امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیست که مرا یاری کند
نویسنده پیام
ehsan_moq آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
کیست که مرا یاری کند
سلام دوستان
من یه سیگنال انالوگ +5 تا -5 ولت دارم که می خوام با ADC داخلی AVR پردازشش کنم از اونجایی که ولتاژ پیک تا پیک برای این کار لازم دارم و ولتاژ پیک تا پیک من 10 ولت است و از طرفی ADC داخلی AVR بیش از 5 ولت را نمی پذیرد من حالا اگه من بخوام با استفاده از دو تا کانال ADC این کار رو انجام بدم این ولتاژو چگونه به دو تا ولتاز تبدیل کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید؟
۲۸-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۳۶:۴۸
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2
RE: کیست که مرا یاری کند
اینو باید اول به صورت ولتاژ مثبت درش بیاری برای این کار البته بستگی به منبع ولتاژ هم داره ولی با یه آپ آمپ می تونی این کارو بکنی در واقع باید با ۵ ولت جمعش کنی بعد با ۲ تا مقاومت هم انداره می تونی تقسیم بر دو کنی ولتاژ رو یعنی -۵ تا ۵ رو تبدیل کنی به ۰ تا ۵
حله؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۸-آذر-۱۳۸۹, ۱۳:۲۸:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, WhiteNoise
ehsan_moq آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
(۲۸-آذر-۱۳۸۹, ۱۳:۲۸:۳۶)ha_60 نوشته است: اینو باید اول به صورت ولتاژ مثبت درش بیاری برای این کار البته بستگی به منبع ولتاژ هم داره ولی با یه آپ آمپ می تونی این کارو بکنی در واقع باید با ۵ ولت جمعش کنی بعد با ۲ تا مقاومت هم انداره می تونی تقسیم بر دو کنی ولتاژ رو یعنی -۵ تا ۵ رو تبدیل کنی به ۰ تا ۵
حله؟

ممنون از راه نماییت اما مشکل اینه که منبعی پیدا نکردم که روش دقیق این کار رو با محاسباتش در اختیار من قراربده اگه شما فایلی چیزی در این مورد دارید ممنون میشم که کمکم کنید.
۲۸-آذر-۱۳۸۹, ۱۳:۳۹:۳۸
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #4
باید یه جمع کننده سرچ کنی ولی ایرادی که داره اینه که خروجی منفی می ده دوباره باید مثبتش کنی البته فکر کنم بشه مثبت هم طراحی کرد
ولی خوب که فکر می کنم با ۲ تا مقاومت هم مشکلت حل می شه مثلا ۲ تا ۱۰ کیلو بردار سری کن یه سرش رو به ورودی یه سر هم به مثبت ۵ ولت وسط رو هم بده به ADC
وقتی ورودی ۵ داشته باشی که دوسر مقاومت ها به ۵ ولت بنابر این سر وسط که به ADC رفته می شه ۵ ولت حالا اگه ورودی بشه -۵ چون یه سر به مثبت ۵ و یه سر به منفی ۵ وصل شده و مقاومتها برابرن ولتاژ خروجی می شه صفر ولت
شد؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۳۰-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۱۴:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, WhiteNoise, h0x00i
ehsan_moq آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
اقا ممنون از راهنماییت . من نتونستم با ADCداخلی میکرو به دقتی که می خواستم برسم حالا یک ماژول ADC خارجی میخوام با 14 بیت دقت که حداقل چهار تا ورودی داشته و خروجیشم به صورت سریال باشه و تو بازار ایرانم باشه. نمی دونم اصلا همچین چیزی هست یا نیست؟ اما اگر می شه من رو راهنمایی کنید. ممنون
۰۶-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۳۱:۱۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آیا کسی برای یاری رساندن هست ؟؟؟؟؟ farzadavr 26 17,010 ۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۰۲:۴۵:۵۴
آخرین ارسال: robojalal
  در مورد pwm من را یاری کنید reza_12 10 8,512 ۳۰-آذر-۱۳۸۹, ۲۳:۴۸:۲۳
آخرین ارسال: WhiteNoise

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS