امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارزیابی نرم افزار من !
نویسنده پیام
Arash12 غایب
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 30
( 40 تشکر در 19 ارسال )
ارسال: #12
Smile  RE: ارزیابی نرم افزار من !
بسم الله الرحمن الرحيم

نقل قول: مهندس نیاز نیست با Safe Mode بیای بالا !

تو صفحه آغاز انتخاب کاربر دو بار ctrl+alt+delet رو بزن و اسم کاربری رو Administrator تایپ کن !

برادر عزيز من اون راهو براي موقعي گفتم كه براي ادمين هم رمز باشه وگر نه كه من اون راهي رو كه شما مي گي از پدربزرگم ياد گرفتم!Amaze
و اون راهي كه من مي گم درحدي هست كه ديگه از اين به بعد ازت رمز نمي خواد!Cool

نقل قول: را ه اینو واسم پیدا کنی ممنونت میشم (سید هم که هستی خدا کمکت میکنه که پیداش کنی D:)

بايد بگم كه هنگام نصب ويندوز اگر ويندوزت اكس پي پرو باشه هنگام نصب ازت سوال ميكنه و ميخواد كه باسش رمز بزاري.

وبعد از نصب هم ميري تو ران و تايپ مي كني REG Password وبعد هم ديگه يه صفحه باز ميشه كه ازت رمز مي خواد اما اينها كه گفتم توي ويندوز هاي 98 و اكس پي پرو انجام ميشه البته فكر كنم توي ويندوز 7 هم اجرا بشه من تاحالا امتحان نكردم. من تو ويندوز اكس پي معمولي اينكارو كردم چندبار اول يه صفحه سياه سريع ميومدو مي رفت و كار نمي كرد اما چند دفعه بعد كه امتحان كردم ديگه كلا رجيستري بالا نمي يومد.!Amaze

Atاينكارو توي رجيستري نميتوني انجام بدي چون كارهاي خيلي مهم ويندوز توسط كرنل(Kernel) يعني مفز اصلي ويندوز انجام ميشه كه دستيابي بهش غير ممكنه.

اما اگر ميخواي براي ادمين هم رمز بزاري بايد يا هنگام نصب ويندوز اينكارو بكني يا بري توي كنترل پنل و يوزر اكانت و اگر يوزر اكانت خودت رو حالت ادمين نيست يه يوزر اكانت به نام ادمينيستراتور (Administrator) ميسازي بعدش هم برايش رمز ميزاري.

درباره سيدي هم بگم كه كسي مرده كه باباش كافر باشه ولي خودش گناه نكنه! اين درحاليه كه من سيد هايي رو ميشناسم كه دزد و قاتل هم هستند.(انسانيت به سيدي نيست) ولي دركل از توجهت ممنونم.Shy

باتشكر

امپراطور یونان به کوروش کبیر گفت:
ما برای شرف و آبرو میجنگیم اما شما چی؟
شما برای پول میجنگید.
کوروش پاسخ داد:
هرکس برای نداشته هایش میجنگد.014 خوشبختي چيست(پاسخ چارلي چاپلين):خوشبختي فاصله اين بد بختي تا بدبختي ديگر است.
هیچ گاه برای بروزشدن دیرنیست،.....هميشه بروز باشيد.
باآرزوي سربلندي و سلامتي
سيد آرش حسيني 038
والسلام
۱۱-آذر-۱۳۸۹, ۱۵:۱۶:۴۲
تشکر شده توسط : t3r!p3000, download69, WhiteNoise
download69 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 70
( 78 تشکر در 50 ارسال )
ارسال: #13
RE: ارزیابی نرم افزار من !
دمت گرم
اطلاعاتت در این مورد یعنی رمز های ویندوز خیلی خوبه اگر چیزای دیگری هم هست بگو یاد بگیریم

۱۱-آذر-۱۳۸۹, ۱۹:۲۴:۲۶
تشکر شده توسط : WhiteNoise
Arash12 غایب
كاربر تک ستاره
*

( 40 تشکر در 19 ارسال )
ارسال: #14
Cool  RE: ارزیابی نرم افزار من !
بسم الله الرحمن الرحيم

دردنياي الكترونيك هيچ چيز قطعي نيست و هيچ رمزي نمي تونه جلويه يك هكر مشتاق رو بگيره.Exclamation
بين همه سيستم عامل ها ويندوز كه از همه امنيت كم تري داره از همه بي ثوات تره و هيچ چيز درش قطعي نيست و هميشه اشكالاتي درش هست كه بايد از توي رجيستري اونو درست كرد!

برنامه نويسي يكي از مورد علاقه ترين تفريحات براي يك انسان كه با رايانه كار ميكنه هست. و به نظر من اگر ميخواي براي كامپيوترت رمز بزاري از نرم افزار فولدر گارد استفاده كن كه ميشه براي همه چيز توش رمز گذاشت.

توي دنياي كد ها و برنامه نويسي انسان ها هميشه عقبن Whistle چون هميشه كسي هست كه كد هاي بيشتري رو از ديگري بلد باشه و بهت بگم كه نرم افزاري كه تو ساختي از ابتدايي ترين نرم افزار هاي امنتي هستSad (ناراحت نشو ادامه رو گوش كن) اما چون نرم افزارهاي كليدي مثل نرم افزار تو (كه تنها براي كار مخصوصي هستند) حجم كمي دارند ، هميشه پرطرفدارند و تازه به كاره همه هم مي آيند!

Atاما بهتره براي امنيت سرو كله نزني چون: هيچ وقت امنيت بطور كامل درهيچ جايي برقرار نميشه حتي سيستم عامل لينوكس كه مي گن امنيت كاملي داره هم داراي كمي بي امنيتي هستش و موضوع اصلي اينجاست كه هميشه امنيت بعد از به وجود آمدن خطر ايجاد ميشه يعني افراد مي فهمن كه خطري وجود داره بعد امنيتي براي اون برقرار مي كنن!

شما برای پول میجنگید.
کوروش پاسخ داد:
هرکس برای نداشته هایش میجنگد.014 خوشبختي چيست(پاسخ چارلي چاپلين):خوشبختي فاصله اين بد بختي تا بدبختي ديگر است.
باآرزوي سربلندي و سلامتي
سيد آرش حسيني 038
والسلام
۱۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۶:۲۶:۳۲
download69 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 78 تشکر در 50 ارسال )
ارسال: #15
سلام دوست خوبم
ما هم پا به پای این هکرا پیش میریم تا به بتونیم حرفی برای گفتن در امنیت داشته باشیم البته من کار خودم رو با ویرس نویسی آغاز کرده بودم که یکم ساده تر از چیزای دیگه بود و من بیشتر برنامه نویسیم رو روی سورس ویروس ها یاد گرفتم!!!!!!!!!!
من خیلی دوست دارم در مورد امنیت تحقیق کنم و بتونم کاری رو در این راه آغاز کنم و بعد ها بتونم از نفوذ ویروس ها و کرم ها و هکر ها به رایانه جلوگیری کنیم (این کنیم آخر رو جمع بستم چون خودم تنهایی از این کار بر نمیام )

۱۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۸:۴۲:۲۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Arash12, WhiteNoise
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #16
(۱۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۶:۲۶:۳۲)Arash12 نوشته است: به نظر من اگر ميخواي براي كامپيوترت رمز بزاري از نرم افزار فولدر گارد استفاده كن كه ميشه براي همه چيز توش رمز گذاشت.

ما یه زمانی این کار رو کردیم ولی وقتی با لینوکس لایو اومدم بالا دیدم بدون هیچ مشکلی میشه داخل فولدر های رمز گذاری شده , شد !!!
عملا هیچ کارایی نداشت و فقط تو همون ویندوز کار می کرد !
۱۲-آذر-۱۳۸۹, ۲۱:۰۶:۵۴
تشکر شده توسط : aleas, رسول, Arash12, mohamadpk, WhiteNoise
Arash12 غایب
كاربر تک ستاره
*

( 40 تشکر در 19 ارسال )
ارسال: #17
بسم الله الرحمن الرحيم

نقل قول: ما یه زمانی این کار رو کردیم ولی وقتی با لینوکس لایو اومدم بالا دیدم بدون هیچ مشکلی میشه داخل فولدر های رمز گذاری شده , شد !!!
عملا هیچ کارایی نداشت و فقط تو همون ویندوز کار می کرد!

البته من كه مدتيه دارم از لينوكس استفاده مي كنم(لينوكس شريف البته براي امتحان) نتيجه گرفتم كه دراين حال كه امنيتش دربرابر ويروس خيلي بالاست اما از اين لحاظ امنيت چنداني ندارد چون نرم افزارهاي قفل كني مانند فولدر لوكر و فولدر گارد كه بهترين نرم افزار هاي قفل كننده هستند درش كار نمي كنند.

نقل قول: ما هم پا به پای این هکرا پیش میریم تا به بتونیم حرفی برای گفتن در امنیت داشته باشیم

بهترين كار همين است با اين كه نمي توان هيچ گاه امنيت كاملي برقرار كرد (حتي در شهر ها و در دين و در مسائل جنسي) اما ما نمي توانيم به طور كل هيچ امنيتي برقرار نكنيم براي مثال: هيچ شهري نيست كه بتواند آري از جرم باشد و امنيت در آن به طور كامل برقرار بشود اما ما نمي توانيم بگوييم چون امنيت كاملي نمي توان برقرار كرد پس كلا پليسي هم نباشد!Amaze

نقل قول: البته من کار خودم رو با ویرس نویسی آغاز کرده بودم که یکم ساده تر از چیزای دیگه بود و من بیشتر برنامه نویسیم رو روی سورس ویروس ها یاد گرفتم!!!!!!!!!!

درحالي كه خيلي ها معتقد اند كه ويروس نويسي يك جرم و هك كردن يك نوع دزدي است!002 اما بايد باور داشت كه فرآيند ويروسي شدن و اسكن كردن با زد ويروس و هك كردن و جلوگيري از هك يك نوع جنگ است 030 كه به آن جنگ الكترونيك هم مي گويند و يك جنگ در گاهي اوقات لازم است (براي مثال : دين در بعضي اوقات سفارش به جنگ و در بعضي اوقات نهي از جنگ مي كند) پس مي توان گفت كه اين جنگ نيز جنگي صلاح است (اما بايد با دليلي درست باشد) اما درحال حاضر اين مسئله چندان بزرگ نيست و نمي توان ان را يك جنگ تمام عيار دانست.

نقل قول: (این کنیم آخر رو جمع بستم چون خودم تنهایی از این کار بر نمیام)

حرف شما كاملا صحيح است در ايجاد امنيت در يك جامعه همه بايد دخيل باشيم. Clap

باتشكر

به نظر من يواش يواش داره بحث متفرقه ميشه!
چون بحث ما ارزيابي نرم افزار ايشون (download69) بود.

شما برای پول میجنگید.
کوروش پاسخ داد:
باآرزوي سربلندي و سلامتي
سيد آرش حسيني 038
والسلام
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۸۹, ۱۹:۵۶:۴۴، توسط Arash12.)
۱۳-آذر-۱۳۸۹, ۱۹:۴۹:۱۵
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #18
برنامه خوبی بود .البته ساده بود ولی در عین سادگی جالب.
حرف این برنامه یا هر برنامه امنیتی تک کاره دیگه یه حرف مشخصه.در مورد این برنامه هم جولو گیری از ورود به ویندوز بدون رمز هست.
ربطی به خوندن فولدر و از این حرف ها نداره.اگر حرف خوندن فولدر هاست که اصلا احتیاج به لینوکس یا چیزی به این گندگی نداره.
با یه dos یا nc هم میشه تو فولدر ها و خیلی از فایل هارو دید که یه فلاپی هم کافیه . یه فلاپی که فایل های اصلیه dos رو بریزی توش.یا اگر بخوای برنامه این دوستمون رو دور بزنیم.
یه dos یا یه boot ویندوز 98 یا nc یا هر چیز دیگه. و یا یه چیزی که کپیش کنی تو start up و بیاد برنامه این دوستمون رو ببنده.
یا top تر از برنامه ایشون یا امثال این برنامه باز بشه و خیلی چیز های دیگه..
اگر از فولدر یا فایل بخوای محافظت کنی که اصلا یه حرف جداست. که بهتره کل فایل های فولدر رو مثل winrar رمز گذاری کنی.حالا با هر الگوریتمی دوست داشتی.که بهتره با کلید ورودی توسط کاربر رمز گذاری بشه.
چون اگر بخوای با روشی مثل این فولدر گارد و امثال اون عمل کنی باز در برابر یه کسی که یه زره از سیستم سر در بیاره شکست می خوره.

حتی خیلی ساده میشه یه فایل reg درست کنی بره هر چی فایل تو رجیستری برای boot هست رو پاک کنه. همین.

راه زیاده . اما این نرم افزار این دوستمون جالب بود .
برای جولو گیری از Safe Mode هم که نرم افزارشو از Safe Mode نشه دور زد میشه یا Safe Mode رو خاموش کرد . که من تو یه ویروسم با c++ این کارو کرده بودم در عیام قدیم. یا میشه برنامه رو به عنوان یه سرویس به سیستم معرفی کرد. یا رفت و با mssdk فایل sys براش نوشت و یا ....

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۱۴-آذر-۱۳۸۹, ۰۷:۴۶:۱۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Arash12, download69, WhiteNoise
Arash12 غایب
كاربر تک ستاره
*

( 40 تشکر در 19 ارسال )
ارسال: #19
Exclamation  RE: ارزیابی نرم افزار من !
بسم الله الرحمن الرحيم

البته اگر نخواي كه هيچ كسي دست به فايلت نزنه مي توني بهش پسوند بات يا اي اكس اي بدي كه اين كارو من از يه سي دي فروش ياد گرفتم!

نه ميشه دليتش كرد نه ميشه بازش كرد نه ميشه كپيش كرد و نه ميشه فرمتش كرد!

وخودتون هم فقط بعد از انجام دوباره چند مرحله براي برداشتن اون پسوند مي تونيد بازش كنيد!(اگر فرصت كنم اين ترفند رو توي اين فروم مي زنم.)

باتشكر.

شما برای پول میجنگید.
کوروش پاسخ داد:
باآرزوي سربلندي و سلامتي
سيد آرش حسيني 038
والسلام
۱۴-آذر-۱۳۸۹, ۲۳:۲۹:۳۸
تشکر شده توسط : download69, WhiteNoise
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #20
نقل قول: بسم الله الرحمن الرحيم

البته اگر نخواي كه هيچ كسي دست به فايلت نزنه مي توني بهش پسوند بات يا اي اكس اي بدي كه اين كارو من از يه سي دي فروش ياد گرفتم!

نه ميشه دليتش كرد نه ميشه بازش كرد نه ميشه كپيش كرد و نه ميشه فرمتش كرد!

وخودتون هم فقط بعد از انجام دوباره چند مرحله براي برداشتن اون پسوند مي تونيد بازش كنيد!(اگر فرصت كنم اين ترفند رو توي اين فروم مي زنم.)

باتشكر
ها ؟!!!!!؟؟؟؟؟ این الان جوک بود؟
داش علی این حشراتت رو بریز تو یه جعبه ای چیزی .بابا ما هر وقت این ایران ویج رو باز کردیم خونمون پر از حشره شد.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-آذر-۱۳۸۹, ۰۲:۵۴:۵۰، توسط mohamadpk.)
۱۵-آذر-۱۳۸۹, ۰۲:۴۹:۳۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, WhiteNoise
Arash12 غایب
كاربر تک ستاره
*

( 40 تشکر در 19 ارسال )
ارسال: #21
بسم الله الرحمن الرحيم

عجيب بود نه! Amaze ايني كه شنيدي جك نبود يه ترفند خارق العاده بود. با دادن پسوند بات در قالب يك فايل اصلي ويندوز شما فايل خود را در اين قالب قرار مي دهيد!
مثل ويروس نويس هايي كه تازه كارهستند مثلا من خودم مي تونم يه ويروس بلستر توي يه نوت بد بسازم و بهش پسوند اجرايي بات بدم كه خود به خود اجرا مي شه و هيچ چيز جز آنتي ويروس هم نمي تونه اونو دليتش كنه!

مگر اينكه پسوند بات ازش برداشته بشه.
گفتم كه آموزشش خيلي زياده اما اگه وقت كنم توي اين فروم ميزنم.

با اين كار حتي هكر و ويروس هم نمي تونه به فايلت نفوذ كنه!

شما برای پول میجنگید.
کوروش پاسخ داد:
باآرزوي سربلندي و سلامتي
سيد آرش حسيني 038
والسلام
۱۵-آذر-۱۳۸۹, ۱۷:۲۴:۳۸
تشکر شده توسط : download69, WhiteNoise
download69 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 78 تشکر در 50 ارسال )
ارسال: #22
نقل قول: برای جولو گیری از Safe Mode هم که نرم افزارشو از Safe Mode نشه دور زد میشه یا Safe Mode رو خاموش کرد
اگر لطف کنید این روش رو بگید ممنون میشم

اینم بگم من هنوز دارم روش کار می کنم تا قوی تر شه البته با کمک شما دوستان عزیز و وفادار به عهد
ورژن جدید را ضمیمه کردم !

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Setup.rar (اندازه: 861.91 KB / تعداد دفعات دریافت: 43)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-آذر-۱۳۸۹, ۱۳:۰۶:۵۵، توسط download69.)
۱۶-آذر-۱۳۸۹, ۱۳:۰۱:۳۷
تشکر شده توسط : Arash12, WhiteNoise

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال در ارتباط با مبحث ارزیابی عبارت ها Iron_Fist 14 14,535 ۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۱۷:۳۹:۵۲
آخرین ارسال: virous422

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS