امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرویس دهنده وبلاگ
نویسنده پیام
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #1
سرویس دهنده وبلاگ
سلام عزیزان دلم.آقا من نمی دونستم کجا این رو مطرح کنم. چون داشتم . با php می نوشتم . فکر کردم اینجا بهتره. اگر مدیر ها جای بهتری سراغ دارن ببرنش اونجا.

من چند ماهی هست دارم روی یه سرویس دهنده وبلاگ کار می کنم. که با zend frame work دارم می نویسمش. بیشتر امکاناتش رو نوشتم. البته کلا سرویس دهنده وبلاگ چیز زیادی نداره. یعنی پروژه بزرگی نیست. ولی چون جدیدا خیلی تو کد نویسی وسواسی شدم. یه قسمت رو که شامل model و view و controller میشه رو 100 بار پاک می کنم و دوباره می نویسم.
حالا می خوام ببینم به نظر شما چه سرویس های رو ازافه کنم . یا بهتر بگم شما اگر برید تو یه سرویس دهنده وبلاگ دوس دارید چی داشته باشه؟.

راستی مدیر های عزیز اگر می بینین جای دیگه این پست بیشتر دیده میشه ببرنش اونجا چون می خوام اکثر بچه های ایران ویج خلاصه یه نظر کوچیک هم شده بدن تا بتونم بهتر بنویسمش.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۲۶-مهر-۱۳۸۹, ۲۰:۰۳:۳۸
تشکر شده توسط : رسول
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #2
RE: سرویس دهنده وبلاگ
آقا واقعا از این هم هم فکری تشکر فراوان دارم. بابا یه نظر خواستم ها.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۲۹-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۰۳:۳۳
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #3
RE: سرویس دهنده وبلاگ
سلام دوست من.

موفق باشيد.كاره جالبي انجام ميديد.
به نظر من يكي از جالب ترين سرويس ها بلاگفا هست پيشنهاد ميكنم تقريبا شبيه به اون درست كنيد.قابليت ماژول پذيري داشته باشه.ساخت تمپليت واسش راحت و استاندار باشه و...
كارش كه تمام شد يه Demo ازش بزاريد بد نيست اينطوري راحت تر ميشه نظر داد.

يكي از كاربرهاي قديمي خدا بيامرز ايرانويج عزيز به اسم Read.move كه اسمشون هم فكر كنم رضا بود يه CMS به اسم گلابي(Golabi) نوشته كه توي Source Forge قرار داده كه البته تحريم شديم و....

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۳۰-مهر-۱۳۸۹, ۰۲:۲۹:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mohamadpk

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] API - سرویس ارسال و دریافت ایمیل crafcrab 5 3,084 ۲۴-آبان-۱۳۹۶, ۲۲:۳۱:۰۳
آخرین ارسال: babyy
myBB داشتن انجمن اختصاصی، آپلود سنتر و نظرسنجی برای وبلاگ SayyedAli 1 3,921 ۱۳-آبان-۱۳۸۵, ۱۲:۰۶:۲۳
آخرین ارسال: NabiKAZ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS