امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سی ام اسی هست که محدودیت طراحی قالب را نداشته باشد؟
نویسنده پیام
rasa-fa آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 2
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
سی ام اسی هست که محدودیت طراحی قالب را نداشته باشد؟
خیلی جاها دیدم که وقتی یک سی ام اس میخری قالبهای محدودی داره و بسته به نیازت اگه قالبهای دیگه ای بخوای باید اونو ازشون بخری یا برای تغییر قالب باید با شرکت تماس داشته باشی تا اونها اینکارو انجام بدم میخواست مبدونم که سی ام اسی هست که این محدودیت رو نداشته باشه؟ چون من دوست دارم پس از راه اندازي وب سايت بر روي اينترنت هر چند وقت یکبار قالب وب سايتم رو خودم تغییر بدم ولی بدون اینکه دوباره به شرکت مراجعه کنم یا هزینه اضافه پرداخت کنم ؟
۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۵۳:۵۲
babel آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 1
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #2
RE: سی ام اسی هست که محدودیت طراحی قالب را نداشته باشد؟
(۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۵۳:۵۲)rasa-fa نوشته است: خیلی جاها دیدم که وقتی یک سی ام اس میخری قالبهای محدودی داره و بسته به نیازت اگه قالبهای دیگه ای بخوای باید اونو ازشون بخری یا برای تغییر قالب باید با شرکت تماس داشته باشی تا اونها اینکارو انجام بدم میخواست مبدونم که سی ام اسی هست که این محدودیت رو نداشته باشه؟ چون من دوست دارم پس از راه اندازي وب سايت بر روي اينترنت هر چند وقت یکبار قالب وب سايتم رو خودم تغییر بدم ولی بدون اینکه دوباره به شرکت مراجعه کنم یا هزینه اضافه پرداخت کنم ؟
سلام دوست عزیز
بله ، من با سی ام اس شرکت فارسیکام کار کردم تو این سی ام اس می توانی از قالبهای موجود استفاده کنی یا خودت قالب جدیدی بسازی البته نیاز خاصی به دانش برنامه نویسی نداری همینطور اگه بخوای می توانی از شرکت درخواست طراحی اختصاصی بکنی که فقط این مورد آخر بعد از طراحی و راه اندازی اولیه در صورت خواست شما احتیاج به پرداخت پول دارد ولی همانطور که گفتم هیچ هزینه و محدودیتی در ساخت قالب توسط شما نیست
۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۴۱:۵۲
تشکر شده توسط : rasa-fa

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] wordpress - ایجاد محدودیت طول و عرض برای آپلود عکس در گالری وردپرس crafcrab 3 2,759 ۱۴-آذر-۱۳۹۶, ۱۴:۰۳:۰۳
آخرین ارسال: lord_viper
  [سوال] قیمت طراحی سایت خبری rahim2222 1 2,522 ۰۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۲۳:۴۲
آخرین ارسال: Ghoghnus
  طراحی قالب سایت با وردپرس فاطمه وطن دوست 1 2,482 ۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۳:۱۳:۰۱
آخرین ارسال: Loyal
  سئوال طراحی سایت ferdicas 1 2,402 ۰۷-اسفند-۱۳۹۱, ۱۶:۴۲:۱۸
آخرین ارسال: WhiteNoise
Big Grin قالب حمل ونقل ایران برای جوملا با هدر فلش برای جوملا 3 , 2.5 behnam.yousefi 0 2,040 ۱۳-دى-۱۳۹۱, ۱۸:۳۴:۳۰
آخرین ارسال: behnam.yousefi
  طراحی یک فروم abbasalifix 1 2,638 ۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۴۲:۴۷
آخرین ارسال: babyy
  دانلود قالب فوق العاده زیبای air برای جوملا 1.5 fzahrab 2 3,476 ۲۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۴:۵۲:۲۴
آخرین ارسال: irdesign3rs
  دانلود قالب youestate برای جوملا 1.5 fzahrab 0 2,476 ۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۲۷:۰۲
آخرین ارسال: fzahrab
  دانلود قالب فارسی فوق العاده زیبای youfauna برای جوملا 1.5 fzahrab 0 2,732 ۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۰۸:۱۰
آخرین ارسال: fzahrab
  دانلود قالب فوق العاده ja larix yasharhi 0 2,203 ۰۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۴:۰۳:۰۲
آخرین ارسال: yasharhi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS