امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش های پیش روی سایت های ایرانی و فارسی
نویسنده پیام
r3001 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
Smile  چالش های پیش روی سایت های ایرانی و فارسی
حتماً با سیستم های مدیریت محتوا و شجره نامه ی اکثر آن ها آشنا هستید.
امروزه یک تفکّر در مورد سیستم های متن باز وجود دارد که :

"دیگران فلان اسکریپت را طرّاحی کرده اند ، پس نیازی نیست ما دوباره بنویسیم. همان را ارتقاء می دهیم یا فارسی می سازیم."Whistle

امّا همین کار باعث شده تا امروز سیستم های مدیریت محتوای فراوانی به زبان فارسی داشته باشیم ، امّا هیچ یک از آن ها بر پایه ی زبان فارسی و نیازهای بومی و منطقه ای خودمان ، طرّاحی نشده اند.Angry

چرا نباید یک سیستم جدید بنویسیم؟Sad
آیا صرف کمی زمان و هزینه ی بیشتر ، ارزش ایجاد یک پایه ی محکم برای سیستم های فارسی آینده را ندارد؟

واقعاً باید دست به کار شویم و با بررسی و الگوبرداری از تمامی سیستم های موجود ، یک سیستم جدید بر پایه ی زبان فارسی بنویسیم که از تمامی تجارب سیستم های دیگر در آن استفاده شده باشد.Clap

مقلاً اگر نگاهی به قالب همین ساین باندازید ، متون و عبارات فارسی در این نمونه قالب بندی و طرّاحی ، اصلاً شکل زیبایی ندارند.
امّا در صورتی که نمونه های انگلیسی همین سیستم را مشاهده نمایید ، متوجّه خواهید شده که تمامی این سیستم ها از پایه برای زبان های چپنویس با حروف جدا از هم ، طرّاحی شده اند.Confused

واقعاً چرا نباید از صفر شروع کنیم؟At
آیا وقت آن نرسیده که به جای ترجمه ی ناقص سیستم های خارجی ، خودمان یک سیستم قدرتمند و کاملاً متناسب با فرهنگ و نیازهای خود ، طرّاحی کنیم؟
Happy
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۲:۰۲:۴۴، توسط r3001.)
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۳۶:۲۲
تشکر شده توسط : eai, رسول
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #2
RE: چالش های پیش روی سایت های ایرانی و فارسی
واقعا اگه یه کم تو کشور ما انتقال اطلاعات باشه هیچ و قت این همه مشکل برامون بوجود نمیاد بیایید دست از تنبلی برداریم و

هرچی رو که میتونیم به دیگران آموزش بدیم .

این رو هم در نظر بگیریم که اگه به یه نفر یه چیزی رو کامل بیاموزیم خیلی ارزشش بیشتره از اینکه یه چیزی بگیم و بریم
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۱۸:۱۱:۲۴
تشکر شده توسط : رسول
eai آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 302
( 119 تشکر در 67 ارسال )
ارسال: #3
اتفاقا من حرف شما رو قبول دارم
ولی فکر کنم بعضی ها این کار رو کرده باشن مثلا http://www.nova-cms.com/ که به تازگی سیستم مدیریت محتواشو درست کرده

در هر صورت اگر خواستید سیستمی بسازید میتونیم باهم یک گروه تشکیل بدیم و قدرتمند ترین سیستم مدیریت محتوا رو بسازیم ( ما ایرانی هستیم پس میتونیم بهترین باشیم )
چرا خارجیا نیان سیستم مارو برای خودشون ترجمه کنن
اگه موافقید باهم طرح ساخت یک سیستم مدیریت محتوای جدید و قدرتمند رو بریزیم ( من ایده های زیاد و جالبی دارم که میتونیم یه سیستم جدید رو که تاحالا نمونش نبوده بسازیم)
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۰۹:۴۳:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #4
این noava رو دیدم حالا چه جور سایتیه؟
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۳۲:۱۹
eai آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 302
( 119 تشکر در 67 ارسال )
ارسال: #5
نمیدونم قبلا که evolotion nuke بود الان مثل اینکه اومدن روی موتور اون تغییراتی دادن و به اسم نوا گذاشتن
۱۹-مهر-۱۳۹۰, ۱۲:۵۸:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #6
اين مسئله تا حالا فکر کنم 10 بار در موردش اينجا صحبت شده.
اول اينکه تو دنيای اينترنت همه چيز گلوبال هستش، پس تا زمانی که همون تغيرات توی سيستم های آماده جواب گو باشه نيازی به طراحی از اول نيستWink
مگه اينکه بحث طراحی سيستم جديد به دليل کمبود سيستم های ديگه باشه يا اينکه بخوايم سيستم بهتری طراحی کنيم که امکانات بيشتری داشته باشه.
خيلی خوبه که بخوايم يه سيستم جديد فارسی طراحی کنيم. ولی چند تا مشکل اساسی داريمWhistle
اول اينکه يه تيم کار بلد ميخوايم (يعنی تجربه و وقت)
دوم اينکه طراحی سيستم هزينه داره (من که وقتش رو ندارم واسه صلوات کار کنم)Whistle
سوم اينکه اول يه ليست تهيه کن از چيزهايی که فکر ميکنی بايد بهتر باشه يا ميتونه بهتر باشه. اگه بيشتر از 20 تا مورد پيدا شد ميشه در موردش حرف زد.
به سيستم فروشی هم اصلاً فکر نکن چون کسی بابتش پول نميده (همون سيستم ناقص رو ترجيح ميدانLaugh)
حالا من فقط نفهميدم که سيستم متناسب با فرهنگ ايرانی ديگه چيه؟

Root is not accessible
۲۳-مهر-۱۳۹۰, ۱۳:۰۰:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer
r3001 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #7
فرهنگ اسلامی-ایرانی ما یعنی مثلاً: سرتاسر سایت از اسکریپت های خارجی سایت های وابسته به دشمنان قسم خورده ی ما استفاده نشده باشه که حکم یک جور آمارگیر بسیار دقیق یا همون جاسوسی پیشرفته رو برای سایت های مبدا دارند.

البتّه الآن نمی خوام اینجا وارد بحث سیاسی بشم ، وگرنه هزارویک دلیل و مدرک محکم برای این حرفم دارم.

یا در قالب ها و تصاویر و ... ، از محتوای متضاد با فرهنگ خودمون استفاده نشده باشه.

یا اینکه به جای آغاز با نام خدا ، با عکس فلان د خ ت ر یا فلان نام تجاری یا ... طرّاحی نشده باشه.

آره ، درسته ، الآن خیلی ها میگن این آخوندبازی ها چیه ؟
اینا همه یه روزی جزء فرهنگ ما بودند ، امّا الآن به خاطر برخی تبلیغات ... بعضی ها برعکس فکر می کنند.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-مهر-۱۳۹۰, ۰۸:۳۶:۳۰، توسط r3001.)
۲۶-مهر-۱۳۹۰, ۰۸:۲۷:۰۶
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #8
در مورد اول که از script های خارجی وابسته به .... استفاده نشده باشه، فقط ميتونم بگم که من تا حالا سيستم جاسوسی تو اين مورد نديدم.
اگر اينجوری بخوای فکر کنی که بايد يه زبان برنامه نويسی جديد طراحی کنی که ايرانی و اسلامی باشهSmile
مسئله قالب و تصوير بر ميگرده به مدير يا صاحب سايت، خودش حق انتخاب داره که چی ميخواد، ربطی به طراحی سيستم نداره.
اين که سايت با نام خدا شروع بشه يا با هر چيز ديگه هم بر ميگرده به قالب سايت نه به سيستم.

برای کاربر اصلاً اهميتی نداره نويسنده script ايرانی هست يا نه. مهم کاربرد برنامه هست.
زبان script هم يه زبان international برنامه نويسيه که نميشه عوضش کرد.
مثلاً اگه ميشه اين رو ايرانيش کن ببينيم چه شکلی ميشهQuestion
کد php:
<?php
 $filename 
"myfile.txt";

unlink($filename);

?>

Root is not accessible
۲۶-مهر-۱۳۹۰, ۱۴:۴۲:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer, CRazYFULL, lord_viper
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #9
(۲۶-مهر-۱۳۹۰, ۰۸:۲۷:۰۶)r3001 نوشته است: فرهنگ اسلامی-ایرانی ما یعنی مثلاً: سرتاسر سایت از اسکریپت های خارجی سایت های وابسته به دشمنان قسم خورده ی ما استفاده نشده باشه که حکم یک جور آمارگیر بسیار دقیق یا همون جاسوسی پیشرفته رو برای سایت های مبدا دارند.

برای من که دشمن نیستن اگر بخواهید به این چشم نگاه کنید همین ویندوز حتی لینوکس هم نباید استفده کنی Wink

توی ایران با این وضعیت زندگی وقتی شما بخوای بری یه خونه بگیری باید 100 میلیون بدی کسی به فکر پروژه رایگان نمیفته Wink
یه سیستم مثل mybb جهانیه چون زبان این سیستم انگلیسی هست از ایرانی افغانی عرب گرفته براش پلاگین مینیویسن و یا قالب
وقتی شما هم یه پروژه ملی بنویسی فقط برمیگرده داخل ایران
البته نمیگم برنامه نویس های ایرانی ضعیفن ..
من استاد برنامه نویسیم که چند سال پیش کلاس های فنی حرفه ای میرفتم باهاشون اشنا شدم فقط حدود 12 سال کارشون رو برنامه نویسی دیتابیس بوده :-)
دعوتش کردم تو یه بخش گفت خیلی دوست دارم بیام اما نمیتونم؟
چرا ؟ چون من زن دارم چون خونه من اجاره ای هست چون پسرم مریضه باید تند تند کلاس خصوصی بزارم !

به هر حال یه نیرو متخصص و افرادی میخواد که رایگان کار کنند.
چرا راهی که قبلا کسی این راهو رفته و به انتهاش رسیده ما این راهو طی کینم ؟
چون پا اجنوی ها اینجا بوده
بیخیال
موفق باشید

۲۶-مهر-۱۳۹۰, ۱۵:۰۳:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : PouriaAmid
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 1546
( 2836 تشکر در 593 ارسال )
ارسال: #10

نقل قول: فرهنگ اسلامی-ایرانی ما یعنی مثلاً: سرتاسر سایت از اسکریپت های خارجی سایت های وابسته به دشمنان قسم خورده ی ما استفاده نشده باشه که حکم یک جور آمارگیر بسیار دقیق یا همون جاسوسی پیشرفته رو برای سایت های مبدا دارند.

اگه فکر ميکنيد دشمنان قسم خورده با اسکريپت جاسوسی ميکنند پس حتماً با سيستم عامل تو اطاق چهار نعل مي دوند

دوست عزيز تمام تکنولوژی که هر روز باهاش سر و کار داری مستقيم يا غير مستقيم برای همين دشمنان قسم خورده هست
بهتره برای اينکه همه چيز اسلامی بشه بشينيد از اول تمام قطعات الکترونيکی رو بسازيد بعد مادر بورد و بعد CPU و ديگر قطعات اسلامی را بسازيد
بعد يک زبان برنامه نويسی اسلامی ابداع کنيد و بعد سيستم عامل اسلامی را پايه گذاری کنيد

۲۶-مهر-۱۳۹۰, ۱۸:۴۰:۴۵
تشکر شده توسط : PouriaAmid
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #11
نگید مرگ بر آمریکا بعد دنبال جنس آمریکایی بگردین
خودتون هم میدونید من دیگه نمیگم ایران هنوزم عقبه که بازم اخطار بخورم
ولی قبول کنید ایران هنوز تکنولوژی و امکانات کافی برای ساختن خیلیی چیز هارو نداره
هرچقدر هم بگه مرگ بر آمریکا بازهم پیشرفت نمیکنه بازم یه چیز هایی از کامپوترهاش از آمریکا میاد
اگه آمریکا بده چرا باکامپیوتر هاش کار میکنی؟
زودباش بندازش دور .....بدو.....
دیگه در مودر اینکه آمریکا دشمنه یا بده حرف نزنید اونها خیلی پیشرفته ترند و باید این موضوع رو قبول کنید
درضمن اگه تو ایران هم به دانشمند ها و نخبه ها فضا میدادن دیگه نیازی نبود برن آمریکا یا.....
اگه قراره کاری بکنید که توش پیشرفت باشه وارد مسائل سیاسی نشید که برای همه مون بده .... یه جورایی گم میشیم...
پس به این فکر کنید که اگه ایران عقب افتاده است بخاطر ..... هاست و باید چیکار کنیم که پیشرفت کنه صحبت کنیم

۲۶-مهر-۱۳۹۰, ۲۰:۰۷:۳۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عدم نمايش فونت فارسی در وبسايت teyeb 1 2,500 ۱۱-خرداد-۱۴۰۰, ۰۹:۴۴:۰۶
آخرین ارسال: 4prin
  دیتالایف انجین 9.8 فارسی Mohammad_1ta 0 1,906 ۲۶-فروردین-۱۳۹۵, ۱۵:۵۲:۲۹
آخرین ارسال: salehiweb
  چجوری از وردپرس فارسی استفاده کنم؟ ehsan2774 2 2,884 ۲۲-اسفند-۱۳۹۱, ۱۶:۱۷:۴۶
آخرین ارسال: coder.developer
  دانلود قالب فارسی فوق العاده زیبای youfauna برای جوملا 1.5 fzahrab 0 2,732 ۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۰۸:۱۰
آخرین ارسال: fzahrab
  لیست کلیه ی سیستمهای مدیریت محتوای فارسی و فارسی شده man4toman 13 26,214 ۲۸-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۰۷:۲۵
آخرین ارسال: babel
  فارسی کردن قالب alaska 3 3,501 ۱۳-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۱۷:۰۹
آخرین ارسال: ajlajlajl
  فارسی ساز phpbb رو دارین؟ alaska 5 5,101 ۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۵:۱۸:۴۷
آخرین ارسال: alaska
  مشکل در فارسی بلاگ ahsan22 4 3,655 ۲۰-آبان-۱۳۸۷, ۲۱:۰۴:۲۲
آخرین ارسال: man4toman

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS