امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت سون سگمنت با LED 5 میلی متری
نویسنده پیام
amir00 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 42
( 129 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #1
ساخت سون سگمنت با LED 5 میلی متری
سلام به همه دوستان

راستش من میخوام یک سون سگمنت در سایز بزرگ، با ال ای دی های 5 میلی متری بسازم.
ارتفاعش در حد نیم متر باشه.
شبیه این :
http://www.coolcircuit.com/project/big_7...ment-3.jpg

راستش من تجربه کار با تعداد زیاد ال ای دی را ندارم برای همین از دوستان با تجربه چندتا سوال داشتم.

1- من میخوام تمام LED های یک سگمنت را به هم وصل کنم و پایه های مثبت را با یک ترانزیستور NPN به مثبت وصل کنم که با میکرو اونها را قطع و وصل کنم.(آیا این روش کاملا صحیح هست یا روش بهتری وجود داره؟)

2- برای ترانزیستور NPN که بخوام تعداد زیادی LED را با اون وصل کنم چه ترانزیستوری به کار ببرم که بتونه جریان مناسب را عبور بده؟ آیا اگر به جای ترانزیستور از IC 74573 یا 75574 استفاده کنم جریان مورد نیاز را میتونند تامین کنند؟

3- آیا برای LED ها باید مقاومت بذارم؟ یک بار از یک نفر پرسیدم گفت در تابلو های روان بر روی سطر ها یا ستون ها مقاومت میذاریم اما نمیدونم چه اندازه و چه نوع مقاومتی بذارم؟؟ چند اهم؟

دوستانی که تابلو روان کار کرده اند و تجربه دارند ممنون میشم اگر به من کمک کنند و همچنین اگر نکته مفیدی دارند بیان کنند.

با کمال تشکر

حافظ خلوت نشین دوش به میخانه شد از سر پیمان گذشت بر سر پیمانه شد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-مرداد-۱۳۹۰, ۲۳:۴۱:۰۲، توسط amir00.)
۲۷-مرداد-۱۳۹۰, ۲۳:۳۵:۵۹
amir00 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 129 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #2
RE: ساخت سون سگمنت با LED 5 میلی متری
این هم عکسی که برای سون سکمت طراحی کردم
قصد دارم از LED بزرگ که فکر کنم 10 میلیمتری هستند استفاده کنم
هر سگمنت 35 عدد و تمام 7 سگمت 245 عدد LED میخواد.

اگر دوستان نظرشون را بگن ممنون میشم.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۰۱:۰۵:۲۴
EBKA آفلاین
مخترع

موضوع‌ها: 89

تشکرها : 1655
( 2792 تشکر در 982 ارسال )
ارسال: #3
(۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۰۱:۰۵:۲۴)amir00 نوشته است: این هم عکسی که برای سون سکمت طراحی کردم
قصد دارم از LED بزرگ که فکر کنم 10 میلیمتری هستند استفاده کنم
هر سگمنت 35 عدد و تمام 7 سگمت 245 عدد LED میخواد.

اگر دوستان نظرشون را بگن ممنون میشم.
سلام.. دوسته من اگه من به جات بودم از ال ای دی های خطی استفاده میکردم که جدیدا وارد بازار شده.. هم شکیل تره هم پرنور تر..

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من

وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید

۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۰۷:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : rdscience, amir00, رسول
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 479
( 298 تشکر در 111 ارسال )
ارسال: #4
دوست من سلام
با احترام براي نظر ebka جون
مدتي پيش ( براي تفريح ) يه لامپ با led 65 براي جايي ساختم ( led سركلاهي 9 ميل 3.4 ولت ) هر 65 تا را با هم سري كردم و با ولتاژ يكسو شده توسط ( پلpbu404 ) 220 شهري راه انداختم تهش هم يه سرپيچ لامپ كم مصرف گذاشتم يه خازن 10 ميكروي 450 ولتي هم موازي كردم كه لرزش نور را بگيره مدت پيش كه بهش سر زدم هنوز كار مي كرد( با توجه به سري بودن حتي يك led هم بسوزه كلش خاموش ميشه ) اصلا گرم نميكرد و آمپر خروجي كل مدار 37 تا 40 ميلي آمپر بود نورش هم قابل قبوله
اگه فركانس روشن و خاموش شدن هر سگمنت كمه ميتوني از يه رله 5 ولتي استفاده كني و بين ميكرو و رله يه ترانزيستور بذاري
بنابراين 7 خروجي ميكرو و ترانزيستور و رله لازم داري
اگه خروجي يكسو شده 220 را بخواهي بدون مقاومت به led ها بدي 220 را تقسيم بر ولتاژ دو سر هر led بكن تعدادش بطور تقريبي بدست مياد ( چون ممكنه ولتاژ يكسو شده 220 دقيق نباشه )
براي هر سگمنت اگر از led هاي 10 ميل ليزري 100 ميلي واتي استفاده كني ( نمونه اي كه من دارم ) 3.7 ولت 27 ميلي آمپري مي توني 60 عدد يا بيشتر براي هر سگمنت بذاري كه براي هر 7 سگمنت در حالت عدد 8 ( همه روشن ) حد اكثر 220 ميلي آمپر جريان ميكشه
موفق تر از قبل باشي

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را

وبلاگ خودموني
۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۳۴:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : amir00, sharin, رسول
amir00 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 129 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #5
(۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۰۷:۵۷)EBKA نوشته است: سلام.. دوسته من اگه من به جات بودم از ال ای دی های خطی استفاده میکردم که جدیدا وارد بازار شده.. هم شکیل تره هم پرنور تر..

اگر منظورتون را درست متوجه شده باشم فکر کنم یه کم این شکلی هزینه هم بالا میره.

(۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۳۴:۰۱)rdscience نوشته است: مدتي پيش ( براي تفريح ) يه لامپ با led 65 براي جايي ساختم ( led سركلاهي 9 ميل 3.4 ولت ) هر 65 تا را با هم سري كردم و با ولتاژ يكسو شده توسط ( پلpbu404 ) 220 شهري راه انداختم تهش هم يه سرپيچ لامپ كم مصرف گذاشتم يه خازن 10 ميكروي 450 ولتي هم موازي كردم كه لرزش نور را بگيره مدت پيش كه بهش سر زدم هنوز كار مي كرد( با توجه به سري بودن حتي يك led هم بسوزه كلش خاموش ميشه ) اصلا گرم نميكرد و آمپر خروجي كل مدار 37 تا 40 ميلي آمپر بود نورش هم قابل قبوله

دست شما درد نکنه. روش جالبی هست و باید تستش کنم.
اما فکر نکنم برای این کار بتونم استفاده کنم. من بعضی ساعات شبانه روز با PWM نیاز دارم که نور را بسیار کم کنم. فعلا دنبال همون روش معمولش هستم و میخوام ببینم کارهایی که انجام دادم درسته یا نه و همچنین چندتا مشکلی که دارم رفع بشه.

از پاسختون ممنونم.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۱۴:۳۲:۴۲، توسط amir00.)
۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۱۴:۲۳:۴۱
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

تشکرها : 479
( 298 تشکر در 111 ارسال )
ارسال: #6
نقل قول: اما فکر نکنم برای این کار بتونم استفاده کنم. من بعضی ساعات شبانه روز با PWM نیاز دارم که نور را بسیار کم کنم.
امير جان
ميتوني pwm را با ترانزيستور ولتاژ بالا رو برق 220 يكسو شده اعمال كني و برق ميكرو را از 220 يكسو شده بگيري
يا اگر بخواي با 5 ولت كاركني بايد روي هر led كه براي سگمنتها قرار ميدي يه مقاومت بذاري ( با توجه به توان led ) كه محدوديتي براي تعداد led نداري و سوختن تعداديشون هم مشكلي ايجاد نميكنه
مثلا 0.027*245=6.6 آمپر براي هر 7 سگمنت كه منبع تغذيه قوي + سيمكشي قوي + فيوز گذاري + ... را بدنبال دارد
پاينده باشي

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را

وبلاگ خودموني
۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۱۵:۰۰:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول
amir00 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 129 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #7
(۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۱۵:۰۰:۲۰)rdscience نوشته است: يا اگر بخواي با 5 ولت كاركني بايد روي هر led كه براي سگمنتها قرار ميدي يه مقاومت بذاري ( با توجه به توان led ) كه محدوديتي براي تعداد led نداري و سوختن تعداديشون هم مشكلي ايجاد نميكنه
مثلا 0.027*245=6.6 آمپر براي هر 7 سگمنت كه منبع تغذيه قوي + سيمكشي قوي + فيوز گذاري + ... را بدنبال دارد
پاينده باشي

ولی فکر نمیکنم نیاز باشه که روی تمام ال ای دی ها مقاومت گذاشت. همونطور که گفتم از یکی که تابلو روان کار میکرد شنیدم که روی هر سطر یا ستون میذارند.
فکر کنم برای هر سگمنت یک مقاومت بذارم کافی باشه.

آمپر زیادی میکشه ام سیم کشی خاص و فیوز و ... هم فکر نمیکنم نیاز باشه.

۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۱۶:۳۴:۵۲
reza555 غایب
مدیر بازنشسته

تشکرها : 3779
( 3261 تشکر در 1342 ارسال )
ارسال: #8
برای هر ال ای دی یه مقاومت بذار خودتو راحت کن
اون طوری مقاومت هات پر وات در میان
اگر یه ال ای دی بسوزه اونهایی که باش سری یا موازی ان از کار می افتند
حداقل برا هر 3-4 تاشون یه مقاومت بذار

زندگی مدیریت فرصت هاست.
۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۱۸:۴۲:۲۲
تشکر شده توسط : rdscience, sharin, رسول
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #9
سلام.

دوستان گفتن ، استفاده كرديم .
فقط يك نكته ...
اين لوستر ها رو ديديد كه درشون از power led استفاده شده ؟ يا يه سري چراغ اضطراري هايي كه از اين ها استفاده كردن... ؟
همگي به صورت سري وصل شدن و از هيچ مقاومتي نديدم استفاده كنن ...
مقاومت براي احتياط خوبه ... ، اما اگر جريان و ولتاژ معقول به led ها داده بشه ، دليلي نداره بسوزن ...
سعي مي كنم دوباره يه ديد بندازم ...

موفق باشيد.
يا علي.

۳۰-مرداد-۱۳۹۰, ۲۲:۳۹:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, rdscience
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #10
خوبی مقاومت اینه که حساسیت LED‌ها رو به ولتاژ کم می کنه
اگه led ها مثلا ۳.۲ باشن ۳.۵ بدی احتمال سوختنشون زیاد ولی یه مقاومت کم اهم هم حتی کنارشون باشه خیلی بهتر می شه
شما باید یه ولتاژ مناسب اتخاب کنی مثل ۲۴ ولت بعد ببینی چند تاشو می شه روشن کرد مثلا اگه ۳.۲ باشن می شه ۷ تا ولتاژ جمعشون می شه ۲۲.۴ ولت اون ۱.۶ ولت دیگه رو مقاومت بزار اگه LED ها قرار ۲۰ میلی آمپر بکشن مقاومت می شه ۸۰ اهم

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۲-شهریور-۱۳۹۰, ۰۸:۵۷:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : rdscience, رسول, sharin

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نیاز به کمک در راه اندازی سون سگمنت omid_phoenix 10 9,523 ۰۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۱۹:۲۱
آخرین ارسال: omid_phoenix
  راهنمایی در مورد ساخت میلی آمپر متر دیجیتال با دقت 0.001 erol 5 5,415 ۱۹-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۰۷:۴۵
آخرین ارسال: aKaReZa75
Sad [سوال] مدار تله متری با پروتکل صنعتی r.badrpur 0 1,898 ۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۲۲:۲۶:۰۱
آخرین ارسال: r.badrpur

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS