سلام دوستان
من یه برنامه ای نوشتم که تعداد افرادی را که وارد میشوند می شماره توجه کنید ، فقط ورودی ها همچنین میدونم که برای یک ورودی که میخواهد فقط ورودی ها رو بشماره نیاز به دو عدد سنسور دارم
برنامه ای که نوشتم با یک سون سگمنت 4 تایست تو این مورد اصلا مشکلی ندارم
مشکل بنده اینه که تو مدار عملی گاهی خروجی ها رو هم می شماره ، و برای 3 ورودی طراحی کردم یعنی نیاز به 6 عدد سنسور هست. ایراد دیگه ای که داره اینه که نباید تعداد دفعات عبور از سنسور دو از سنسور یک بیشتر شود در این صورت اون ورودی دیگه نمیشماره مگه این که سنسور اول تعداد دفعات عبورش بیشتر از سنسور دوم بشه
لطفا اگه از دوستان کسی نظری داره و یا میتونه کمک کنه دریغ نکنه و یا اگه برنامه ای داره که عملکردش اینجوری هست بذاره تو سایت ممنون میشم..
کد:
Dim N0 As Bit , N1 As Bit , N2 As Bit , N3 As Bit , N4 As Bit , N5 As Bit
Debounce Pina.0 , 1 , Aa , Sub
Debounce Pina.1 , 1 , Bb , Sub
Debounce Pina.2 , 1 , Cc , Sub
Debounce Pina.3 , 1 , Dd , Sub
Debounce Pina.4 , 1 , Ee , Sub
Debounce Pina.5 , 1 , Ff , Sub
Loop
End
'-------------------------------------------------------------------------------
Aa:
N0 = 1
If N1 = 1 Then
Count = Count : N0 = 0 : N1 = 0
End If
Return
'-------------------------------------------------------------------------------
Bb:
N1 = 1
If N0 = 1 Then
Incr Count : N1 = 0 : N0 = 0
End If
Return
Cc:
N2 = 1
If N3 = 1 Then
Count = Count : N2 = 0 : N3 = 0
End If
Return
Dd:
N3 = 1
If N2 = 1 Then
Incr Count : N3 = 0 : N2 = 0
End If
Return
Ee:
N4 = 1
If N5 = 1 Then
Count = Count : N4 = 0 : N5 = 0
End If
Return
Ff:
N5 = 1
If N4 = 1 Then
Incr Count : N5 = 0 : N4 = 0
End If
Return[/align]