نظرسنجی: آيا در نوشتن برنامه كمك مي كنين
بله حتماٌ كمك مي كنيم .
100.00%
4 100.00%
خير ـ نوشتن اين برنامه امكان پذير نيست
0%
0 0%
در کل 4 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر سنجي در مورد نوشتن برنامه Farsi Api Guide
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #23

خوب پس تو اگه حدود 30 تا 40 تا تابع رو زدي تو ديتا بيس (ديتابيس) بفرست تا براي برنامه نويسي رديفش كنم و برو بچ رو با برنامه تازه بسازم. :)
۱۶-تير-۱۳۸۳, ۱۴:۳۹:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #24

سلام
درمورد برنامه چشم . به محض آماده شدن ارسال می کنم
اما من امروز تو صفحه اول سایت یه مطلبی رو دیدم . خیلی زود گرفتم و وقتی باز کردم و خوندم تمامی حرفهایی رو که احساس می کردم در ته دلم مانده دیدم . بله ما ایرانیها واقعاٌ از بهترین انسانهای جهان هستیم . فکر نکنید که من نزاد پرست هستم یا اینکه خیلی به خودم مغرورم . نه
ما ایرانیها در هوش و برادری و تربیت و فرهنگ از معدود انسانهای دنیا هستیم . اما چه فایده .
یک استادی داشتیم که می گفت یکی از دانشمندان بزرگ کشور زاپن ( ببخشید حرف ز رو نمی زنه )
بله یکی از دانشمندان زاپنی یک تحقیق در مورد ایرانیها انجام داده و در نتایج گفته که هوش و استعداد ایرانیها سه برابر زاپنیهاست ولی اگر دو ایرانی کنار هم باشن بهره وری آنها یک سوم یک زاپنی می شه .
یعنی ما استعداد داریم ( چند نفر ایرانی می شناسیم که بهترین اساتید دانشگاههای آمریکا و کانادا و اروپا هستن)
ما هوش داریم ( در مسابقات علمی این رو ثابت کردیم )
ما پشتکار داریم ( البته هر کس به یک اندازه )
ولی یک چیز نداریم . و آنهم اینکه ما نمی تونیم با هم باشیم . همدیگر رو تحمل کنیم . موفقیت کسی رو ببینیم . این موضوع باعث خجالت من می شه . ای کاش ما هم بتونیم با همدیگه کار کنیم .
پس بیایید برای یکبار هم که شده ثابت کنیم ما اعضای ایران ویج این خصوصیت رو داریم . من تمامی توان و تلاش خودم رو می کنم تا این برنامه به آخر برسه و این رو شروعی می دونم برای برنامه های بعدی . از شما هم خواهش می کنم که تمامی تلاش خودتون رو انجام بدین .
به امید ایرانی آباد و ایرانی متحد از لحاظ فکری .
از مدیر سایت به خاطر اینکه این مطلب رو اینجا نوشتم عذر خواهی می کنم . جای دیگه ای بهتر از این پیدا نکردم .
با تشکر _ مشمولی
۱۶-تير-۱۳۸۳, ۱۶:۱۹:۱۵
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #25

اين مطلب مال من نيست ، اينو يكي از دوستانم كه بخاطر همين مشكلات از ايران رفت ، برام با ايميل ارسالش كرده واقعا هم مطلب جالبه.(ممنون كه توجه كردي)
۱۷-تير-۱۳۸۳, ۰۷:۴۱:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #26

سلام .
آقا من نمي خوام بحث فلسفي باز كنم . با اينكه علاقه دارم و منكر تبحر و معلومات و خلاقيت شما هم نيستم كه البته شما خود استاديد و ما افتخار شاگردي شما رو داريم .
ولي به نظر بهتر بود كه اون مقاله اي كه در صفحه اصلي قرار دادين يكمي تغير بدين . براي همين من اين تغيير رو دادم وبه ايميل شما ارسال كردم . شما لطف كنين اونها رو به هم بچسبونين بعد اگر خوشتون اومد بزارين توسايت .
البته اگر هم نذاشتين مهم نيست . مهم اينكه خود شما اونها رو ببينين .
با تشكر ـ مشمولي
۱۷-تير-۱۳۸۳, ۱۰:۴۵:۲۵
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #27

من اين تاپيك رو توي آرشيو ديدم
نميدونم اين پروژه رو شروع كردين يا شروع شده و تموم شده يا....
خواستم بگم من تقريبا از 500 تابع API 32 مثال وي بي دارم
حجمش حدود 7 مگ هست با فرمت rar فشردش كردم شده حدود 3 مگ
از اكثر توابع معروف توش مثال پيدا ميشه.
خلاصه اگه بدردتون ميخوره بگين آپ لودش كنم.
فكر كنم آقاي مشمولي دارن روش كار ميكنن. در هر حال لطفا اطلاع بدين كه پروژه تاكجا پيشرفت كرده. برام جالبه.

توجه:مثال ها بصورت پروژه پروژه هست نه كده خالي.
۱۹-شهریور-۱۳۸۳, ۰۰:۲۶:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #28

سلام
دوست عزيز آصف . اميد وارم اسم شما رو درست نوشته باشم .
اين مطلب رو من تقريباً اواخر تير ماه شروع كردم .
من خودم با توابع API زياد كار نكردم و شايد يك دليل اون اين باشه كه اين توابع رودرست نمي شناسم . مدتي قبل از يكي از سايتهاي خارجي كه لينكشو بالا داده بودم يك برنامه به نام API GUIDE دريافت كردم .برنامه بسيار جالبي رود . حدود نهصد تا تابع روبه طوركامل شرح داده و با تمام جزئيات نوشته ومثال زده.همين باعث شد كه يك فكري به سرم بزنه و اينكه بيام اين برنامه روبه فارسي ترجمه كنم .ولي ديدم زياد طول مي كشه توسايت مطرح كردم . قرار بر اين بود كه ما بياييم تا آخر تابستان هر كس هر قدر كه مي تونه تابع ترجمه كنه و بزنيم تو يه ديتا بيس و در آخر يك برنامه تقريباً مشابه همون برنامه نوشته بشه ولي با اين تفاوت كه همه چيز فارسي باشه واين برنامه به طور رايگان همراه با كدهاي اون ارايه بشه . ولي خوب كمي تقصير من بود كه بدليل برخي مشكلات پروژه به تعويق افتاد . ولي من اين مطلب روبا يكي از دوستانم در ميان گذاشتم و قرار شده كه اين پروژه را با هم بنويسيم . العان هم دارم رو ديتا بيس كار مي كنم .وقتي تموم شد يك برنامه هم براش مي نويسيم . اميد وارم تا آخر تابستان و يا لااقل اواسط مهر ماه اين كار تموم بشه و البته من از شرمندگي آقاي اشكان در بيام .
اگر شما هم توابعي دارين مي تونين تو سايت بزارين يا به آدرس ايميل من ارسال كنين تا ازشون استفاده كنيم .ممنون مي شم .
نسخة اول اين برنامه قرار هست با حدود 300 تابع ارايه بشه . يك امكان آپ ديت هم در نظر مي گيريم تا كاربر براحتي بتونه نسخة هاي بعدي رو ، بر روي نسخة اول آپ ديت كنه كه اينطوري مي تونيم به مرور زمان تمامي توابع API رو بنويسيم و به برنامه اضافه كنيم .
راستي اسم برنامه قرار بود Farsi Api Guide يا همون FAG باشه .
با تشكر ـ مشمولي
۱۹-شهریور-۱۳۸۳, ۱۱:۱۰:۱۳
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #29

سلام
اولا آفرين اسمم رو درست نوشتي (بعضي ها با اين اسم مشكل دارن...)
دوما در باره توابع يه توضيح نيازه
من چند وقت پيش يك كتاب گرفتم كه اسمش هست "مرجع توابع API 32"
كه كتابي نسبتا جامع در باره توابع API هست و توضيحاتش هم براي زبان ويژوال بيسيك هست
به همراه اين كتاب يك سي دي هم بود كه شامل توابع توضيح داده شده در كتاب هست.
حالا كپي رايت هم كه فعلا ياورش استاده! اگه بدرد بخوره من آپلودش كنم.
همون طور كه قبلا گفتم توابع به صورت پروژه هست.آيا اين جوري بدردتون ميخوره؟
۱۹-شهریور-۱۳۸۳, ۱۲:۲۱:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #30
سورس برنامه ها
با سلام
مشمولي جان من برنامه ها رو آپ لود كردم. چون حجمش زياد بود به سه قسمت تقسيمش كردم:
http://asefsoft.spymac.net/A_G.rar
http://asefsoft.spymac.net/G_P.rar
http://asefsoft.spymac.net/P_Z.rar

ديگران هم اگه خواستن دانلود كنن.منبع خوبيه
۲۱-شهریور-۱۳۸۳, ۰۳:۴۲:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #31

سلام خدمت دوست عزيز آصف
هنوز فايلها رونگرفتم ولي پيشاپيش ممنون
من دارم با كمك يكي از دوستام ديتابيس رو كامل مي كنم . يازده تا فيلد گزاشتيم و تمامي اطلاعات رو به طور كامل مي ريزيم تو بانك . حدود سيصد تا تابع واسه نسخه دوم هست . تو نسخه هاي بعدي هم توابع ديگه اي رو مي زنيم . از امروز هم برنامه نويسيشو شروع كردم .
البته برنامه نويسيم خيلي عالي نيست ولي دوستان مي بخشند ديگه . اگر هم كسي برنامة ديگه اي داشت مي تونه رو ديتابيس پياده كنه . كاملاً اوپن سورس .
اميد وارم كه اين برنامه براي دانش آموزان ودانشجويان و مخصوصاً دوستان برنامه نويس ايران ويج مفيد باشه . آقا اشكان شما هم ناراحت نباشين . كم كم داره تموم مي شه . البته قبل از اينكه برنامه رو بنويسم يك فرم ساده از شكل و شمايل اون براتون ارسال مي كنم تا نظرتون رو بگين . اگر هم تغييري خواست بگين تا اعمال كنم و برنامه بهتر بشه . انشاالله نسخة اول آخر تابستان ونسخة هاي بعدي حدوداً هر يك ماه و يا دو ماه يكبار . يك سيستم آپ ديت هم مي زاريم تا ديگه مجبور نشيم برنامه را دوباره نصب كنيم . بلكه اطلاعات جديد رو رو بانك آپ ديت كنيم . مجموعه كامل بشه .
از همه دوستان تشكر مي كنم
مشمولي
۲۱-شهریور-۱۳۸۳, ۱۲:۲۰:۵۲
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #32

سلام
موفق باشي
منتظر اولين ورژن هستم
مطمين باش كه اين كار بدرد خيلي ها ميخوره و در آينده هر كي كه ازش استفاده كنه دعا به جون نويسنده ها و ارايه دهنده هاي طرح اوليش خواهد كرد.
من دوست داشتم باهاتون همكاري كنم ولي متاسفانه در ديتابيس سر رشته اي ندارم.
شايد اين برنامه (كه اپن سورس هم هست) باعث بشه يك كم سراغ ديتابيس برم و كمي از اون هم چيزي ياد بگيرم.
اگه لطف كني و از فرم و طرح اوليه اش برام بفرستي ممنون ميشم.
آصف
۲۱-شهریور-۱۳۸۳, ۱۳:۴۶:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #33

سلام .
جناب آصف خان چشم . برنامه رو به آدرس ايميليت ارسال مي كنم . ولي اينهم بگم
زياد دلخوش نباش Amaze
چون برنامه نويسي من هم زياد تعريفي نداره . يه ديتا بيسي اكسس با يه برنامه ويژوال بيسيك كه با Jet 3.4 با بانك ارتباط خواهد داشت . يك سيستم بسيار ساده و شايد حتي از عنصر DATA استفاده كردم . واسه همين گفتم اگه دوستان برنامه بهتري نوشتن مي تونن رو بانك پياده سازي كنن .
بالاخره برنامه كه كامل شد رو سايت آپ لود مي كنم تا همه دوستان ببينن ولي فرم اوليه كه شكل ظاهري برنامه هست براتون ارسال مي كنم .
با تشكر ـ مشمولي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-شهریور-۱۳۸۳, ۱۴:۱۶:۴۲، توسط v-mashmoolie.)
۲۱-شهریور-۱۳۸۳, ۱۴:۰۹:۵۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] نوشتن توضیح در فانکشن Add-in eppagh 4 3,633 ۱۳-مرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۱۷:۲۸
آخرین ارسال: babyy
  [سوال] فرق کد نوشتن در Class و Modul چیست؟ eppagh 3 3,189 ۰۹-مرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۵۴:۵۷
آخرین ارسال: babyy
  نوشتن فایل باینری mahdi321 2 2,758 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۰:۳۹:۴۰
آخرین ارسال: mahdi321
Question نحوه نوشتن برنامه؟ honarju 4 5,432 ۰۱-اسفند-۱۳۹۱, ۲۳:۰۱:۰۷
آخرین ارسال: honarju
  [سوال] خواندن و نوشتن یک فایل باینری به حالت اولیه one hacker alone 2 2,685 ۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: one hacker alone
  راهنمایی برای چند مورد در برنامه نویسی VB6 Rain_Saeid 14 11,460 ۱۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۰۸:۲۰
آخرین ارسال: vigraz
  نحوه نوشتن exe میکر movaffag 3 4,339 ۲۱-اسفند-۱۳۹۰, ۱۸:۴۱:۳۰
آخرین ارسال: mohsen0025
  درخواست کمک برای نوشتن برنامه در بسکام saba987 0 2,151 ۱۲-دى-۱۳۹۰, ۱۷:۰۳:۲۳
آخرین ارسال: saba987
Question [سوال] یک سوال در مورد ظاهر برنامه در vb 6.0 Hamidreza97 4 4,786 ۰۷-شهریور-۱۳۹۰, ۱۹:۲۳:۵۷
آخرین ارسال: CRazYFULL
  نوشتن کیجن برای یه نرم افزار mobina2339 6 6,060 ۲۴-تير-۱۳۹۰, ۲۲:۳۷:۴۲
آخرین ارسال: Ghoghnus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS