امروزه کار برد دستگاه های الکترونیکی زیاد شده و این دستگا ها نیز برای قابل حمل بودن به باتری روی آوردن و باتری های قابل شارژ هم که هر روز در حال پیشرفت هستند ولی یه شارژر خوب رو با قیمت مناسب توی بازار نمی تونین پیدا کنین اکثر شارژر ها که با قیمت کم پیدا می کنین بدون هیج حساب و کتابی باتری شما رو شارژ می کنن بدونه دونستن نوع و ظرفیت باتری به همین خاطر این مدار رو اینجا گذاشتم
این یه شارژر باتری های NIMH است ولی برای بقیه باتری ها همی می تونین استفاده کنین روش شارژ هم 14 ساعت با جریان یک دهم ظرفیت باتریه که یه روش استاندارد به حساب می یاد
این پروژه رو از سایت (۱) گرفتم اگه دوست داشتین می تونین به سایت اصلی یه سری بزنین عکسها و مدار مربوطه رو می تونین تو فایل ضمیمه پیدا کنین با یک پتانسیومتر ظرفیت باتری رو تعیین می کنین و بعد از 14 ساعت باتری تون شارژ می شه البته برای بار اول باید دستگاه رو کالیبر کنین که به یه رابط سریال نیاز دارین که باز نقشش رو تو فایل ضمیمه می بینین و یه برنامه که توی کامپیوتر بتونین با پورت سریال کار کنین که می تونین از یکی از همین برنامه های من استفاده کنین یا HyperTerminal ویندوز (البته برای این کار من HyperTerminal رو پیش نهاد می کنم) بقیه کار ها رو خود میکرو از طریق پورت سریال بهتون می گه فقط یادتون باشه کالیبر کردن نیازه و برای تنظیم دقیق دستگاه نیست
برای کار با HyperTeminal در ابتدا به جای مودم پورت کام مربوطه رو انتخاب کنید و سرعت رو 9600 و بدون پریتی و با یک Stop Bit برنامه ریزی کنید فراموش نکنید که بعد از روشن کردن دستگاه 1.5 ثانیه فرست دارید تا دستور set رو برای میکرو بفرستید یادتون باشه که اگه اشتباه تایپ کردید یه بار دیگه دستگاه رو روشن کنید چون backSpace فایده نداره و اگه یه بار دستگاه رو کالیبر کردید برای همیشه کافیه
برای کامپایل کردن برنامه باید از GCC استفاده کنین البته برای راحتی کار WinAVR رو از (۲) بگیرید