظراتي داده كه من اينجا مي نويسم البته ببخشيد شما استاد هستيد و من جسارت مي كنم كه اين مطالب رو مي نويسم
1. سايت شما از نظر تركيب رنگ كمي مشكل داره : رنگ آبي رنگ خيلي خوبيه ولي اگر ازش خيلي زياد استفاده بشه باعث مي شه كه آدم تو سايت يه احساس كهنگي و يا تاريكي داشته باشه . اگه بتونين از رنگهاي شاداب تر بيشتري مثل زرد و يا آبي روشنتر و يا سبز روشنتر استفاده كنيد خيلي عالي مي شه .
2. صفحه اصلي خيلي شلوغه : شما مي تونين با استفاده از يكسري لينك هاي كلي مطالب رو تقسيم بندي كنين . مثلاً يك لينك براي آمار داشته باشين و آمار كلي تمامي برنامه ها رو در اون قسمت قرار بدين يا يه لينك هم براي آمار كاربران
3. قسمت جستجو كمي پايين تر گذاشته شده : مي تونين در سمت بالا قسمت چپ قرار بدين . اينطوري كمي راحتتر مي شه جستجو كرد .
4. قسمت تعداد بازديد از سايت هم پايين تر گذاشته شده : ما ايرانيها عادت داريم جايي كه بيشتر تعريف
مي شه و يا هي آمار بلند بالا ارايه مي ده دوست داريم و البته توجه نمي كنيم كه اين آمار دسته يا دروغ ( كه البته آمار شما مطمئناً درست هست و جاي هيچ شكي نيست ) شما مي تونين آمار بازديد از سايت رو زير همان جستجو قرار بدين . اينطوري ارزش سايت بالاتر مي ره .
5. اضافه كردن تبليغات : در سم چپ هم مي تونين يك ستون تقريباً بعرض چهار سانتي متر براي تبليغات بذارين . اين سايت تعداد بازديد كنندگانش خيلي بالاست . شما مي تونين خيلي راحت تبليغات جذب كنين . اين كار هم باعث مي شه كه كاربران از طريق سايت شما به سايت هاي بهتري دست پيدا كنن و هم اينكه درآمدي هم براي شما مي‌شه‌.
6. استفاده از فلش : اگه بتونين گرافيك كار رو با استفاده از فلش بالا ببرين خيلي جذاب تر مي شه . مثلاً استفاده از منو هم باعث راحتتر شدن استفاده از سايت مي شه و هم زيبايي بيشتري داره .

در آخر به خاطر تمامي زحماتي كه مي كشين از شما تشكر مي كنم . با آرزوي موفقيت روز افزون براي شما و همة دست اندركاران صنعت انفورماتيك ايران .
از بابت اين نظر هم عذر خواهي مي كنم و خودم رو در حدي نمي بينم كه براي شما اشكال بگيرم . فقط يك نظر هست كه شايد در بهتر شدن سايت به شما كمك كنه

با تشكر ـ مشمولي
Vahid_mashmoolie@yahoo.com
۱۱-تير-۱۳۸۳, ۱۱:۱۶:۴۳
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #2

آقا من با اين موافقم . اما يه مشكلي هست و اون اينه كه استفاده از فلش حجم سايت رو زياد مي كنه .
و تو همه براوزر ها ديده نمي شه . مثل اپرا يا سم اسپيد ( كه برو بچ قديمي ازش استفاده مي كنن )

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۱۱-تير-۱۳۸۳, ۱۱:۳۸:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

مشمولي جان نظراتت خيلي آموزنده بود ، يادتونم باشه شاگرد و استاد نداريم اين مال قديم بود كه OpenSource نبود حالا همه هم شاگردن و هم استاد.
من از خود تو خيلي چيزا ياد گرفتم دروغ نيست و يه حقيقته.(پس منم بنوعي شاگرد توهستم)
فقط درباره فلش با نظر توكسيك موافقم آره يخورده براي سايتي كه بيشتر هدفش برنامه نويسيه شايد جالب نباشه.
درباره رنگ حق با تو هست ولي تغيير دادنش سخته(آخه همه متنها رو من تايپ نكردم امكان داره رنگها يكم قاطي بشه ولي حتما سعي در تغييرات دارم)
درباره صفحه اول حق با شماست حتما بصورت لينكي به قضيه نيگاه ميكنم (اصلاچه لزومي داره همه چيز صفحه اول باشه).
درباره جستجو هم آره حق باتو
آمار : اونو شايد برش داشتم يا شايد بردمش پايين صفحه.
تو فكر تبليغ هم هستم اساسا حالا ديگه واقعا ميخوام روش سايت رو عوض كنم و برم به سمت رضايت بيشتر براي همه چه اونها كه ميخونن چه اونها كه پست ميزنن.
منم تشكر ميكنم از تو چون يكي از اون دست اندركارها خودت هستي (كم چيزي نيست آدم سورس برنامش رو بده به ديگران)
۱۱-تير-۱۳۸۳, ۱۳:۵۶:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sadeghack آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4

بابا چقدر كاربر اومد سايت استاد شده
خوب منم سايتم راه افتاد البته به طور كاملا آزمايشي
www.royal-net.net
حتما لينك اينجا رو توش ميزارم
من متاسفانه سرم خيلي شلوغه
يه برنامه مي نويسم كه تاحالا 5500 خط كد داشته و حدود 20000 تا ديگم مي خواد
اگر بشه سورس بازشم مي كنم
فعلا
باباي
۱۲-تير-۱۳۸۳, ۱۲:۴۹:۱۰
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #5
a suggest
اگه میشه یه جایی بزارین بتونیم ای دی هایه هم یا ایمیلامونو بتونیم ببینیم اینطوری هر کی با یکی کار داشته باشه گرفتار نمیشه نمونش خود من اونروز دنبال ایدی یکی از بچه ها میگشتم کل سایت و زیرو رو کردم هیچی گیر نیاوردم :?
۱۲-تير-۱۳۸۳, ۱۸:۵۲:۰۹
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #6

ايميلها كه دم دست باشه ناجوره مهدي جون ولي آي دي دم دست بودن رو نفهميدم منظورت چيه براي چه منظوري ميخوايي و ...؟؟؟؟
۱۳-تير-۱۳۸۳, ۱۲:۴۷:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لغات عربي سايت ايرانويج joker 4 5,084 ۲۶-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۸:۰۴:۲۱
آخرین ارسال: alaska
Exclamation ويروس بودن لينكي در صفحه اول سايت teacher_computer 0 2,193 ۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۳۰
آخرین ارسال: teacher_computer
  پيشنهاد براي ارتقاي www.iranled.com t3r!p3000 40 29,312 ۲۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۰:۰۶:۳۶
آخرین ارسال: ha_60
  مشگلات صفحه اصلی سايت CRazYFULL 0 2,229 ۰۸-آذر-۱۳۸۷, ۲۲:۳۵:۳۷
آخرین ارسال: CRazYFULL
  راجع به acrobat reader مشکل دارم siana_k1980 1 2,205 ۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۷:۲۷:۴۲
آخرین ارسال: 1nafar
  آقا كسي با سايت مشكل داره سريع اي ashkan 1 2,770 ۰۷-دى-۱۳۸۵, ۱۳:۲۵:۲۹
آخرین ارسال: CentralClubs
  مشكل در ورود به سايت amirgooran 6 4,201 ۱۳-مهر-۱۳۸۵, ۱۶:۵۸:۵۱
آخرین ارسال: amirgooran
  تغييرات در ايران ويج و انتخاب مديران براي سايت ashkan 32 18,421 ۰۱-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۴۵:۰۶
آخرین ارسال: 4shir
  بخش جستجوي سايت Mohandese_Javan 3 2,927 ۰۶-بهمن-۱۳۸۴, ۱۸:۱۳:۴۳
آخرین ارسال: Mohandese_Javan
  يك پيشنهاد بدرد بخور در زمينه بخش هاي مختلف انجمن Iron_Fist 5 4,051 ۲۰-آذر-۱۳۸۴, ۱۳:۳۵:۳۸
آخرین ارسال: Iron_Fist

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS