امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برگرداندن فيوز بيتها به حالت اول
نویسنده پیام
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #23
RE: برگرداندن فيوز بيتها به حالت اول
(۱۵-دى-۱۳۹۷, ۰۱:۱۱:۴۳)Sina97 نوشته است: میکرو بنده atmega32a میباشد که ابتدا توسط پروگرامر خوانده میشد ولی وقتی که در قسمت فیوز بیتها گزینه CKSEL0 را فعال کردم دیگر میکرو توسط پروگرامر خوانده نمیشه .لطفا راهنمایی کنید

مطمن نیستم ؛ ولی حالا تا بچه ها الکترونیک ان بشند جوابتون رو بدن ؛

علی الحساب یدونه کریستال وصل کنید ؛ فکر میکنم رفتید روی حالت کلاک خارجی با کریستال

یه پایه کریستال بزنید به XTAL1 و اون یکی هم به XTAL2 ؛ احتمالا مشکل حل میشه

اگر حل نشد بمونید دوستان آن بشند 024 خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
۱۵-دى-۱۳۹۷, ۰۴:۲۳:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, hadikh73, omid_phoenix
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1730
( 501 تشکر در 199 ارسال )
ارسال: #24
RE: برگرداندن فيوز بيتها به حالت اول
سلام
 شما فیوز بیتهای CKSEL رو واسه کلاک  خارجی تنظیم کردین (0000)و به پایه کلاک میکرو پالس اعمال نشده که در این صورت میکرو دیگه کار نمیکنه مگه اینکه یه پالس خارجی بهش اعمال بشه . و در کل اگه میکرو در اثر تنظیم اشتباه فیوز بیت کارنکنه: پست اول همین تاپیک یه مدار هست که همین کار رو انجام میده و یا پروگرمر هایی مثل هاتل و eca (سریال)و پروگرمر های مثل STK500( پارالل) TNM!!! هم میشه فیوز بیتها رو برگردوند اگه یه سرچ توی انجمن با کلمات 'فیوز' بیت' انجام بدین توضیحات کاملی واسه تنظیم و استفادشون هست یه مدار هم هست واسه همین کار که اسمش دکتر فیوز بیت هست و اگه سرچ کنید سورسش هست اینم لینک تاپیک انجمن »لینک  اما به صرفه ترین راه واسه این کار بنظرم همون مدار اوله البته اگه این پروگرمرها که گفتم رو نداشته باشین!!
موفق باشین

ORG 00H
:LOOP
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-دى-۱۳۹۷, ۲۰:۳۱:۳۰، توسط 1نفر.)
۱۵-دى-۱۳۹۷, ۲۰:۲۷:۵۶
تشکر شده توسط : hadikh73, babyy, alimogmov

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS